sista bilderna

OK nu är jag lite piggare så jag kan lägga upp dom sista bilderna. Det e inte så jätte bra kvalitet på dom kanske måste ta nya bilder sen ändå med en annan kamera.



Igår var jag hos Fia och vi gjorde sushi, det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå dom blev jätte goda, mumsfillibabba.
Som tidigare nämnt så håller vi ju på att packar men eftersom jag är tjej så blir jag utan vidare anledning på dåligt humör ibland så därför tyckte Zacke att jag skulle göra något annat för en stund. Så nu sitter jag här medans Zacke fortsätter att packa. =) Jag måste ha världens bästa kille!

Ikväll nån gång ska vi spela badminton får se hur det går jag är ju inte så bra på det och när det går dåligt för mig med nått så blir jag arg hehe hoppas det går bra.

packar

Idag har vi hämtat ut visumen och på onsdag åker vi.... BACK TO CHINA!!!

Så nu håller vi på att flytta ut ur lägenheten, vi ska flytta ut på lördag så sen ska vi sova i tält dom sista nätterna hehe =).. lite kyligt men vi har ju varandra så vi kan nog få det ganska hett.. ;)

Nu har jag hittat alla skivor jag behövde för att ominstallera datorn så imorgon ska vi få hjälp att fixa det. Måste kolla så jag kommer ihåg till nästa gång hur jag ska göra för att klara ut det själv.
Så nu ska jag ta och lägga upp lite fler bilder på mina smycken så jag har dom någonstans sen också eftersom dom kommer försvinna från datorn och jag har raderat dom från telefon redan...så...här kommer dom


shit det här var ju jobbigt och tog tid..nu orkar jag inte mer ska hoppa in i duschen
Puss å kram, god natt

smycken

Har försökt lägga upp bilder på mina smycken men när jag ska göra det så funkar det aldrig men jag gör ett till försök.. ska senare skaffa en egen hemsida till dom så jag kan visa, kanske ge lite inspiration och sälja.
     
ok ja det verkar ju funka bra.. men nu måste jag åka in till stan och fixa visum

Film och utomhusmys

Mums mums. Gårdagskvällen vart bättre efter mitt inlägg, vi åt tacos och kollade på en gammal Bruce Willis film (Bandits) Den var faktiskt riktigt bra. Efter det spelade jag lite diablo innan jag hoppade in i duschen för att fräsha till sig inför sängdags. Zacke satt uppe hela natten till kl 06 imorse och spelade diablo.. =) 

Idag gick vi upp klockan 10 för att vid 11 tiden starta träningspasset. Det r faktiskt flest tjejer på våran träning vilket jag tycker är riktigt roligt annars brukar det bara vara ett par stycken tjejer i dom flesta kung fu grupper. Måste vara för att jag är så grym och inspererar dom..hahaha

Runt klockan två åkte vi ut till Nibble och la oss på ett täcke ute på gräsmattan sov en stund och hade det mysigt ända fram till sex. Å nu är det dags för att äta mat och spela lite igen.

BLÄ

Usch... dom orden behöver väl inte så mycke mer beskrivning


omformatering

Ja jag har faktiskt fått infinity på diablo nu så jag e grym! =)
Men jag har börjat spela dark stone lite nu också. Det är ett jätte gammalt spel, till och med äldre än diablo men det är roligt att spela någonting annat som omväxling.
Nu sitter jag och kollar igenom vad jag vill ha kvar på datorn för jag måste nog ta och omformatera den, skrev förut att den var lite knasig men nu har den övergått till helknäpp. Men det känns värre än när man packar inför en resa när man tror att man glömmer hälften hemma, för om jag glömmer någonting nu så är det borta sen...lite orolig..=)

jaja upp till sthlm ikväll för att träna igen..det ska bli skoj. Får se hur många som kommer bara. Sist var det nästan bara jag och Zacke där och vi hör ju inte ens till deras grupp egentligen, så lite dålig närvaro hade dom måste jag ju säga. Men det ska bli skoj, skoj skoj.

Våran klubbs träning startade i tisdags, kom lite nya trots att vi inte gjort någon reklam för oss men dom hade lyckats leta sig fram till vår hemsida. Det var roligare att hålla i träningen igen än vad jag trodde det skulle bli. Mindre kul när vi ska berätta att vi ska åka igen.

Nu ska jag ut och röra lite på mig....

jaha...nähä

Så när det var dags att åka så kollade jag ut och fick se en massa massa moln.. Så här sitter jag framför datorn och Zacke har åkt iväg för att jobba. Inte precis som jag hade tänkt mig. Men hade jag följt med ut så hade det säkert bara börjat regna på mig. Så nu ska jag ta och spela DIABLO istället...  Ska få massa Shako och annat bra unikt som e värda ist så jag kan byta till mig runor för att göra infinity..hahaha många som fatta vad jag prata om va..=)  Men det är jätte roligt när det inte finns så mycket annat att göra..

Sol och det vanliga

Så, idag skiner solen igen, härligt härligt. Då ska jag följa med när Zacke ska ut till Dalsjö och jobba så tar jag en promenad ner till vattnet för att sitta där i min ensamhet och ha det bra. Kanske bada lite om jag får lust men mest bara sola och möjligtvis läsa någonting bra.
Det blåser på ganska bra ute låter det som så det hade vart perfekt för att öva lite mer på mina surfnings tekniker. =) Var ute en dag med Fia och testade för första gången vindsurfning, eller för den delen vilken surfning som helst. Men den dagen blåste det knappt något så vi kom inte så långt, men det var nog lika bra det eftersom ingen av oss visste hur man svängde, det var rena turen att jag lyckades komma in mot land igen när jag var ute. Men eftersom jag kommer vara själv där nere vid vattnet så är det ingen bra ide att surfa runt, Zacke skulle bli så orolig då, visst e det gulligt! =)

Igår var vi upp till stan igen och tränade. Det var roligt men det gick inte så bra. =(  Var jätte seg i benen så jag lyckdes inte komma upp i luften så bra i hjulningen eller för att öva på twisten, så jag klarade ingen av dom...
Men på söndag ska vi upp igen så då kanske det går bättre (håller tummarna.)

Nu ringde Zackes klocka så snart är han uppe ur sängen så vi kan åka ut. Måste packa badkläderna eller jag kanske ska passa på att vara utan dom för att slippa dom vita underkläderna som sitter som en tattuering resten av året,minder snyggt!   =)

besvikelse

Var ju som tidigare nämnt upp till stan igår. Zacke som ville köpa tv-spel och data spel blev lite besviken över att affären hade bommat igen. Fick gå till Åhlens och köpa där istället, men dom hade bara dataspelet han ville ha så resident evil får vänta till någon annan gång.
Sen var det dags för träning, det gick väl sådär. Grunderna och hoppen gick ok men det blev väldigt segt när det var dags för formen. Fick vänta i lite mer än fem minuter innan det vart ens egen tur att köra igen så då hade man blivit seg och det gick inge bra. Men idag ska vi faktiskt upp igen =) Det är så roligt att träna på riktigt. 

 

Emily

Har ju inte skrivit in att jag har blivit moster till en jätte söt liten tjej som bor i Tyskland, har inte träffat henne än men jag har fått lite bilder.
                   
Visst är hon en riktig liten gosmos!! Synd bara att hon bor så långt bort och att jag ska åka till Kina snart igen. Men jag får träffa henne till nyår då alla är i Sverige för en stund.

Träning

Idag ska jag och Zacke upp till stan och träna med dom på gamla klubben, det ska bli riktigt skoj. Hoppas bara att jag lyckas sätta några hjulningar och gärna en twist också. Vi kommer åka upp lite tidigare för att gå runt i stan först. Zacke vill in och köpa några tv spel, och kolla in på budo om dom har något nytt bra.

Ikväll åker Fia och Jenny till Grekland, dom ska på bröllop där borta. Lär ju vara hur mysigt som hellst!! 

fiskning och shopping

Igår var vi och fiskade lite igen. Fick en liten som jag släppte tillbaka och Jenny fick några stycken som vi oxå släppte tillbaka förutom en som satt fast för mycket. Måste väl lägga till att det var hon som fick enda fisken förut när vi var ute också, hon blev lite ledsen när jag inte skrev det... =)
 
Idag var jag och Fia i stan och kollade runt i affärer. Jag köpte ett par söt vita sandaler och några pärlor till mina halsband. Fia hittde tre par sandaler, tre toppar och så lite skönhetsprodukter. det vart mycket traskande men det var skoj. Å vi mötte Chantelle ute på stan hon sprang väl mellan jobb för hon var lite stressad, men det var trevligt var väldigt länge sen vi sågs.

Nu håller jag på och slänger i mig lite mat för jag och Fia ska strax ut och fiska igen..=) hoppas att vi får stora goda fiskar den här gången då, det tror jag säkert att vi får....=)

Surströmming och grillning

SURSTRÖMMING
Igår var vi hos killens mamma på surströmmingsskiva. Det var inte så många som åt surströmming iofs, dom flesta åt någonting annat. Jag smakade lite men det var verkligen inte mumsigt. Första tuggan gick bra för då fick jag inte med så myckte fisk det vart mest bara potatis och lök. Men nästa var det jätte mycket strömming. Jag gick iväg och spottade ut det i servetten, så torkade jag tungan med den också. Sen proppade jag i mig allt möjligt annat för att få bort smaken. 

Grillning 
På kvällen åkte några av oss ut till Dalsjö för att fiska, grilla och bada. Det var bara en som fick napp så vi grillade mest bara korv. vi hadse med oss kol som vi hällde ut på berget och när det började skymma fyllde vi på med lite döda pinnar för att få en liten eld, blev riktigt mysigt. Men ingen av oss kom i vattnet på hela kvällen, blirkanske nästa gång.

Brännboll

Idag är sista träningspasset vi har ute så då blir det brännboll. Får se om det blir tillräckligt många men det tror jag nog. Jag får väl slå med tennisracket..hehe jag har inge vidare bollsinne.

Sen kanske jag ska iväg på fest hos Mickis och grilla. Vet inte riktigt vart hon bor men jag åker med några andra så det löser sig. Killen ska nog sitta och spela Diablo hela kvällen..och det är iofs ganska lockande..men man måste väl hitta på nått ibland oxå.

skitdator

Nu har jag hunnit tränat, följt med pojkvännen på ett jobb, ätit, gått i skogen och blivit irriterad på min dator.


Träningen gick bra, fysade i en timme medans killen hjälpte sin pappa klyva ved.
Mat beställde vi på Arena dom hade fullt upp så det tog en timme att få maten (lite jobbigt) speciellt för pojkvännen som inte fick med såsen till sin chicken bits.
Å min dator har nog ett virus så den måste jag lämna in.. Ljudet funkar inte, inställningarna för XP har försvunnit så det finns bara klassisk att välja på och den började hacka, också sitter Q , A och Z ihop med WS och X. Så när jag skriver den ena av bokstäverna så blir det båda två, vilket ger mig ganska stora problem att skriva det här inlägget så att det blir läsbart.

halsbandsmani

Jaha så har jag gjort två nya halsband idag. När jag köpte sakerna till mitt första halsband så trodde jag aldrig att jag skulle göra nått av det men nu har jag fastnat och har en drös med halsband vilka jag inte ens använder alla av.  Men dom e fina =)

Ojoj nu vart det visst dags att träna får väl skriva senare.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0