Ärligt??

Var nyss nere och tittade på någon dålig krigsfilm hos Kaan och Amy. En japansk film om andra världkriget, men det handlade inte om någon speciell människa mest bara "här är det krig och alla ska dö" inte riktigt min typ av film. Krigsfilmer kan vara bra, men då måste det vara något mer än bara pang pang.

Å när dom började prutta, rapa och sätta poäng på det så tyckte jag att det var en bra ursäckt för att få gå därifrån. Sure dom tyckte säkert att jag var jätte tråkig och trist för att jag inte gillar deras pruttar, men WTF det är inte fräsht. Sorry, jag är trots allt tjej. Vill killar sitta och ha prutt och rap tävlingar så fine, men då får dom faktiskt göra det utan mig.

Ajaj, ojoj

Suck... skrev ett inlägg om träningen idag och när jag skulle posta så försvann allt.. Jobbigt.

Ok snabb spolning. Vollyboll till 09.30 sen grunder och hopp. Klarade alla hjulningar och en twist..GLAD.
Dom flesta där var trötta och vi var mellan 3-5 i ledet beroende om folk blev lata och satte sig för att vila.
Sen tränade jag mage och rygg. Åt lunch med Jakob och Jocke som var snälla och väntade tills jag tränat klart.

Gick tillbaka och tränade svärd, högg mig i fingret, blodig tröja men annars gick det ganska bra och jag körde varje del tre gånger sen halv form tre gånger, 1-2, 2-3 och 3-4.

Visst ja, jag har träningsvärk i benen!! Super härligt, måste vara från grodhoppen igår.

Ikväll ska vi ut och äta middag för Yuta fyller år, men nu ska jag lägga mig och vila lite, kanske kolla på film.

Julafton

På julafton var det träning som vanligt, vi gjorde två mansfight ett litet tag men fick inte lära oss något nytt, bara träna lite på det vi kunde. När vi hälsat av la jag mig på mattan och vilade en stund, vågade inte gå ut ur hallen utifall man inte blev insläppt igen. Nä jag kände mig lite piggare började jag träna svär, grunder och lite småbitar ur formen.

Sist blev det benträning innan lunchen. Ben böj, 50, 60 och 70kg. På måndagar känner jag mig jämt svag så det är svårt att köra hårda ben pass då. Men efter vikt träningen gjorde jag grodhopp två varv runt mattan.. Inte på en gång utan bara ett i taget och sen vila innan nästa. Ett varv är ungefär 22 hopp och det är jämt dom fem sista som är svårast även om det känns lätt fram tills dess, så det är nog mest psykiskt..

Fick en trevlig överraskning också för min älskling ringde till mig. första gången han ringde la jag på för jag trodde det bara var någon jobbig kines men Kaan sa att om det var hemligt nummer så var det förmodligen från sverige å då kom jag på att det bara kunde vara Zacke. Ooops..Som tur var så ringde han upp igen. =) När jag hörde hans röst så saknade jag honom jätte mycket, men var ändå super glad just för att få höra honom.
image231

Tyckte lite synd om Jakob också för han ville så gärna ha en julgran men hittade ingen, trodde nästan att han skulle börja gråta där ett tag, hade han vart själv hade han säkert gjort det.

Chokladkaka

Blev inga pannkakor, istället blev det en varm macka med kyckling, lök, tomat och annat smarrigt i. Sen tänkte jag gå runt i affärer men Jakob skulle också titta i affärer, och eftersom jag inte gillar att ha folk med mig för det känns som om det är jobbigt för dom när jag kollar kläder så blev det inget sånt gjort för min del.

Istället kollade vi julpynt, och han köpte en stor sak med två klockor, lite grönt och en kotte som han skulle sätta på deras dörr. Sen skulle han hem och då är ju inte jag den som kan vara sämre utan måste också gå. Blev en avstickare till ett japanskt ställe där han tyckte dom hade en jätte god choklad kaka som jag var tvungen att smaka, och den var faktiskt grymt god. Vet inte riktigt vad det var i men det var någon kräm och frukt och två lager med något som kanske kan beskrivas som choklad sockerkaka och det ena laget hade blivit doppad i något så det var saftigt. På toppen var det riktig mörk choklad som var riven. Mums mums..

Sen fortsatte promenaden hem, och det hade hunnit bli mörkt innan vi var framme så snart är det dags för middag.

Känns bra eftersom helgerna annars är jätte långa och jag inte brukar ha något att göra..

Visst ja blev inköp av en massa nya filmer också.


vår och julkänslor.

Kunde inte hålla emot. Säger att jag inte ska fira jul och lossas som om det inte är någon jul i år, så går jag runt och nynnar på julmusik för fullt..haha
Trots att solen skiner för fullt ute och det känns som vår i luften så lyckades julkänslan komma krypandes ändå.
Så nu spelar jag jul låtar på hög volym, målat naglarna röda och köpt ett rött hårband att ha på träningen imorgon. Städat rummet så det är fint och satt min snöbollsljus i lyktorna, så även om det inte ser så juligt ut med pynt och sånt så är det i alla fall fint.

Satte lite julpynt på Kaan, Amy, Jocke och Jakobs dörrar. Dom trodde att dom hade fått det från skolan för att dom gick på julfesten som var på skolan.. haha, det kan dom väl få tro.

Snart ska jag åka till wudaokou och äta pannkakor och imorgon på julafton kanske det blir IKEA för jag har hört att dom kanske ska ha julbord..mums mums

drömmar

Idag fick jag post från mamma och farmor. Det farmor skickade ligger inslaget i julpapper, och även om jag inte ska fira jul i år så kan jag inte öppna det. Började ta bort snöret men det kändes fel eftersom det egentligen är tre dagar kvar tills det är tänkt att jag ska öppna den. Så jag satte på snöret igen och la undan den tills vidare.

Mamma skickade godis och tidningar, öppnade ena och bläddrade igenom snabbt utan att läsa. Men så såg jag uppslaget "Vad betyder dina drömmar?" Sånt intresserade mig mycket när jag var yngre så jag stannade upp för att se hur dom vanligaste drömmarna tolkades enligt den här artikeln.

"Tappa tänder - det kommer en positiv förändring, ju mer dramatisk tandtappning desto större och mer spännande förändring."  Det händer ganska ofta att jag drömmer om det, ska försöka minnas nästa gång så får vi se om det är något positivt som händer då. Minns en dröm då jag tappade tand efter tand tills alla var borta, måste ha vart något jätte skoj som hände då. =)

"Flyga - styr du själv är du i behov av större frihet. Har du svårt att komma dit du vill behöver du större trygghet i din vardag." Flög runt gjorde jag väldigt väldigt mycket när jag var yngre. Oftast kunde jag bestämma själv vart jag skulle eller hur högt, så jag ville väl ha frihet när jag var liten.

"Bli jagad - du har svårt att hinna/orka med de krav som ställs på dig." Dom här drömmarna hade jag nog blandat med mina flygdrömmar, kanske därför jag ville ha mer frihet. Inte för att jag minns några vidare krav, men nöjd var jag ju inte riktigt. Oftast var dom här drömmarna i form av att jag kände ett hot och ville springa iväg men inte kunde. Sjukt jobbiga, men som tur är så är dom borta och dom jobbigaste drömmarna jag har nu är att tappa tänder, men det är ju tydligen bra.

Nu tror jag inte att jag har några "typiska" drömmar längre. Mest bara som en vanlig vardag, så allt är väl frid och fröjd. Men nu ska jag krypa ner i sängen så får vi se om det händer något spännande i min hjärna i natt.

Humörsvängning

Kände mig pigg och glad när jag gick iväg till kvällsträningen. Kommer dit, stretchar lite smått och sen ska jag gå igenom svärd. Ställer mig på mattan, gör en snurr med svärdet och plötsligt rasade humöret i botten.

Jag hatar att vara dålig, det är något av det värsta jag vet... Tyvärr gör det mig på dåligt humör att känna mig sämst och då vill jag inte träna heller, så det är en riktigt ond cirkel. Jag vill inte träna för att jag är dålig, och jag är dålig för att jag inte tränar. Enda lösningen är att träna när det inte finns en enda människa i träningshallen, vilket är nästan aldrig. Fysade och stretchade istället en stund innan vi gick och åt.

Jag behöver ha Zacke här nu, så han kunde hålla om mig tills jag mår bra igen.... Kramar får mig alltid på bättre humör.
image230(AllPosters.com)

börjar kanske bli vig

Imorse hade jag tydligen sovit klart innan jag ville. Vaknade strax efter 06:00 men låg kvar i sängen i hopp om att somna om. Vid sju när klockan ringde och jag fortfarande låg vaken hade jag vant mig med sängen och ville inte alls gå upp så jag låg kvar där i en halvtimme till. Sen insåg jag att det inte höll längre, var tvungen att gå upp, äta frukost och sen springa iväg till träningen.

Idag var vi några fler på träningen, två stycken som vart sjuka hade frisknat till.
Det var ett konstigt träningspass. Inte så att vi gjorde något skumt det var bara jag som kände mig...ja jag vet inte riktigt. Ena stunden hade jag ingen kraft alls och nästa kunde jag ta i jätte mycket. Gör ett hopp som jag kraschar, och tränarn säger att det är bra...??? VA? Försökte göra en waibai, kommer knappt 360 och sätter inte landningen och hon säger att den är bra....OK sure. Jag kanske hoppade högt eller nått annat som jag inte alls märkte själv.

Övade på att hoppa ut i spagat, något jag inte gjort på evigheter sen jag stäckte mig för kanske ett halvår sen. Men det gick bättre än förväntat, största problemet ligger i att komma upp igen. =) 

Dåligt val

Nu har jag kommit tillbaka lite i rutinen att gå bort på kvällen och träna. Igår kväll lärde Jacob mig en till del i bredsvärdformen och idag blev det joggning i ungefär 15 minuter sen stretching i 30. Men det är bara jag och Jacob som kommer på kvällarna i alla fall har det vart så den här veckan. Kanske är för att många är sjuka och Amy är bortrest någonstans.

Efter träningen gick vi och åt. Var inte sugen på någon av rätterna som jag vet vad dom heter så jag gjorde en changsning och pekade på någonting, där det enda jag förstod var att den innehöll kyckling. Tyvärr var det mest svamp och några bitar med mycket ben och lite kött på. Ingen höjdare kan jag ju meddela. Men Jacob beställde en stor gryta med kött och grönsaker + en tallrik med ägg och paprika. Hans mat var mycket godare och båda blev mätta. Så det var inte helt misslyckat ändå för nu kan jag beställa båda dom sakerna, i alla fall från en meny för jag vet bara hur teckena för dom ser ut men har ingen aning om hur man uttalar det.

Får börja ha med mig kameran överallt igen. Det är väl inte så skoj med en blogg helt utan bilder..

mums med jul... för er

Snart är det julafton, folk springer på julbord och äter en massa gott. Efter julen finns det fullt av rester i kylen och alla äter glatt vidare...
Nytt år och det är firanden igen. Mat i massor, godis och dricka. Sen kommer nyårslöften om att man ska börja träna, bli hälsosammare, gå ner i vikt. Ja detta är förstås om man är i en del av världen där folk firar jul.
image229

Är man i Kina så är allt bara att glömma. Julafton är på en måndag och vi har träning 8:00 -10:30 som alla andra måndagar, samma sak med nyår eftersom här är det inte nyår på "riktigt" då. Men så slipper vi också känslan av att ha varit jätte onyttiga och få för oss att ge konstiga nyårslöften. För det är ändå så självklart för oss att vi kommer träna nästa år.

Ät med måtta och gör som jag alltid har gjort (trots pikar från folk) ta bort allt synligt fett på julskinkan. =)

training 8-10

Imorse var det segt. Blev aldrig riktigt varm och musklerna ville inte arbeta med full kraft, kändes som om det var fredag och jag redan hade tränat en hel vecka så det snart skulle vara helg och jag kunde få vila. Men två träningsdagar kvar innan dess.
Hjulningen satt idag också och jag börjar tro att jag kommer nå mitt mål med att klara den en hel vecka..=) Då vet jag att jag har den. Så måste jag börja jobba med hur den ser ut, jätte ful.

Får koncentrera mig på hjulningarna den här veckan men nästa måste jag verkligen få tillbaka twistarna igen. En snurrade jag för kort, nästa för långt och jag spänner inte alls benet det är tänkt att jag ska landa på. Men efter att Zacke åkte så finns det tyvärr ingen som är bra på dom så jag har ingen att titta på heller innan jag ska försöka. Svårare då.

Taolu träningen kändes bara som ett skämt. Första gången jag gjorde delar med den nya formen, blev inte rätt många gånger.. =)

Hen lei

Imorse körde jag slut på mig själv.
Det var 5 stycken som kom till träningspasset, en av dom stod bredvid och gjorde inte något under grunderna för han är skadad. Så vi var fyra stycken, vilket gör att tempot är ganska högt. Grunderna tog 15minuter att köra, eftersom jag var först och tyckte det var lite kort tid så körde jag vidare med fler grunder. En bit in på hoppen blev det för mycket, min kropp ville inte riktigt göra som jag ville längre så då tog jag en koffeintablett. Klarade den sista arialen jag försökte sätta med tanken att jag inte får åka hem försen jag har klarat minst en varje dag i en hel vecka. =) Sen att jag ska klara en twist varje dag också var inget som fungerade idag då jag krashade alla helt till liggandes på mattan...

Form gjorde båda grupperna tillsammans, små bitar. Men man kan bli helt slut på det också, speciellt om man som jag har en ny form och inte kunnat köra hårt på länge för jag har haft fullt upp med att lyckas sätta ihop rätt rörelser på rätt plats. Men nu var tränarn på mig...SNABBARE, SNABBARE, SNABBARE!!!

Efter passet tränade jag spänst. Upp och ner på plintar, 7 st där varje är högre än den förra. Dom tre första varven spurtade jag efter jag var klar med alla hopp. Sen gjorde jag 10 varv då jag började om att hoppa på en gång, grymt jobbigt så bättre kondition behövs...


Efter nio timmar

Gav efter igår och gick och köpte mig två chokladbitar, en med nötter och russin i och en med krisp. Dom var inte så goda som jag hade tänkt mig men jag lyckades ändå få in båda.

Efteråt så kände jag mig jätte onyttig och gick ut och sprang för att få bort känslan. Stretchade, sparkade, sprang 20min avslutade med att stretcha i 1 timme nästan. Det var skönt att komma ut från rummet och röra på sig.

Nu är kl 07.40 så jag ska ta och sätta på mig lite mer kläder och gå iväg till träningen. Sov i nio timmer inatt, får väl se om det var en bra ide eller bara gjorde mig seg..

stor mage

Sedan vi var på Big Pizza förra veckan och jag åt mig proppätt så jag knappt kunde stå upp är jag ständigt hungrig.

Så fort jag har ätit så vill jag äta igen. Sneglar helatiden på mina brownies som kommer ta slut snart om jag fortsätter såhär. Ååå jag blir tokig, att det ska ta sån tid för magen att bli liten igen. Mat mat mat....GE MIG!!

Choklad, lakrits, kladdkaka..mmmm.. jag vill ha en massa onyttigheter!!

Morgonpass

Träningen gick väl helt ok. Ganska svag i ryggen efter att ha legat still i nästan tre dygn, sånt är aldrig bra även om det kan vara riktigt skönt ibland.

En sak som jag undrar om jag någonsin kommer bli bra på är svepen. Varför ska det vara så svårt att ha helt rakt ben?? Idag tog jag inget koffeinpiller, vet inte om det är någon vits att göra det på måndagar egentligen. Eftersom jag har vilat i två dagar så är kroppen ändå ganska seg och stel. Ondagar är bästa träningsdagen tycker jag, ja för grunderna då...eftersom vi inte har någon formträning så kan man satsa på att köra sig helt slut på grunderna.

Lite benträning efter passet bara på 50 och 60kg eftersom ryggen kändes lite. Sen tränade jag mage så det ska kännas bättre imorgon. Ribbstolen 10rep*2, fällkniven med böjda ben 10*2 sen statisk träning upp med benen och ryggen lite från marken så bara rumpan är i. Hade ingen klocka så det var bara att köra tills jag var trött och 5sek till. Å sist plankan åt båda hållen.

inte gnälla

Nu kommer jag få kämpa för att det inte ska bli dagliga inlägg om att jag saknar min älskling.

Han kommer nämligen inte kunna logga in under hela veckan, så vi kan inte prata försen i helgen igen. Nu börjar han jobba om dagarna och när han slutar jobbet så ligger jag och sover. Segt med tidsskillnad.

Men men. Imorgon ska jag ta mig upp till träningen igen. Nu har jag haft en långhelg med vila och stilla liggandes, hoppas verkligen att det går bra imorgon!!

Utför...

Vet inte vad som hände men dom senaste två dagarna rasade jag...
Gick inte till träningen i fredags, i och för sig vet jag att det var för vi skulle ha en annan tränare och jag hade ingen lust att köra ordentligen när han kollade. Scen skräck kanske man kan kalla det. Så hela fredan spenderade jag på rummet framför tv:n.

Igår var jag faktiskt ute lite, gick bort till shangdi och handlade så nästan en timmes friskluft blev det innan jag hamnade framför tv:n igen. Efter flera timmers sex & the city tittande så gick jag och köpte mig en flaska vin som jag drack tillsammans med några fler avsnitt.

Väntade på att Zacke skulle logga in så vi kunde prata lite, men internet slutade funka så jag gick faktiskt ner och var lite social med dom andra... Finns det inget annat att göra så. =)

Frustrerad

Idag har det vart en sån där dag då jag hade behövt Zacke här. Kan vara för att jag har tittat alldeles för mycket på Sex & The City och den serien har, precis som titeln avslöjar, väldigt mycket scener av en viss sort.... Eller så kan det vara att jag snart har gått två veckor utan närkontakt. Förmodligen en blandning av båda.
image228
Ååå mer än en månad kvar tills jag åker till sverige!!

Normalt sett brukar jag inte vara såhär. Men normalt sett brukar jag också ha min älskling att pussa och krama på.

Motivation och vilja.

Idag känns som en toppen dag. Motivationen är hög och jag har tränat två wushu pass och ett ben pass. Snart är jag på väg ut för att träna spänst. Vissa dagar är träningen verkligen en självklarhet, jag skulle inte klara mig utan den. Vad jag äter, dricker och mattider, allt är för att nästa träningspass ska gå bra.

Sen kommer svackorna som jag tror att jag aldrig kommer komma ur... Men nu ska jag vara berädd på nästa svacka, dom är bara att acceptera, alla har dom och det går inte att undvika. Vad man kan göra att försöka kämpa sig ur dom, steg för steg ta sig tillbaka till toppform.

Något som alltid är bra och ökar motivationen är att se folk som verkligen inspererar en att köra vidare.
När vi ser dom får vi känslan av att vilja vara precis som dom. Lika snabb, lika stark, lika snygg, lika smal, oavsätt vad man har för mål finns det alltid folk som gör det lättare för oss att komma dit.

En riktigt bra sampler med Zhao Qing Jian brukar kunna få upp min motivation ett snäpp.



Träna hårt och inse att svackor är en del av oss alla...

Strong like a...like a cissi

Träningen gick fint. Värmde upp ordentligt, sprang 10min sen töjde jag ut musklerna i 20minuter innan det var dags att börja sparka.

En arial kändes jätte lätt, jag måste bara tänka på att göra dom snabbt så brukar det gå bra. Twisten var helt borta, kom knappt ihåg hur man gjorde dom idag. Hade jätte svårt för att få upp vänsterbenet, men jag gjorde en i alla fall, mindre bra men jag gjorde den.. Ska gå tillbaks om en stund och öva lite mer på hoppen hade jag tänkt.

Efter passet var det benträning, båda grupperna körde det tillsammans så vi delade in oss i två grupper för att det inte skulle bli så lång tids väntan mellan man körde. Min grupp började med vader (som jag hade träningsvärk i sen i måndags) brände ordentligt.

Ben värmde jag upp med 50kg, två set med 70kg, ett set med 80kg sen testade jag 90kg för första gången. Gjorde fem stycken men inte så djupa utan bara så dom främre musklerna jobbade, kändes mycket lättare än jag trodde det skulle göra. Tänk då vad lätt det hade vart om jag inte redan hade kört en massa. =) På fredag funderar jag på att testa 100kg om jag känner mig pigg och stark. Kaan lovade att köra på 120kg om jag gjorde 100. Shit låren känns ganska mycket nu, va coolt om jag skulle få träningsvärk i dom, var evigheter sen jag hade det.

Thinking about my destiny

Att det ska vara så svårt att veta vad man vill göra.
Just nu skulle jag kunna gå och äta, träna, vara social med dom andra i gruppen... Ändå finns det inte riktigt något jag vill göra.

Men det är bara saker för stunden. Sen finns det det stora hela.... Livet..
Helt plötsligt kom tanken på sjuksköterska, och senare barnmorska. Men jag vet att det bara är för att jag tittar en massa på Grey´s anatomy nu. =) Brukar bli så när jag ser en bra serie, då vill jag ha samma jobb som dom så egentligen vill jag nog inte bli det på riktigt. På Ally McBeals tid ville jag ju bli advokat.

Men jag tror jag har hittat något jag vill göra. Men först måste jag plugga upp mina betyg, så är det bara att hoppas jag kommer in efter det. Lite segt bara med en 2årig utbildning... Speciellt ekonomiskt, men jag kanske har kommit på något.

Så mycket som jag älskar att planera så kommer jag nog komma på många nya ideer innan det är dags för något. =)


Kyligt

Klockan är fyra på eftermiddan och det är smockfullt i träningshallen. Verkar som om folk inte vill vara ute i snön och träna höjdhopp, stavhopp, löpning m.m.
Var borta i hallen för en timme sen, gick igenom form men sen vällde det in folk och man fick knappt plats att sitta och titta, hade tänkt att kolla på skollagets träning men gick istället ut till löparbanan.. Inte en kotte, helt tomt och tyst. Övade på taiqi, tränade mage och stretchade ett tag, sen frös jag för mycket för att kunna vara kvar, var inte klädd för att vara ute en längre stund.

Men imorgon kommer jag klä mig ordentligt och gå ut för att hoppa då hallen är full...Nu, ja nu sätter jag mig och tittar på Sex and the city istället.
image224

Dui lian

Solen skiner och har på många ställen inte bara smält utan även torkat upp all snö. Men i skuggan finns det spår av vad som hände igår.

Jag var tydligen inte den enda på träningen som sov halvdåligt i natt. Många släpade benen och gäspade. Gjorde illa armen lite på uppvärmningen så armarna fick vara hängandes under grundsparkarna, vilket knappast gjorde att jag vaknade nå snabbare.

När det var dags för hopp blev det samma procedur som i början av passen alla backar undan, knyter skorna, dricker, ingen vill vara först. Suck.. Att det ska vara så himmla svårt. Efter 3 månaders träning, 5 dagar i veckan, varje pass exakt likadant och folk har ingen aning om vad dom ska göra. Snäll som jag är hjälper jag idioterna genom att gå först... Är det uppenbart att jag blir trött på dom ibland?.. =)
Med orden "jag ska bli bäst" malandes i huvet för att inte ge upp för frestelsen att bara sätta sig ner och inte gör ett dugg gjorde jag så gott min slappa kropp klarade av idag.

Sen var det duilian! "Gubben" i skollaget kom och lärde oss raksvärdfight.. Han är väl kanske runt 26år, så han är en av dom äldre som är med i skollaget och kommer förmodligen snart lägga av. Får ta och filma sen så jag kommer ihåg båda personernas rörelser eftersom jag bara lär mig den enas nu. Men det är skoj i alla fall.

Träningspass

Har man sovigt dåligt, är lite sjuk, tar ett koffeinpiller och tränar hårt blir tydligen inte hjärtat allt för glad på en.
Men det var ingen fara eftersom det lugnade ner sig medans dom andra gjorde sitt innan det var min tur igen. I övrigt var träningen bra, var ganska vig och kände mig lätt i hoppen.
Waibai kom jag 720 med bara snurren och nästan 540 med spark, tornado lite över 540. Twisten kändes bra men spände inte ryggen vid landningen så jag satte i händerna, hjulningarna var inga problem.

Grodhopp, vikter och hoppa upp på plint efter passet sen massa stretching. Spagaten var ganska lätt, kom i alla fall ner åt båda hållen och kunde sitta där ett tag så imorgon kommer det vara riktigt stelt kan ja tänka mig.

Glad överraskning

Vaknade lite trött efter en natt med mindre bra sömn. In med lite frukost och på med kläderna, öppnar dörren och blir stående... Det snöar!!!
In igen och hämtar kameran, tar lite kort och så är jag sen till träningen. Springa bort när en bil börjar tuta för fullt, tillslut kollar jag och ser tränarn stanna bredvid mig. Typiskt nu måste man hoppa in i bilen och vara trevlig.
Fick i alla fall veta att för några år sen hade Peking mycket snö den här tiden, svårt att tänka sig.

image226image227

Filmtittning och fettbränning.

Blev ingen gröt imorse eftersom jag missat att köpa mjölk, men det blev inhandlat efter träningen så då var det gröt time.
Satt vid datorn en stund och läste träningsbloggar, märkte att jag inte kan öppna någon blogg inne på "blogspot" så förmodligen har kineserna spärrat den sidan. Dom gör så med en del som dom inte vill att folk ska läsa. Skumt nog även wikipedia.

Sen tittade jag på Grey´s Anatomy, en serie som jag lånade av Kaan, riktigt bra faktiskt!
image225
Tre timmar efter grötätandet gick jag ut på en fettförbrännande promenad. Å det var riktigt fint väder så det var härligt! 

Soft fredagspass

Dagens pass blev otroligt slappt:

08:00-08:30 Uppvärmning och töjning av muskler
08:30-09:00 Leka (volleyboll)
09:00-09:30 Mr Lee kom och pratade med några om deras visum så då blev det mer stretching.
09:30-10:15 Wushu
10:15-10:35 Prata, stretcha, hoppade runt och lekte (ditang, drunken, masken och liknande)
10:35 ställde upp och avslutade lektionen.

Men den lilla stund det faktiskt blev wushu blev det väldigt intensivt för oss som körde, var nämligen bara fyra stycken och ibland blev vi tre då MeiLian blev för trött och var tvungen att vila i lite då och då. =)
Efter passet lärde jag mig 8 stegsformen i taiqi, bara för skoj skull. Får öva lite nu i helgen så jag kommer ihåg den.

Nästa vecka kommer nog bli skoj, tränarn utlovade lite dui lian (tvåmansfight) och vi kommer lära oss ?24? stegsformen i taiqi. Kommer inte riktigt ihåg hur många steg det var men har för mig att det var 24.


KOmmer bli super skoj med duilian i alla fall och tycker synd om dom som missar det (alla som är sjuka), dom som skippar passen för att dom är för lata får skylla sig själva. =)


Filmstund

Träningen gick som förväntat inte särskillt bra, men det var bara att kämpa sig igenom den.
Vi var bara fem stycken som körde när båda grupperna var tillsammans och av oss som tog oss dit var det ingen som var riktigt pigg.

Dags för form och vi var tre stycken i vår grupp som skulle köra, pratade lite med tränarn och vi fick göra taiqi grunder stället. Ganska skönt när vi var så trötta och tiden gick jätte snabbt.

Nu har jag precis tittat på Kate&Leopold. Gillar verkligen den filmen, och han är en riktig dröm..
image221

stor frukost.

Igår satte jag ju mig och funderade ut hur jag skulle äta vilket ledde till att jag idag gick upp tio minuter tidigare för att kunna äta en ordentlig grötfrukost med äppelbitar i, den är ganska god faktiskt. Det var länge sen jag åt gröt till frukost. Imorgon ska jag variera mig så mycket att jag tar banan istället. =)
image220

Om ungefär en timme börjar träningspasset, får se hur det går. Eftersom det gick bra på morgonträningen igår, sen var det styrka när det passet var slut och på kvällen sprang jag i en halvtimme (vilket jag inte gjort på evigheter) blev totalt slut och somnade gott på kvällen. =) Så jag ska nog inte förvänta mig för mycket idag eftersom jag inte heller tänkt ta nogon koffeintablett.

träning och mat.

Har riktigt dåliga träningstider om man ska tänka matmässigt.
08.00-10.30 Tycker det är för tidigt för att kunna äta bra innan. Blir en liten frukost strax efter sju, knappast någon bra uppladdning med bara en yoghurt.
Efter träningen är jag jämt jätte hungrig och det blir lunch vid 11 tiden. Mellanmål vid två ungefär och sen borde det vara middag klockan fem. Men klockan fem har jag träning igen vilket försvårar det hela för då borde jag ha ätit klockan tre.

Stor problem och bekymmer, så nu ska jag sitta och fundera på hur jag ska lösa det hela. =)
image219

Blir bättre.

Idag var det en lyckad träning. Det funkade bra att tänka på att jag vill bli bäst. Eller egentligen tänkte jag på att jag inte ville att det skulle finnas en tjej som var snyggare än mig OCH bättre på wushu, och eftersom jag inte kan göra så mycket år utseendet så är det bara att satsa på wushun. Blir jämt så arg om det kommer en snygg tjej till träningen också är hon dessutom grym.. Sånt vill vi inte vara med om. Haha, Jag är väl kanske lite konstig men bara man hittar någonting som får en att träna hårt så tycker jag det är bra.

Det funkade faktiskt bra också, för första gången klarade jag 540 tornado till mabu. I och för sig en "tjejmabu" men ändå ganska stolt! Jippi jag blir bättre!! Det är sånna här stunder som man tränar för, när jag ser resultat!!

image218
Man skulle vara kines så hade jag säkert börjat när jag var liten, då kunde jag redan vart bäst. =)

Pep talk

Känns som om det behövs mycket sånt nu.
Jag har vart jätte seg heladagen och inte velat träna någonting. Mest bara legat på sängen och inte gjort någonting. Känns jätte dåligt, men har inte haft någon lust.

Zacke sa att man måste tänka på tävlingarna då, att om man inte tränar så kommer man inte att vinna, och det vill jag ju faktiskt göra. Men det är ändå jätte svårt att ta tag i träningen vissa dagar, vill bara inte!

image217
Det här är jag på EM nästa år... hahaaha.. dream on..


Stort sug!

Idag har jag vart otoligt trött ända sen jag gick upp.
Träningen gick alltså inte särskillt bra, sen släpade jag mig till matsalen för att ätas lunch. Väl tillbaka på rummet la jag mig på sängen igen och sov i tre timmar. Så det är ju lite bättre nu. Blev lite glad när jag vaknade, trodde först att det var morgon och jag var tvungen att gå och träna, men det var det inte..=)

Något jag längtar jätte mycket efter, mest för att killen påpeka att han har ätit en massa...SMÖRGÅSTÅRTA!!
image216

Dansa

Självklart satt jag ändå hela tiden vid datorn tills det var dags att gå.
Förutom små stunder då jag dansade runt här inne, sånt man kan göra nu när jag bor själv. =)

Sen gick jag bort till hallen som var helt tom och tränade lite i en timme innan skollaget började träna. Alltid kul att titta på dom, så jag satte mig och stretcha och kollade i en och en halv timme innan det var dags att äta.

Nähä. Om man ska ta sig iväg igen då, men vet inte riktigt vad jag ska träna på nu.

So far so good.

Träningen gick bra precis som det brukar vara när jag och killen inte tränar tillsammans, men så tog jag en koffeintablett så det spelar in också. Klarade alla twistar och två hjulningar, måste bara lära mig att landa mjukare i twisten. Nu landar jag på rakt ben och foten blir kvar på samma ställe när kroppen snurrar vidare, vilket gör ganska ont. Så här ska dom se ut när jag är klar.. =)

Hade en ny tjej på träningen, hon är från england och ska bara vara här i två veckor. Tränar taiqi men har inte gjort något på ett år så det gick inte så jätte bra för henne idag och förmodligen kommer hon ha jätte ont imorgon. =)
Var även en ny kille där men han tittade bara, vet inte om han kommer träna något för han ska bara vara här en vecka. Men han sa att jag var bra och det är ju alltid skoj att höra.

Gick ganska bra med nacken idag, fick ha halsduk hela träningen. Gjorde väldigt ont i början av form träningen när det var dags att börja röra på den en massa men det blev bättre.

Ska försöka att inte sitta så mycket vid datorn idag eftersom det gör lite ont så jag håller upp axlarna alldeles för mycket.

Sugen

Något jag saknar här borta är bär. Frysta eller färska spelar ingen roll för jag vill så gärna göra en riktigt god smootie till frukost.

image214image215
Istället blir det den vanliga yoghurten fast idag med russin och torkad frukt. Frukten var ganska tråkig för den var helt osockrad, vanligtvis har dom i alla fall lite socker på. Inte som i sverige då dom dränker frukterna i socker för att torka dom. Kunde knappt äta torkad frukt sist jag kom hem för det var alldeles för sött.

Dags att gå till träningen.

Because.

Kröp upp i sängen och kollade på en tjejfilm för att få tiden att gå lite.

Den där typen av film där dom mest pussas och pratar, så inte en sån tjejfilm som Zacke kan tänka sig att titta på med mig.
image213 Ganska bra film, och hon var jätte söt!
Måste nog ta mig iväg och köpa en ny serie snart så jag har något att roa mig med om dagarna nu.

Färdig, så gott som.

Jaha, Zacke sitter på flyget nu och nedräkningen har börjat, hur länge kommer jag vara kvar här i peking tro.

Stackars älskling, på väg hem till sverige. Men då får han i alla fall sin efterlängtade svenska mat. Vilket inte verkade så jätte intressant längre nu när han var på väg och inte alls ville åka.

Är nästan klar med rummet, har inte orkat flytta över allt till det andra skrivbordet som jag ska byta till nu när Zacke åkt för att slippa ha en sladd över hela golvet. Men är ganska nöjd med resultatet.

image211image212


Borta.

Zacke har åkt...

Var precis nere och såg han åka iväg..... Kanske skriver mer senare.

Nu ska jag städa rummet och möblera om så det inte står en stor säng här inne utan två stycken som inte hör ihop. Den ena ska kanske få vara en soffa tills det kommer en annan och flyttar in här.

Packning

Nu har jag hjälpt Zacke att packa. Han var mindre bra på att lyckas själv.. =)
Lyckades inte ens på plats med allt innan väskan var full så det var bara att ta ut allt och börja om från början när jag tog över. Haha allt fick i alla plats, men jag blev helt slut.

Sist han skulle åka så vägrade jag ha något med hans packning att göra för jag ville verkligen inte att han skulle åka. Självklart vill jag ha kvar honom nu också men den här gången kommer jag förmodligen klara mig bättre. =) Min kära syster tycker inte heller att jag ska klara mig här borta själv men det är ju för att hon vill träffa mig så det är ju lite trevligt ändå.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid älskling för sista gången på två månader.......

image210

Gudomligt

Efter middagen åkte jag Zacke och Kaan till wudaokou för Zacke skulle köpa mackor att ha på flyget imorgon.
Kaan tipsade mig om att dom hade jätte god varm choklad där inne, vi köpte varsin och OJ vad den var god!! Kommer helt klart bli den fler gånger. Den var ganska dyr 25:- men det var den värd.
Har ni sett när Ally McBeal dricker morgon kaffe med Gorgia? Drack den på samma sätt och njöt nästan lika mycket!  =)

image209

bye bye love

Idag vart det avskedsmiddag på kro´s, 3 jätte bamse pizzor på 8 personer. Många blev mätt på 2slice jag tog tre och Zacke åt fyra, vilket ändå är färre än vad han tar när vi äter den på rummet då han lyckas äta fem eller sex bitar.

Det var smarrit och eftersom jag tog en sallad innan pizzan kom så blev jag propp mätt.

image205image206
image207image208

Igår blev det i och för sig också lite avskedsmiddag för Zackes del då många av oss var till New York House och åt hamburgare.

Fint

Med gårdags kvällen i åtanke så gick jag in på "Sephora" idag. En affär i stil med Kicks hemma, hade lite allt möjligt i skönhetsväg.
Där hade jag kunnat köpt mycket om jag hade haft en massa pengar med mig. Men lite skoj blev det i alla fall.
            image204            

TEA TREE shampoo från yesi professional.

En lila liten dusch boll.

Duschkräm murberry från sephora.

Så fick man någon parfym med som det står på kinesiska vilken det är,
så ingen aning. =)

Så nu längtar jag tills jag kan ta en dusch ikväll.






RSS 2.0