Godis hög

Den här veckan som kommer ska jag testa en ny grej, Varje gång jag blir sugen på att stoppa i mig godis, chips, kakor eller liknande så ska jag ta allt som jag hade tänk att äta och lägga ner i en påse eller bara lägga undan. Sen på lördag kan jag få äta upp allt om jag vill eller så mcyket som jag klarar att äta på en och samma dag i alla fall.

Ska bli spännande att se hur mycket det blir.. Om jag nu klarar av det, om jag inte lyckas hålla mig så får jag ändå lägga undan lika mycket som jag äter så jag ser hur mycket det har blivit.
image90
mmm ser så gott ut och jag blir jätte sugen på svenskt godis, men sånt super smarrit går det inte att få tag på här. Jo det finns ju lite på IKEA men det är så långt bort och jämt när vi är där äter vi på restaurangen först så då är jag ju inge sugen när vi kommer till godiset.

Sist jag var hemma i sverige efter att ha längtat en massa efter svenskt godis så visade det sig att jag inte tyckte det var så gott längre...Men nu längtar jag igen.  =)

Kommentarer
Postat av: Designa din blogg

Nu har jag uppdaterat bloggen lite... lite nya tips och tricks om bloggdesign.. och fler är på väg under dagen... så kika in och kolla om du hittar nåt av intresse..=)

2007-11-11 @ 14:35:09
URL: http://designadinblogg.blogg.se
Postat av: Hell on high-heels

SVAR: tack så mycket! ja det är riktigt segt, men det måste ju göras ibland=) hehe

2007-11-11 @ 14:36:53
URL: http://somechatter.blogg.se
Postat av: Lana

Mums, vad gott med godis.

2007-11-11 @ 21:28:58
URL: http://lanastyle.blogg.se
Postat av: lookoverhere

Mumsfillibabba=D

2007-11-12 @ 00:22:50
URL: http://lookoverhere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0