Allt handlar om inställning.

Idag blev det badminton i en timme för mig och Zacke, det är skönt att köra lite annan träning ibland. Nånting man enbart gör för skoj skull. Ingen press om att vi måste klara vissa saker, vi känner oss inte tvugna att träna utan bara gör det för att vi vill. Men även då är viljan en riktigt stor faktor. Idag när vi satte igång blev jag bländad av lamporna, sträckningen kändes, jag missade många lätta bollar i början och humöret sjunker snabbt, då börjar jag genast känna av att det gör lite ont i armen. Allt för att ha en ursäkt till att inte köra ordentligt. Men bara jag kom igång/det började gå bättre och jag blev gladare så gjorde det inte längre ont och jag brydde mig inte om lamporna.
När det kommer till att träna är det "bara" inställningen som är viktig.
Så när det var dags att gå till gymmet vacklade humöret upp och ner tills jag intalade mig själv att jag ville gå dit och skulle träna hårt och bra.
Så fort jag kom in på FEL tankar försökte jag genast ändra dom. Lite svårt och jag trodde knappt på mina egna tankar i början, men vi kom iväg.

Idag dricker vi glögg för fullt också, jätte gott och känns lite vintrigare här i gröna gnesta. Nu när det har blivit mörkt kan vi lura os själva om att snön är djup där ute så vi kan dricka lite mer.
Å till middag blev det en kycklingfilé med ris och en halv burk majs. Känns nyttigt vilket självklart får en att må snäppet bättre.

Behöver jag skriva att jag är helt slut i benen sen gymmet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0