Tillbaka

Nu är vi hemma igen, kom inatt runt tre tiden efter att ha kört från Stavanger över hela Norge och sen Sverige. Det tog ett tag men Zacke kämpade på bra. Å jag lyckades hålla mig vaken hela vägen, vore ju taskigt att låta honom sitta där själv och försöka att inte somna.
Nu har vi även kommit på varför Norge är ett rikt land, dom spar in alla pengar på vägunderhåll. Shit vilka värdelösa vägar dom hade. Det tog säkert dubbelt så lång tid att ta sig nånvart än samma sträcka här hemma. Ganska jobbigt speciellt när man ska hem igen. Å norrmännen verkar ganska lagliga vad gäller hastigheten också. Sträckan hem tog 14 timmar med mat-stoppen å av det var bara 4 timmar i Sverige, å så jäkla mycket bredare är faktiskt inte Norge. Men några år till så kanske dom har lyckats bygga lite vägar över eller igenom bergen.

Men trots att vägarna tog en evighet så var det i alla fall väldigt fint med alla berg å med snön som låg kvar på toppen.


Nu orkade jag inte fixa till bildern på datorn, men jag tycker dom är fina ändå =) Hade jag orkat tryckt på knappen rotera på några andra bilder så är dom ännu snyggare, men jag är ganska så trött idag. På väg ner från berget började Zacke hoppa och leka mellan klipporna (som man ser på sista bilden) vi sprang runt däre uppe och hade skoj tills vi insåg att stigen var borta. Men kanske en halvtimme senare hade vi lyckats hitta den igen.
Den enda träningen vi har fått var väl när vi skulle gå upp på bergen, så Zacke har inte fått nån träning men jag fick mjölksyra i benen när jag försökte hålla samma tempo som honom. Imorgon är det i alla fall träning uppe i sthlm igen.

Kommentarer
Postat av: Alexis

Tack! :P Som om det inte vore nog, så stämmer det ju... Nästan! Fast kampen om att bli en bättre utövare fortsätter. Jag är en envis jvel - Och innan år 2012 så ska jag fn sätta ett bakåtsvep! :)

2008-07-27 @ 00:12:21
URL: http://blog.cyberdog.se
Postat av: Naddiz

Vilka fina bilder!! nu blev jag sugen på att åka till norge ju! :)

2008-08-08 @ 15:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0