Wushu

Nähä. Vad kan man säga om dagens pass, den blev inte riktigt som planerat. Ville ju plåga dom lite för att dom är så dåliga på att komma och träna på helgerna. Vet inte riktigt varför kanske för att det har varit påsk, skolorna har lov eller vad det nu kan vara men vid uppställningen var det bara två från nybörjargruppen där, dom två som kommer på de flesta träningar och kör hårt. Ingen vidare vits med att skälla på folk som inte ens är där. =)
Sen hade vi tre från avancerade också så vi började med fotboll/handboll i ungefär 15-20min.
Sen kom våra jätte pratglada unga tjejer in. De två som aldra mest hade behövt höra det jag tänka säga i början av träningen =) Men den ena hade ont i knät och den andra fick ont i foten under träningens gång, tror det var ungefär när det var dags att göra ställningar och lite svårare saker :p Men hon blev dit tvingad av sin kompis så det var väl inte så konstigt om hon inte ville köra. Det tråkiga är att den ena tjejen är jätte bra egentligen om hon verkligen vill försöka.
Men men när träningen var slut berättade jag för dom att det är jätte bra att dom kommer men att dom måste träna hårdare och inte stå och tjaffsa så mycket för dom får inte förstöra träningen för dom andra. Dom svarade med att alla vuxna jämt klagade på dom =) hahaha Vi får väl se om det gick in och dom är bättre nästa tisdag.

Så har jag också fått veta att jag ska tävla tillsammans med killarna på lördag för det blir ingen tjej-gren. Får se hur det går då. Sist ska jag i alla fall INTE komma!
Sen kommer folk förknippa mig med den här låten.. =) haha kanske en bit kvar, ca tre år då det är vm. *cissi drömmer*

Kommentarer
Postat av: Alexis

Det visste jag! ;) Fast.. Min översättning ger: "Den gamla mästaren", medan din enbart betyder "lärare".

Det var tänkt som en komplimang. hehe. :p

2008-03-26 @ 11:13:33
URL: http://www.cyberdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0