tva nya, lite battre

Idag kom det tva "nya" till traningen. den ena hade tranat wushu i tre ar och den andra har nog hallt pa ganska lange. Hon har i ala fall vart  i kina helatiden vi har vart har. Bada e tjejer och battre an killarna. Men gruppen e inte sa jatte bra anda. Vi vill ha tillbaka var gamla grupp. Eller ja inte alla kanske, men i alla fall Amy, Martin, Yuta och Kaan dom andra tva klarar vi oss bra utan.
Da skulle dom kunna dela upp gruppen i nyborjare och avancerade igen och traningen skulle bli mycket battre. Iofs sa e den ganska bra anda, kanns som om man gor sma framsteg varje dag. Men det e ju inte lika kul att dom basta pa hela skolan ser pa nar det gar mindre bra.

Dom flesta kanner igen oss pa vara stammis stallen och kommer ihag vad det e vi brukar bestalla, sa hade man glomt bort vad matratterna vi gillade hette sa hade det inte gjort natt for dom hade anda vetat vad det e vi vill ha. Ganska skont men det visar verkligen vilkan otroligt varierande kost vi har.

Nu ska jag till favvo sushi stallet!! MMM vad gott det ska bli, alskar deras soya dom har nan special som jag inte hittat pa nan annan sushi restaurang.

BTW Jakob lipa inte ihop for att du inte var med pa listan ovar vilka vi vill ha tillbaka i var traningsgrupp, du var faktiskt inte med i avancerade.

Kommentarer
Postat av: Jakob

Haha =p

2008-09-22 @ 15:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0