Snälla ta slut!

Nu har vi en äkta kina helg, skittrist och går jätte segt.
Idag har vi kollat serier, film, suttit en massa vid datorn och ätit för fullt. Nu har jag tröttnat och vill gå och lägga mig å sova men klockan är tyvärr bara 16:50 så jag måste försöka få några timmar till att gå.
Har även lovat Zacke en pizza kväll, så innan jag kan sova bort resten av tiden blir det till att åka för att köpa med en pizza åt honom. Som jag ska göra mitt bästa för att hålla tassarna borta från, dels för att jag inte ens tycker att det är särskillt gott och för att det är massa massa tonvis med ost på. Då blir magen varken glad på insidan eller i det yttre lagret. =p

Vad jag faktiskt har fått gjort den här dagen är ett videoklipp från veckans träning.


Får väl be "lönnfet" om ursäkt för musiken men du har ju faktiskt inte skickat nått bättre till mig än. =P
Nästa vecka ska jag filma mer form träning så ni får se hur den går för oss. Fick ju en förfrågan på lite mer svärdfilm som jag ska försöka fixa åt er.

Uppdatera

Fick precis veta att den nya designen på bloggen inte syns för alla på en gång. så om du också fortfarande har kvar den rosa/beiga så e det bara att trycka på att uppdatera sidan när du är här inne. Datorer är ju precis som människor och försöker göra det så lätt som möjligt för sig, och spar därför informationen.

Har faktiskt inte tränat nå mer idag, var bara borta i hallen och lekte lite och filmade mina svärdformer så att jag inte ska glömma dom nu när jag gjort om dom lite. Nu sitter jag och är riktigt onyttig äter chips och dricker cola, inte bra, tur att chipspåsen bara är 50g. Känns som jätte mycket ändå.

Summering

Nu är träningen slut för den här veckan. Det är tänkt att det ska vara två dagars vila, men vi får väl se hur det går. =)  Kommer i alla fall gå ut och springa på söndag för att stretcha och mjuka upp mig lite inför nästa veckas träning. 
Den här veckan har i alla fall sett ut såhär

Måndag: Två wushu pass första 2,5h andra 1,5h. Mage och rygg övningar
Tisdag: Två wushu pass 2,5h resp. 1,5h. Benböj med skivstång
Onsdag: Ett wushu pass på 1,5h. Rygg och mage. Sprang och stretchade
Torsdag: Ett wushu pass 2,67h. Benböj med skivstång.
Fredag: Wushu 2,67h.

Sammanlagt har jag tränat i 972 min. Sprungit i 2km och gjort 121 repetitioner av olika styrkeövningar. 
Jag fyller nämligen i träningsdagbok så då har man lite bättre koll.

Förmodligen kommer jag även göra nått mer idag bara för att jag tycker det är lite dåligt att bara ha kört ett pass. Inte för att det känns särskillt dåligt i kroppen just nu, känns ganska rejält. =P Det sticker, ilar och gör ont lite överallt, men på ett bra sätt!


Viljan fanns där i alla fall

Idag hade vi två taiji kineser med på vårt pass. Förmodligen tyckte väl tränarn att vi var för få du vi bara e fem elever som kör annars och blir väldigt trötta när vi kommer till hoppen. Men idag hann man återhämta sig lite mellan varje hopp och kunde därför ta i varje gång det var ens egen tur att köra igen. Två pers till är väl inte så jätte mycket men när det är två taijiare så blir det ändå ganska stor skillnad.
Som tur va fick dom inte vara med när vi skulle köra form, det skulle ha tagit alldeles för lång tid och förmodligen hade man blivit seg mellan varven.

När träningen började gå mot sitt slut så blev det benböj. Å här drar dom gränsen mellan tjejer och killar ganska rejält. Jag (som enda tjej) skulle köra med stången och 20kg vikterna och killarna var tvugna att lägga på 15kg extra på varjesida. Själv hade jag nog dragit gränsen med hur mycket folk väger att dom ska ta sin egen vikt eller nått sånt. Men på alla styrkeövningar säger hon åt mig att köra mindre eller lättare. Fast vad gör det om man ändå bara lyssnar de gånger man känner sig trött. =p Annars e det bara att lossas som om man inte fattar vad hon säger å köra på ändå.
Första setet kör jag med mina 60kg men sen när killarna har lastat på 90kg (som dom ändå inte orkar köra ordentligt med) så vill ju jag självklart också testa. Tyvärr lyckades jag bara köra så djupt som killarna gjorde så sista settet fick jag gå ner till 70kg. Då dom andra två inte orkade fortsätta utan satte sig och tittade på istället. SUCKERS!   =P

Zacke har gjort nått med sin axel och idag tänkte han inte på att ta en ipren innan träningen så han vart tvungen att ge upp efter ett tag. Det är även möjligt att viljan spelade stor roll på hur ont det gjorde för han var jätte trött och ville bara sova imorse.
Brukar i alla fall vara så för mig, att dom dagar jag inte har någon ork eller lust att träna känner jag av mina skador så mycket mer än dagar då viljan är stor.

Nu ska jag lägga mig en stund med min nackmassage kudde, för det blev ett par krashlandningar idag också. =)

Under natten

Imorgon efter träningen ska jag försöka uppdatera bloggen lite, så om ni är uppe tidigt så kanske den ser lite konstig ut då och då under uppdateringen när jag testar mig fram till hur jag vill ha det.

Men förhoppningsvis kommer allt vara iordning lagom tills ni vaknar till. Om jag inte blir arg och skuter upp det hela. =)

Som katten Gustaf

Jag har gått och vart hungrig större delen av dagen känns det som.
Ändå började jag morgonen med en shaker på mjölk, protein, banan och jordnötssmör. Vilket var väldigt gott jag jag blev proppmätt för stunden. Men direkt efter träningen var jag hungrig igen och vi fick gå till kafeterian där det blev en ägg-rätt och en skål ris.

Zacke passade på och vilade lite medans han väntade på sin mat. =) Åt nästan all mat och hälften av riset men två-tre timmar senare ville magen ha mat igen, och jag blir direkt jätte hungrig. Det är inte så att jag får någon förvarning, utan det är mat NU! som gäller.
Så den gången gick vi ut till resturangen där det blev en kyckling rätt och en ko rätt, självklart med ris till!


Tyvärr så gillar inte Zacke när maten är stark så därför gör dom någon annan sås till kycklingrätten som verkar innehålla alldeles för mycket socker för min smak. Då får jag använda halva risskålen som avtorkning för att få bort allt kladd från kycklingen.
Sen dess har det vart ägg, mackor med jornötssmör (inte särskillt nyttigt men jag har fått nått för jordnötssmör nu) och nu till slut blev det en massa ris med lite kyckling. Men istället för att få ordentligt kött i så har kineserna nån förkärlek till skinn, ben och fett. Det är tydligen dom "fina" bitarna. YUK!


Så då gör vi precis som kineserna gör med bitar dom inte gillar. Kastar det på bordet eller på golvet, och om man råkar få in det i munnen e det bara att spotta. Haha just det sista har jag inte blivit så bra på än utan jag plockar ut det igen med pinnarna och lägger det bredvid tallriken.

Nu ska jag ta och sova innan jag blir hungrig igen.
// 22:11

Hoppa eller bli slagen

Svårt val

Under dagens pass påpekade tränarn att jag ska dra upp benen under mig när jag hoppar för att få mer höjd. Efter två försök åkte staven fram.

Hoppa högre annars kommer jag träffa dig, så sveper hon med staven i knähöjd på mig. Ok ok jag ska hoppa.

Efter passet satte vi oss och tittade på skollaget medans dom tränade, och där har vi några som verkligen kan hoppa. men helt ärligt så tycker jag faktiskt inte att tjejerna i skollaget heller e några höjdare på hopp. Men killarna e ju bra.


Medans vi kollade på när dom studsade runt gjorde jag ett tappert försök att bli lite vigare, bara att hålla tummarna på att det gav nått. =)
Det gjorde mig i alla fall lagom stel när jag hade kallnat till. Så ett par timmar senare bar det av till löparbanan för att jogga lite så jag kunde mjukna upp igen.

Idag var det lite halvkyligt där ute så som ni ser är det inte särskillt mycket folk. Kommer bli fullare ju varmare det blir.

Strö salt i såren

Vill man vara fin får man lida pin heter det ju.

Å om man inte tänker sig för så blir det extra sant. Under dom senaste dagarnas träning har jag nämligen märkt mig själv med svärdet ett par gånger. Idag när jag gick haltandes tillbaka till rummet efter ett bra pass med mycket stretch såg jag fram emot en riktigt varm dusch, å eftersom det är onsdag skulle jag ju komma ihåg att ta hand om mig själv lite extra och använda min härliga skrubb.
Aaa skönt! Ända fram tills jag inser, shit det e ju fan en salt skrubb!! Pucko brud.


Sved en aning, men som det mesta gick det över =p

Appropå att vara snygg så ser man ganska tydligt här på sportuniversitetet vilka som går till sina träningsklasser för att dom vill träna hårt och bli bäst på sporten och vilka som bara har klassen i fråga för att dom tycker det är lätta poäng eller roligt, kanske för att det finns snygga killar i klassen. =) Dom går till lektionerna sminkade som om dom e påväg till en nattklubb, med lockar i håret och perfekt uppsatt frisyr. Andra har håret i en hård knut för att det inte ska vara ivägen och väljer träningskläderna efter funktion istället för utseende.

För 5-6 år sen hörde jag till grupp 1, men så fick jag ju också en väldigt cool kille av besväret. =p
Sen gjorde han om mig till grupp två som bara går och tänker på träning och att vilja bli bäst helatiden. Med en vattenflaska i handen och ständig träningsvärk.

Film dags

Nu har vi äntligen fått internet till rummet!
Dom öppnade internet kontoret igår, så då gick vi först till vårt kontor för alla utlänningar och sa att vi ville skaffa internet. "Självklart, jätte bra, kom tillbaka vid två tiden så hjälper vi er" Han säger att det kostar 100RMB i månaden (betydligt mycket dyrare än vad vi hade för oss) och ska ta oss till intenet kontoret för att fixa allt. Men väl framme inser han att OJ DÅ dom stängde visst vid 11.30. Hahaha kineser jag säger bara det.
Så idag gick vi dit själva och sa att vi ville ha internet "haode, ett år kostar 450RMB" ....Mhm

Jaja nu har vi det i alla fall och det första jag försökte göra var att lägga upp filmen, men dom verkar ha nått emot min film för den säger att den är 0:00 lång och visar inget. Typiskt att man inte är så mycket datanörd som jag ibland skulle behöva vara. =p

Idag var tyvärr sista passet med Shaobin så nu får vi nöja oss med vårt tre timmars pass på morgonen och sen egen träning. Men jag tog hans MSN så han kan ge oss lite tips om vi fasnar i någon rörelse. Idag var han även tvungen att filma min twist för att hade problem med att komma på varför jag inte klarade den lätt när den ser bra ut ända fram till landningen. Jag kan ju berätta för honom vad jag tror e problemet men det är ju roligare att låta honom fundera på saken.

Oj då, ok vet inte om det var datanörd jag behövde vara eller bara ha lite mer tålamod, testade att vara så nördig jag kunde i alla fall och bytte ut namnet mot ett som inte innehöll åäö. Sen fick jag även tilllämpa det där som jag är väldigt dålig på, ha tålamod. hur som helst nu funkade i alla fall klippet:

Idag glömde jag tyvärr att starta kameran både på morgonpasset och på privat passet, minskar chansen att lyckas få ihop ett 1min klipp med bra grejjer ganska avsevärt. =p

Nu ska jag göra Zacke sällskap i sängen och kolla resident evil (animerad)

Ok, nu kör vi!

Imorgon börjar träningen "på riktigt" så förmodligen blir det inte riktigt lika bra träning från och med nu =p
Vi får ju SÅ mycket mer hjälp när vi tränar privat än med morgongruppen, men kineser tänker på nått annat sätt än vad vi gör så nu när morgonträningen börjar så får vi inte köra privat längre. Vilket bara betyder att vi kommer träna själva istället förutom gruppträningen, för träna måste vi ju ändå.
Har kollat igenom filmerna vi har från träningen vi har gjort hittills och inser att vi inte verkar försöka hur mycket vi än försöker. Det ser inte ut som om vi tar i, det ser inte ut som om vi spänner oss eller försöker hoppa. Å värst av allt, jag har sett att jag gör missar som jag klagar på mina elever om att dom gör. Hahaha, det märks att jag inte direkt har nån egen tränare eftersom jag inte ens vet om att jag har gjort så!

Så har jag gjort ett litet videoklipp som jag ska lägga upp så fort som möjligt men nu verkar det inte som om det är så jätte bra anslutning på det trådlösa vi sitter vid nu så tyvärr får det vänta. Istället klippte jag ut lite bilder från filmen som får duga så länge. Inte det lättaste att hitta tydliga bilder på ett filmklipp där man inte använder bästa kvaliten. =)


Å så en bild till mamma som ville ha en från den tiden då jag gjorde dom med en hand =p Inte så tydlig men men



Ska fortsätt filma så tidsnog hittar vi nog en bra anslutning så det blir lite filmer också!!


Det börjar bli en massa folk på skolområdet nu också, förut kunde vi gå ut och gatorna var nästan helt tomma nu e det folk överallt! Men snön börjar i alla fall försvinna så vi kan fortsätta med vårt tennisspelande. =)

Ska bli spännande att se om det är några andra som tränar på bra imorgon när lektionerna börjar!!


Vardagsmat

=) Nu e jag och min dator sams igen. Ända sen jag köpte den så har alla filmer jag lagt in från kameran spelats upp i slowmotion och den har vart lite seg, men filmerna har nog vart största problemet. Så igår hade jag tänk att starta den helt från början med startskivorna. Men efter ca två timmar var det hjälplös tjej som gällde, och jag kastade mig på sängen då min älskling fixade det åt mig ganska snabbt. TACK TACK!!

Så ungefär såhär har vår vistelse i kina sett ut so far:
Vi köpte ny tv, och den gamla fula som står på alla rum åkte ut
    

Det kom en massa snö och såhär ser tydligen en kinesisk snögubbe ut. =)

Kineserna går och sopar gatorna för fullt för dom kan inte köra på snö, förmodligen vet dom inte vad vinterdäck är för på vägarna där dom brukar köra run 80km/h blev hastigheten plötsligt 25 och alla verkade tycka det var ok.

Vi fick ett litet gosedjur dan innan alla hjärtans dag för att vi skrek I LOVE YOU in i en kamera.

Jag har köpt barnböcker på kinesiska med både pinjin, tecken och engelska. Dom har massa spännande berättelser som alla går ut på att ge allt, plugga hårdare och bli bäst. =)
      
Å nu gav vi oss iväg hit till wudaokou för att jag skulle lägga upp bilder och Zacke skulle få McD. Igentligen var det tänkt att bli en jätte pizza men dit orkade vi inte åka nu en fredagskväll för då e det en massa folk där.

De dagar då jag inte klarar av mer kinesisk mat eller onyttig pizza och hamburgare blir det en skål med pasta, majs och tonfisk. kanske inte ser så jätte gott ut men det känns lite nyttigt i alla fall.

Men den viktiga tiden här borta är ju den som spenderas i träningshallen, så det kommer självklart att komma ett inlägg senare med bilder av hur vi har det där inne! Men nu ska vi åka tillbaka till rummet och sova efter en bra träningsdag.

blir bara vitare

Snön verkar inte som om den hade tänkt att ge vika, det kommer bara mer och mer. Å alla kineser gör snöbollar eller leker po dom hala plattorna under snön och glider runt. Dom tycker uppenbarligen att det e skit kul.

Igår var det koffeinpiller som gällde till träningen, och det gick betydligt bättre, hoppade för fullt och körde delar (handform). Men biverkningarna e ju att jag blir galet trött när den slutar verka. Vill bara rasa ihop till en liten blöt pöl och sova.

Nu sitter vi på ett franskt café med trådlöst internet, men eftersom jag och min dator e lite osams så har vi bara med oss Zackes dator, ergo inga bilder eller videoklipp. Han e tydligen inte så mycket för sånt. =)

A igår köpte vi ju massagedyna för nacken och en för ryggen, den för ryggen hade nån dålig sensor som skulle gör att den startade men den var inte så himmlans bra så jag fick ta bort den från dynan och gömma den under istället för att den skulle funka. E i alla fall jätte skönt!! Minst varannan dag kommer den att användas.
Å så blev det en röd fin mixer så nu måste vi köpa frukter för att göra goda grejjer!

Idag e det nog bara träning på schemat. Å så måste väl jag försöka komma överens med min dator igen.

What the..

Idag nar vi vaknade tyckte vi att det kandes lite kallare en det brukar gora. Typiskt ingen sol idag tankte vi och drog upp gardinerna. VA FAN det var vitt ute! Det snoade och har fortsatt att gora heladan. Ingen hojdare alls, man e stel och kall och hade inte alls non lust att trana och so verkade vi ALLA tre po traningen kenna. Dom andra orkade vel inte ens ta sig dit pga snon.

Efter traningn skotte vi oss inte heller so bra utan gick till rummet, satte igong varmluft och krop ner under tacket o kolla tv. Vilket hade vart helt ok om vi bara hade atit nott forst. Men det tog oss fem timmar efter traningen som vi lyckades ta oss ut i kylan igen for att fo i oss lite energi, do var det 8 timmar sen var senaste maltid.
Vi moste verkligen ta tag i det her med maten om vi ska orka fortsatta trana som vi vill dom nermsta manaderna. So imorgon blir det till att go och kopa en mixer so vi kan borja gora en massa goda shakers med proteinpulver och frukter. O so moste vi fo in rutinen att go direkt att eta efter traningen innan vi gar till rummet och fastnar der for vi e so trotta.

Funderar even po att skaffa en massage kudde eftersom det verkar som om vi bara blir mer och mer omma, det vore farligt skont!

Traningsdag

Idag gick traningen betydligt battre! Fick till och med ett par "bra" po traningen, eller ja for er petiga "haode" eftersom dom pratar kinesiska her borta =P 
Gjorde sjalvklart skit ont att sparka idag eftersom det e mondag och vi har haft tvo vilodagar. Kenns lite som om det bara blir tre dagar do man har oddsen po sin sida for mondagar e jag jatte stel efter att inte ha tranat po tvo dagar och fredagar e jag trott efter att ha tranat i fyra dagar. =) Men endo er dom so viktiga, forsta for att man moste komma igong non dag, och sista for att fo kanna att man har tranat bra och fortjanar att vila lite.

Teknikerna gar langsamt framot och twisten borjar komma tillbaka, men en so lange har jag faktiskt inte satt nogon utan att satta i handerna sen vi kom tillbaka hit...snart, valdigt snart! (annars vet jag en tjej som kommer borja bli frustrerad)

So idag fick jag aven ova lite po tanglan (bonsyrsa) Shaobin tyckte namligen att mina hander skulle passa bra for den stilen, jag hade tydligen lite bonsyrsa hander nar jag tranade po min changquan, hehe snyggt, kanske inte NEJ! Men endo fick jag hora att min handform var helt ok. Langtar so tills jag kan dom hopp jag vill ha med i formen so man kan kora den precis som jag vill kunna. Forutom att do kommer jag vilja ha svorare hopp.  =P Jag e ju aldrig tillrackligt bra!!
Typiskt att man ska ha dom her kraven po sig sjalv, men vad skulle jag vara utan dom? 
Formodligen valdigt dalig, och i varsta fall aven nojd med att vara det! Fy satan. ; )

Men po det imorgon igen!!
OoOO!!  Zacke sa att min splitt hade blivit battre!! jag var nastan lika langt nere nar jag hade stretchat jatte mycket som han e precis i borjan nar han stretchar. YES!! Hahaha

Tvingad ner i pubu

Hehe sitter her och forsoker fa till en bild med webkameran med tyvarr gick det inte att ladda upp po bloggen med samma kvalitet.

Snyggt va =p Har i alla fall kopt en keps och ett nytt blott linne. hehe

Imorgon borjar traningen igen och jag hoppas po att vara lite vigare, i fredags blev jag satt po att stretcha pubu i 20minuter, sen kunde jag knappt go och do var det dags for pubu-gong. For er som inte vet vad pubu e so var det i alla fall stretcha satan och sen forsoka rora sig smidigt som gallde. Inte det lattaste!! Nar traningen var slut so tankte jag passa po att stretcha lite extra so att jag kanske inte e fullt so stel nasta gong. Do blev jag inte bara mobbad av tranarn for att jag e stel utan aven han kompis passade po att skratta at mig =p  Alltid bra att man kan roa nogra!

Men imorgon e det dags igen o nu har vi vilat i tvo dagar, hoppas verkligen att det gor battre en i fredags for mig!

WO AI NI!!

Igor var det alla hjartans dag och kinestjejer tycker tydligen att det bara e tjejernas dag. Dom SKA ha blommor, choklad, middag och helst ska val killarna hyra flygplan och skriva i himlen at dom som en ven till oss sa (han har kinesisk tjej). So Zacke var nog ganska glad over att han har en svensk tjej, vi okte ivag och kopte tv-serier, lite klader och at po det vanliga sunkiga haket utanfor skolan. Sen lag vi i sangen och kollade po serier, o so gav vi varandra vanlig massage, istallet for den vi brukar kora efter traningen do vi star po varandra och trycker tills det gor skit ont. So lite myspys hade vi i alla fall. Sen avslutade vi kvallen med att spela dator och bestalla mat till rummet. Vid ett tiden po natten ringde matstallet upp mig igen men jag orkade inte kolla vad dom ville so jag stangde av mobilen. For val se nasta gong jag bestaller vad det var.

I fredags nar vi var ute och gick var det nogra som holl po med non alla hjartans dag kampanj, och sjalvklart e vitingar jatte skoj!! So vi skulle fotas och filmas, vi skulle holla i nogra gosedjur och skrika "I love you" in i varsin mick. Hahaha Zacke tyckte det var jatte pinsamt, kanske inte so konstigt eftersom vi stod mitt utanfor ett shoppingcenter med massa kineser som kollade po oss. Men han stod ut och sen fick vi ett litet rott gosedjur med oss. =P

Sen imorse vaknade Zacke med komentaren "jakla buddister", han referarade sjalvklart till byggarbetarna som inte ens har ledigt po sondagar utan vecker oss med sitt borrande och hamrande! Vi blir snart tokiga och det enda som holler mig i skick e att det e dodsstraff po att avverka aven dom jobbigaste arbetarna. =p Langtar tills dom e klara!!

*bank bank* VAKNA

Go morron!

Idag ville jag inte vara kvar po rummet efter att dom hade vakt mig. Dom borrar ju och hamrar nan voning upp so jag blir helt tokig. Gick ut och tankte ata lite dumplings till frukost, men det var tyvarr fullt inne po det stallet. So jag hamnade har vid en dator med ett paket muffins och en vattenflaska istallet. Toppen frukost eller hur, nu kan jag trana riktigt hart idag! =P

Nu e jag valdigt seg eftersom jag sitter uppe lika lange som Zacke gor aven om jag blir trott vid nio-tio tiden. Men sen vaknar jag vid halv 8 medans Zacke sover vidare ett pr timmar till. Orettvist! Jag for go och sova lite nar arbetarna har lunch. Fast jag brukar ju ha svart att sova po dagarna, kanske efter ett hort pass do somnar jag som en stock. =)

Idag har jag lovat Zacke pizza ockso so do kanske man sjalv ska ta lite sushi nar vi ando aker bort till wudaokou. Skulle vara bra om man borjade anvanda koket som finns po varje vaning so vi for i oss lite nyttigare mat, utan en massa socker som kineserna vill ha i alla matratter. Jag vill ha kycklingfile med sallad och vanligt matris som inte klibbar!!

Hoppas ni for en bra dag!
So lovar jag att trana riktigt hart, eller det kommer jag gora hur javlig er dag en e. =P

Women tai lei!

Sorry uppdateringen har vart skit, men alla dagar ser nestan likadana ut.

Nu borjar vi bli riktigt trotta, och har ont overallt. =) Hehe men de e bra, do vet i att vi tranar battre an vi gjort po lange.
Dessutom har var tranare fott for sig att jag kan komma ner i split po en manad so nu e det massa stretching om galler for min del. O sjalvklart blir jag mobbad varje gong jag stretchar for han fattar inte hur en tjej kan vara so stel som mig. Hur mycket han en sliter och drar blir det inte mycket battre, men daremot for han ont av att stretcha mig for jag e so stel att det e jobbigt for honom. hehe funny
Jag kommer bli varsta biffen igen, for nu ska det vara hard traning enda fram till maj. Forst bygga upp kondition, styrka och vighet medans det blir massa grundtraning. O forhoppningsvis blir jag bra po det och for go vidare till formtraning. Idag fick bara Zacke kora form, jag vart satt po grunder. =p

Idag regnar det for forsta gongen po jatte lange har i peking, hade inte regnat sen i oktober sa dom. So nu hoppas vi att det drojer lika lange till, men eftersom de e povag att bli vor so har vi nog inte non son tur. Men igar sag vi forsta kinesen som korde i shorts och t-shirt, det var rikigt varmt och skont so mer sont vader!!!

A just det, nu har vi kopt en 32" tv till rumet ockso! Ser betydligt mycket battre ut inne hos oss nu! Men tyvarr so har ju inte internet stallet oppnat en so vi har inte kunnat skaffa internet till rumet = inga bilder, crapo!

I ovrigt hander det val inte so jatte mycket, jag krashar och blir blo lite overallt, men Zacke e som tur va inte heller jatte bra po allt. =P

En traningsdag till sen for vi vila kroppen lite!!

~the sun is shining~

Riktigt illa, idag vaknade vi inte forsen vid nio tiden. Det trots att byggarbetarna holler po och vasnas for fullt om mornarna, har i kina e det namligen byggen overallt i stort sett. Man kan knappt ga ett kvarter utan att se minst ett bygge.

Idag var det bara jag, Zacke och en till som tranade, en tjej fran brasilien som ska vara med po sydamerikanska masterskapet i slutet av april. So hon tranar po ordentligt men hon har inte blivit so mycket battre an hon var i sept do vi ocksa tranade med henne.

Mitt po dan idag var det riktigt harligt var vader da det var varmt att go runt i langarmad! SO jatte skont. Hoppas det fortsatter bara so det e skont att vara ute och springa. Do kommer stor del av dagarna spenderas ute vid loparbanan, stretching, springa, go igenom svard! Dar borta samlas alla for att trana po sina olika sporter.
(har jag berattat att jag alskar kina)    =)

Wei?!

Helgen har gott snabbare en dom brukar gora har borta. Brukar vara hur segt som helst och vi bara langtar till traningen helatiden. Men nu har vi vart ute po tennisbanan eller uppe po taket och ovat po allt vi var daliga po. So nu hoppas jag verkligen att traningen gar battre imorgon!!

Den korta stund vi var po rummet idag ringde telefonen. Jag och Zacke tittar po varandra, humm ja elen kanske e po vag att ta slut. Eftersom dom som ringer om elen bara pratar kinesiska so moste jag svara "wei? nihao!" Det e tyst ett tag tills jag hor att det e nogon po andra sidan, men inte vad dom sager. "hallo?" Visade sig att det var svarmor som hade kvar vart nummer och skulle testa. =) Men det gar ganska bra att prata i telefon med kineser ockso, ikvall blir det till att ringa o bestalla mat till rummet.

Sjalvklart har vi det fortfarande jatte bra, men borjar langta efter att morgontraningen ska borja o se vilka fler utlanningar som e har for att trana. Da kommer vi ganska sakert borja klaga over att dom inte e tillrackligt seriosa eller tranar for daligt! Det viktiga e ju inte att dom er bra utan att dom vill trana hart, ok kanske riktigt jekla hart. =)

Me love this life big time!!
Haha min engelska kommer bli skit efter att lyssna po kinesernas engelska for mycket, hoppas det kommer nogra utlanningar snart! Men dom pratar endo mest kinesiska med mig som tur e.

Copycat

Det kanns riktigt bra att vi har kommit igong att trana ordentligt igen, synd bara att man e sa dalig. Igar gick det lite battre for att idag bli total krashlandning. Kan saga so myckat som att jag maste trana massa massa och annu mer. Jag e tydligen en kopia po Zacke, forutom att jag inte gor rorelserna lika bra, men jag har alla hans fel och aven nogra egna fel. Sa blir det val om man forsoker harma nogon annans rorelser under hela en wushu period. Nu e det dags att borja harma kineserna istallet. =P

Idag gick vi ivag och kopte oss varsitt tennisrack, for nu under lovet har vi massa tid och nastan alla tennisbanor e lediga so vi kan leka lite dar. Var ju inte allt for bra i borjan men efter ett tag so borjade det arta sig, so om ett halvar kommer vi vara varsta proffsen.

Hittade en bra restaurang som vi kan ata kinamat po nu under lovet for cafeterian har bara nogra ratter. Vi har inte kunnat ata gongbao forsen igar!! Det var jatte gott! A so har vi kopt telefonkort so vi kan ringa lite kineser om vi vill, ska ringa varan tranare sen so han var mitt nummer. For se hur langt det samtalet blir med min super kinesiska, borjar komma tillbaka mer och mer. Men aven som lattaste orden kan fa mig att se ut som ett fragetecken an sa lange, da for dom forsoka forklara med teckensprak eller andra ord tills jag inser att jag fattar vad dom sager. =)

Om en vecka oppnar det mesta po skolan so do kan vi forhoppningsvis fixa so vi har internet po rummet, som vi forresten fick byta igar! Nu har vi rum 3012, samma som vi hade forsta gangen da vi bodde har i ett ar! Sa om nan av er som ringde oss da kommer igag vilket telefonnummer vi hade till rummet sa e det samma nu, =p sjalv har jag ingen aning vad det var.

Usch va trakiga inlaggen blir utan bilder! Men hall ut, jag lagrar allt so sen kommer det!
Nu e det dags att gamea lite, innan vi ska kopa en pizza att ta med hem, sa Zacke blir glad.
Sjalv fick jag sushi innan vi gick hit till datorerna.

/ 20.02 har borta po andra sidan

Daliga sitter vi o ater jordgubbar

Nu har vi kort ett riktigt pass med tranaren. Ganska stelt och strackningen kanns lite men det varsta e val att som vanligt nar vi har vart en langre tid borta fran Kina sa far vi hora att vi inte kan gora nanting rett. Grunderna ser forjavliga ut och hoppen e daliga. Sa det kommer bli ett par tuffa dagar nu i borjan nar vi bara kommer fa hora en massa gnall hela tiden. Men det brukar ju ge resultat alltsa maste det vara bra! *suck*

Efter traningen tog jag en lang varm dush och skrubbade mig for fullt, har man inget badkar far man forsoka gora det basta av en dusch. Ska satsa po att mysa ordentligt i alla fall tva ggr i veckan for att komma ihog att jag faktiskt ar tjej och gillar att pyssla om mig sjalv. Sonna grejjer e det latt att tappa nar man e har borta annars.

Idag kopte jag mig ett halvkilo jordgubbar ocksa! Jupp dom har borjat komma har i Kina. Kanske inte riktigt sa goda eller billiga som dom kommer vara om en manad, men dom smakade jordgubbar och kostade 12yuan / halvkilo. Har borta raknar man namligen all frukt och gronsaker i halvakilon.

Tomma gator

HEJ IGEN!!

Her borta e det sjalvklart toppen! Igar gick vi till treningshallen och sparkade lite, sjukt vad stela vi var sen flygresan. So imorse nar vi vaknade vid sjutiden satte jag mig och stretchade i sangen so jag kanske inte e lika stel idag nar vi ska kora. Zacke roade sig med att installera en massa spel po sin dator.

Den enda forendringen som e just nu e valdigt skon, det e namligen knappt nogra ute po gatorna. Kineserna tycker det e alldeles for kallt och stannar tydligen helst inne. Harligt for oss nordbor som klarar kylan och slipper trengseln! =) Men lite irriterande e det att dom andrar hela sortimentet i affarerna nu nar det e kallt. Finns inte en t-shirt att hitta i nogon sportbutik, inte ens i dom storre, bara jackor och longarmader overallt.

I ovrigt forsoker vi fa byta rum for vi e inte riktigt nojda med det vi har. Fick ett lite smalare, sa vi har vart nere och sagt till tvo ganger och imorgon skulle vi fa byta sa han. Formodligen jobbar inte samma kille imorgon =p Vi for se hur det gar med den saken.

/ 09.50 china tid

Gnesta going Beijing

Idag vid 8-tiden landade vi i Peking (kinesisk tid).
Ett rum att sova i var inga storre problem att fa, a trots att det kanns som om jag har glomt all kinesiska jag kunde sa verkar det som om jag kan gora mig forstadd.

Vi har redan hunnit traffa en i skollaget, han vi ska borja trana med imorgon. Eftersom terminen inte borjar forsen mot slutet av feb sa har vi tid pa oss att komma i form. =p Sa vi kommer i alla fall att kora ett pass om dagen med honom tills vi borjar po "riktigt".

Ska skaffa internet till rummet so fort som mojligt sa jag kan borja lagga upp bilder och kanske en a annan video! Men fram tills dess ska jag forsoka ta mig ivag till ett internetcafe minst varannan dag i alla fall sa ni for veta hur det gar for oss har borta!

Far se om vi kan sova nott nu i natt. For vi kunde inte holla oss vakna hela dagen utan har redan sovit fem timmer nu sen vi kom fram.

I ovrigt har jag mest bara gott runt och skrattat och vart sodar overglad som man kan bli av att vara tillbaka till det ljuvligaste settet att leva! Sjalvklart blir jag mobbad av Zacke nar jag hoppar runt ute pa gatan av lycka, men det tar jag garna om det ar priset for att vara tillbaka!!


Ha det bra!!

/ 21:30 china tid

(helvete en till vilodag, eller tva eftersom dagen gick over under flyget)


Vart ska vi sova imorgon?!

Herre jävlar, idag åker vi till Kina. Har åkt dit så pass många gånger att vi inte längre har någon koll på det men nu är det nog första gången som vi båda är lite nervösa och spända. Vet inte riktigt varför, om det är för att vi inte har hört av oss om att vi kommer så vi vet inte att vi har nånstans att sova när vi kommer. Eller om det är att det är på obestämd tid. Att det är en helt ny start. Den här tiden (men kinesisk tid) imorgon landar vi i Peking!!

Nu är Zacke och spelar badminton med killarna en sista gång innan vi åker medans jag sitter hemma hos snickarn(som också spelar) å svägerskan(som är på jobbet). Men när Zacke kommer tillbaka kan vi åka till lägenheten å plocka ut det sista och städa.

Om ca fyra timmar bär det av mot arlanda.

RSS 2.0