Tomma gator

HEJ IGEN!!

Her borta e det sjalvklart toppen! Igar gick vi till treningshallen och sparkade lite, sjukt vad stela vi var sen flygresan. So imorse nar vi vaknade vid sjutiden satte jag mig och stretchade i sangen so jag kanske inte e lika stel idag nar vi ska kora. Zacke roade sig med att installera en massa spel po sin dator.

Den enda forendringen som e just nu e valdigt skon, det e namligen knappt nogra ute po gatorna. Kineserna tycker det e alldeles for kallt och stannar tydligen helst inne. Harligt for oss nordbor som klarar kylan och slipper trengseln! =) Men lite irriterande e det att dom andrar hela sortimentet i affarerna nu nar det e kallt. Finns inte en t-shirt att hitta i nogon sportbutik, inte ens i dom storre, bara jackor och longarmader overallt.

I ovrigt forsoker vi fa byta rum for vi e inte riktigt nojda med det vi har. Fick ett lite smalare, sa vi har vart nere och sagt till tvo ganger och imorgon skulle vi fa byta sa han. Formodligen jobbar inte samma kille imorgon =p Vi for se hur det gar med den saken.

/ 09.50 china tid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0