What the..

Idag nar vi vaknade tyckte vi att det kandes lite kallare en det brukar gora. Typiskt ingen sol idag tankte vi och drog upp gardinerna. VA FAN det var vitt ute! Det snoade och har fortsatt att gora heladan. Ingen hojdare alls, man e stel och kall och hade inte alls non lust att trana och so verkade vi ALLA tre po traningen kenna. Dom andra orkade vel inte ens ta sig dit pga snon.

Efter traningn skotte vi oss inte heller so bra utan gick till rummet, satte igong varmluft och krop ner under tacket o kolla tv. Vilket hade vart helt ok om vi bara hade atit nott forst. Men det tog oss fem timmar efter traningen som vi lyckades ta oss ut i kylan igen for att fo i oss lite energi, do var det 8 timmar sen var senaste maltid.
Vi moste verkligen ta tag i det her med maten om vi ska orka fortsatta trana som vi vill dom nermsta manaderna. So imorgon blir det till att go och kopa en mixer so vi kan borja gora en massa goda shakers med proteinpulver och frukter. O so moste vi fo in rutinen att go direkt att eta efter traningen innan vi gar till rummet och fastnar der for vi e so trotta.

Funderar even po att skaffa en massage kudde eftersom det verkar som om vi bara blir mer och mer omma, det vore farligt skont!

Kommentarer
Postat av: Andrej

Ojdå. Tränar ni så hård måste ni ju äta var fjärde timme om det skall funka i längden. Hade jag gått utan mat i åtta timmar hade jag nog mördat någon av hunger.

2009-02-17 @ 17:01:59
URL: http://www,rysken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0