Behöver ombyte

Vi gav oss iväg redan vid fyra till hallen där vi skulle hålla träning för fotbollstjejerna. På så sätt hade vi ju lite tid till att köra själv innan alla rasade in frammåt fem tiden. Fundera lite på vad man ska köra på uppvisningen träna svärd eftersom det var ett tag sen och börja klura på hur vi ska göra om våra former för att dom ska bli lite mer coola och avancerade.

Sen kom tjejerna som hade haft sån träningsvärk efter förra passet att vissa hade fått gått baklänges ner i trapporna. =) Men den här gången blev det inte så jätte mycket ben, bara lite under uppvärmningen då vi körde mabu-knuff. själv fick jag vara med för det var ojämnt antal, som tur va så vann jag alla. vore ju illa att förlora mot dom, även om jag körde mot deras tränare också. Fortfarande iriterad över att jag förlorade mot en på våran träning, men så hade han ju 30kg extra att lägga bakom sina knuffar.

När vi var klara med tjejerna åkte jag och Zacke till gymmet för att pumpa upp benen å nu är jag hemma och vänder för att moffa i mig en banan och en knäckemacka med skinka på.

Sen är det dags att sticka iväg till ett nytt aerobics pass, humm men jag har ju inga mer braiga, tjejiga "stutsa runt som en fjolla"-kläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0