Invigningen

Efter ett par timmars sömn då vi hade landat i Toronto var det dags att åka till Ricoh coliseum där tävlingarna hölls. Vi var över tusen deltagare som skulle försöka trycka oss på bussarna varefter dom kom, vilket inte var särskillt ofta. Tror inte riktigt att dom hade planerat transporten så väl för det var bara 4st bussar som åkte fram och tillbaka så självklart blev allting försenat. Inte bara invigningen utan även alla tävlingar, varje dag!

Sen vet jag väl inte om jag tyckte invigningen var allt för bra planerad heller för alla deltagare fick stå i en korridor i runt en timmes tid och vänta medans det var lite olika uppvisningar innan vi fick komma in. Själv tycker jag att dom först skulle släppa in alla deltagare och sen ha uppvisningarna.

Efter att vi tillslut hade fått gått in på arenan var det dags för tal i en evighet tills alla hade tröttnat och åkt tillbaka till hotellet. Det skulle vara olika wushu uppvisningar, lejondans och annat skoj men när klockan hade blivit 22:00 hade vi inte längre någon lust att sitta och vänta på dom eftersom tävlingarna började dagen efter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0