Fullkommligt hopplös tjej

Här har man gått runt och längtat efter att få träna igen efter helgen. Men när man kommer till hallen så får man självklart inte vara med på passet!! "Nej, ni får värma upp och köra själva på sidan om. Om 1,5 timme ska ni köra helform." JÄVLA PISS KÄRRING, JAG VILL TRÄNA!! Å nu sitter jag här på rummet istället när det är en timme kvar av passet. OK ok, så jag kanske blir lite onödigt arg av mig ibland det inser även jag, såhär i efterhand i alla fall. 

                             
Men det är ingen fara det var bara i mina tankar jag vart jätte arg, jag sa inget dumt - jag sa inget alls, jag är ju en sån där jobbig tjej som håller tyst tills det känns som om hjärnan kokar över av ilska. Då jag vanligtvis går därifrån, eller får ett raseriutbrott och berättar för alla hur jobbiga och dumma i huvet jag tycker att dom är. 
                               
Idag gick jag därifrån, körde lite ben i viktrummet (ja vet jag sa att jag inte skulle köra nå mer ben men jag var arg och behövde göra nånting). Sen sprang jag tillbaka till rummet i mina wushuskor, inte heller det smartaste draget.
                                                      
Väl tillbaka sätter jag mig här för att skriva av mig lite och vad är det första jag ser. "Bit ihop. Det kommer löna sig." Kan man göra annat än att le? Jag borde kanske ha loggat in och läst den kommentaren innan jag gick till träningen idag.

Självklart kommer jag gå tillbaka
till hallen senare idag och köra mitt pass. Jag får se morgonen som uppvärmning och uppmjukning sen helgen, det gick väl inte direkt som jag hade tänkt mig men innan dagen är slut så ska jag vara tillbaka i rätt spår och fortsätta min urtråkiga tävlingsträning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0