Tidig kväll

Idag blir det till att gå och göra sig iordning för sängen en aning tidigare än vanligt på fredagskvällen. Imorgon bitti ska vi nämligen upp före solen. Vilket säkert inte låter särskillt tidigt för er svenskar just nu men här borta betyder det i alla fall att vi måste upp tidigare än vanligt - före 07:00. 


07.30 är det nämligen dags att träffa dom flesta från träningen då vi ska iväg och kolla på avatar. Det blir självklart i 3d och det blir även på en IMAX-biograf. För er som inte alls kopplar vad det är så är cosmonova en sådan biograf.


Tyvärr kunde man inte boka längre fram i tiden än tills veckans slut och förmodligen vart de flesta tider redan uppbokade på måndagen för i tisdags när vi kom och bokade var det bara den tidiga lördagsvisningen som hade platser kvar. Om man nu inte kände för att sitta längst fram vilket vi inte alls gjorde.

 


Kommentarer
Postat av: Penny

TUFFT! Nu blev jag avundsjuk.. en hel del >__<

2010-01-09 @ 00:03:22
URL: http://rianz.blogg.se/
Postat av: Charles

Också avundsjuk! Den är grym i 3D men den visas tyvärr inte i IMAX format i Sverige! :_(

2010-01-09 @ 02:15:34
Postat av: Penny

mm.. Sverige altså, ska snurra jordgloben, blunda, peka, köpa en tur-biljett -kaboom, i'm out of here!.. eller ja, kanske om några år \=

2010-01-10 @ 01:33:24
URL: http://rianz.blogg.se/
Postat av: Wushu Cissi

SV: Synd att den inte visas i IMAX i sverige eftersom det ändå är en av få filmer som har gjorts om till det formatet. Får hoppas på att dom ändrar sig tillslut och visar den på cosmonova också.

2010-01-11 @ 05:06:46
URL: http://ceciliamoberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0