Privatbil till tävlingshallen

Idag har vi lyckats kommit bort till tävlingshallen för att träna lite och kolla runt hur det ser ut. Jag och Zacke frågade om vi inte kunde få lite träningstid och en av anordnarna är superhjälpsam och fixade en bil bara åt oss två för att åka bort till hallen.

Det visade sig att den låg på andra sidan vägen, vilket var ca 10minuters promenad från vårat hotellrum. Så vi tackade för skjutsen men sa att vi nog skulle lyckas ta oss tillbaka själva.

Vi var där på förmiddan och just då höll dom på för fullt med att fixa iordning inför tävlingen. Så efter att ha gått igenom vår former lite och bara vart i hallen en stund för att den inte ska kännas helt ny tog vi en promenad ner till stranden. Så tänkte vi gå tillbaka till hallen igen efter lunch och se om dom har fått fram några tävlings mattor.


Tävlingshallen


Ännu varmare idag förmodligen mellan 20-25grader


Jag har berättat att vi har det toppen va, förutom att jag gärna hade haft lite mer info om tävlingen. Men ikväll ska resten av landslaget landa och coachen ska väl börja gå på möten så hoppas vi på att han får lite information!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0