Dags att kasta om på sakerna

Nu blir det schema ändring på träningen, jag hade väl precis kommit in i träningen så var det dags att bryta för sommaren. Men INTE avbryta!! Utan idag kör vi igång med utomhus träningen för Gnesta wushu. Så nu kör jag wushu måndagar, onsdagar och fredagar.  Gymet får vänta tills imorgon istället. Så inga fler måndagspass med jobb-gänget.

Nu måste jag fixa mig lite mellanmål så jag orkar träna RIKTIGT hårt.


Visst e väl livet bra skönt!

Tillbaka från en 1,5-2 mils cykelrunda.

Zacke åkte bort med sin pappa för att röja och jobba lite på en åker/hage och göra iordning för att hästarna ska kunna gå där i sommar. Så jag hoppade på cykeln och stack bort till dom. Toppen bra idé!! (tack för den svärmor)

Jag blir sådär barnsligt lycklig när det är fint väder och jag tycker att nånting är mysigt. Mot slutet bara blundade jag och cyklade med armarna utsträckta, skrattade och sjöng för mig själv. Jag blir nog lite smått hög av att röra på mig i solsken. Dessutom tävlade jag ju mot en gubbe på en väldigt seg moppe som jag bestämde att jag inte fick tappa ur siktet på vägen tillbaka.



Framme på åkern med perfekt timeing då det var fika paus!


Införskaffat

Gissa vad jag precis har vart och köpt!?


Dagsransonen av powerking!

För ikväll är det krig som gäller och då måste man vara pigg när man ålar runt bland buskarna.


En lördagskväll

Blev en super mysig kväll igår. När regnet hade slutat kom solen fram och jag å Z hoppade på varsin cykel och stack ut på en 1,5mils runda.

 






När vi kom tillbaka slängde vi en file på grillen, stekte lite goda grönsaker och kokade ett gäng andra. Mumma


Det mesta går att dölja om man vill

Idag har det åskat och regnat så hela husvagnen skakade och datorn startades om. Kanske inte så bra för datorn antar jag men den är ju redan lite knäpp så det blev nog ingen större skillnad.

Det har i alla fall börjat avta och nu sitter jag å väntar på att solen ska titta fram till kvällen så man kan ut och cykla lite. I övrigt har jag nämligen vilodag idag och hade bara tänkt att gå och cykla runt lite.




Håret är färgat men även om färgen blev bra i sig (eftersom det är den vanliga) så lyckas jag inte få till nån frisyr som blir godkänd. Mest för att jag inte kan ha den vanliga träningstoffsen eftersom jag lyckades färga utanför hårlinjen. Så nu är det keps som gäller tills färgen på huden har försvunnit.

 


Ett nödvändigt inköp

Halloj!



Idag vaknade jag ganska sent så det fick bli en brunch när jag väl tog mig in i stugan. Äggröra och sallad bredvid vedspisen var inte helt fel på förmiddan när jag fortfarande var lite frusen.

Efter det stack jag och Zacke ut på en promenad bort till Gnesta där fästmannen köpte sig ett par nya skor. Behövdes verkligen eftersom nästan hela foten var framme i olika stora hål. Det var lite sådär lagom snyggt...

Nu ska jag bara dricka upp min Powerking å sen sätta igång med färgning av håret, dags att bli lite mörkare igen! Får se om jag får för mig att man ska ta tag lite i saxen också.


Mmm Powerking, gott gott gott.


En sväng i det höga gräset

Efter jobbet har jag roat mig med att fortsätta fixa musik till dagens pass. Å så vart det en sväng ut på gärdet i gummistövlarna för att plocka liljekonvaljer som växte vid skogsbrynet.

Men nu är det dags att byta om till träningskläderna och sticka iväg till brandstationen för ett wushu pass! Förutom att kicka så blir det gummiband för baksidan, stretching å så ska vi fysa överkroppen!


HELG, en av fördelarna med att jobba

Go morron!!

Äntligen fredag, å det här blir sista arbetsdan för mig sen är jag ledig HELA helgen. Nu ska det bli en ordentlig frukost på äggröra och grönsaker eftersom jag ska klara sig ända fram till halv två när jag är hemma igen. Sen är det i och för sig rast vid nio med frallor och kaffe så man kan fylla på med ett mellanmål.


Idag hoppas vi på sol! För i sånna fall ska jag och Zacke hoppa på cyklarna ikväll och sticka iväg.


Kände mig stark och ökade

Idag har det vart fullt ös som gällt. Efter jobbet var det bara att byta om, uträtta ärenden och sticka iväg till gymet för ett STENHÅRT pass. Skit skönt!! Det blev axlar, lite olika rygg och mag övningar å så BEN! Kul kul att köra ben med killarna från jobbet istället för med wushu killar =P  Visst är jag svagare i det mesta annat, men i ben kan jag fan ta dom! Å bara för att så ökade jag och körde höga benböj med 125kg



För att vara säker på att det skulle bli en riktigt bra träning så åkte det ner ett koffeinpiller innan. Å jag var fortfarande pigg och hög på endorfinerna - och kanske även pga pilleret - när dom andra började sega ihop. Men så blev det ju också ett 2 timmars pass!

Till dom träningsglada

Efter att ha ätit och handlat sitter jag nu och försöker hitta lite musik som man kan ha med på träningspassen. Det blir ju så mycket roligare och lättar med lite musik och även om jag kanske inte kan träna ordentligt så är det ju viktigt att dom andra kan det. Vi har sagt åt som att dom gärna får ta med sig musik, men det är nog ingen som känner för att ta tag i det där även om alla vill ha det.

När jag har lagt ihop lite som funkar att hoppa runt till så hoppas jag på att hinna ut på en promenad medans Zacke är å spelar badminton med gubbgänget. Annars håller jag tummarna på att han vill följa med om jag inte hinner ut själv.


Ett toppen rekord

Idag är det andra bullar som gäller, jätte pigg och jätte glad! Kan ha nått å göra med en mysig promenad hem från jobbet i solsken och värme. Imorse stack jag ju iväg med svärmor å simmade, blev bara 500m för min del. (medans hon säkert körde det dubbla) Men på mina 500m hann jag i alla fall göra ett nytt rekord nämligen att simma en länga på 18 simtag. Hahaha, jag vet det är skitdåligt men det är fortfarande bättre än 19 som var mitt rekord från förra gången.



Sen hade jag sån lyx att jag blev skjutsad till jobbet, därav promenaden hem istället för cykel. Vilket kändes toppen idag! Men nu har jag faktiskt inga fler träningsplaner för dagen utan ska istället ha en mysig hemma kväll här inne i husvagnen. =P


Mötte en snygging på vägen hem som skjutsade mig sista biten.
Hur gulligt är inte det när killen hoppar på cykeln för att komma och möta en?!


¤ PUSS ¤


Fattar trögt

Det här har tyvärr vart en väldigt seg dag. Å det känns inte riktigt som om man kan hitta på nått för att göra den bättre heller för det ska ju envisas med att regna helatiden. Annars hade ju en kvällspromenad suttit perfekt, men jag gillar inte att bli blöt om fötterna.

Dages träning har bara vart ett litet wushu pass på 90min, och eftersom jag ville kunna stretcha ordentligt så var jag självklart med och sprang på uppvärmningen. Att det ska vara SÅ svårt att hejda sig, jag fattar inte. Det där med diciplin är något jag saknar totalt. Vissa har problemet att faktiskt träna, trots att dom vet att dom behöver. Själv är jag tvärt om, jag kan bara inte låta bli. Jag tycker ju att lite träning kan inte skada, men det kan det tydligen visst de. (om man envisas med att köra fel träning)


Duktigt Cissi, verkligen...*suck*


En ny elev

Hur söt är inte den här lilla nallen då?!



Han skulle ju faktiskt kunna vara med på våra tränings pass.

 


Som jag har längtat!

Åååå en ledig kväll! Haft fullt upp med jobb hela helgen men nu kan jag äntligen ägna lite tid till annat. Å då blir det självklart träning! =)

Ska till gymet och köra överkropp om ungefär en timme tillsammans med jobb-gänget. Så nu blir det ju lagom att göra iordning lite mellanmål innan dess. Ägg, keso & sweet chili å en avocado...Smarrigt OCH nyttigt, kan det bli bättre?


Sovmorgon och jobb-byte

Morrn morrn!



Idag vart det sovmorgon och jag kunde vakna av mig själv strax före sju, über skönt! Å så har jag i lugn takt kunnat fixa både frukost, lunch och gårdagens disk. Men nu är det dags att cykla iväg för att köpa några energidrycker innan man ska vara på jobbet hela dagen.


Vilodag idag, men såhär såg det ut när jag stack iväg till träningen igår.
Kolla det är sommar!!

 


Super mellanmål

Idag blev det en ny super god blandning som jag gjorde till en lätt lunch. Men den passar lika bra både som frukost eller mellanmål tycker jag. Det beror ju helt och hållet på hur hungrig man är. Blanda en stor klick keso med sweet chili sås och gör iordning lite scrambled eggs. Super enkelt, super snabbt och SUPER gott!!

Det kommer absolut bli lunchen både till lördag och söndag när man är på jobbet.


Har hittat den rätta

ÅÅÅååå va skönt! Hela eftermiddan och kvällen ledigt, det är soligt och varmt å jag har fått en JÄTTE bra massage idag. Jag har ju tyvärr inte hittat någon bra massör i Gnesta, men den här tjejen var jätte duktig. Fast då har hon ju självklart ingen mottagning där man kan gå privat utan hon jobbar bara med att åka runt till företag. Ska kolla nästa vecka hur ofta det är hon kommer, förhoppningsvis i alla fall en gång i månaden.



Träningsvärken har redan blivit ordentlig i bröst och triceps nu och biceps börjar kännas så smått. Så vi får väl se hur bra det kommer gå att köra fys idag på wushu passet, jag får väl köra ben medans dom andra tränar överkropp. Vi har blivit tvugna att ta bort benträningen på fredagar annars orkar dom inte komma på söndagarna när vi är ute å springer. Men alla kan ju inte vara lika starka som mig =P

NU måste jag pyssla med allt sånt där som man inte har tid till på kvällarna då träningen prioriteras.

Arbetslyx

Go morron.


Nu har det redan blivit fredag vilket för mig betyder kort dag på jobbet numera. Slutar redan kvart över ett och innan dess ska jag dessutom få massage. Ganska bra första vecka måste jag säga när det slutar såhär. Men som sagt, min arbetsvecka är ju inte slut försen nästa freda. Under helgen tar jag bara och byter till det andra jobbet.

Träningsvärken har faktiskt redan börjat komma i brösten och det kommer knappast att bli mindre under dagen. Det är ju en himla tur att jag gillar den här känslan för det kommer bli rikigt illa känner jag. =)

Ha en toppen dag!


Körde på ordentligt!

Nu har jag precis kommit tillbaka från gymet. Dom körde som jag misstänkte mest överkropp, så nu är jag fullkomligt slutkörd. Jäklar vilken träningsvärk jag lär få av det här! =P

Började med bänk å jag vet inte riktigt hur många set det var men jag körde i alla fall ett set där jag gjorde 20st med 30kg vilket jag tyckte var ganska bra, speciellt som det var efter ett set med 10rep på 40kg.
Sen körde vi med bröst/axlar, triceps, biceps och ben.





Faktiskt ganska nöjd med mig själv just nu, å så blir man ju så pigg och glad av att köra slut sig på det här sättet. Jag vart kvar en liten stund efter att dom andra gick hem för att köra ett sista set med benen på 100kg så man kunde bli lite trött i dom också. Men nu behövs det MAT!


Gym ikväll!!

Go morron alla glada!



Nu börjar det nog kännas lite lättare att komma upp ur sängen om mornarna, även om jag ändå gärna skulle sova en timme till. Men idag är det sista långa arbetsdan, och den kommer vi avsluta med att åka till gymet och pumpa. Får se vad det blir för rolig träning där, men jag skulle gissa på att dom kommer köra överkropp. Det är ju ändå ett gäng killar jag ska gymma med - killar som dessutom inte tränar wushu - så därför räknar jag inte med ett hårt benpass. Å lika bra är ju det eftersom jag hade mitt benpass igår. =P

Nä nu måste jag in i stugan och göra äggröra. Det är toppen bra frukost, jag blir både mätt och det håller i sig länge.


Träningsvanor gillar vi

Blev ett litet snabbt inlägg imorse innan simningen, men jag kände inte riktigt för att gå upp ÄNNU tidigare bara för att hinna skriva nått ordentligt. Från och med nu hade jag tänkt att försöka få in det som en vana att sticka iväg på ondagsmornarna och simma innan jobbet.Å jag tror faktiskt att det kommer gå jätte bra sålänge vi bor i husvagn för då kan jag åka med svärmor dit (det är nämligen hon som har lurat på mig att det är en bra idé). Får se sen bara om jag kommer hålla igång det fortfarande när vi flyttar, men det ska säkert gå bra.


Rehabträning ute i solen



Onsdag idag och på träningsschemat står det vader, marklyft och benböj, å så min dagliga rehabträning såklart. Tror faktiskt till och med att jag ska försöka hålla mig till schemat, men ingenting är väl säkert försen man står där i magasinet tillsammans med vikterna.


Simma

Det blir bara mindre och mindre sömn om nätterna, men än så länge verkar det funka bra. =)

Nu ska jag sticka till badhuset och simma ett par längor innan jobbet. Det piggar säkert upp så man klarar sig genom dan.


Klantarsle

Väldigt sent för att vara första inlägget för dagen (och förmodligen även sista). Men det blir tydligen lätt så när man jobbar. Sen blev det träning på det där jag tappade huvet för en kort stund och sparkade en gång med fel ben, mindre bra! Så efter det gjorde det ont att gå igen och jag fick stå resten av träningen och köra egna övningar som funkar även för puckon som mig. Men det gick väl bra ändå och jag kunde trots missödet köra slut på mig.




Nu har vi precis kommit tillbaka från en 40min kvällspromenad och ska sätta oss med en skål glass och slappa en stund innan man måste krypa ner i sängen. Får se hur mycket tid man får över imorgon då när det inte direkt är nånting planerat för kvällen förutom att nångång köra ett styrkepass.

En rolig förändring

Dagens träning följde inte riktigt schemat, det är lovande när det blir ändrat redan första dan. Jag körde i alla fall min rehabträning, men sen var det tänkt att det skulle bli styrka i magasinet...vilket det inte blev. Istället hängde jag på svärmor på gympa å hoppade runt och hade skitkul till musiken.


Svärmor gör sig redo för att gympa.



Även om det inte vart som planerat så blev det väldigt bra, å det viktigaste är ju ändå ATT jag tränar nu när jag ska försöka komma igång och köra nånting varje dag igen. Men nu MÅSTE jag få i mig nått att äta, kom på att jag inte hade ätit på sex timmar när vi startade träningen. Ooops så det kan bli.


En liten stund till att sitta

Hallå igen!


Har inte haft någon tid till att sitta vid datorn dom senaste dagarna. Utan det har vart fullt upp med jobb från morgon till kväll. Ända fram tills nu då jag precis har kommit hem från mitt nya jobb. Fick lära mig en helt ny maskin som jag aldrig har kört med förut, å så är papperna påskrivna, fingret scannat å semesterschemat kikat på, så nu är jag fast där. =P

En till sak som är toppen med jobbet är att jag får årskort på gymet OCH att vi tränar tillsammans på tisdagar och torsdagar. Eller ok, jag ska inte säga att det är så jäkla bra att vi tränar ihop försen jag har sett hur dom tränar. Men jag tror i alla fall att det kan bli bra, eftersom chefen är en riktig gymare sedan länge.


Nu ska jag rota runt i flyttlådorna efter mitt gummiband så jag kan träna baksidan för idag drar jag igång med ett träningsschema och på det står det rehabträning i 2,5 vecka för baksidan. + självklart en massa annat skoj, ska bli så skönt att köra hårt igen. Jag hade tänkt att börja springa varje dag men det får väl faktiskt vänta tills rehaben är klart, för sånt fick man tydligen inte alls köra samtidigt.

Vilohelg

Så var det morgon igen. Molnigt och lite regn var väl inte riktigt vad alla lediga människor hade hoppats på. Men själv ska jag ju iväg för ett 12,5 timmes pass på jobbet så mig gör det inte allt för mycket.

Kommer ju tyvärr inte bli nån träning i helgen eftersom jag har ett till likadant mördarpass imorgon också. Fast jag får ju lite promenader i alla fall när jag knatar till och från jobbet. Å så hoppas vi såklart på en fin kväll så man kan gå en extra sväng då.



Hoppas ni har en jätte bra lördag!


Tidigare än vantat

Slutade lite tidagare än planerat idag för varken jag eller svägerskan hade några behandlingar inbokade den sista timmen. Så då packade vi ihop och stack hem istället.

Idag hade jag en stirrare, en spännis och en stinkbomb liggandes på bordet. Det finns ett gäng olika kategorier som dom flesta skulle passa in i. Stirrisen är en sån som ligger och tittar på mig helatiden medans dom ligger på rygg och får massage. Spännisen ska flytta på sig och försöker ligga så som den tror bli lättast för mig istället för att bara ligga och slappna av. En riktigt typisk sak är att dom ligger och håller upp armen medans jag ska massera den så den blir stel som en pinne. Stinkbomben anar ni säkert vad det är med, man tror dom kommer direkt från gymmet och det sticker verkligen i näsan.



Självklart finns det även helt vanliga människor som kommer på behandlingar också utan att det är nånting konstigt med dom alls. Sånna gillar jag.

Kommer bli SÅ trött

Morrn morrn.


Igår hade jag inte alls mycket för mig. Jag var bakis, jag gick på kalas och jag hade en mysig grillkväll med Zacke. Det var väl ungefär min gårdag. VA?! Bakis, jag? Jo då det händer faktiskt (om ändå väldigt sällan).

Men idag hade jag tänkt att ta en promenad bort till badhallen för att simma ett par längder och självklart basta en MASSA! Fast sen måste jag (tyvärr) åka och jobba också, så ska jag stå och massera i sex timmar.


Hepp, så fick man en fast anställning

Det var ett väldigt givande möte för min del. Jag kommer nämligen tillbaka med en fast anställning som startar på måndag. Så jäkla skoj! Nu blir jag metallarbetare igen och kommer sitta och slipa knivar om dagarna för att på kvällarna stå och vifta runt med ett svärd. =P


Working girl

Den här gången är det dessutom fler tjejer som jobbar på golvet, sist jag jobbade där var dom andra bara uppe på kontoret. Så jag tror och hoppas självklart på att det kommer bli toppen.

Nu har jag en LÅNG "arbetsvecka" framför mig som börjar på fredag och inte slutar försen 15 dagar senare. Så kan det gå när man ska jobba på tre olika ställen samtidigt.

Medans man väntar på minnet

God morgon!


Nu har frukosten precis slinkt ner och även
om det är jätte fint väder så blir det nog ingen morgonpromenad idag tyvärr. Men jag kommer ändå ut och går lite om en timme då jag ska iväg på möte. Så hinner jag säkert med lite mer promenader efteråt.

Idag vet jag att det var nått jag skulle göra (förutom förmiddagsmötet) men jag har inte den blekaste om vad det var. Så istället tar jag och lever livet så som det känns bäst och hoppas på att det inte var nått viktigt jag hade planerat. =P
Har jag gjort planer med dig? Hör av dig i sånna fall annars kommer jag missa dom.


Ute i gårdagens fina väder, visst har det blivit grönt!


En före-bild

Dagen träning var skit bra! Jag blev pigg och glad, å det var jätte kul att träna. ÄNTLIGEN! Det är ju såhär träningen ska kännas. Så att man längtar tillbaka när man går därifrån, men att man inte kan fortsätta just då för man är för trött.

Visst är det trist att inte kunna sparka med båda benen, men idag körde vi ändå inte så mycket sparkar och alla hoppen var bara upphopp utan kick. Å sen ett både jobbigt och givande styrkepass för lår, rumpa, mage höftböjarn och ryggen på det så var jag lycklig. YEAaay.

Efter träningen blev det en ny bild på min spagat, för att kunna se om den utvecklas nånting nu när sommaren och värmen kommer. Såhär ser den i alla fall ut nu innan jag får hjälp av värmen.


Främre benet är i marken, men det bakre vill inte riktigt komma ner.


Röja runt i Gnesta

När man är pank och det är två veckor kvar till första lilla lönen är det självklart skitskoj att hitta ett par extra hundralappar på ett annat konto som man inte hade kikat på. Så nu tänker jag ta en promenad ner på stan bara för att jag inte har nått bättre för mig.



Å så kan jag ju lyxa till det och fylla på mitt telefonkort. Men fördelen med att vara i sverige och inte ha några pengar på kortet är att andra i alla fall kan ringa till mig. I Kina kunde man varken ta emot samtal eller sms när pengarna var slut.

 


Va pigg man blir!

Tillbaka från en sån där uppfriskande morgonpromenad90minuter! Det är ju bara för härligt när solen är framme och idag tyckte jag man knappt hann börja gå innan jag hade kommit tillbaka från hela rundan. Annars brukar jag ju inte tycka att den rundan känns så kort som den gjorde idag. 



Så nu har jag faktiskt inga planer för resten av dan. Men lite skönt är väl kanske det för sen är resten av veckan uppbokad. Självklart har jag ju träningen ikväll, men eftersom jag fortfarande inte kan sparka med höger så blir det ju inte en "riktig" träning.

 


Underbart med värme!

Go morron, idag skiner solen och det är redan riktigt varmt och skönt. Förmodligen så är det väl inte så jätte mycket varmare än vad det brukar vara dom dagar solen är framme MEN, Zacke hade hört att det skulle bli frost inatt så vi hade värmen på i husvagnen. Vilket betydde att jag inte höll på att frysa rumpan av mig när jag klev upp idag. Jag fryser inte ens om fingrarna när jag sitter här vid datorn. *kikar på termometern* Ja se där vi har ju hela 15 grader här inne.

Nu tänkte jag ta och mumsa på rostebröd och sen blir det en härlig långpromenad i solskenet!


Såhär söt blir man när Zackes lillasyster leker frisör.



Svag för vatten

Aaa varmt och skönt blev det. Först fick jag ju upp värmen redan när jag skulle ta och släpa in veden, för om det fanns någon vedkorg i det där huset så kunde i alla fall inte jag hitta den. Dessutom var jag smart nog att lasta upp veden på vänsterarmen, inte riktigt min starka sida.



Men som tur var så slapp jag bli tokig på brasan för den startade jätte lätt och bra redan vid första försöket. Så jag kunde sticka ut till magasinet och träna medans det brann för fullt där inne. Både övre och nedre delen av ryggen fick sig en omgång å så körde jag några marklyft och benböj också. Å innan jag gick tillbaka in för att kolla till brasan så fick jag för mig att stå och sparka lite på säck och mitsar som dom har satt upp där inne.

Sen gled jag i alla fall ner i ett riktigt varmt och härligt bad och bara njöt!! Ett sånt skulle man ha här inne i vagnen =P



På andra sidan gärdet

Nu tänker jag ta och sticka upp till Zackes pappas hus på andra sidan gärdet där det ska eldas en massa för att få riktigt varmt vatten och sen tänker jag plaska runt i ett bubbelbad. Både med skumbubblor och med vattenstrålar som gör bubblor. MMMmm njutning. Så får jag ta och städa lite hemma hos honom igen så blir han lite glad också. Sist jag var där gick jag lös på köket, men jag har en aning om att det är minst lika stökigt igen. =)



Å när man ändå väntar på varmvattnet så hinner jag nog ta den där styrketräningen som jag hade planerat in igår men som uteblev på grund av krig.

Gårdagen vart skoj med lite headshots

Lägenheten vi kollade på igår var jätte bra på insidan. Jag vet väl inte hur super toppen läget var eftersom den låg på bottenplan med en gångväg precis vid balkongen. Vilket skulle betyda att man inte kan ligga där och sola hur som helst. Men vi får se hur vi gör med den saken, det är ju ändå inte inflyttning försen i juli.

Men att kolla lägenhet var väl i stort sett det enda som gick enligt planen igår. =)
Konditionsträningen blev inställd för tydligen kan inte folk träna kondition i grupp försen dom har vart ute och sprungit själv ett tag. Så när jag fick veta det blev jag bara så trött och slut på dom att jag la mig i sängen igen och stirrade upp i husvagnstaket ett bra tag.


Det var väl inte försen vid fyratiden det vände och blev skoj. Då vi bytte om till grönställ och jag gick motvilligt ut i skogen för att leka. Vilket var en jäkla tur att jag gjorde, hade nämligen skit skoj! Killarna hade roat sig med att bygga upp en massa bra skydd förra helgen när jag jobbade så den här gången blev det mycket bättre strider.


Liten och klen - en dålig kombination

Idag kom jag upp ännu senare, men men det ska väl kännas att det är helg antar jag.

Nu är jag i alla fall vaken och sitter här å ser mina fingrar vitna för att dom fryser. Men jag tycker nog ändå att det känns lite varmare den här morgonen. (kikar på termometern) Jo då det är faktiskt hela 9 grader. Ändå har jag ett täcke runt mig. Men det är inte så mycket för att jag fryser så jäkligt som det annars brukar vara om mornarna, utan idag är det för att hålla ryggen varm.


Jag måste börja styrke träna betydligt mer nu eftersom mitt jobb har blivit väldigt mycket tyngre sen innan tiden jag var i Kina. Så nu när jag knappt har gått in på ett gym på 3,5månad var det ingen höjdare att komma tillbaka hit och ha 40kg som skulle hänga på mig under ett helt arbetspass. Det hugger till om jag lutar mig framåt, vilket kanske är vad jag behövde för att se till att starta styrketräna överkroppen med ordentliga vikter och inte bara köra övningar med kroppsvikt.


Wushu Cissi leker bonde

Någon träning har det inte blivit, ungefär som jag misstänkte. Men däremot så trotsade vi blåsten och gick upp till Zacke pappa för att sätta potatis. Ett väldigt enkelt och lite barnsligt roligt jobb blir det hos honom, då vi hoppar upp bakom traktorn och leker bonde. Så sitter man bara där och stoppar ner potatisar i små fack så fixar traktorn resten. Kommer bli skitbra tills sommarn då vi kan knata dit och dra upp färskpotatis.


Vafan försöker man se bra ut för?

Idag var jag trött och seg. Tog mig inte upp ur sängen försen vid åtta tiden och än så länge har det inte blivit någon morgonpromenad, å inte känns det som om det är på väg att bli nån heller. Det är nämligen skittrist väder ute, både kallt och blåsigt.

Jag som bestämde mig för att det är snyggt och mysigt att skippa byxor och istället ha tjockare höga sockar och en stor tröja nu på morgonen. Jag har insett att det var ett mindre smart val och sitter ändå inlindad i ett täcke nu så det spelar inte längre nån roll hur snyggt det är för Zacke kan i alla fall inte se det.

Å imorgon ska vi gå å kolla på lägenheten!

Vart tar nästa flytt mig nånstans?

Här var det tomt inne i stugan så efter att jag värmt på lite paj i ugnen så la jag mig på golvet framför tvn och körde mina övningar där istället för att gå bort till magasinet i värsta blåsten.

Fick ett riktigt glädjande samtal av Zacke också. Gnesta hem hade hört av sig om en lägenhet, Yeay! Dom hade fått in en uppsägning som tyvärr inte gäller försen från 1 juli tror jag det var han sa. Men har vi tur så kanske tjejen som bor där vill flytta ut tidigare å då behöver vi inte vänta ända tills hennes uppsägningstid gått ut.

Jag hade även skaffat mig lite andra planer men om vi nu ändå får en lägenhet här i Gnesta så kan jag nog tänka mig att stanna kvar här. För ett tag sen så kunde jag inte vilja bort härifrån mer än jag gjorde. Jag ställde mig i bostadskö och sökte jobb på annan ort. Men jag har väl börjat vänja mig lite mer med Gnesta nu igen och tanken på att bli kvar här är inte lika jobbig. Fast jag kan ju inte säga att nånting är helt bestämt försen jag får veta om jag får det andra jobbet eller inte.

 VS


Mycket överkropp

Det blev en liten kortare promenad idag, men lika bra det när det inte alls var så skoj väder. Men den lilla vovven som vi hade med oss verkade njuta i fulla drag, han stannade till och med och luktade på blommorna.



Men när jag kom fram till badhuset så sprang jag direkt in i bastun för att få upp värmen igen innan jag hoppade ner i vattnet. Blev 40 längor idag igen = 1000m, hade tänkt att simma 500 m till men jag kunde inte riktigt simma och tänka på annat i slutet när det hade kommit dit ett gäng andra. I början hade jag det så lyxit att jag var där helt själv, men i slutet stod det en kille som envisades med att prata med mig. Lite sött var det ju när det första han säger till mig är "Oj, vilken gullig liten sak"



Med nästan två timmar kvar tills man måste gå till jobbet så tänkte jag ta en ganska tidig lunch och sen gå upp till magasinet för att träna mage och rygg. Kommer ju sitta på jobbet när dom andra i gruppen kör fredagsfys


In i värmen för frukost

Go morron!



Inge solsken idag inte, men vi har i alla fall 8-9 grader inne i husvagnen. =)

Har vart in en sväng i huset och fixat frukost - 2 mackor med keso och kalkon, äggröra på 3 ägg och strimlad skinka å så fick jag överta Zacke varma choklad som inte hann svalna innan han skulle åka till jobbet. Får se hur länge mättnadskänslan sitter i sig. Äter man såhär tidigt på morgonen så blir jag oftast vrålhungrig igen efter två timmar.



Så nu sitter jag här ute under ett täcke och väntar på att svägerskan ska komma förbi så blir det en morgonpromenad. Får bli med packning idag eftersom jag tänkte avsluta promenaden borta i simhallen. Men sen är det mycket möjligt att det inte blir nå mer träning för min del idag eftersom jag jobbar ikväll.

Sen vart det inge mer

Efter att ha suttit ett tag i vagnen och blivit smått tokig på...saker. Så stack jag tillbaka upp till magasinet. Rotade runt efter en borste och sen städades det för fullt. Men oj vad jobbigt det blev för armarna att sopa. Får se hur bra det kommer gå för mig att simma imorgon, jag kanske kroknar på en gång. Fast då finns ju alltid bastun som man kan sitta i, den där underbara bastun jag älskar den!



Trodde att det skulle bli ett till träningspass nu på kvällen tillsammans med Zacke men icke sa nicke. Han skulle nämligen iväg och jobba med sin pappa ikväll också. Något han var lagom glad över, speciellt eftersom dom nyligen åkte och knappt kommer hinna jobba nått innan det är dags att åka därifrån för att solen går ner. Det känns lite meningslöst att hela kvällen ska gå åt då.

Själv måste jag väl snart gå in i huset för att fixa middagen. För någon lägenhet har vi inte fått än, var iväg idag igen och kollade men det fanns inga tyvärr. Så nu börjar jag fundera på om man skulle ta hit våran micro och lära sig laga mat i den.

Ett litet men bra pass

Nu har jag tagit en kortare jogging runda på 10 minuter som tog mig upp till magasinet (tränings ladan). Där uppe blev det vader i form av vadhävningar med 80kg på axlarna, vadhopp och vader med ett ben + balans. Sen tog jag ribbstolarna till hjälp och stretchade ut ordentligt.

 



Konstigt nog så var det faktiskt inte så jätte tråkigt att springa, vilket egentligen betyder samma sak som att det inte var så jätte jobbigt. Å det gör det ju alltid lättare att komma ut nästa gång.

Hade tänkt att städa där inne också men det fanns ingen sopborste så då blev det lite svårt. Men pingisbordet och andra ytor blev i alla fall avtorkade så får jag ta och sopa en annan gång. För det är roligare att träna där inne om det är lite renare och en aning mindre damm i luften.

Värma upp en morgon frusen kropp

Det blev en härlig promenad i varierande tempo på 90 minuter. Morgon solen var inte helt fel att knata runt i och det kändes riktigt vårit ute.



 


Dessutom tycker jag nog att mitt ansikte börjar se lite rundare ut på bilderna jag tar. Så nu kan jag inte gå och vänta på att den där träningslusten ska komma tillbaka. Jag vet ju ändå att den kommer när jag sätter igång. Synd bara att jag inte kan sätta igång med wushun på grund av sträckningen. Istället får jag ta och ägna mig åt lite tråkigare saker.


Svårt att ta sig upp i kylan

God morgon, nu har jag vaknat till liv här ute i vagnen. Eller det känns inte riktigt sant men jag har i alla fall flyttat mig från sängen till datorn. I morse hade vi 7 grader här inne, vi har nämligen bestämt oss för att det är sommar nu och vi inte behöver ha igång värmen längre. Något vi ångrade lite för nån natt sen då man vaknade med bara 3 grader utanför täcket. KYLIGT!



Idag har jag inga som helst planer gjorda för dagen så det är mycket möjligt att den kommer bli väldigt seg. Men eftersom det är soligt och fint så tänker jag ta och sticka ut på en lång morgonpromenad så fort Zacke försvinner iväg till jobbet.

Än så länge har jag inget val

Nu börjar jag bli en aningens rastlös och känner att jag måste få i alla fall NÅNTING vettigt gjort. Så det får bli en promenad bort till affären så man kan laga middag sen. Zacke som har turen att jobba om dagarna har dessutom kvällen fullproppad då han ska jobba lite extra tillsammans med sin pappa och sen har han badminton.

Men här är tjejen utan varken körkort eller bil så jag kan ju få en liten tripp till affären att gå på över en timme. Å även om jag gillar att gå på promenader och faktiskt tycker det är riktigt skönt hade jag faktiskt tänkt att ägna sommaren åt att tjäna och spara pengar så man kan skaffa sig det där kortet till hösten. Problemet med bil är väl bara att man blir så bekväm att man tar den även när det inte behövs.

 


Bor i en husvagn

Det är svårt det här med att komma tillbaka i vanorna. Så brukar det vara med allting för mig, om jag inte gör nånting på ett tag så känner jag inte längre behovet av att fortsätta. Det är inte bara bloggen som har blivit utsatt för det här just nu utan även träningen.

Ok visst tränar jag fortfarande, igår var det wushu så att träningsvärken inte bara kom smygandes utan flög på mig nu under morgonen. Mina lår värker ordentligt nu men det känns ju alltid lika härligt!! Så idag har jag spenderat förmiddagen i badhuset där jag har simmat och suttit i bastun om vartannat. SUPER härligt, även om det inte är så skoj att simma så körde jag bara korta rundor i vattnet innan jag gick tillbaka till bastun en sväng. Tillslut hade jag i alla fall kommit 1000m så då satte jag mig i bastun igen och stretchade innan jag väldigt seg promenerade tillbaka till husvagnen.

 



Här inne har vi som ni ser allting man kan tänka sig behöva =)

Sen har man ju ställt sig i bostadskö
så får vi se vart man flyttar in nästa gång. Vi känner en kille som tänkte ta och säga upp sin lägenhet ganska snart nu så förhoppningsvis kan vi flytta in där om det inte är tänkt att någon annan ska ha den. För även om jag trivs ganska bra inne i den här mysiga vagnen så kan jag tänka mig att det inte är någon höjdare för Zackes mamma och hennes man eftersom den står på deras tomt. Det kan ju vara skönt för dom att ha ett liv själva med deras lilla familj.

Sen har man även det där lilla problemet med jobb. Just nu går jag som timvikarie i Gnesta kommun, men en fast anställning är ju det jag helst skulle vilja ha. Eller i alla fall att jobba 100% vilket jag bara kommer göra i juli så som mitt schema ser ut nu.


RSS 2.0