Damma av de gamla rutinerna

Imorgon börjar vi!

Dags att sätta klockan
igen och dra sig upp ur sängen vid sju tiden. Men det kommer förmodligen inte bli några större problem på den fronten just imorgon i alla fall. Jag längtar jätte mycket! Nästan så att det kittlas i magen, och helt klart tillräckligt för att jag skulle skratta, sjunga och hoppa fram i korridoren efter att vi fick veta.

Tillbaka till hallen, till mattan, träningen, skollaget!!Det enda vi är lite osäkra över är vilken tränare vi kommer att ha. Vill så gärna ha den mindre Li laoshi. Hon som rättar oss mycket, hjälper till å förklarar vad vi ska tänka på, hur vi ska röra oss och för oss det absolut viktigaste - vad dommarna tänker! Saker man inte direkt tänker på när man kör, vilken vinkel är snyggast att stanna i beroende på vart dommarna sitter. Väldigt viktigt självklart eftersom vi då även kan vinkla de rörelser vi är mindre bra på för att dom inte ska se det så tydligt. =P

Men risken finns ju alltid att vi kommer få den större Li, hon som sitter på rumpan hela passet, ja förutom då hon går iväg för att prata med nån annan tränare antingen på telefon eller någon som håller i en annan lektion. Hon som sällan rättar oss och som sitter och leker med sin telefon vart och vartannat pass. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0