Just freaky, utan hälsan

Ikea var toppen! Lunch som bestod först av lite gravad lax och sen ett par köttbullar med potatis, gräddsås och lingonsylt. Efter det kunde vi mätta och nöjda ta oss en karta och börja knata runt för att provsitta soffor, kolla efter stora gosiga handdukar och värmeljus samt hållare till dom.


Helt fel färg, men rätt model


Efter att ha valt soffa, soffbord och matta till något senare boende köpte vi upp oss på ljus som nu står spridda över hela rummet innan vi gick in i "mataffären". Glögg, julmust, pepparkakor, pepparkakshus, man kunde lätt få för sig att det inte var långt kvar till julafton bland allting. Dessutom fanns det massiva med julpynt, men vi bestämde att vi inte får hålla på med nått sånt försen tidigast 1dec. Förutom en liten flaska julmust som jag tog idag (eller två).


Nu har Zacke precis slagit sig in i en vinflaska åt mig (hade ingen öppnare) så det har han blivit lovad en ryggmassage för. Sen blir det kräftor och räkor på det, dom hade ingen sill så till min lycka blev den utbytt mot räkor som är en aning godare.

Ha en toppen kväll, det ska vi med all säkerhet ha i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Mika

Ååå, vad gott det låter, räkor med extra räkor =)

Vi var också till IKEA här i San Francisco, vart också förvånad över all julmaten!

2009-11-07 @ 19:02:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0