Aiya

Under helgen som gick blev ryggen betydligt bättre, jag har väl kanske inte nämnt att den var dålig men det var den i alla fall efter mycket träning på olika hopp som inte är allt för bra för ryggen, å så lägger man lite stretching av ryggen på det också så blev den ännu värre. Men som sagt idag var den bättre, jag hade till och med hunnit glömt bort att den gjorde ont förut och undrade varför den kändes så stel. 

Efter en hel del uppvärmning och stretching funderade jag på varför det aldrig släppte, så jag tänkte det var en bra idé att vända mig själv bakåfram. Skumt nog var det verkligen inte en bra idé och jag kom genast på varför jag kände mig så stel.

Resten av träningen fick jag sitta och känna mig pucko och stretcha låren istället för jag kunde knappt röra på mig eller ens andas normalt för den delen. Så kan det gå om man ska glömma bort att man är skadad. =) Men eftersom jag tog det lugnt hoppas jag på att kunna röra mig tillräckligt mycket imorgon för att vara med på träningen i alla fall till en viss del.


En något förvirrad tjej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0