Shit en gorilla!

Hade oturen att möta "gorillan" nere i mataffären. Det är inge problem så länge Zacke är med mig men det var han tyvärr inte nu. Hade Zacke vart med hade det blivigt en liten "jag vet att vi bor på samma våning och känner igen dig" nickning. Men nej då, ser han en tjej som går själv så är han snabbt framme... "I like that smile"..hälsar.."I like that hand" och vill inte släppa taget.."you agree?" och som på alla hans "you agree" får han ett "NO" till svar, jag drar tillbaka handen och börjar går därifrån medans han försöker prata med mig. Svara något snabbt för att inte vara allt för oartig och tar snabba kliv uppför trappan för att komma ut, förhoppningsvis utan honom efter mig..Yes han står kvar.

Har jag sån tur? Blir man så lätt av med jobbiga killar? Självklart inte..Starx är han efter och ropar mitt namn.. Ja han fick mitt namn en gång när vi möttes i korridoren och efter att han ett antal gånger sagt att han gillade det började han sjunga "O Cecilia you breaking my heart.." tillräckligt högt för att jag skulle höra det alla fyra våningar ner innan jag kunde gå ut ur huset...
"I want to see more of that smile...you agree" Självklart inte vad tror du...Men jag hör till dom som inte gillar att vara oartig och går med honom tillbaka till studenthuset. Jag pratar wushu, han pratar om att han vill följa med mig till sverige.

Men jag har iaf lite tur och träffar Kaan utanför huset så jag stannar och lossas prata lite med honom medans gorillan går in och väntar på hissen. Men han tar inte hissen när den kommer utan står kvar och väntar där. Men en sak är säker med gorillan, han tar aldrig trapporna, så jag och en annan tjej som inte heller vill ta hissen när han är med springer upp där när han kollar åt andra hållet..hahaha Som värsta små barnen. =)

Kommentarer
Postat av: Arna

Jadu, dom där killarna blir man nog aldrig av med...
och, wu shu vad är det för något?
Svar: så länge hon säger sånna saker vid rätt tillfällen så är det lugnt ;D

2007-11-21 @ 14:42:25
URL: http://arnas.blogg.se
Postat av: Arna

Sånt är riktigt häftigt. kollade på en video som du hade lagt upp lite längre ner. Jag kan ju säga så här att hade jag ställt mig med ett svärd och gjort dom volterna och det så hade nog svärdet inte hamnat i min hand. imponerande.
men hur länge har du tränat det?

2007-11-21 @ 14:49:23
URL: http://arnas.blogg.se
Postat av: Jonna

tack för kommentaren i min blogg :) Ja det är alltid kul när man ser resultat av det man kämpat för :)

2007-11-21 @ 16:40:14
URL: http://treoo.blogg.se
Postat av: Ylva

Jag tränade faktiskt idag! :D det är jävligt skönt när man väl gör det, man känner sig duktig efteråt, det är en härlig känsla!

2007-11-21 @ 16:49:45
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Sofia

Hahaha Stackare där =)

2007-11-21 @ 18:33:34
URL: http://fiamaria.blogg.se
Postat av: Jenny

Haha låter som ett riktigt kap, funderat på att dumpa Zacke?? nä skoja, lider med dig!!! vi saknar er iaf här hemma! så kom hem snart!!! du måste ju vara med på våra måndagskvällar ;) kram

2007-11-21 @ 18:49:14
URL: http://jennynorrby.blogg.se
Postat av: Ida

Svar:
Ja, jag vet! Att det var roligt, lite speciellt ;)

2007-11-21 @ 19:50:37
URL: http://cheerleaderida.blogg.se
Postat av: Angelica

Tack för kommentaren. Och tack för att du märkte min vikt nedgång. :D Jätteglad för att någon märker det.

2007-11-21 @ 20:09:38
URL: http://crazycatbitch.blogg.se/bilder

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0