Snart slut!

Nu börjar all energi försvinna ur kroppen, dagens energi intag har nämligen bestått av en halv honungsmelon, en halv banan och två bitar chokladkaka. Men det som har hjälpt mig bäst idag var koffeintabletten jag tog till träningen på förmiddan. Då blev jag riktigt speedad! =)
Sista passet gick ganska bra och jag hoppas självklart att alla kommer fortsätta träna ordentligt nu när vi åker. Två av dom verkar ganska intresserade av att åka till Kina så vi ser fram emot att träffa dom där senare =P
Var även kul att höra att jag tydligen gör nånting rätt som tränare för nu när vi ska åka så fick jag höra att dom behöver en "Cissi ersättare" på träningen. Om den ska stå och titta arg på dom och klaga, förklara hur dom ska göra eller pusha dom till att träna bättre vet jag inte riktigt. Men förmodligen det första. =)

Nu äter jag en sharon frukt för att få upp blodsockeret lite så kanske jag inte känner mig så yr längre och kan fortsätta med röjningen. Kanske bara två körningar kvar!!

IMORGON ÅKER VI!!!

Shit vilodag hur ska det här gå!?

Hela dagen ända fram till strax före sex höll vi på å packade och fixade med lägenheten. Vid sex började träningen där det vart grunder utan vila, för dom fick passa på å köra styrka mellan varje länga. Själv satt jag och kolla på för jag skulle gå tidigare iväg till ett-års kalaset på önskebrunnen (en affär) som jag redan var ombytt till. Kände inte för att komma dit helt svettig. Så idag blev det faktiskt vilodag för mig. OJOJOJ!! Har jag väl inte haft sen okt-nov nån gång, kommer inte riktigt ihåg. Men dom andra körde på förfullt.

Zacke mobbas lite och visar att hans sido spark är betydligt bättre än min.

Å snart kanske Hannas också är bättre för hon kämpar på bra med stretchingen.


Nu vägrar jag att packa eller köra mer möbler idag, Zacke och snickarn skulle väl köra nått lass till. Själv ska jag sitta och ta det lugnt, äta frukt, titta lite tv, ta en dusch och skrubba mig med mitt nya skrubbsalt jag köpte idag och bara ha lite Cissi tid.

Sen blir det räkor, ost och annat gott när Zacke tycker att det räcker att köra möbler för dagen.
Måste ju fira lite att man fyller 24 idag.

Visst fasen han skulle ju ha pizza idag också, är ju fredag, men sen blir det myskväll!!!
Grattis Cissi!! Tack tack =p

Allt ska bort!

Nu börjar det synas att det händer grejjer.
Fotöljerna, mesta dels av köket å nu även databordet är nere.



Zacke skruvar och fixar så alla möbler blir mer lättburna medans jag roar mig med att diska, tvätta ocg packa ner småsaker i kartonger. Nu har jag haft en skönt liten vila så dags att börja igen. Nu ska vi köra iväg med nästa lass.

Så kallad styrka

Styrka heter passet, vilket skulle översättar till uthållighet om man ska förklara vad träningen inehåller.
Men med tanke på vilken jävla träningsvärk jag har i boobisarna så kommer det nog bli jobbigt. Uthållighet är ju väldigt svettframkallande också så mycket vatten kommer det förmodligen gå åt.
Spännande att se vad dom har för vikter under ett styrke pass. eftersom när dom kör styrka på de andra passen är maxvikten 2kg. =)
Hehe redo att flexa med musklerna är jag i alla fall =P

Luktar skunk

Sista passet med fotbollslaget kört, så nästa vacka tar snickarn över den träningen. Själv tycker vi ju att dom inte hinner köra nått på träningen som bara är en timme. Skulle helst vilja att tempot är minst det dubbla och att dom ska köra nått medans dom står och väntar på sin tur igen. Men man kan väl inte ställa allt för höga krav på en gång. Idag när vi klagade lite extra så såg man hur humöret på många började svikta. Hela världen kan ju krasha i den åldern om man får höra att man gör nått för dåligt eller fel. Men har man tur så blir det bättre tillslut ändå =)

Nu måste jag fräsha till mig lite om jag ska iväg på ett styrkepass senare med fjollgruppen =p


Separerat

Nu har jag och Zacke flyttat isär. Han flyttade tillbaka till sina föräldrar och jag till mina. Från och med nästa vecka är vi alltså inte längre sambos på papper. Vi får vänta med att flytta ihop igen tills vi kommer tillbaka till sverige för gott. Ja hur "för gott" det nu blir när det gäller oss. =p Sist skulle vi ju inte heller åka tillbaka till Kina nå mer, men nu är vi påväg.

Största delen av vår tid som sambos har vart i Kina. Kanske inte alla par som skulle klara av att se varandra 24timmar om dygnet så som vi gör därborta. But I love it!!!!

Orkar inte vänta på vårt nummer.

Äntligen är vi tillbaka från turen till sthlm. Där vi skaffade våra visum. Stod och väntade i nästan en timme, det var hur mycket folk som helst. Sen orkade vi inte längre så vi hoppade in där det var ett ledigt nummer och lossades att det var vårt. En timme senare var det klart å vi åkte vidare till sveavägen för att köpa proteinpulver och koffeintabletter inför all träning i kina. Jag satsade på vanilj smak för första gången, tror det kan vara bättre för att tillsätta massa olika smaker beroende på vad jag är sugen på.


Nu har jag precis ätit sushi till lunch å det är dags att börja packa igen, köra iväg en massa kartonger och om 1,5 timme vill vi gå å träna för att hina köra själva innan det är dags at hålla koll på ett fotbollslag.

Suck, mat också

Efter att ha ägnat större delen av dagen åt packning så känns det fakiskt inte som om det är så jätte mycket kvar. Nästa alla skåp i köket är tomma, sovrummets alla prylar har försvunnit och vardagsrumet börjar se kalt ut. Härligt!
Vid halv sju tiden var det äntligen dags för träning! Iväg  till gymet för 50min styrka
Benböj med skivstång:
50kg 8rep
70kg 7rep
"Fy satan vad jobbigt", var det enda jag kunde tänka på. Fick erkänna för mig själv att jag inte klarade att köra benböj igen så jag flyttade över till hackliften för att köra ben där istället.
40kg 8rep
65kg 8rep * 3set
Sen körde jag baksida innan det blev rygg och mage.
Vidare till träningen med Gnesta wushu där det blev armhävningar mellan varje länga grunder. Bättre så eftersom det annars blir så mycket dötid medans vi väntar på de som är framför i ledet.

Efter träingen var det tänkt att det skulle bli ugnsgrönsaker med kotlett men vem tusan orkar ställa sig och laga iordning det efter nio på kvällen, inte jag i alla fall. Så jag satsade på stekt ris medans Zacke körde på pasta med bacon. Nu ska jag ägna resten av kvällen till att njuta. =p Lite choklad kanske, hehe

Blir inte så mycket spännande som händer om dagarna nu när jag ägnar all tid åt packning. Men på måndag blir det andra grejjer!!!!! DÅ ÄR VI I KINA!!!

Cissi - kines kopia

Nu har vi kört iväg 26 kartonger med grejjer men man ser ingen större skillnad här hemma. Fortfarande prylar överallt, är väl bara mindre inne i garderoberna.

När vi konkade runt på kartongerna ut till bilen mötte vi en av grannarna, å då Zacke sa att vi skulle flytta till Kina tittade hon på mig och frågade om jag var därifrån. Hahaha, ok att folk brukar ha svårt att skilja på asiater vilket land dom kommer från. Men en svarthårig svensk ska man väl kunna urskilja. Men hon är ju ganska gamal så jag ska inte mobba henne, jag kommer också komma dit en dag.
Däremot vill jag gärna kunna tas för en kines när jag kör på mattan, värsta komplimangen det skulle vara! Dit ska jag också komma en dag! Vilket bra mål egentligen. Tur att jag snart har alla möjligheter för att komma dit jag vill.

Bananlådornas övertag

Morn morn
Idag ä det väl tänkt att mesta dels av lägenheten ska vara nerpackad när natten börjar närma sig. Tror att det mest är köket och alla dessa smågrejjer som blomkrukor, fruktskål, tavlor, lampor m.m kvar. Vet inte riktigt hur vi ska göra med blommorna, antingen slänger vi väl alla eller så ställer vi dom som är lite snyggare hemma hos folk så får vi se om nånting lever när vi flyttar tillbaka.

Zacke ska iväg och hjälpa sin bror snickarn med nått idag, så då ska jag försöka roa mig själv. Vi får väl se hur kul det blir. Packa och städa tror jag det blir, jippi..

Känner ingen njutning

Har vart en väldigt seg kväll sen vi kom tillbaka från träningen, först middag å sen dess har jag gått mellan datorn, tvn och packat. Men det känns inte riktigt som jag gör nått på någon av ställena. Känner mig bara slapp å vet inte vad jag ska göra. Men så har jag nått riktigt dåligt igång på tvn också så det kan ju påverka en i helt fel riktning med humöret =)
Snart får jag i alla fall gå å lägga mig så kan jag ta nya tag imorgon då allt säkert känns mycket roligare igen!

Men jag har stor lust att ta ett glas varm choklad igen bara för att njuta lite och få upp humöret, eller så kan man ju be Zacke massera mig men jag vill ju inte slita honom från diablo. Får nog bli choklad ändå. =p

God natt på er nu ska jag försöka njuta av vad som finns kvar av kvällen istället för att sitta och bara hänga.

Dags att gå tillbaka

Ett pass badminton på 40min och en timmes wushu efter det, nu behövs lite enerig för om 5min är det dags att hålla i träningspass. Under wushu passet kom jag lite framåt på mina tornado snurrar. landade närmre 720 än 540 men det var ju utan spark. Äntligen fick Zacke känna sig lite avundsjuk, för han hade tappat sina för stunden. Nu vet han hur jag känner det varje dag, varje pass, under de senaste 5 åren. =p
Vi har tre stycken som ska göra sitt test idag för att se hur pass bra dom skulle klara sig på en tävling, sen ska vi se vilka av dom som vill ha tävlingslicens inför SM i maj.

Vet inte vad jag har gjort idag men tiden har verkligen bara försvunnit!!
Nu är shakern av mjölk, kolhydratspulver, en äggvita, blåbär och kakao uppdrucken så dags att sticka tillbaka till hallen för att plåga några andra. =)

Snabbare, hårdare, högre, ta i, snurra mer!! Ungefär vad man behöver kunna säga för att vara wushu tränare. =)


Hjulen har börjat rulla

Idag var ju planerna att vi skulle åka för att skaffa visum och att beställa flygbiljetter.
Men som tur e så kollade jag in på ambassadens hemsida igår kväll innan vi gick och la oss å såg att den är stängd fram tills på torsdag. Men biljetterna är i alla fall bokade, nu är det bara att hoppas på att visumen går bra. =p

På söndag klockan 18.30 flyger vi med air china till Peking sen kommer vi inte tillbaka försen lagom till tävlingen i maj, som antingen är den 10.e maj eller den 16-17. Har hört två olika varianter men där nån gång är det i alla fall.

Koll på träningen

God morgon!
Har faktiskt vart vaken i närmre två timmar men har bara suttit här framför datorn helatiden. Pratat lite med landslagstränarn å han ska göra upp en lite plan till oss om hur vi ska träna inför tävlingarna som kommer vara i år. Vi får se om vi följer det exakt men det är i alla fall nått att utgå från sen kanske vi lägger till en massa beroende på hur mycket vi orkar. Vi hade i alla fall tänkt att börja köra helform minst en gång i veckan nästan direkt när vi kommer till Kina. Å förhoppningsvis så behöver vi inte vara rädda att bli jätte trötta till sista delen sen när det är dags att tävla så vi kan ge allt.

Vi ska även börja skriva in vår träning inne på funbeat så han kan se hur det går för oss, om vi har några skador och hur det känns rent allmänt när vi tränar. Blev medlem där redan för nått år sen men efter ett tag så slutar man ju skriva in sina pass. Nu måste jag orka fortsätta annars kommer man kanske bli utkastad ur landslaget om han tror att jag inte tränar nått. Det kan även vra en bra push för de dagar då jag inte alls känner för att köra mitt benpass, att veta att alla kan se att jag har vart lat.

Shit vilken press, vad ska jag köra för träning idag då?

Frestelser

Min svagaste punk tar knäcken på mig. Har vart sugen på choklad i flera dagar känns det som och idag gick jag till och med runt med chokladkakan i affären nästan ända tills vi kom till kassa. Men strax innan såg jag ett paket brownies å då var jag inte riktigt lika sugen på chokladkakan längre men brownie paketet var ju så stort så ett sånt kunde jag ju inte heller köpa.
Efter att jag ätit upp min tonfisk och räksallas till middag var jag åter igen lika sugen på choklad. Försökte lura mig själv att jag åt genom att bara sitta och lukta på det.

Kan ju säga att det inte funkade särskillt bra, tog inte lång stund innan jag blandade iordning ett glas med varm mjölk, kakao och vaniljsocker. MMMmmmm gott gott gott. Nu vill jag bara ha MER!! Men det var väldigt nära att vi åkte tillbaka till Statoil för att köpa en chokladkaka, å en sån innehåller säkert lite mer onyttiga grejjer än mitt glas jag drack. Om inte annat så försöker jag övertala mig själv om det nu i efterhand.

Jag är alldeles för svag för choklad!!

dags att dra


Sådär ja, nu är jag redo för att kasta runt på vikterna. Eller kanske försöka lyckas få av dom från ställningen och upp på maskinerna. Det jobbigaste är ju att bära dom i händerna, när dom väl sitter där är det ju bara benen som jobbar. Om man nu kör ben, vilket händer ibland =p

Nu ska jag bara försöka få bort Zacke från datorerna också.

Lila gym uppladdning

Nu är det bara en halvtimme kvar tills det är träning å jag fick för mig att en protein och kolhydratdrink vore nått. Så fram med pulver å mjölk. Men eftersom smaken inte alltid är någon höjdare och jag brukar få en lätt illamående känsla när jag dricker dom (säkert jätte bra =p) så bestämde jag mig för att inte bara blanda i banan utan även lite frysta blåbär och en skvätt filmjölk. Härlig blandning

Ser en aning giftig ut men den blev mycket godare än dom brukar bli!
Zacke tyckte den var lite sur, men sånna här blir det nog fler gånger för mig!

Det jobbigaste med sånna här drinkar är att det blir så mycket äckligt skum när man blandar till dom. Bara inte allt det nyttiga fastar där för det brukar jag hoppa över att dricka upp.

Sveriges färger pushar på

Nu när det var dags att åka ut för att träna ben i ladan satte jag på mig mina landslagsbyxor. Självklart sa jag till Zacke att det var för att dom är fodrade och lite varmare än dom andra, vill ju inte ha den där blicken "du e ju pucko". För jag är ganska säker på att jag hade fått den om jag hade sagt som det var. Var nämligen så att jag ville köra bra och tänkte testa nått nytt, har man landslags kläderna så kanske man ger lite mer. Hade dom på mig en gång när jag var ute och sprang och även om alla andra bara ser ett par blåa byxor så vet ju jag vad det är för några. Å springer man runt i "sveriges byxor" kan man ju inte bara jogga, då gäller det att ge allt och lite till. Jag vet, puckat, men alla sätt som funkar är bra. Därför ville jag även ha dom nu när det var benträning.

Dom är inte särskillt snygga och jag vill inte heller ha på mig dom i vanliga fall men vissa dagar behöver jag en liten push för att orka träna ordentligt.

Å det gick ganska bra, körde benböj:

40kg 8rep
60kg 8rep
70kg 8rep
80kg 7rep
80kg 8rep
70kg 8rep med slut ryck.

Jag är nöjd eftersom jag i vanliga fall bara brukar köra riktigt djupa benböj med 70kg å nu klarade jag 2set med 80kg också.

Bra kämpat, nu är det bara gymet kvar vid sju-tiden. Men då blir det inga sverige byxor, där finns det ju faktiskt folk. Kanske ska ge mig ut och springa en kort runda till ikväll bara för att splitten var så förnedrande dålig, måste ju stretcha mer!

trött

Nu har jag mindre än en timme på mig att bli pigg och jag har ingen aning om hur det ska gå till. Sen vi var och spelade badminton och sparkade har jag vart jätte trött. Halv sover framför tvn efter att ha ätit lunch å vid fyra ska vi till ladan och köra ben. Men det är ju så det ska vara om tränigen har vart bra då brukar jag ju bli jätte sömnig efteråt.
Ute i ladan tror jag det bara blir benböj för min del eftersom vi ska till gymmet sen så är det ju inte allt för smart om jag ska köra mage och rygg innan dess.

Imorgon hade vi tänkt att boka biljetterna och fixa visum inför resan, sen är det bara en vecka kvar tills vi åker!!

Galet dåligt

Nu fattar jag äntligen vad alla andra ser!

Medans Zacke åkte iväg för att hjälpa sin pappa med lite spackling och fixa nått med bilen så gav jag mig ut på en springrunda. Blev bara en kortis kanske 1,5km för att bli varm så jag kunde stretcha sen.

Faktiskt ganska nöjd efter att ha titta på dom här bilderna, ser ju inte så jävla ovig ut. Men tyvärr var jag ju tvungen att förstöra allt genom att ta en bild när jag försökte komma ner i splitt, och ja det är ju en bra bit kvar. Shit vad stel jag är i den! Har faktiskt aldrig sett förut hur det ser ut framifrån, det ser ju så mycket bättre ut från sin egen vinkel. =)

Spagat är ju så mycket lättare, inte konstigt att mina sidosparkar ser ut som skit. Tror att min lilla stretchings hjälp måste få följa med till Kina om det här ska bli bättre nån gång.

Ny dag nya planer

Idag börjar veckan med hårdträning så att vi ska kunna köra ordentligt när vi kommer till Kina utan att få allt för mycket träningsvärk eller bli jätte stela på grund av allt stretching. Man måste ju förbereda sig om man vill kunna ge allt där borta. Zacke har planerat att springa, fysa ute i ladan, gymma och köra ett pass i brandstation, själv tycker jag det låter jätte bra tycker nämligen bättre om att köra benböj i ladan än på gymmet.
Sen är ju det här sista veckan för Zacke att äta chips och massa onyttigt, han prata om att bli nyttig i Kina inför VM i höst. Vi får väl se hur det går =P

Nu blir det frukost, en pumpa fralla med kalkon och groddar och en skål med a-fil med egenblandad müsli och färsk annanas.
Sen är det väl dags att göra nått annat än att sitta och titta på top model. =)


Kyckling och vatten

Idag har det vart kyckling för hela slanten.
Eftersom det blev kyckling över sen igår blev det först kycklingsallad till lunch, nyttigt ocg gott medans Zacke skulle äta makaroner med köttfärs (som han glömde i micron och jag hittade den nu när det var middagsdags).

Efter träningspasset var det dags att äta igen och då är man ju knappast sugen på nått onyttigt så medans Zacke ville ha makaroner å färdig-gjorda köttbullar så tog jag åter igen kyckling men nu med fullkornsris och keso blandat med äpple och avocado. Smarr smarr

Det känns riktigt bra efter en dag med nyttig mat!

Sen hoppade jag ner i ett riktigt varmt bad och nu sitter jag helt avlagen framför tvn och försöker få i mig allt vatten jag missat för att inte förstöra morgondagens träning.

Box/uthållighet 1,5timme


Så är jag precis hemkommen från box passet, styrkan kan man helt ta bort från beskrivningen. Inga vikter utan det var bara ren uthållighet som gällde. Boxen var desto bättre, kan bero på att jag aldrig kör överkropp =P Armarna är ganska möra nu å eftersom jag idag av någon dum anledning bara druckit 0.5 liter vatten istället för 3 som jag SKA blev jag till och med yr efter ett av seten. Så det hjälpte nog mycket för att jag skulle tycka att det var ett bra pass. Börjar du inte se suddigt eller hörsen försvinner lite nån gång under passet, hade du kunnat kört hårdare =P

Det var en härlig grupp med både killar och tjejer, mest tjejer självklart men betydligt mycket bättre uppslutning av killar än på de andra passen. Å det bästa av allt var att här kunde man köra i sitt eget tempo och ta i hur mycket man ville. Så det är helt klart passet som på bäst betyg, eftersom alla kunde anpassa träningen efter sin egen förmåga. Ville man inte bli trött så behövde man inte å sen kunde dom få klaga över att det inte var nå jobbigt, men det var verkligen ett pass där träningen blev vad man själv gjorde den till!! That we like! ;)

Box/styrka

Nu håller jag på å gör mig redo för ett pass som kallas box/styrka. Har inte vart på det förut men jag har ändå en känsla av att det inte kommer vara nån styrketräning och inte heller nått box pass. Haha nä jag kanske inte har allt för stora förväntningar när det gäller gympa pass lägre. Men jag vill ju ändå testa, tror det blir uthållighetsträning. Så jag tror inte att passet kommer ge mig något för att bli starkare, tror inte heller att det kommer vara nå bra konditionsträning men däremot så blir det säkert lite fettförbränning.
Vi får se efter passet vad jag tycker och tänker då, hoppas i alla fall att jag blir ordentligt slut annars är det även väldigt dåligt uthållighetspass. =P

Redo för ett pass bland tjejiga tjejer.

Snygga sexiga tjejer

Efter att ha kikat mig i spegeln imorse insåg jag vad det sista Zacke fick se innan han åkte var. Tur för mig att det bara var killar där borta. =p Å jag hann fixa till det tills han kom hem. Efter fem år han man ju defenitivt hunnit in i perioden "jag ska bara vara hemma så varför göra nått åt utseendet". Men då och då måste vi komma ihåg att alla andra ni träffar brukar vara fixade, trevliga och snygga. Så som folk är utanför hemmet!
Glöm inte bort att han då och då behöver få se den sidan av dig även hemma. Bara för hans skull, inte för att en massa andra ske se dig! Så varför inte passa på att sätta på dig nått snyggt när han inte är hemma, ta några bilder och lägg in som bakgrund på datorn. Eller om det finns barn som använder den går det lika bra att skriva ut och lägga ett kort på kudden. Behåll glöden på hemmaplan!


Själv har jag målat naglarna i färg efter Zackes önskemål. Å snart ska vi iväg för att spela badminton.

Ungarna förstör allt!

Morrn morrn
Väderet bjuder inte på så mycket bättre idag, just nu sitter jag med en stor kopp te fylld med citronhonung medans Zacke har åkt för att spela badminton med killarna. Dagens träning har jag ingen aning om hur den ser ut för min del, inget planerat men jag hoppas jag får svettas en hel del i alla fall.

Känns tyvärr som om en stor del av dagen kommer spendras framför datorn och tv.n men hur kul är egentligen det? Så vad kan man hitta på en söndag? Funderade på att gå iväg och simma, men det har väl säkert varenda jävla barnfamilj i Gnesta också tänkt på. Å att behöva sicksacka mellan en massa skrikande ungar står jag gärna över.

JO det är väl fjollträning ikväll! Det är ju varken konditionsträning eller styrka, men man blir ju svettig i alla fall.

Hemma träning

Nu på kvällen åkte kameran fram medans jag roade mig med lite olika övningar efter att ha kollat på stadium reklamen och kände för att själv ha lite kul.






Sådär ja nu e det din tur! Hoppa in i träningskläderna och börja svettas. Alla ursäkter är dåliga!!


Får ha med kameran nån gång när jag tränar ben också, det är ju ändå där dom mesta musklerna sitter.

Väntat alldeles för länge

Vilken tanta. Hon säger att hon ska komma hit på eftermiddan, så vi är hemma ända sen träningen imorse fram tills nyligen då vi började bli hungriga å inte kunde hålla oss längre. Nu tycker jag att det borde räknas som kväll så det verkar inte som om hon hade tänkt att komma idag. Men då fick vi det ordentligt städat i alla fall =P Vi får se om hon kommer senare eller om hon har tackat ja till lägenheten ändå.

För att försöka bli piggare sminkade jag mig och bytte om till snyggare kläder istället för att mysa runt i mjukisbyxor som jag brukar göra.

Ikväll är det kyckling och sallad som gäller, känner mig inte allt för nyttig sen jag åt pizza igår även om den var hemma gjord. Å ännu värre så har det blivit makaroner med köttfärs till lunch. Snart är jag pluffsig värre =P Kanske inte men risken finns alltid.

En vecka och tre dagar kvar!! (om det blir som vi tänkt)

Försöker gömma mig från regnet

Under hela passet var jag och Zacke hur trötta som helst, tur att dom hade sitt test idag så inte vi behövde göra så mycket eftersom träningen blev väldigt omstuvad då. Det kan mycket väl bero på väderet för när vi väl var hemma igen ville jag bara krypa ner under täcket och gömma mig resten av dagen.

Tyvärr kunde jag inte göra det särskillt länge för vi behövde städa resten av lägenheten, det var inte lite kläder vi hade. Å trots att jag har packat vad jag tycket var nästan alla byxor och långärmader så är garderoben full nu igen när allt som låg framme är instoppat.


Eftermiddags besök

God morgon, här sitter jag å äter frukost mitt på dan.
Men snart är det dags att gå till lokalen för att hålla träningspass, vi måste bara hinna städa lite innan dess. När vi kommer hem efter passet ska det nämligen komma förbi en som vill titta på lägenheten. Föhoppningsvis vill hon flytta in på en gång när vi åker till Kina. Så vi slipper allt det där med besiktning av lägenheten och självklart betala dom två sista hyrorna då vi inte ens kommer vara här.  Hon har redan sagt att hon vill ha lägenheten utan att ha tittat på den men det är ju bäst ändå att städa den och göra lite snyggt så hon inte ändrar sig =)

I övrigt vet jag inte om vi har några störra planer för dagen, ja vi ska ju till gymmet fast jag vet inte hur mycket jag klarar av att köra eftersom benen värker en hel del sen sist vi var där.

Dags att plocka kläder som vi är ganska duktiga på att kasta runt omkring oss i hela lägenheten.

Servera pizza

Nu är det dags att åka iväg hem till snickarn och svägerskan för att göra pizza och ha gamekväll. Med en viss risk att jag kommer få stå i köket medans Zacke gamear. Får ta igen det när pizzan är klar genom att spöa honom i nått =P

Ikväll är det servitris looken som gäller =P Ha en bra kväll allihop!

Träningen

Spelade badminton i ungefär en timme då jag och killen körde matcher mot varann. Vi körde bara till 11 för jag tycker det är så tråkigt att förlora 5-21 då känns det lite bättre när det är 3-11. Sista matchen var han snäll så då lyckades jag samla ihop 8 poäng, Yeay! Men det var nog bara för att göra mig glad så jag ville kyssas lite. =P

Sen spelade han en timme med sin bror medans jag fick vila mig innan det var dags för kvällens wushu pass med Gnesta gänget.

Där vi körde en hel del hopp (klarade 540mabu) och sen var det form. Imorgon ska dom köra test igen då vi ska anteckna hur många fel dom gör under en helform, så kan dom jämföra sig lite mot varandra om hur det skulle gå på en tävling.
Efteråt var det stretching på max då Zacke gick runt och tröck på alla tills dom trodde att dom skulle gå av. Inklusive mig, fast jag vet ju att jag håller ihop och att smärtan i stretching är nödvändig.

Jag är very viktig

Idag fick jag ett roligt brev, är nämligen inbjuden på VIP kalas för en affär här i Gnesta. Å det bästa är att dom kommer ha en ny tryffelsort på kalaset. Å eftersom det är kalas så får jag vara lite onyttig å äta några chokladtryfflar. =)

Sen gav jag och Zacke oss ut på en promenad och utforskade nya delar av Gnesta, ja det är sant! Stället är inte särskillt stort men vi har faktiskt inte var överallt än. Å även om det bara var en liten promenad i Gnesta så fick skinnjackan följa med, vill man se ut på ett visst sätt så får man väl komma ihåg att göra det helatiden också. Har en känsla att om jag slutar fixa mig så kommer jag inte orka fortsätta sen.

På träningen ikväll kan jag inte sätta upp håret, för jag var ganska duktig på att kleta i mitt ansikte när jag skulle färga håret. =P  Så det får bli mycket utsläppt och lite där bak som kan vara i en toffs, sen kommer jag väl få en massa hår i ögonen.

Så jävla nöjd

Förlåt men jag kan inte rå för det, är skit nöjd med min nya hårfärg! Men eftersom jag måste vara lite coolare klädd helatiden blev det till att rota fram gamla kläder som jag hade tänkt att slänga för jag inte använt dom på länge. Behöver alla svarta kläder jag har nu. Vitt och rosa är väl kanske inte nått att satsa allt för mycket på.

Tur att jag har en svart morgonrock redan så jag inte behöver köpa en ny. =)

 
Både tröjan och byxorna var påväg att kastas, men åker genast tillbaka in i garderoben. Får se sen om träningen går bättre nu när jag ser farligare ut. =P

spökar i vår lägenhet på mornarna

God morgon.
Idag blir det nog en ny sväng till apoteket, för att skaffa bafucin. Annars verkar det inte bättre än att jag måste ta en vilodag snart, å det låter inge lockande.

Imorse när jag vaknat och var påväg till badrummet passerade jag speglarna i hallen och fick en chock. Shit det spökar! Svart hår, vit hud och lite sminkrester runt ögonen, trots att jag slet som ett djur för att få bort det igår. Men efter lite smink var jag inte riktigt lika skrämmande längre. =)

Idag blir det badminton och ett wushu pass att roa sig med, sen ikväll verkar det som det blir hemma gjord pizza hos svägerskan.

Dagens färg är svart

Å förvandlingen är ett faktum. På två dagar har jag bytt hårfärg två gånger, men nu tror jag faktiskt att jag är nöjd. Å det verkar Zacke också vara =P
Så nu gäller det bara att sminka sig varje dag och anpassa sin klädsel efter den look jag vill ha, alltså som alla andra tjejer brukar göra varje dag. Shit nu måste jag alltså försöka se snygg ut jämt. Får se hur länge jag klara av det.

Direkt utkommen ur dushen såg jag väl inte allt för läcker ut.


Sen var det dags att skaffa sig den rätta stilen för att matcha håret. Så från idag ser jag ut såhär istället.



Får se om jag har tillräckligt med kläder som matchar stilen eller om det är shoppa som gäller när vi kommer till Kina.

Mörk, cool och sexig

Zacke gillade tydligen det jag sa om att jag måste sminka mig oftare om jag blir mörkhårig för han tyckte det var en väldigt bra idé och tyckte att vi genast skulle köpa hårfärgen. =)
Å när jag blir mörk måste jag ju blir lite coolare också, för hur många ljusa tjejer är det egentligen som ser coola ut? Inte jag i alla fall =P
Så nu ska det söta bort från den här looken och bytas ut mot nått lite hårdare, mörkare och farligare...eller nått sånt =P

Börjar bli allt tydligare att jag inte brukar vara fullt påklädd här hemma när jag kollar igenom vilka bilder jag har på datorn. Är det kallt så kör jag på långärmad å är det varmt är byxor mer vanligt än tröja. Nu har i alla fall processen för en mörkare Cissi börjat.

Cool cowboy vs bajsiga ungar, å så gym

Imorgon är det ett gäng små tjejer som kommer gå runt som om dom skitit på sig, för dom riktigt jäkla trötta av fysen vi kör. Iofs blir deras ledare minst lika trötta, men killen säger nog som Zacke att han går som en cowboy istället. =P

Efter träningen åkte vi direkt till gymmet där det blev ben, rygg, mage

Hackliften:
20kg 10rep
40kg 10rep
60kg 8rep
60kg 8rep

Benpress:
150kg 8rep
175kg 8rep
200kg 8rep

Benböj:
50kg 8rep
50kg 10rep
60kg 8rep
(insåg att jag borde börjat med benböj eftersom det är den enda fria vikten jag körde)

Framåt kick:
30kg 6rep
30kg 6rep
30kg 7rep

Rygglyft från bänk:
utanvikter 15rep
10kg 10rep
10kg 10rep+5små rep

Mage:
utanvikter 20rep, 10sek vila, 20rep
5kg 20rep, 10sek vila, 20rep

Efter passet blev det en protein drink för att slippa stressa med maten.


Min söta tröttis å trötta jag

Trots att jag sov ungefär 10,5 timmar har jag vart jätte trött. Kan kanske vara just för att jag sov så länge. Men jag är inte den enda som är trött

Medans min älskling låg och sov framför tv:n snörade ja på mig joggingskorna och gav mig ut i ett dimmit trist Gnesta. Där mina planerade 5km plötsligt förvandlades till 3. Vet inte alls hur det gick till =P Fanns varken lust eller vilja att springa längre, å det faktum att jag trodde jag skulle kissa på mig för varje steg kan ha haft nått med saken att göra.

Nu börjar Zacke bli nyfiken på hur jag skulle se ut i mörkt hår så det är mycket möjligt att jag byter färg väldigt snart igen. För visst gör man vad som helst för sin älskling. Jag är ju också ganska nyfiken men om jag är mörk uppe på huvet måste jag ju sminka mig lite mer annars ser det nog bara konstigt ut.

Puss på er

(Visst ser det ut som den jätte stora handen är min om man inte tänker på proportionerna)

Redo, men inte klar

I två veckor till måste vi vara kvar här i Sverige. Kommer få våra studiepengar den 2/2 så den 3.e sticker vi iväg. Fram tills dess är det packa, städa och fixa visum som gäller. Den 3.e har vi även sagt upp elen så hoppas nu bara att allt stämmer så vi kan dra tills dess annars blir det till att bo i mörker. Börjar tröttna på att behöva sicksacka mellan alla kartonger här hemma. Bort bort bort!!

Så det är tänkt att gå till

Morrn morrn.
Den där Zacke blir ju aldrig sjuk medans jag fortfarande har kvar samma påväg att bli sjuk symtom och sover i en evighet. Går och lägger mig kanske en timme före Zacke och sen väcker han mig när han kommer hem från jobbandet för att äta. Men bara jag är frisk tills det är dags för Kina så spelar det ingen roll. =)

Träningsplanerna för dagen är:
Springa minst 5km (halka minst 10ggr/km)
Hålla träning för fotbollstjejerna
Gymma, ben, rygg, mage

Kanske köra step-up på kvällen lite beroende på om jag kan gå efter gymmet eller inte =)

Uppvisning inför kineser

Idag var vi med på sthlm wushus uppvisning, är man bra så är man å då vill andra gärna använda en.
Det känns ju lite dumt att stå och göra reklam för en annan klubb som vi inte ens tränar på. Visst åker vi upp till dom då och då men det är mest bara för att det är landlagstränarn som är där och vi är med i landslaget. Eftersom vi som lag aldrig har någon träning ihop så kör vi med i hans vanliga grupp ibland. Lite för att visa upp oss inför honom och mycket för att hålla kontakten med han.

Uppvisningen gick inte som vi hade tänkt för vi körde på skithalt stengolv. Vilket gjorde att vi var tvugna att ta det väldigt lungt, små korta steg som inte gav någon fart. Zacke halkade till men stod i alla fall kvar som tur va. En annan kille, trixern som var med, halkade till i landningen i ett hopp och var tvungen att sätta i handen. Illa illa, eftersom han istället för att ha kvar den i backen drog upp den igen så felet blev extra tydligt. Men det var bra att få köra lite inför publik ändå. Den vanliga känslan av att jag inte kommer komma ihåg vad jag ska göra infann sig, men det var inga problem. Vi var klara på mindre än 10min och hoppade genast in i bilen för att åka tillbaka till Gnesta och hålla i träningspass.

Men men..åååå

Tog ett tag att få upp lite bilder eftersom bloggen inte funkade när jag väl var klar. Men såhär gick processen till. =)
Kletade huvudet fullt med hårfärg och satt förväntasfull i 45 minuter.

Men så var tiden slut och det hade inte hänt allt för mycket. Mest bara lite i botten som jag såg nån skillnad, i början kunde jag i alla fall hoppas på att det var för att håret var blött.

Men nu när det väl har torkat så ser jag ingen större skillnad. En på träningen såg att jag hade blivit lite ljusare i håret, medans en annan vi mötte trodde att jag hade solat och fått en brunare hudton istället. Så särskillt tydligt är det ju inte, får se om jag väljer att göra nått mer och om det då blir ett nytt försök på ljust eller om det blir mörkt ändå =P



 


Så går man å tror att man är brunett

Nä nu tröttnade jag på att fundera och tänka vilket som skulle vara bäst, så på med kläderna och iväg till affären för att köpa hårfärg. Titta det finns mer i min garderob än bara träningskläder =P I och för sig är tröjan från intersport och brukar få vara med på de flesta passen, men men.

Väl framme vid alla möjliga olika färger som finns tittar jag i en sån där färgkarta och får veta att jag har mörkblont hår?! Vafan, vadå blont, det här är väl så brunt det bara kan bli. Här har jag och Zacke pratat om att jag redan är ganska mörkhårig å så märker jag att jag hör till den blonda gruppen. Shit hur blir det då om jag tar den nästan svarta färgen som jag håller i handen och kletar in i huvet? Ägnar kanske tio minuter åt att stå och titta,vela, titta lite till, velar, byter kartong och springer till kassan för att inte ångra mig än en gång.
Så snart är förhoppningsvis den här looken utbytt mot nånting nytt.

Om jag inte misslyckas totalt med färgningen och ser förjävlig ut så kommer det snart upp en bild på min nya hårfärg. Annars får jag skicka Zacke att köpa nått att dölja skiten med. =) Ska bara diska först innan jag sätter igång med förvandlingen. haha

Jag är här för att visas upp!

Idag är det alltså uppvisning och ska jag vara helt ärlig så har vi inte övat nå mer på den än när vi gick igenom två gånger i söndags. =)
Appropå uppvisningar så fick jag höra av en kille att det är tråkigt att jag som tjej bara ska få vara med för att "visas upp" under tävlingar då det inte blir tillräckligt många tjejer för en riktig tävlingsgren utan det istället blir en uppvisningsgren. Kunde inte göra mer än att skratta åt hans dumhet. Det var allt för tydligt att han inte hade nån aning om vad han pratade om utan bara ville låta som om han inte gillade idealet som finns på tjejer. Pucko! Wushu är en uppvisningssport och handlar enbart om att man SKA visa upp sig. Bara så ni vet nu alla killar som ska vara med och köra uppvisning idag, ni är endast med för att det ser bra ut när ni kör wushu, känner ni er utnyttjade nu? =P

Men förhoppningsvis så kommer vi komma tillbaka i tid till wushu passet ikväll men det är inte säkert så en av eleverna fick ta nyckeln. Så om vi kommer sent så får vi se vad dom håller på med när inte vi är där. Vi får ställa oss i dörren och tjuvkika ett tag =)

Den svaga som vill bli stark

Idag känner jag mig riktigt svag, inte fysiskt men psykiskt. Har ingen ork att ut och springa, sitter fortfarande kvar framför tv:n och bara tänker på att jag ska ut men det finns ingen lust till det alls. Känner för att sitta här och bli tjock och dålig ungefär. Proppa in allt som finns kvar av kakan, äta upp Zackes chips, dricka hans cola och riktigt sunka ner mig.

Så hur gör man då för att ta sig själv i kragen när man inte alls vill. Å jag har tyvärr ingen genväg, viljan kommer inte försen man väl har startat. Piggheten, glädjen och orken får jag av själva träningen det är vad jag måse försöka fokusera på, framtiden. Om vi bara sitter ner och tänker på vad som är skönast att göra just nu, vad som är bekvämast när man har att välja mellan att ge sig ut på snöslaskiga, kalla och mörka gator eller sitta i en mjuk fotölj och titta tv, ja då kommer vi knappast komma långt. Vad kommer vi då ha att se tillbaka till när även detta år tar slut? 

Om 20 år, hur vill du då se tillbaka på dig själv? Vad önskar du då att du hade gjort idag? Hur hårt skulle du önska att du hade pressat dig själv. Hur högt vill du ha nått?

Kanske inte är så dumt att springa lite ändå =P

Såhär jävla glad

Idag körde dom alltså form på passet, i 45 minuter höll vi på med formen och ändå hann vi inte med allt vi hade tänkt. det tog alltså VÄLDIGT mycket längre tid per del än vad det ska få ta. Men så var det ju ett tag sen dom körde delar, å så länge inte vi tvingar dom att träna på det på passen så går dom inte igenom formerna varken i huvet eller på riktigt själva.
Det är iofs mycket möjligt att dom gått igenom det själv, hur som helst så behöver dom öva mer. =)

Nu ska jag väl ägna resten av kvällen i köket och ute då jag måste ut i slasken och springa för det inte blev nån träning för min del. Kan verkligen hålla mig för skratt när jag tänker på springrundan.
Ibland är det verkligen såhär skit kul att ut å springa

Vill man bli fin får man..skaffa rätt produkter

Har sån lust att ändra på saker och ting men jag vet bara inte riktigt hur.
Dels så har jag tänkt att ändra utseende på bloggen tills vi flyttar tillbaka till Kina, hur den ska se ut vet jag inte så om ni har några bra idéer så är dom väldigt välkomna. Å så vill jag ändra håret IGEN men det vet jag inte heller hur. Var ju ett tag sen jag var blond nu, men så har jag nog inte vart riktigt mörk nån gång heller. Svårt fall det här. =)
Vad gäller frisyren i övrigt så får jag införskaffa mig lite sånn där hår grejjer som många tjejer redan äger.
Hårfön och platttång kallas dom väl.



Grrr, Zacks kaka finns det fortfarande kvar av och han kommer med en bit som han sätter framför min näsa och lägger mot mina läppar å säger "mmm". Tur att jag har en massa frukt hemma!

Dags att visa vad ni kan!

God morgon, här ligger jag och dregglar i sängen fortfarande när Zacke kommer hem på lunch. Han jobbar nämligen lite extra nu i dagarna så jag ska försöka roa mig själv. Gick och la mig tidigt å allt bara för att vakna lite mer som folk men det var inte till någon större nytta när jag ändå inte kunde somna.

Idag är det dags för Gnesta wushu att sparka loss igen, å igår fick jag en rolig idé om att vi ska ha ett internt litet test/tävling innan vi åker. Då alla som kan en hel form ska köra medans jag å Zacke sitter och ger avdrag för alla missar så får dom veta sen vem som kom 1, 2 och 3. För att vi sen i sommar när vi kommer hem ska kunna se vad som har hänt och om dom har förbättrat sig på nånting. Så nu kommer väl alla bli jätte nervösa men det kan dom behöva.

Bättre än dåligt, sämre än bra

Ett step-up pass är ju inte mycket till träning men inte mycket är bättre än inget alls. Nu hade tränarn haft ett pass innan och det märktes verkligen på farten, den fanns nämligen knappt. Som om flesta passen blir det ju inte mer än vad man själv gör det till. Fast i ett grupptränings pass där alla skuttar runt i takt till musiken är det väldigt svårt att dra iväg och köra så att det blir jobbigt just för mig. I slutet var det uthållighets träning för musklerna å medan mannen som körde bredvid mig låg och började se mer och mer plågad ut log jag lite extra mot honom och sa "kom igen lite till bara". Det var snabbt klart sen passade jag på att stretcha lite extra efter passet då jag hade fått upp värmen i musklerna ordentligt.

När jag kom hem tog jag en snabb dusch å nu sitter vi framför en Jackie Chan film och äter tacos. Kvällen blev betydligt mycket bättre än dan!

Kliv-upp ur fotöljen

Något wushu pass blev det inte idag då Zacke var alldeles för trött å är på väg att bli lite sjuk, vilket han självklart blånekar. Han har redan vart sjuk färdig och är påväg att bli frisk. =)
Så nu gör jag mig iordning för att gå på ett pass "skutta upp och ner på en låda" även kallad step-up. Efter många ombyten blev det tillslut det här resultatet.

Kommer väl ha på mig tröjan jag kastat över axeln också men det här ser mer ut som ett äkta gympa freak. =P

Men största delen av dagen har jag faktiskt ägnat i denna ställning.

Som ni ser är det inte mycket gjort på tröjan men lite händer ju. Stickorna måste helt klart följa med till Kina om jag ska bli klar nån gång.

Stickar

Vad har jag gett mig in på. Håller på med Zackes tröja jag ska sticka och det är väldigt segt, när jag väl slutar sticka vill man inte börja igen, är ju ett evighetsgöra det där. För han ville ju ha en med mönster och självklart i XL om inte ännu större. Vi får se om jag lyckas få alla delar i samma mönster eller om det går åt olika håll fram och bak och ärmarna upp och ner eller nått. =)

Följer ett mönster jag hitta inne på jarbo.se, eller tja försöker följa men har redan gjort fel, så nu måte jag göra fel på alla andra delar också.

Zacke har huvudvärk och är jätte seg idag så vi får se hur mycket träning det blir, i värsta fall kanske det bara blir en springrunda för min del. För nån vilodag ska det inte bli, har inte haft det på 71dagar å det ska inte bli idag heller. =)

Morrn morrn

Nio var den magiska tiden men det hade inget med tiden på morgonen utan det var antalet timmar jag sover innan jag vaknar. Så idag kvicknade jag inte till försen vid tio tiden.
Igår kväll när suget på kaka blev allt för stor tog jag en skål med a-fil, egen ihop blandad müsli och hackad sharon. Sen klarade jag resten av kvällen trots att Zacke stt bredvid och smaskade. Men det ska väl bli lättare att stå emot efter ett tag då jag inte längre kommer vara sugen på sånt.

Nu ska jag köra på samma blandning till frukost för det var så himla gott och det är inte lika kul att äta pumpabröd längre. Men några planer har vi inte för dagen, men självklart kommer vi träna både lite vanligt och inför uppvisningen.

Dålig stil!

Fortsätter min diet som består av helt vanlig nyttig mat med att äta kycklingfilé och lite grönsaker till middag. Å med lite grönsaker menar jag inte pytte-lite, ni ska inte tro att jag håller på att svälta mig eller nått sånt, vill man bygga muskler och utvecklas måste man ändå äta ordentligt. Jag kämpar ju bara för att få bort den extra övervikten som håller mig lite närmre marken i hoppen. =P Bara jag själv tror på att jag kommer hoppa högre så blir det bättre!
Så en tallrik med lite sallad, varmagrönsaker och kyckling ser ut såhär:

Lovar det tog tid att få i sig allt!

Å Zacke är ju knappast någon hjälp när jag försöker hålla mig nyttig, han ställer sig och vispar ihop en sån här och frågar om jag vill smaka på smeten. Dreggel dreggel dreggel, nnnnej tack. Nu ska jag bara lyckas hålla mig borta från kakan också tills den är borta. Jäkla kille!

Å jag som redan har ätit min näve med jordnötter idag också, det blev innan träningen, ni vet "för att kroppen ska våga bränna fett måste man tillföra fett".

Dagens storstads vistelse

Jag fick helt klart ut vad jag ville av träningen uppe i sthlm. Å lite extra.
Först ägnade vi en timme åt att komma på och gå igenom hur vi skulle köra uppvisningen på onsdag. Men ingen hade egentligen någon koll på hur stor plats vi har på oss att köra, så vi changsa och hoppas på det bästa. I värsta fall blir det bara 2meter att röra sig på och då kan inte så mycket hända. Uppvisningen ska tydligen vara inför kinas ambassadör, vi får hoppas på att han inte är en avdankad wushu athlet så han tycker vi är jätte dåliga =P

Sen hade vi en timme innan deras avancerade grupp hade träning, så då gick vi in till centralen för jag hade lyckats glömma att ta med mig en sport-bh. Å ett pass utan en sån är lika med jobbiga jävla tuttar. Speciellt eftersom jag gillar modeller som gör att jag knappt kan andas när jag först sätter på mig dom. Kräsen som jag är så är alla av samma modell och kostar 499kr/st.

Så nu har jag tre av denna modell och alla är svarta, tror jag ska köpa en vit också innan vi åker till Kina. Tar man så pass tighta som jag gör ser man nästan helt platt ut men vad gör det när man slipper ömma bröst eller hängtuttar =P Vill man kunna träna mycket behövs det bra kvalitet på kläderna.

Sen var jag i alla fall redo för wushu passet, det var bara en timme men vi körde väldigt lite grunder snabbt och samma med hoppen så hann vi köra form också. Tornado klarade jag en 540mabu precis som jag gärna vill under varje pass om den ska sitta tills nästa tävling. (Som förresten kommer vara ett SM 16-17 maj) Så tyckte coachen också att det var dags för mig att ge mig på twisten igen, men ryggen hänger inte med upp i slutet och händerna sätts i golvet. Fast jag står ju trots allt kvar och rasar inte ihop, så det kommer inte vara omöjligt att ha den bra tills VM i oktober.


Lycka till Cissi
Tack tack


VAKNA!

Ånej.
Det är mindre än en timme kvar tills vi ska åka upp till stan och jag har faktiskt inte riktigt vaknat än. Kom så långt som att ta ett bad för jag har värsta träningsvärken i rumpan. Men kokhett vatten gör en ju knappast piggare. I linne och kallingar sitter jag och halvsover i fotöljen och vet inte hur jag ska göra för att piggna till.

Är minst lika trött som efter ett bra träningspass

Får kasta lite kallvatten i ansiktet, kladda på maskara och fakea piggheten om den inte kommer av sig själv.

Skönt att Zacke är lika seg som mig i alla fall då är jag inte ensam om att känna mig slapp och svag.
Inget mer bloggande försen sent ikväll, först är det träning som gäller.

Måttbandet framme

Sitter här och kikar runt på olika träningsbloggar, vaknade nämligen strax före nio och var jätte trött. Men jag behövde ju inte gå upp på riktigt, var bara Zacke som skulle iväg och spela badminton med killarna. Själv tog jag en pläd och kröp in i å vägrar börja dagen på riktigt. Men snart har det gått en timme så jag får väl faktiskt ge upp min morgon vägran inom kort.

Igår tog jag fram måttbandet som inte har vart med sen jag började med att springa varje dag. Nu visade det 71cm runt midjan istället för 73 som det brukade vara. Men jag är inte riktigt säker på om det var att jag har blivit smalare på riktigt eller om det bara var ett resultat på att jag har ätit bättre dom senaste dagarna och inte har en lite uppblåst mage. Får kolla igen ikväll.
Vägde mig även igår på gymmet å den visade 61kg, men det kan jag lova att det bara hade med maginnehållet att göra för i övrigt har det knappast försvunnit 1 kg på några dagar =P

Cool men trevlig

Nu har vi haft filmkväll hos snickarn, Mr Nice Guy blev det.

Var ju ett tag sen jag såg den så nu var den rolig att se igen. Inte helt fel heller att kolla fighterna på bamsebild. Låg och mös i Zakes knä med en godispåse på magen, å trots att vi var tre stycken som åt av ett halvkilo godis så lyckades vi inte äta upp det. Men nu slipper jag i alla fall problemet med godiset dagen efter, jag vill inte riktigt slänga det och jag vill inte heller äta men så blir det oftast ändå om jag har godis hemma. Skönt att kunna lämna det hos nån annan =)

Imorgon kommer vi vara uppe i Sthlm större delen av dagen då vi vid tvåtiden ska gå igenom lite till uppvisningen och så tänkte vi stanna kvar så vi kan vara med på ett träningspass senare på kvällen också.
Men nu ska jag göra ett nytt försök med att sova tidigt...eller tidigare i alla fall. Igår somnade jag nog inte försen framåt ett tiden, så jag är helt slut.

Ser ju snarare död ut men det är också en ganska bra beskrivning.

Gym blev springrunda

Härligt. Idag har jag faktiskt inte gjort mycket av nånting. Visst kan sånt vara grymt tråkigt och kännas värdelöst ibland men inte idag, idag kändes det välbehövt. Wushu passet gick ju som sagt bra men sen efter det så gjorde jag i stårt sett inget fram tills fyra då vi åkte till gymmet. Bara för att inse att jag inte alls klarade köra nått. Så jag tänkte: lika bra att ta det lugnt idag om jag ändå inte kommer kunna ge allt. Så istället för att pumpa upp musklerna så ställde jag mig på trappmaskinen i 20min så jag slipper ut å springa nu ikväll.

Istället tyckte jag att vi kunde åka hem till snickar Daniel för att se på nån bra Jackie Chan film på stora duken. Kan ni tänka er..MIN idé att åka hem till Zackes bror, måste vara första gången =P

Första ska det fixas kyckling med nån god sallad å ta ett varmt bad. Sen köpte vi faktiskt godis också att smaska på till filmen, kan ju inte bara äta nyttigt när man blir sugen på annat. Faste det får vänta tills efter maten, bara för att plåga mig själv lite, jäklar vad det vattnas i munnen när jag tänker på mina sura grejjer i påsen.

Lunch nästan en timme försent

Lite sent efter träningen blev det mat, var ju tvungen att diska först. Inte bra att behöva vänta med maten,vi borde egentligen ha en egen kock så maten stod klar när vi kommer hem från träningen. Ungefär som i Kina när vi går till matsalen efter passen =P Jäkla starka vi kommer bli där borta.

Till lunch blev det äggviteomelett med majs och kräftstjärtar och lite salladsblad med oliver. Oliver är ju så galet gott och jag behöver saltet i dom om jag inte ska bli sugen på att äta en hel påse med jornötter.


Zacke undrade vad jag hade gjort med äggen då det låg 4 gulor inne i köket. Varför har vi inte äggvitor i tetra här i Sverige? Då skulle man inte behöva slänga så mycket gulor, å dessutom slippa det här med att sila bort dom.

Äntligen lite form

På dagens pass var alla precis som förvantat betydligt stelare. Mina egna ben skulle kunna beskrivas som en gammal klubba, hårda där inne, börjar bli sega men har ett mjukt yttre lager =P

Det tog tid för oss att komma igång så det var en väldans tur att vi hade ett två timmars pass. Först efter ca 20min var vi redo att börja sparka. Så en snabb genom körare av alla grunder på 20min och sen alla hoppen som också tog 20 min. Resterande timme ägnades åt form (första gången för terminen), styrka och stretching.

Hannes var med för första gången på veckan och tyckte det var jätte kul med en kamera.

Bra men inte bättre

Tror inte att jag har blivit nå sjukare, men vet inte heller om jag är bättre.
Vaknade vid nio men egentligen bara för att Zackes telefon stod på väckning då, annars hade jag nog kunnat sova bort större delen av dagen. Idag är det esberitox och läckerol care som gäller så vilken sekund som helst har man förvandlats från morgonsjuk till mitt-på-dagen-frisk.

Eftersom jag hade vilodag igår =P så är det gymmet idag! Mest varje muskel känns ju ganska öm men det är nog en kombination av mycket rörelse och lite sjukdom. Å så länge det inte är lite rörelse och mycket sjukdom så är det ingen fara.

Nu ska jag ta mig ett pumpabröd sen tror jag det blir en liten promenad innan det är dags att sätta fart i gnesta wushu folket.

Ilskan tar över

Pizzan klarade jag mig lätt utan, det är ändå Zackes vana att det ska vara pizza på fredagar. Jag tar gärna vilken god mat som helst på fredagkvällar. Eftersom det är många maträtter jag inte längre äter som jag tycker är jätte goda men som Zacke inte har nån lust att prova, så kan jag passa på att äta dom på hans pizza kvällar.
Den här kvällen blev det lax med sallad.


Sen skulle jag titta på filmerna från kvällen träning, det slutade med att jag blev så varm att jag slet av mig tröjan så den nästan gick sönder, såg rött, stampa i golvet och ställde mig i hallen med armarna i kors. Mmm tyvärr, så barnslig kan jag vara om det inte går som jag vill. Media player ville nämligen bara spela upp alla klipp i slow-motion. Å det var såhär [---] nära att jag inte ville ut å springa för jag var för arg. Men Zacke kom å kramade lite på mig så sen gick jag ut, å efter det känns det lite bättre.

Ska ta bort allt jag har på datorn och göra om allt från start-skivorna nån gång när jag orkar, för min dator är mycket segare än Zackes vilket gör mig riktigt arg!

Men nu är klockan galet mycket för mig som ville gå och lägga mig tidigt idag.

Alla i spagat

Passet gick helt ok, dom lyckade hålla upp tempot ganska bra i alla fall när vi kom fram till att börja hoppa. Men med tanke på hur mycket grunder vi kör så blir jag lite besviken på att dom inte är snäppet bättre, men det fixar vi nu när vi har börjat filma så dom kan se hur det ser ut. Då kommer dom nog bli mer peppade till att skärpa sig, brukar vara så när man får se sig själv. =)
Imorgon är sista passet som vi ska filma en massa sen ska det bli ett gnesta wushu klipp av det hela.
För min egen skull är jag ganska nöjd med träningen då jag faktiskt både kunde hoppa och sparka ordentligt för första gången på väldigt länge, å inte bara det, jag klarade en tornado-540-mabu! YEAY! Gjorde även waibai hoppet på riktigt som jag tror funkade helt ok, men jag ska väl egentligen inte säga nått försen jag har kollat på filmen från passet.

Jag vet några som kommer vara stela imorgon

           Zacke & Daniel                                                       Hanna
    
Ove                                                                 Annika
    
                     Cissi (jag)                              Ove pubu, rätt läge nu ska du bara ner också!
    

Bra kämpat! Får se hur många som lyckas imorgon bitti också =P

Vad kan man göra utan fredagspizzan

Nu är dat dags att sticka iväg för att hålla i träningen för våra kämpar på gnesta wushu. Jag å Zacke gick iväg för att köra badminton vid fyra tiden, jag kanske började vakna till efter en halvtimme och efter en timme så slutade vi för att gå igonom lite svärd. Shit vad seg man har blivit i rörelserna då jag inte har övar svärd sen EM ungefär. =P

Så nu är jag bara hemma för att hämta lite energidrycker så vi klarar wushu passet oxå.
Efter träningen så kommer Zacke beställa den stående fredagspizzan, vad jag ska äta har jag inte riktigt kommit på än eftersom det knappast ska vara en pizza eller kycklingrulle som det brukar bli för min del. Till lunch blev det en riktigt god kräftsallad med blomkål i.

Ut = In??

Jag och pojkvännen har visst olika syner på vad som gäller för att "komma ut lite". Han sitter vid datorn hela förmiddan, å vill inte följa med när jag ska gå ut för att skaffa fökylningsmedel till oss. Han börjar visst också bli förkyld.
Strax efter att jag kommer tillbaka säger han att han vill komma ut lite och funderar på att måla fönster hemma hos sin mamma. "Ok, ska vi gå dit eller?" Nähä inte det. Han ville komma ut lite genom att ta bilen hem till sin mamma och gå in till dom å måla. Tack, jag tror jag stannar hemma.

Ett till litet pass har krypit in på min vilodag, ska iväg och spela badminton med Zacke när han kommer tillbaka från mamsen. =P Men fram tills dess ska jag bara vila. =)

En sketen brödbit

I mitt  nya mål att komma under 60kg gäller det ju att äta lite mindre så till frukost har det ny blivit:
En pumpabrödsfralla med linfrö och solroskärnor delad på mitten. Ena halvan med rökt-skinka och paprika, andra med en tomatskiva, självklart tog jag inget smör på mackan. Eftersom jag hade värmt den i ugnen så var den riktigt mjuk och saftig ändå. Å så en mandarin och massa vatten.


Nu kommer jag till det svåra att inte äta en massa massa tills det är dags för lunch. Jag är ju inte dum så självklart kommer det bli mellanmål, skulle tro att det blir knäckebröd med paprika, några bucketter blomkål och frukt.

För er kanske det här ändå låter som en hel del men igår åt jag dubbelt så mycket till frukost.
Tur att jag inte ska träna så mycket idag, då brukar jag inte vara lika hungrig automatiskt.

Nästan vila

Vaknade vid åtta tiden och märkte att jag var helt ihopgeggad i anslutningen näsa/hals. Attans! Så in med två Echinaforce och tillbaka till sängen för att sova bort det. Två och en halv timma senare känns det lite bättre men tyvärr inte helt ok. Så idag blir det till att dricka ännu mer vatten än mina 3liter+tträningsvatten som jag brukar dricka. Det båste bort bort bort. Ska bort till apoteket och köpa mig en arme så fort som möjligt.


Så idag kan jag nog inte träna allt för mycket om jag vill satsa på att bli ordentligt frisk igen tills uppvisningen på onsdag. Det kanske till och med får räcka med springrundan och wushu passet med klubben.

Viktminskning

Idag gick tankarna in på viktminskning, ställde mig på vågen på gymmet och den är kvar på dom vanliga 62kg. Men nu fick jag för mig att jag vill under 60. Vet inte riktigt om det kommer att gå men jag började i alla fall fundera på det. Träna lite mer och äta lite mindre, å eftersom det är dumt att vänta med sina planer så började jag direkt och på en gång. Middan blev nästan hälften så stor som den brukar vara å sen blir det vatten och knäckebröd om jag känner att det inte går att sova. Visst finns det tusentals olika metoder, men jag kommer faktiskt inte testa nån av dom utan jag kör på samma vanliga mat förutom att den kommer komma i mindra dos.


Finns viss risk att jag kommer vara snäppet tröttare och snäppet argare den närmsta tiden. Men eftersom viktnedgången inte är ett måste utan snarare bara nått jag vill testa så behöver jag ju inte ta det ända ut till gränsen. Har jag inte kommit dit jag vill fram tills terminen börjar i slutet av februari så tänker jag inte längre försöka för då kommer träningen komma före allt annat.

Den inre aerobic fjollan

Måste erkänna att aerobic passet var jobbigast i början då benen fortfarande var trötta sen gymmet. Efter uppvärmningen blev det lättare, å jag är inte helt borta i rörelserna heller. Man skulle nästan kunna förväxla mig med en äkta fjolla när jag står där. =P Inget illa menat till er som kör sån här träning på riktigt, det är riktigt bra allt-i-allo träning för kondition och uthållighet i musklerna. Kondition kanske bara om man skuttar lite extra i alla vändningar och benbyten, så det blir mer som att springa i tempot fast man gör andra rörelser, styrkan som körs i passen är enbart för uthållighet.

Mina muskler har betydligt mycket bättre minne är hjärnan, försöker jag tänka på vad vi ska göra för rörelser så går det åt helvete, men om jag bara tittar på vad ledaren gör, håller takten till musiken och räknar så blir det rätt automatiskt. Det är ju faktiskt inte så mycket som har hänt på areobics fronten dom senaste 10-15 åren sen jag tränade så bara jag ser vilka rörelser som ska göras så vet musklerna hur man gör. Men det var en rörese med idag som jag faktiskt aldrig gjort och den var lite svårare att lära sig. Då fattade jag hur dom andra nybörjarna kände sig när dom nästan trassla in sig i sena egna kroppsdelar. =P

passar in eller vad =P

Sådär jag klädbyte gjort, nu ser jag ut som en fiktig fjolla =P
Redo för aerobics eller vad.

Hörs senare om hur det gick, om jag passar in på mer än bara till klädseln.

Behöver ombyte

Vi gav oss iväg redan vid fyra till hallen där vi skulle hålla träning för fotbollstjejerna. På så sätt hade vi ju lite tid till att köra själv innan alla rasade in frammåt fem tiden. Fundera lite på vad man ska köra på uppvisningen träna svärd eftersom det var ett tag sen och börja klura på hur vi ska göra om våra former för att dom ska bli lite mer coola och avancerade.

Sen kom tjejerna som hade haft sån träningsvärk efter förra passet att vissa hade fått gått baklänges ner i trapporna. =) Men den här gången blev det inte så jätte mycket ben, bara lite under uppvärmningen då vi körde mabu-knuff. själv fick jag vara med för det var ojämnt antal, som tur va så vann jag alla. vore ju illa att förlora mot dom, även om jag körde mot deras tränare också. Fortfarande iriterad över att jag förlorade mot en på våran träning, men så hade han ju 30kg extra att lägga bakom sina knuffar.

När vi var klara med tjejerna åkte jag och Zacke till gymmet för att pumpa upp benen å nu är jag hemma och vänder för att moffa i mig en banan och en knäckemacka med skinka på.

Sen är det dags att sticka iväg till ett nytt aerobics pass, humm men jag har ju inga mer braiga, tjejiga "stutsa runt som en fjolla"-kläder.

Livet bland lådor

Nu börjar det hända grejjer.
Skulle åka ut till ladan för att köra lite styrka men fy satan vad kallt det var där uppe, solen kommer ju aldrig in och det är akllt och rått. Känns mycket kyligare än vad det gör ute. Så istället åkte vi förbi svärmors jobb och hämtade en massa banankartonger, här ska börja packas!
Nu kommer vi ännu en gång märka vad mycket jackor vi har, bara för att åka till Kina och köpa fler. =)

Å när lägenheten ska ner i lådor så måste vi ju samtidigt komma på vad vi ska ha med oss till Kina så inte det åker ner i en kartong och vi aldrig hittar det igen.

Förkortat pass

Nu har jag och svägerskan vart och spelat badminton igen, det blev inte särskillt långt spel för vi bokade inte hallen och det kom andra som skulle vara där efter kanske 40min. Lite lek hann vi i alla fall med. Men nu vet vi inte hur länge det är upptaget så vi får se om jag och Zacke går och spelar sen och kör wushu, annars åker vi ut till ladan för att kicka lite.

Precis när jag skulle ge mig ut imorse för att gå en sväng å köpa frukt som kom två fixare hit å lagade lite grejjer i lägenheten som började bli jobbigt dåliga. Bäst att fixa allt nu när vi ska flytta =) Den ena fixarn såg riktigt bra ut men så är man ju en sucker för killar i arbetskläder, poliser, militärer, hantverkare och kostymnissar. Men man kan ju inte stå och stirra på arbetarna när killen är hemma så jag gav mig ut ändå.
Zacke får sätta på sig målarbyxorna sen så jag inte har missat nått. =P


Så var klockan nio igen

Sådär ja, nu är klockan nio å jag har vaknat =) å vilken mysig dag molnen ser ut som i tecknad film nästan. Inte riktigt så pluffsiga men färgen är fin.

Jag får ta och börja morgonen med att ta en promenad medans det fortfarande är mysigt ute å så kan jag passa på att köpa frukt då.
I övrigt har jag planer som att gymma, gå på aerobics, spela badminton, köra wushu, springa och hålla i styrke pass för fotbollstjejerna.

Myspys

Vad det är härligt med varma bad, även om dom inte är någon längre stund. Måste ju inte bli ett russin innan man är klar, är för den delen inte bra för huden heller att ligga i för länge. Nu blev det massa babyolja och bara en ganska snabb vändning nere i vattnet. Vill man bada nästan varje dag så går det tyvärr inte att guppa runt länge varje dag.
Efter badet kröp jag in i en stor mysig tröja och gosade ner mig i fotöljen med en dator i knät.

Nu när jag går på avgiftning och inte ska äta riktigt lika mycket socker så fick det bli majs när jag blev sugen på nått gott såhär på kvällen. Det var ju nån som redan hade ätit upp all frukt som fanns hemma, blev nog fem clementiner, en klase vindruvor och en halvmelon tidigare idag. Måste köpa mer frukt imorgon.

Nästa generations sportfåne

Folk säger att vi är lika, måste ju bara betyda att hon kommer bli värsta super athleten när hon blir stor.
Å visst är min systerdotter på riktigt god väg.

Själv försökte jag immitera ställningen men det blev antingen en taichi ställning eller fighting stil.

Vilken dålig kroppskontroll man har egentligen, jag får skylla på vinkeln jag är helt enkelt för lång för att klara av den där. =P

dags att hoppa i ett varmt bad!

I dansutskolan

På passet med eleverna blev det mycket stilla sittande och filmande för min del. På fredag får vi turas om att filma lite idag var det ändå ingen vits för jag var jätte kall och stel.
Självklart tog jag lite bilder innan dom satte igång att sparka, såhär såg det ut under uppvärmningen:


ajajaj ut i pubu ordentligt!! Lyckades komma ut i slutet av passet men då var batterit slut. Nytt försök kommer göras på fredag hoppas jag =)

Ondagspassen som bara är en timme blir snabbt dom viktigaste grundsparkarna sen är det hoppträning för resten av slanten, spänst, benstyrka och lite kondition sammansatt.

300kcal mindre- shit vad lite

Satt och tittade på Top model, jo det är sant, även jag kollar på det. Å tjejerna har storlek 32, det kan ju få dom flesta tjejer att bli på träningshumör. Eller många kanske bara blir deprimerade, tittar sig i spegeln och klagar =) Själv kollade jag inte klart på pogrammet, hur roligt det än är att titta på skitsnygga tjejer så snörade jag på mig joggingskorna och tog en halvmils runda. Det är väl ingen av er som har missat att ni kan rita upp er runda inne på iform så mäter dom upp hur lång den är och hur många kalorier man förbrukar på den. Dom kan ju omöjligt veta hur snabbt man springer men på ett ungefär blir det väl säkert.

Nu ska jag göra ett nytt försök att slita Zacke från datorn så vi kan åka och handla, sist väntade jag en halvtimme sen gick jag ju ut och sprang. Får se om jag lyckas bättre den här gången annars blir det till att gå själv.

Uppvisning

Blev precis kontaktade av ledaren på stockholms wushu som undrade om jag och Zacke kunde vara med på deras uppvisning dom ska ha om en vecka på KTH. Så ingen vidare förberedelse men självklart är vi med!
Vi kommer bli mellan 6-8 st nånting som ska ha en uppvisning på 10min. Men vi träffas på söndag så då kanske vi får veta vad vi ska göra för nått för sen på onsdag nästa vecka ska vi köra. Vi vet inte riktigt hur stort område vi har att röra oss på men får väl försöka komma på lite olika saker man kan göra så jag har nått att välja mellan beroende på vad platsen har för möjligheter. =)

Var ett tag sen vi hade nån uppvisning, var väl i somras på Gnesta dagen så det är absolut på tiden att köra lite inför publik igen. Gör man det för sällan så blir jag lätt väldigt nervös. Uppvisningar är i alla fall mer avslappnat än tävling eftersom dom flesta som ser uppvisningen inte kan wushu, det är värre vid tävlingar om det är en massa där som är bättre än en själv, jobbigt. Jag måste alltså bli bättre för att tävlingar ska vara mindre jobbigt psykiskt =)

Promenad med sexiga tips

Det var en riktigt härlig typisk vår promenad idag, glömde ta med mig kameran men det var nästan så att vi letade efter tussilagon i dikena. Knatade ut till Kvigärde (Zackes mamma) där vi målade tre fönster, Zacke började att olja in ena och sen målade men det rann lite mycket så jag tog över oljandet så fick han stå för målningen. Då blev det kvalitet på det hela. =)
Blev även tipsad om en sida full med snygga kvällskläder spana in HÄR så är jag säker på att du hittar nått du själv vill ha eller som du gärna vill se din älskling i. Själv hittar jag många sånna snygga klänningar/nattlinnen i Kina så jag spanar mest efter inspiration. Det här kanske vore nått ;) hehe

Vakningstid

God morgon, såhär på förmiddan. Nio är nog min magiska tid oavsett när jag går och lägger mig.
Igår blev det lax med sallad till middag och jag satsade på att göra en extra stor skål för att slippa göra en ny idag. Men det här med att spara sallad har jag aldrig vart bra på, det är ju så galet gott så när jag väl är mätt från maten tar jag skålen och kryper upp i fotöljen framför tv.n och mumsar i mig allt ändå.

Nu ska jag nog starta dagen på riktigt med att gå en längre promenad.

Firning

Nu sitter vi och firar att vi ska till Kina, jag VET det är tisdag, jag vet vi har träning imorgon. Men vad gör det, vi ska till Kina, vi kommer inte dricka nå mer försen vi har vart med i VM i höst sen i alla fall. Å för den delen så måste vi ju göra slut på det lilla vi har hemma, för er som missat det så ska vi ju flytta till Kina. NEJ vi dricker inte så ofta och klarar inte så mycket.

Shit nu ska jag ut och springa oxå för det har jag visst inte gjort än idag.

Å bara ett litet onödigt tillägg: Inget sånt här försen ni är 18! Speciellt gällande bland våra elever men det hoppas jag att ni redan vet, jag och Zacke har ju slutat satsa på våra hjärnceller men det har ni nog redan märkt. =P 

Ha en bra kväll, nu ska vi ut och försöka sätta det främre benet framför det andra, eller hur det är man säger. Kanske kan räknas som balansträning samtidigt   ;)

// Cissi och Zacke

För lite material

Första passet med kamera, och dom tyckte nog att det var lite jobbigt men välbehövligt så dom kan få se hur det ser ut när dom kör och kanske är det lättare att verkligen göra som vi säger åt dom att göra om dom själva ser att det verkligen behövs. Någon film kommer ni inte att få se ännu för först vill jag filma lite fler pass. Men jag får lägga upp lite på youtube sen så den även kan synas här på bloggen.
Men jag tog ett par bilder vid uppvärmningen i början. =)
      
      

Dagens olika stilar.

Så var det dags igen då.
det blev en liten snabbis ut till ladan för att köra sida, i övrigt känns det som om musklerna fick sig en genomkörare igår.
Här har vi inför dagens första badminton pass, värsta laddad men har ingen vidare stil =)

Sen blir det badminton med Zacke, byte av tröjor är ett måste mellan passen speciellt på vintern, kallt svett är ingen höjdare!

Ute i ladan blev det endast sida, här är ett tydligt exempel på hur otroligt ovig jag är i splitten =)


Dags för Gnesta wushus första pass för veckan, kameran får följa med för vi hade tänkt att filma dom lite och lägga upp på vår hemsida senare.

YEAY!!

Nu kom det, beskedet från CSN! Lämnade precis min studieförsäkran så nu väntar vi på att pengarna ska komma och planerar att åka till kina till nästa helg. Om två veckor kommer vi alltså förmodligen vara i Kina och börjadet underbara livet som wushu student igen! Jag började hoppa av glädje när vi fick beskedet imorse! Känns nästan overkligt.

Passet med zacke blev bara en timme badminton för min del, sen var jag jätte trött och det fanns inte ens en gnutta energi kvar. Men han hoppade lite innan vi åkte hem igen.

Väl hemma tyckte jag att min kropp behövde bli lite ompysslad så trött som den var, så det blev ett kokhett bad med lugnande eteriska oljor och en ansikts mask, den här gången med alger men jag såg ungefär likadan ut som bilden med lera föutom att jag var grön istället. =) Slog till och med till på att plocka ur linserna och hade gurka på ögonen, bara för känslans skull. Sen körde jag på dubbel skrubb, skrubbhandske och skrubbtvål efter det gick jag i toner mellan grisrosa och knallröd. Så fyllde jag upp ett till bad men den här gången med babyolja och gjorde en hårinpackning. Självklart dränkte jag mig i hudkräm när det hela var klart.
AAaaa in i en stor gosig tröja och bara ta det lugnt fram tills det är träning igen med klubben. Kameran ligger tyvärr ute i bilen så inga bilder på vilken toppen eftermiddag jag har.
Men det var ungefär såhär mysigt.

Här är min jätte härliga scrub. Vill man se fräsh ut så räcker det tyvärr inte bara med träning.

Morgon rörelse

Idag blev det en sen morgon, tog igen all sömn jag missat natten innan, eller nä jag sov ju egentligen bara 9 timmar men jag gick och la mig vid tolv tiden.
När jag väl hade klivit upp ringde svägerskan och undrade om jag var redo för att spela badminton med henne. Så ladda med en tallrik havregrynsgröt med honingsmelon och sharon, smarrigt värre.

Nu ska jag äta nån lättare mellanmål innan jag och Zacke ska iväg och spela badminton innan vi övar på hoppen.

Öm, slut och snäppet starkare

Gympan var ingen gymnastik utan det var mer som aerobics, stod på stället och hoppade upp och ner. Men det fick i alla fall igång endorfinerna och svettig blev jag. I slutet av passet körde vi styrka, stort sett helkropp förutom vader. Sen var det step-up pass efter det, där jag blev ännu svettigare och ännu gladare. Musiken dunkade på i högtalarna och salen var full med folk som klev upp och ner på pallar i takt, kick, jabb ,knä. Å sen avslutades passet självklart med styrka, stånk, pust, ok nu pressar du det sista lilla! Sit-upsen i slutet var inte direkt nått att visa upp men jag tror att huvudet lyften nån cm från marken.

Faktiskt riktigt möjligt att jag har träningsvärk imorgon, all träning som man inte är van vid brukar ju ge den effekten.

Kullerbyttor?!

Ikväll ska svägerskan iväg på gympa och tipsade mig, SJÄLVKLART! tänkte jag.
Ska bli roligt att testa nått nytt. Nu förväntar jag mig att få hoppa runt och hjula å göra kullerbyttor eller vad man nu göra på vuxengympa. =) ska bli jätte kul och jag är helladdad att köra i en grupp som inte jag ska instruera och där jag inte heller kommer kunna ett enda steg som alla säkert har övat in i evigheter.
Efter gympan är det Step-up som jag oxå hade tänkt att vara med på, det är där svägerskan ska joina mig. Skit kul!

Såhär tycker jag ungefär att folk på gympabilder brukar vara klädda, kanske inte just i uppkavlade långkallingar, men så många jazzbyxor eller taights att träna i har jag inte. Inte direkt wushu klädsel.

Redo för två timmar av hoppa runt på nytt sätt!!

Ordentligt blött

Sådär jätte mycket hopp och spark blev det inte men lite fick vi gjort. Sparkarna går bättre och bättre å nu är det ju plusgrader igen så då känns det lite varmare i kroppen. Har gjort framsteg på mina tornado snurrar sen jag inte har kunnat göra hoppen ordentligt med spark, så runt kommer jag lättare nu bara att hoppas på att det kommer funka lika bra när jag väl börjar köra allt ordentligt igen.
Men vi körde badminton ordentligt, jag lyckades faktiskt få Zacke att svettas medans vi körde vilket faktiskt inte är särskillt vanligt. Jag missade nog inte lika mycket som vanligt så det blev lite spel på riktigt =).

Zacke fixar iordning för vårt super spel.
 
Å lite musik gör alltid träningen lättare

Härligt att det inte bara var jag som svettades den här gången, mig droppade det iofs om. =)


Klickis

Men nu börjar jag bli tokig. Vad seg csn är den här gången, det brukar och SKA max ta tre veckor tills man får svar. Jag vill åka!
Den här gången kommer vi ha en annan persolig tränare förutom den vanliga träningen på morgonen. Killen vi tidigare har haft flyttade till shanghai för att vara med sin flickvän. Men eftersom det finns många bra i skollaget som vi har tränat med och det är ju inte många som har nått emot att tjäna lite extra så går det att hitta nya som kan träna oss.
Nu har dessutom "Klickis" gått ut skolan så han har tid att hålla massa pass, han är inte bara bra utan även bra på att lära ut. Han har fått hoppa in som tränare för morgongruppen ett par gånger tidigare då tantan inte har kunnat komma.

Planen är att ha träning med morgongruppen, alltså den riktiga lektionen på skolan, mellan 08.00 - 10.50 plugga kinesiska mitt på dan (vet ej vilken tid det är) och på kvällen ha ett två timmars pass med Klickis eller som han heter Yang ShaoBin


Lite FÖR sockertopp

Natten som var spenderade jag på jobbet, kollade på film och gjorde klart min mössa, den blev jätte mysig men jag vet inte riktigt om den matchar mig i färgerna, rosa vit och ljusgrå, inte helt dom färger jag brukar gå runt i. Jag får helt enkelt göra en till i svart och grått sen lite mörkare färger passar bättre om jag vill försöka lura nån att jag är cool. =P
Men nu ska jag först gör tröjan som Zacke har sagt att han vill ha, så det blir första försöket på en tröja, vi får se hur det blir om jag vill göra någon till mig själv sen oxå eller om jag känner att det behövs övas mer innan.


Sömn blev det lite för lite av under natten inga 8-10 timmar inte, så idag är jag halv zombie. Lika mycket till utseendet som till personligheten. Men jag drack en powerking och får försöka dölja tröttheten i ögonen på bästa sätt så kanske jag lyckas lura mig själv när jag tittar i spegeln innan det är dags för träning.

Dra igång kroppen med badminton innan vi börjar hoppa runt och sparka, så får vi se om jag sover bort resten av dagen eller om jag lyckas få nått vettigt gjort.


Små och rädda

Jag lyckades med det som händer ca en gång om året, det var väl helt enkelt dags igen. Zacke sa att han ville följa med mig ut och gå! Yeay! Vi började med att gå till den stora idrottshallen där små tjejerna hade en handbollsmatch Gnesta mot Eskildstuna. Gnesta förlorade förmodligen mest för deras försvar var ingen höjdare. E. hade en tjej i sitt lag som var lite större och kraftigare än dom andra tjejerna och när hon kom springandes för att kasta mot mål flyttade sig G.-tjejerna åt sidan för att inte bli tacklade av henne, hahaha. Dom behöver nog öva lite mer tacklingar så dom inte blir så rädda att stå kvar och ta stöten.

Sen knatade vi vidare runt Gnesta i ungefär en timme innan det började skymma. Efter promenaden högg jag in på ett blomkålshuvud och en burk med bönsallad, medans Zacke tog en daim glass. Den såg väldigt lockande ut och bara nu när jag börjar tänka på den så vill jag oxå ha en. Jäkla julgodis att förstöra mig, måste gå på socker avgiftning det här är säkert som att sluta röka.

Värst va hon ser trött ut

Efter gymet blev det inge mer träning igår istället tog vi oss ner i källaren hos snickarn och tittade hemma bio på stora duken. Låg i soffan drack vatten och festade på brända popcorn, dom var verkligen ingen höjdare efter att ha fått en kolsvart i munnen kände jag att det fick räcka eftersom jag i mörkret inte kunde urskilja dom ätbara mot kolbitarna.

När jag tog mig ut på springrundan idag kändes benen av lite från gårdagen, än så länge har ingen träningsvärk kommit vilket är ganska skönt att slippa ändå men det är lite lurigt för då känner jag mig pigg och tror att jag kommer orka mycket. Men så fort jag började röra benen märkte jag att dom inte riktigt orkade så mycket som jag hade tänkt att dom skulle. Farten fanns nästan inte kvar i slutet och jag sneglade mot fönstren jag sprang förbi bara för att få se en tjej som såg nästan döende ut där hon hasade fram längs gatan. Skönt att det är söndag och Gnesta är ganska dött, det var inte många som såg henne snubbla fram längs snöslaskiga trottoarer.

Slapp, nu efteråt i alla fall

Kan du tänka dig, det blev faktiskt ben på gymet, först med stången på lätt för det kändes i ryggen så 40kg fick räcka å jag varvade benböj, med tåhävningar på en kant för att få in mer balans i övningen. Sen stegen i lår-kicken, efter den gjorde det ont i benen att bara sitta ner. Vi försökte hoppa efter att ha kört 3 set men kom knappt två cm över marken. Sen var det vader med böjdaknän även där kör vi självklart tills det känns som om benen ska sprängas, men skumt nog så syns det inte. =)  Pytte lite baksida för det är så tråkigt =p sen en ryggövning.
Nu förväntar jag mig träningsvärk imorgon.

Efter det åkte vi hem igen och jag smällde in en nutrilett och drack vatten, har en 1,5liters flaska som jag ska tömma två om dan plus vatten på träningen och mjölk till maten så mycket vatten blir det. Men det är bara jobbigt dom första dagarna då jag behövde springa på toa helatiden för det bara rann rakt igenom, nu börjar kroppen vänja sig. Sen gör jag väl misstaget att sluta dricka så mycket vatten igen och måste börja om och ha en ny toa period.
Har jag tur så har jag vant mig så pass mycket så att tills sommaren kan jag sitta med mina vattenmeloner och äta för fullt utan att behöva ta paus med jämna mellanrum.

Äntligen möjligt

På dagens pass med gruppen började jag rörsiktigt med att köra tornado igen. Det var ett tag sen och jag var ganska rädd att sträckningen skulle bli värre men det gick bra, iofs så såg det väl säkert ut som värsta nybörjar försöket men jag var ändå ganska glad över att det gick. Lyckades även på ett par waibai, inte hoppet utan bara på marken men det får väl duga så länge. Vill ju gärna vara bra tills vi kommer till Kina, där är det ju lite varmare också vilket alltid är en fördel.
Efter passet blev det lax och sallad till lunch.

Nu sitter jag å tittar på tv och väntar på att gå till gymmet, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska köra, är det dags för överkropp igen kanske? =)


slö, slapp och likgiltig

Det hjälpte ju inte heller att när Zacke väl kom hem så skulle han iväg och leka med sin bror.

Stängde av tv.n å satt bara  stirrade rakt ut en stund å tyckte synd om mig själv sen gick jag ut och sprang, packade ihop mina träningssaker och gick till gymmet bara för att se att det inte hade öppnat än. Något jag inte tänkte på att fråga Zacke om och han inte tänkte på när jag sa att jag funderade på att gå dit, besviken vände jag hemåt igen. Jaha, hur löser man det här nederlaget när man redan är på dåligt humör, musik på högsta volym är nog den enda lösningen. Dansa/hoppa runt och sjunga/skrika brukar hjälpa för att få upp även mitt värsta humör.
Så sen hade jag ingen lust att gå tillbaka till gymet igen när det väl var öppet, istället gick jag till hallen tidigare och stretchade. Men det hjälpte inte mycket eftersom jag aldrig blev varm, så sparka kunde jag ändå inte göra. Istället fick jag ägna passet åt att sitta och klaga på folk, vilket också kan vara behövligt om jag är på sånt humör, skönt att få ut det på ett godkänt sätt

Igår bröt jag väl på den där regeln om att man inte ska vara elak mot sin partners familj/släckt, tydligen. Men det var väl bara rubriken här på bloggen som var elak enligt Zacke så det var ju inte så farligt, jag måste ju kunna vara lite ärlig här på bloggen i alla fall om vad jag tänker.

Här kan man inte sitta

Så himlans mycket träning kanske det ändå inte blir idag eftersom lagom till att jag slutade så åkte Zacke iväg för att hjälpa till på ett jobb.
Så nu sitter jag å äter lunch (makaroner, keso och oliver) sen ska jag ta och springa medans det är ljust ute, känns ju bättre att göra det före jätte sent.

Ikväll är det wushu pass och sträckningen har blivit betydligt mycket bättre, men jag kämpar för att inte vara allt för ivrig så det blir värre igen, men oj vad svårt det är.

Nä ska man hinna få nån träning gjord idag så är det ju dags att sätta igång.

var med ändå

Så där ja nu är jag snäll och trevlig igen. =)
Efter att Zacke såg ilskan i mina ögon och jag fick sitta i hans knä å han sa att jag inte behövde vara med om jag inte ville så blev jag ungefär lika barnsligt glad som jag var barnsligt arg innan.
Vi åkte till hallen och spelade badminton och sparkade lite innan det var dags att köra med hela gänget  "hjälp det går ju inte". Att ha tjejröst hjälpte ju inte mycket när man skulle försöka göra sig hörd i den gruppen, men jag försökte prata så djupt ner som möjligt och dom vart lite tysta ibland, men det gäller ju att inte verka allt för trevlig. Ju snällare man själv är desto pratigare blir gruppen. För att göra deras benmuskler starkare krävs nog inte allt för mycket eftersom dom knappt kunde gå ner för trappan efter dagens pass.

Efter jobbet imorgon ska vi försöka få massa träning gjord så det blir en riktigt bra dag.

Ta skiten själv!

Idag har inte mycket blivit gjort, förutom att åkt lite pulka, vart ute och gått och börja skrivit på medlemsbrevet så känns det mest som jag bara ha suttit och väntat på att dagen ska ta slut.
Sen ringde telefonen och det visar sig att andra har bestämt att vi ska hålla i ett träningspass, vi har pratat om att vi ska göra det ett tag. Hjälpa tjejernas fotbollslag att köra styrka, dom vill bli starkare i benen och lite vigare så en gång i veckan vill dom att vi ska hålla i ett fys pass. Jätte bra men det ska visst börja ikväll, och eftersom någon annan har bestämt allt tycker jag att den isf kan hålla passet själv!
JA jag gillar inte när andra ska bestämma saker åt mig!!

Men imorgon ska jag jobba lite så då får man tiden att gå utan att bara sitta och ha tråkigt, ganska skönt. Annars vill jag ju bara slippa det här stället.

Precis som det ska vara

Jag tror faktiskt att jag är nöjd med hur dagen har vart, förmodligen för att den till största del har bestått av träning, två timmar på förmiddan å innan kvällens wushu pass åkte vi till gymmet där styrkan kördes (vader, rygg, mage, axlar).
När vi kom till träningshallen hade vi 15-10 min extra på oss innan passet började och eftersom lokalen var upptagen så passade jag på att springa runt huset ett par varv, för att slippa springa efter träningen.

Idag blev det ytterligare lite nya träningskläder, mest för att kunna ha den sen i Kina, nämligen en sverige tröja iofs fotbollströja men dom hade inga wushu tröjor inne på intersport =) Kanske kommer finnas nån gång i framtiden men jag tvivlar faktiskt. Tidigare i veckan blev det ju en tunn polo långärmad (samtidigt som skorna) och förut när vi var och kollade på bio köpte jag ett par byxor och en t-shirt. Har faktiskt hunnit använda allt nytt idag, blir ju en del klädombyten om man inte vill ha svettiga kläder heladagen. Men när dom här blöta kläderna åker av blir det nog morgonrock resten av kvällen.

Hoppas på att det är lite mindre med folk som simmar imorgon då så vi kan ta oss ett dopp och basta, Zacke nappade ju inte på mitt förslag om att gå in och bara duscha och basta en massa idag utan att simma.

Nu fixar älskling en morotskaka och ska bada innan jag tänker glida ner i ett varmt bad med massa avslappnande oljor.
Men först ska jag sticka lite, vill ju bli klar med min mössa så jag kan börja med nästa sak. Det roliga är ju inte att sticka utan att få börja med nästa sak och självklart när det väl är färdigt.

Förra mössan jag gjorde var faktiskt inte till Zacke men visst sitter den fint. =P

Å nu efter

Lite smått irriterad på frejahallen sitter jag här och inser att jag måste ändra i koden på hemsidan IGEN, någon annan hade fått boka tiden vi har haft i mer än två år. Ok, den som kommer först ska få boka, det tycker faktiskt vi också men när vi kom före på en annan tid så fick vi inte boka den för några andra brukade ha den tiden...åååå, pissråttor.
Dessutom var det en massa folk inne och simmade och eftersom vi inte uppskattar andra människor så valde vi att åka hem igen för att äta lite innan vi går och spelar badminton istället.

Har ni tänkt på hur otroligt jätte fult det är med sånna där löpartights förresten? Speciellt på killar, för det är inte många av killarna som väljer att använda dom grymt fula byxorna som faktiskt har nått att visa upp, och nu tänkte jag i första hand på benmuskler, men visst ser man alldeles för mycket i övrigt också. Dom flesta som trycker sig in i tightsen springer väl förmodligen lite längre och då liknar benen mest stickor, om dom nu tycker att byxorna är så himmla sköna kan dom väl dra på ett par tunna mjukisar över.
Jaja, jag vet det handlar inte om att se snygg ut när dom tränar, men håller man på med en uppvisningssport där allt som har med utseendet räknas så blir man ju påverkad och tycker inte att folk borde visa sig sådär.

såhär i förväg

Wow jag jobbar inge mer nu, så nu måste vi få csn snart om vi ska ha råd med det här. Men jag ska gå till kontoret nu i veckan och säga till om lite fel på min lön som har vart det senaste halvåret så då kommer jag ju få lite mer.

Nu ska vi snart iväg och boka halen för den träning gnesta wushu ska ha fram tills sommaren och när vi ändå har tagit oss den jätte långa vägen till badhuset så tänkte vi passa på och simma lite, mest för bastuns skull.
Zacke har även sagt att han vill träna lite i brandstation nu på dan så då vill jag passa på å spela badminton innan, å ikväll ska vi till gymmet innan vi har träning 20-21. Det är nog vad vi har planerat för dan, hoppas på att allt går bra.

"Om du väntar tills du är säker på att det är rätt, kommer du förmodligen inte göra mycket av något"
Win Borden

Första passet, bara resten kvar

Första passet är redan gjort och dom som kom fick bestämma vilka dagar och tider som skulle gälla under terminen för den träning som ej kommer vara ledarledd, eftersom det blev tider som vi tidigare har haft under den förra terminen så borde även dom andra kunna vara med på de passen. Så fort vi kom hem från passet fick jag sätta mig och uppdatera hemsidan så alla kan se vad det är för tider som gäller. Nu är det bara de där medlemsbreven kvar, som folk kanske inte ens läser =)


mina nya (än så länge) fina skor, kommer förhoppningsvis bli väl använda.

Så här "fin" är jag när jag försöker glömma bort allt vad ryggont heter efter en lång bilresa från tyskland. Varmt vatten, lera och en drink. Alla sätt är bra förutom dom dåliga, drinken hör väl till dom sämre sätten och kräver mycket träning för att bli av med.

Väntar, längtar och hoppas

Nu sitter jag här på mitt sista arbetspass å medans vår brukare ligger och snusar så kan man ju passa på att skriva lite.
Förväntansfullt kikar jag in på csn mest varje dag för att se om det står nått nytt om vår ansökan, redo att genast packa ihop hela lägenheten och dra till Kina. Men än så länge har inget hänt, vilken dag som helst. Terminen börjar ju inte försen i mitten/slutet av februari så i värsta fall tycker csn folket att dom inte har nå brottom med att bestämma sig, vi som vill iväg NU och helst igår, eller tja det gick ju inte eftersom jag skulle jobba idag, men ni vet..

Ikväll drar ju Gnesta wushu igång träningen igen efter jul uppehållet, vilket betyder att jag måste sätta mig och skriva medlemsbrev och uppdatera hemsidan, å så måste våra medlemmar bestämma sig för vilka dagar dom vill ha att träna på egenhand så vi kan gå och boka lokalen helst imorgon.
Vi kommer faktiskt börja lite snällt med dom och inte köra allt för mycket fys försen nästa vecka då tycker vi att dom borde vara i form igen för att sätta igång på allvar.
Igår när jag skulle se om det fanns nått bra halkskydd att införskaffa i gnesta så blev det ett par nya springskor istället, har börjat att gå i dom lite smått men första jogging rundan har inte blivit av än. Får ju inte börja för tidigt då kroppen inte hinner vänja sig, å några skador vill jag ju inte få bara för att man är för ivrig.

halkar runt

Så är jag tillbaka i gnesta och här har snön kommit medans jag vart borta, eller den kom väl strax före mig vi såg hur det blev mer och mer längs vägen, vilket var riktigt mysigt. Det är i lla fall ganska skönt att vara hemma igen, synd bara att det säkert tar ett tag igen innan jag träffar Emily, och då finns det en liten Celin också.

Något jag genast insåg att jag saknar som jag borde ha skaffat i tid är dubb-sula till skorna, det gick inte allt för bra att springa ute i snön. Vet inte om det går att få tag på sånna i Gnesta, speciellt inte imorgon då det är söndag men sen kan jag göra ett försök. Imorgon hade vi tänkt att ta oss ut på isen och åka lite skridskor, vi var ute och gick lite idag och dom hade skottat upp en liten runda på isen.

Nu klarar nog inte min rygg att jag sitter nå mer idag efter allt bilåkande dags att hitta på nått annat.

hem igen

Sá har det blivit nytt ár. Det firade jag i tyskland tillsammans med familjen och svágerns familj pá deras bát, vi var ute pá rehn...tror jag nán flod i alla fall och kollade pá alla fyverkerier som smälldes över hela stan, och alla bláljus som kom överallt. Det var nämligen inte alla raketer som ákte uppát. Sen lág det en tjock dimma över hela stan för det bláste alldeles för lite, gick knappt att ta sig hem. Jag kom inte i säng försen vid tre tiden men vaknade runt nio i alla fall sá det blev alldeles för lite sömn den natten. Försökte ta igen lite nu när jag gick och la mig vid halv elva, men dá vaknade jag halv sju istället. Vägrade kliva upp och halvsov fram till 8.30
Svágerns pappa hade sagt att han skulle sluta röka efter nyár men klockan ett tändes första cigaretten med ursäkten att han máste röka upp paketet han hade annars var det ju slöseri. Förmodligen är det sá dom tänker i Gaza ocksá, dom máste bara spränga alla sina bomber för annars är det ju slöseri.

Nu väntar jag pá att nágra andra ocksá ska vakna sá jag kan ta mig ut och springa och bli insläppt genom porten sen utan att behöva väcka Emily, som förresten är jätte söt och sitter och sjunger mest helatiden. Hon lärde sig säga Cissi pá en gáng när hon träffade mig, á när jag gick pá toa pá flygplatsen stod hon och ropade efter mig. Mamma och pappa (alltsá mormor och morfar) kallar henna Cecilia mest helatiden sá likheten är väl säkert stor.

Annars har vi spelat spel större delen av dagarna, mest sánna där jäkla skit spel om jag fár säga det själv, jag har alltsá inte vunnit. Men det är roligt ändá, borde köpa spel sá man har nágra hemma men dá sitter vi ju ändá vid datorerna helatiden.

Idag ska vi ta oss tillbaka till sverige, vi kommer sova pá báten, sá imorgon är jag hemma.
Gott nytt ár föresten!


RSS 2.0