funbeat

Förra veckan skaffade jag ännu en sak för att ha nått att göra på internet, Funbeat. Det var David som sa att jag borde skaffa det. De e nån träningsdagbok som man fyller i för att se vad man har gjort antar jag.. har iofs bara fyllt i det en gång. Men det är ju lov så då räknas det knappt som "riktig" träning när man tränar. Men jag får väl ta och fylla i lite där då och då så han inte blir ledsen... Fast å andra sidan, fyller jag i allt så blir han väl ledsen för att jag kommer komma ikapp honom på träningstimmar, men så e det när man jobbar.
Idag var jag ovanligt vig i splitten nu på kvällen när jag stretchade. Det var ju långt ifrån bra men betydligt mycket bättre.. =)  Så imorgon kommer jag ha grymt mycket stretchingsvärk kan man ju tänka sig.


Blir så glad

Fortarande lov vilket är väldigt segt men idag var jag ute och sprang lite imorse sen gick jag till hallen och stretchade så kollade på skollaget. Dom hade ingen tränare så dom körde inte så jätte bra.
Å nu på kvällen gick vi dit igen för att träna lite. Började med fjäderboll, jag, Zacke och Jacob vilket team det var riktigt skoj och gick ganska bra. Eller tjaa vi vart ju iaf varma..hehe.
Sen började vi hoppa på en gång å jag satte twistar och hjulningar, vissa riktigt bra oxå. Å så snurrade jag över 540 tornadon å när jag försökte landa 540 mabu så landade jag iaf ståendes 540..missade det där med att böja på benen men jag stod kvar iaf.   
Oj vad tråkigt det här måste vara att läsa för folk som inte tränar wushu.. =) Men ni kanske kan fatta att jag är riktigt glad i alla fall för det är faktiskt ganska svåra saker jag äntligen lär mig.
Å så är det en annan sak som gör mig glad men det tänker jag inte skriva om än, utifall att det inte händer. Alldeles för ofta som jag berättar om planer å så blir dom inte av. Men jag tror att det här kommer att hända på riktigt... JIPPI!

Snyft

Jag och Zacke var ute och tog en massa bilder sen vart minnet fullt och jag skulle radera några gamla bilder för att få plats med fler nya men alla vart markerade och raderade...JÄTTE LEDSEN!!!!
Första reaktionen: JÄVLA SKIT!!! Å jag slår mobilen i skrivbordet.
Nästa: Lägger mig i sängen, kramar på Zacke och får nått i ögat..
Ja vill ha mina bilder....Jag hade ju till och med klättrat runt i träd för att få fina bilder.

Cecilia

Zacke låg nyss och sov i en timme och jag hade jätte tråkigt så jag tänkt kolla runt på google om man kunde hitta mig. Men det fanns inget roligt, jag måste alltså hitta på mer roliga saker att lägga upp på nätet så jag kan söka på det sen när jag har tråkigt.. =)
Det är grymt segt med lov, å man har noll koll på dagarna har känts som helg helatiden så nu känns det iaf lite rätt när det är lördag. Igår trodde jag att det var söndag heladan.
Haha nu känner jag mig jätte stark, jag fick precis hjälpa Zacke öppna en förpackning muffins...humm.. Jag kanske bara har bättre teknik för jag är mer van att öppna sånna förpackningar..haha
image30

Magsjuka

uuuuu....
Var precis inne för tredje gången idag så för stunden mår jag lite bättre men jag törs inte röra på mig för mycket eller stoppa nått i magen, tuggar lite tuggummi för att få en annan smak men de e väl så långt jag kan gå. Tidigare försökte jag dricka lite vatten efter att jag mått bra i nästan en timme men direkt efter var det dags igen.....suck.
Nu sitter Zacke här med ansikts mask och har öppnat fönstrerna för att vädra...
Ska lägga mig i sängen igen och försöka sova bort tiden.

Höst

Nu har hösten kommit på riktigt. Det är kyligt på mornarna och kvällarna och ibland kommer det till å med rök ur munnen när man andas. Men det är ändå ganska mysigt när man går ute tidigt på morgonen och det snöar löv.. Mmm jag kommer sakna kina sen.
Snart ska iaf en man komma hit till skolan med en massa bilder på olika wushu dräckter så vi kan beställa. Jag som redan har 3st hemma som jag inte har använt än, men det hjälper ju inte mig nu när det är tävling här i Peking... Kommer förmodligen beställa ännu en röd/svart..haha

image25

                          

JÄVLA ITALJENARE!!!

Hatar hatar hatar honom!!!!!
Idioten vill ha hela mattan bara för att köra ett jäkla taichi hopp i mitten! Ber han mig flytta imorgon finns det risk att han får veta hur jävla dålig han faktiskt är och att han kan flytta istället.... GRRR

Hen hao

Eller som svenskar brukar säga...Mycket bra.
Ingen träning på två dagar och jag blir jätte arg över att jag aldrig kan träna och tror att jag kommer bli jätte dålig.
Men så vart det onsdag, blev ingen träning på morgonen som jag ville... Något irriterad går jag och köper en fjäderboll för att leka med senare. Sen är det dags att äta så man är lagom mätt två timmar senare när träningen med guo xiong börjar. Han kom!! Jag tar ett koffeinpiller och känner mig lite seg i början...uppvärmning...stretching...börjar sparka lite lätt. Tar av mig tjockbyxorna och allt börjar kännas lättare. Ordentliga sparkar och lite grundrörelser. Han säger att han blir glad för att det går så bra för mig.. Sen lägger han till, att om jag bara kunde vara vigare så skulle jag räknas som riktigt bra..humm... ajaj... att det ska vara så svårt för mig att bli vig i splitten.
Börjar hoppa, det känns lätt. Snurrar 540, inga problem. Klarar arial, twist och 540 waibai iofs inte till mabu men jag är glad ändå.
Jag vet att jag har sagt det tidigare.... Det är bra att vila ibland. Men ändå, så fort jag vilar så tror jag att jag missar jätte mycket och känner mig dålig. Och inte kommer jag lära mig efter den här gången heller..hahaha
Nu ska han ha mig till att stretcha mycket. Om tio dagar ska jag sitta i spagat i 10min åt båda hållen och lika med splitt. Vi skulle öka men en minut om dagen. AJ det kommer göra ont, men har jag tur så kommer han iaf inte sätta sig på mig när jag stretchar..  =)

Lite bättre

Vart inge filmer igår dom hade inte kommit in än så vi ska tillbaka imorgon igen å kolla.. =(
Men det blev iaf subway och så köpte jag ett par byxor inne på Lotus..dyra men så e det om man vill ha äkta, det är iaf billigare än sverige.
Gick till hallen vid nio imorse för att träna men då var skollaget där och hade träning så det fanns ingen plats till mig..  =(     Li laoshi kom dit och sa åt mig att ringa Zacke, Mange och Mei Lian å säga åt dom att komma snabbt för dom skulle träna med skollaget. Ringde bara Zacke men sa åt honom att säga till dom andra på vägen dit. Mei Lian kom inte men har ingen aning om varför, hon kanske inte ville träna med skollaget.....Jag vill träna med dom fast det var bara dom som skulle vara med på VM som fick det. =(  Zacke vart jätte nervös och det gick lite sisådär, men så är han skadad oxå(har sträckt sig). Så nu ska dom träna varje dag med skollaget så länge vi har lov.
Själv tränade jag lite vid 1-3 tiden och då gick det lite bättre förutom att mina ben kändes lite slappa sen vi körde vikter igår. Får se hur det går imorgon bitti då jag gör ett nytt försök på morgon träning, vet ju att skollaget inte har träning då.


Facebook

Igår kväll skaffade jag facebook. Det är lite lunar känsla över det men man kan inte ändra sin sida så mycket. Å iblan när jag trodde att jag bara skulle kolla nått som fanns inne på nån annans sida så skaffar man det till sin egen sida oxå. Så nu har jag nån fighter som aldrig kommer att användas så den får jag väl ta bort sen.
Gou Xiong kom aldrig till träningen idag så vi körde lite fys istället...blev helt slut så det finns en liten risk att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Men allt som allt så var det ingen bra träningsdag. Hoppas det blir bättre imorgon.
Snart ska vi åka till wu dao kou och köpa subway och lite dvd.er så kan jag kolla på Ghost Whisperer säsong två....yeay..

inge skoj

Nä idag var det inge roligt alls på "morgon passet" det var inte så många som kom å dom som var där gjorde ju inget.. När man går upp för att köra nått själv så får alla andra för sig att oxå köra å då blir det helt plötsligt fullt på mattan, så sluta man för att man inte vill trängas med dom andra...Men då slutar alla andra oxå...Å så e jag arg på kineserna nu...för det sägs att vi inte kommer ha nån träning nästa vecka heller... Puckon. I freags säger dom att alla ska tävla den 16.e sen ställer dom in träninen i två veckor så det bara e en vecka kvar sen ...mummel...mutter...grrr

Måndag morgon

Så är den redan här, men eftersom vi tyvärr har lov så gick jag inte upp försen halv nio, för en kvart sen.
Funderar på om man ska gå till affärn och köpa yoghurt så man kan äta frukost. Men ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att det kommer att hända.
Igår kväll gick jag med i facebook för Sandra sa att det var nått man borde vara med i....Men det verkade inte så jätte kul, man hade en jätte ful sida och när man kollade runt på andras sidor såg det mest rörit ut. Men det är iaf nått man kan syssla med på kvällarna när jag ändå bara brukar sitta och undra vad man ska göra (efter att jag redan skrivit klart här) Kanske blir roligare när man kommer igång lite mer, hittade ju några av mina gammla klasskompisar från 7.an-9.an där.

Massage

Har precis övat lite massage på Zacke. Jag tänkte göra en halvkroppsbehandling på 45min men den tog 50. Tycker det är ok ändå eftersom jag tänkte ändå ha 60min till alla 45 minuters behandlingar. Första gången folk kommer måste jag ju göra en kroppsanalys så då tar ju den ett tag å sen dom andra gångerna så behövs nog ändå tiden för att jag ska fylla i papper och att inte kunden ska behöva gå upp på en gång efter behandlingen. Dom kanske vill ligga en stund och slappna av.
Jätte bra att ha Zacke så man kan fråga lite om vilket som är bäst. Bara liggandes på mage och köra lite mer axlar och nacke och avsluta med händerna eller om dom ska behöva vända på sig och få en liten ansikts massage i slutet. Den här gången körde vi det sistnämnda och nästa gång ska vi testa det första så får vi se vilket han tyckte bäst om.
Nu försöker jag komma på vad man ska ha för små detaljer för att skapa lyx känsla.... Några bra tips som jag kanske missat?
image24

Attans

Sitter en lapp nere i receptionen om att alla lektioner är inställda mellan den 22-26. Vi bad Amy ringa tränarn för att se om mannen med wushu dräckterna ändå skulle komma som det var planerat. Hon visste inte säkert än men hon sa åt oss att vi skulle träna även fast det var ledigt så nu har jag och Zacke sagt åt några att det är träning vid tio imorgon så får vi se hur många som kommer.
Vi ska i alla fall köra privat varje dag med guo xiong.
image23

ännu en födelsedag

Nu var det nästa svensk som fyllde år, Jocke. Vi är visst ganska många skandinavier på träningen nu har vi märkt. 5 svenskar och en dansk, för en vecka sen ungefär var det två danskar här men den ena var tvungen att  åka hem igen. Sen vet jag två till svenskar som är här nånstans i närheten men dom tränar inte med oss så dom räknas nästan inte. =)
Vi var och åt japanskt i wu dao kou, sushi mums mums... Zacke lyckades faktiskt också hitta nått han gillade så om jag har riktigt tur så kanske han kan tänka sig att gå dit fler gånger med mig.
Nu går det rykten om att vi inte kommer ha några lektioner nästa vecka men tränarna sa inget om det i fredags så jag och Zacke ska iaf gå dit imorgon och hoppas på att det blir nått. Annars så får vi köra privat träning varje dag å vi måste ju köra hela former båda två om nu jag oxå ska tävla om en månad....Oj oj jag har två saker jag måste lära mig bra innan dess, 360 spagat och arial måste jag bli mer säker på.

Tävling

Nu verkar det som om det blir tävling för alla i avancerade gruppen här på skolan.
För ett tag sen pratade vår tränare om att det kanske skulle bli en tävling mellan universiteten här i peking och att hon skulle försöka få in oss på den. Å idag sa hon att det blir den 16:e nov, och att alla i vår grupp ska vara med. Haha Kaan ville inte vara med men hon tvingar honom. Så nästa vecka borde alla börja köra minst halva former om inte hela, kommer bli riktigt jobbigt.
Men det är ju en rolig grej att få tävla i Kina även om man kanske inte har så stor changs mot en massa bra kineser.

uppvisning.

Imorse var det kort pass. Vi slutade halv tio för lärarna skulle på möte men hon sa åt oss att fortsätta köra lite till så vi fortsatte till halv elva då hon kom tillbaka för att säga till mig och Zacke att vi skulle vara med på en uppvisning en halvtimme senare...Jag skulle köra en halv handform och Zacke skulle köra hela sin svärdform. OJ oj oj vad nervös jag blev.
Men det gick väl ganska bra förutom att jag alltid tar det lugnare när jag inte vill göra bort mig, och efteråt blir jag irriterad över att jag inte kört hårdare. Men jag behöver bara bli mer van tror jag, å tänka att jag ska visa dom att jag e bra istället för att oroa mig för att tappa balansen om jag kör hårt.
Ja men det var roligt att tränarn ville att vi skulle vara med, det var en uppvisning för några skolinspektörer som var här för att kolla hur bra skolan är. Fast pinsamt att vi inte visste om det tidigare, för vi kom precis från träningen i svettiga kläder och alla andra hade tävlingsdräckter.... hahaha sen var det gruppfoto..
Nä dags att gå och träna igen

Ser du stjärnan....

Kan du tänka dig men det gör jag faktiskt!
Det har blivit så mycket bättre luft här sen vi var här för första gången för....ööö...?3?..år sen. Då kunde man ibland se den starkaste stjärnan och nu kan vi se en massa...

Nyligen var jag och Zacke ut och skulle köpa två tröjor som vi hade beställt igår. Men min hade dom inte å sa att dom inte kunde ta in...en dålig affär som inte brukar kunna ta in nått så jag vart jätte glad när dom sa att dom kunde ta in min tröja, vilken dom ändå inte kunde. Å Zackes tröja var för liten, som det mesta är för honom, men dom skulle ta in en ännu större tills imorgon, så jag hoppas att den passar.
Men jag hittade tre T-ku, en tjock och mysig tröja och en tunn långärmad. Så jag vart glad tillslut iaf.

äntligen

Vårt internet har inte fungerat på några dagar. och oftast när det väl fungerar så brukar det mest vara på Zackes dator. För ungefär 3 veckor sen var det två kineser som kom och ville filma lite på vår träning, jag vägrade vara med, å nu e Zacke å Kaan med på en storbildsskärm som sitter på taket utanför kafeterian... hahaha Kaan vart helt förstörd när han fick veta det, det var jätte roligt tyckte jag!
Idag är det svärdform och jag har en hel form nu. Zacke har kommit på det mesta för när jag kom på nått så ville han bara ändra på det, jag är väl inte så van med svärd för att komma på nått som var tillräckligt bra. Men lite av mitt fick jag behålla, nästan en hel del.
Nu är det dags att sätta i linserna och knata iväg till träningen.

tvångsmatning

Ja där ser man helg igen, och det enda jag har inplanerat är att ut och springa imorgon. Kommer bli en seg helg tror jag. Men det gör inget med tanke på att jag känner mig ganska seg.
Idag körde jag en halv form och det gick väl sådär, var länge sen vi gjorde det. Men hoppas att vi kommer fortsätta med det nästa vecka.
Ikväll blir det pizza, som vanligt på fredagar, och vi ska kolla på transformers...jippi, Zacke har sett den förut och sagt att den e jätte bra.

Kaans extra tränare, en som var med i beijing wushu team förut, var och åt samtidigt som oss idag i kafeterian och hon gnällde på att Zacke äter för lite. Å sa att han innan tävlingen iaf måste äta ordentligt oavsett om han vill eller inte. Men det vet vi ju att det inte kommer att hända med tanke på maten här. Han tröttnar jämt på den innan han har blivit mätt....inte bra


mannens liv

En berättelse som jag fick från mamma Gun så jag vet vad som kommer att komma.

Gud sa till åsnan: - "Du är en åsna. Du skall slita och släpa dagen lång och bli kallad dum i huvudet. Du kommer att leva i 20 år." Åsnan svarade: - "Usch då, det låter inte som något bra liv. Kan vi inte säga att jag bara skall bli 5 år gammal?" Gud accepterade åsnans förslag.

Sen skapade Gud hunden.
Gud sa: - "Du skall kallas hund, leva ett liv i underkastelse, äta rester från middagsbordet och vakta huset. Du skall leva i 35 år." Hunden sa: - "Ojdå, det blir kanske inte så roligt. Kan jag inte få bli bara 15 år istället?" Gud accepterade hundens förslag.

Därefter skapade Gud papegojan.
Gud sa: - "Du kallas papegoja. Du kommer att sitta i ett hörn och upprepa allt som sägs, till stor irritation för alla. Du blir 75 år gammal." Papegojan undrade: - "Det låter väldigt enformigt? Kan vi inte säga bara 50 år?" Gud accepterade papegojans förslag.

Till slut skapade Gud mannen.
Gud sa: - "Du är en människa, en man! Du skall ha ett bra liv. Du är klok och intelligent, så du kommer att bestämma här i världen. Du skall bli 20 år." Mannen svarade: - "Det låter som ett riktigt bra liv, men kan det inte vara lite längre?"  
(Nu visar mannen för första gången ett prov på sin intelligens...) - "Kan jag inte få de där 15 åren som åsnan inte ville ha, de 20 som hunden tackade nej till, samt de 25 som blev över från papegojan också?" Gud accepterade mannens förslag.

Därför lever mannen ett härligt liv tills han blir 20 år.
Sen gifter han sig, för att slita och släpa i 15 år och blir kallad dum i huvudet. Sedan får han helt underkasta sig den övriga familjens behov, leva på rester från bordet och vakta huset i 20 år. De sista 25 åren av sitt liv sitter han i ett hörn och upprepar allt som folk säger, till stor irritation för alla i sin omgivning?

yummy yummy yummy I got love in my tummy

Riktigt smaskens!
Igår fyllde Kaan år och vi var ute och åt på Fridays med en massa från träningen. Jag åt tacos fast med kyckling bitar istället för köttfärs men det var jätta syper gott. Zacke tog en kyckling sallad och han var också riktigt nöjd. Några andra tog tunna revbensspjäll som såg smarriga ut dom med.. Jag gillade det riktigt mycket och vill tillbaka ofta. Men jag får nog gå med nån annan för Zacke tyckte det var lite långt borta och ganska dyrt. 

Träninger rullar på och jag håller på och lär mig en ny svärdform. På privat passet idag funderar jag på att lära mig lite ditang grejjer för det e bra att ha om vi ska hålla något acrobatik pass hemma sen. 
(Ditang är en speciell stil inom wushu där man hoppar runt och kastar sig på marken mycket. Bara att söka på youtube så hittar man massa ditang filmen)

Het natt

Lördag natt. Jag ligger svettig i sängen och andas tungt, vrider och vänder på mig för att hitta en bra ställning. Zacke ligger bredvid mig helt utslagen nu, jag tror han har somnat.
Jag börjar rysa, det kommer nerifrån och upp... trycker träcket hårdare om mig. KALLT...VARMT... känslorna avlöser varandra.
Tillslut känner jag att jag inte kan hålla på det mycket längre, det känns som om det kommer krypandes innifrån. Jag råkar väcka Zacke för att jag låter för mycket, han drar mig på ryggen och frågar hur det är.
Det känns bättre nu, svarar jag och kan lugnt sova en stund efter det. Tills jag ännu en gång vaknar med samma känsla.

Det är inge roligt att må illa och vara sjuk. Ena stunden svättas man, nästa fryser. men skönt att bara spy en gång i alla fall. Måste ha ätit något dåligt bara. Kunde knappt äta nått på söndan och började må illa igen när jag kände lukten från Zackes mat. Men nu när jag vakna så kändes det mycket bättre igen, har till och med ätit frukost. Ska äta ordentligt idag så kan jag börja träna imorgon igen.


Perfekt

Egentligen ska jag väl inte behöva beskriva dagen mer än så..Perfekt..Men det är ju inte säkert att alla vet vad som perfekt dag innebär så här har ni det.
Vaknar 06.30 av sig själv och är pigg, (Zacke är redan vaken och sitter vid datorn alltid lika snygg) ligger kvar i sängen och myser tills klockan är 7 då jag går upp och äter frukost och gör mig i ordning i lungt tempo. Ingen stress för att man ville ligga kvar och dra sig i sängen tills kvart i åtta.
Går till träningen, det regnar ute men det är bara uppfriskande! springer i 10min för att vara varm och kunna stretcha. resten av träningen flyter på...
Hummm..börjar tänka medans jag skriver....skumt, egentligt gick det ju faktiskt inte riktigt bra på träningen, jag klarade ju inte hoppen som jag ville klara..
Så det som gjort dagen perfekt är väl bara mitt humör. Jag vaknade lycklig och pigg och känner hela dagen att bakom molnen skiner solen som aldrig förr....

Sen de dagar man vaknar irriterad och inte vill gå upp så spelar det ingen roll hur mycket solen skiner den är ändå bara alldeles för ljus och jobbigt varm. =)

vad vore en dag på slottet

Jag vill sova ordentligt om nätterna.
Jag vill vara pigg för att kunna träna hårt.
Jag vill vara sugen på mat.
Jag vill ha ett hem.
Jag vill ha lust och ork att göra något.
......................................................................
Men vad vore en dag med allt detta...om inte alldeles underbart.

hahaha..
En natt med dålig sömn och det låter som om hela livet kraschar.

Jag kan visst inte skriva deppade meddelanden utan att meddela att allt ändå är bra.   = )

Livet leker!!


jävla häst

För någon dag sen.. kanske var igår, har inte så bra koll...skaffade jag mig ett antivirus program eftersom jag har tagit bort allt jag hade på datorn för att bli av med ett virus, och känner inte för att få ett nytt igen..
Så idag när jag hoppade runt på internet för att jag hade tråkigt kommer det upp ett meddelande.... Att jag har fått en tojansk häst...grrr..
Men lycklig och tacksam över att nyss ha skaffat mitt anti virus/spion och allt möjligt anti program så trycker jag på "Ta Bort". Då ett nytt litet meddelande ploppar upp. "filen har bytt namn och kunde inte tas bort".. En smart liten häst alltså..
Kör en genomsökning av datorn för att se om han kan hitta den på nytt och visst hittar han den..jag vet precis vart den ligger men ännu ett av dess älskvärda meddelande kommer upp för att säga "filen kan inte öppnas för en genomsökning"....
Jaja förmodligen ligger det en häst här inne i denna lilla bärbara datorn någonstans väldigt ihoppackad, bara att hoppas han inte får för sig att göra en massa dumt.

lång och smal

Okej, så här är det att leva i kina. Vart man än gång så ser jag en massa tjejer som är små smala och söta, och jag känner mig som en stor klump. Men jag är iaf längre än dom.....dom flesta..
Så går vi och hälsar på Kaan och Amy, (Kaan är svensk, Amy är kinesisk kanadensare) dom bor på våningen under oss och vi tränar i samma grupp. Amy är (enligt mig som inte riktigt gillar att prata med en massa folk) översocial och är ständigt med en massa folk. Å nu hade hon en av gymnast tjejerna i OS laget på besök hos henne. Hon är jätte lång, jätte smal och så fort hon inte tränar så gör hon sig snygg, smink, fixar frisyren och har snygga kläder.
Zacke säger på "skoj" att jag borde bli jätte bra vän med henne så vi kan duscha ihop och ta naken bilder... Sen säger han att han tycker hon är söt men bara i ansiktet och inte kroppen...yeah right... Och efter det så tycker han att det är konstigt att jag jämför mig med henne eller andra tjejer...
Ojojoj så lite han vet om vad som går egenom en kvinnas huvud så fort vi ser en snygg tjej och önskar att man hade hennes kläder/hår/leende.....eller varför inte hela perfekta kroppen...

oooo..and btw jag är ändå nöjd med hur jag ser ut....men tänk den dan när jag inte är det längre och han då nämner att någon annan är snygg.. vilket helvete han kommer att få...=)

Långt kvar till pilot. =)

Fick en rolig länk av mamma...eller rolig och rolig men defenetivt beroendeframkallande..
http://www.forarforeningen.com/MultitaskingTest.htm
Jag har en bra bit kvar till att kunna ansöka som pilot, men efter ett x-antal försök så har jag iaf kommit upp i 23,3 sek mitt nästa mål är 25 sek svårt svårt.

Fick förslag på tjejkväll när jag kommer hem, kollade igenom en till tjejtidning och önskade att jag hade massa bra produkter och ett eget hemma spa...sen drog jag på mig träningskläderna och gick iväg för att bli svettig istället för härligt fräsh....=)

Dom flesta andra i träningsgruppen vart smittade av slappsjukan nu när det är lov och orkar inte alls ta sig ut och göra nått som kan räknas till träning.. Men jag, Zacke och Mange ska snart tillbaka till hallen för ett till pass...Ååå jag vill bli bra ju!!!

RSS 2.0