Tönt cissi

Vilken liten mespropp jag är. Stod där i början och förklarade att vi har tröttnat på allt prat, och jag var jätte nervös. Haha mitt vänsterben började skaka en massa, det var mycket svårare att säga än att hålla ett tal på tyska. Å då hade jag ändå redan sagt det till nästan hälften av dom som var där. Hihi Cissi är en liten tönt. Hade vart mycket lättare att säga om jag hade vart arg när jag pratade, eller om dom redan hade vart jobbiga. Men nu var det i början av passet och alla stod tysta och snälla. =)

Jaja dom höll sig ju tysta resten av passet också men så var ju inte de två värsta där idag så vi får se hur det är nästa gång dom kommer. Då jag måste säga samma sak igen, förhoppningsvis utan att börja skaka. =) . Men det är ju bra för mig att göra saker som jag blir nervös av det måste hjälpa tills det är dags för tävling då jag är jätte nervös. Skönt i alla fall att jag inte ens behövde varna någon för att åka ut.

Fick ju hjärnsläpp och glömde bort att vi skulle hälsa i början, men vad gör det, det är ju inte alltid vi hälsar ändå =)

Kommentarer
Postat av: Lönnfet

Haha, du såg faktiskt livrädd ut när du berättade det där i början. Men det gjorde du bra! :) Det var dessutom ett riktigt bra pass - Om det fortsätter såhär så kanske man blir lite smidigare än ett kylskåp framöver. /Alexis

2008-04-15 @ 20:58:36
URL: http://www.cyberdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0