Engelska meningar flyger runt

Har vart mer av en zombie än människa under de senaste dagarna å anledningen är självklart mina böcker. Tredje boken är slut och nu är det bara en kvar. Jag vill så gärna fortsätta läsa nu på en gång såfort jag la ner den senaste men insåg att jag hade gått ner ett till kilo eftersom jag knappt åt nånting alls igår då jag bara läste heladagen. Så den sista boken "Breaking dawn" får ha kvar sitt plasthölje en liten stund till så att jag lyckas stoppa i mig nått att äta och kanske dricka nånting också innan jag går tillbaka till den världen. =P

Fullständigt uppslukad skrattar jag och gråter och får ofta ett stort leende på läpparna men försöker så gott jag kan att dölja det från Zacke för att han inte ska tro att jag flippat ut totalt. Igår släckte jag inte lampan försen 03.40 och låg ett tag utan att kunna sova medans meningar från boken hoppade upp i huvet. Tillslut visste jag inte längre om jag låg och tänkte på boken eller om jag drömde.  

Nu är jag bara lite orolig för att jag ska ha förstört filmerna tills dom kommer, eftersom jag sällan riktigt uppskattar filmer av böcker jag har läst. Jag har ju redan på sätt och vis sett filmen i mitt huvud å dom kanske gör den helt fel.

Crap, jag måste ju träna också.

Bland stolar och bort

Blev ingen större lycka idag då vi fortfarande inte får komma in i hallen, precis som vi hade förväntat oss alltså.
Istället tog vi oss in i ett konferansrum där dom hade en halv matta utrullad så vi kunde köra i alla fall lite grunder och hopp. Inte direkt ett förstahandsval men det får väl duga i brist på andra ställen.

Idag fick jag samma problem med stretchingen efter träningen som man kan få av vattnet.
Oasvett hur mycket jag dricker så vill man bara ha mer och mer, det släcker inte törsten eller att man känner sig torr i halsen. På samma sätt kändes det med stretchingen, hur mycket jag än töjde eller vilka vinklar jag använde så ville jag bara kunna ta i mer och mer. Det gjorde nästan ont för att jag inte kunde ta i mer, inte ont i muskeln för att den var så utsträckt som den kunde bli, men ont på nått sätt. Jag slutade i alla fall innan jag skadade mig själv till skillnad från när jag är törstig och dricker tills jag mår illa. =)


Läste även ut bok nummer två "New Moon" i serien the twilight saga precis. Lite tråkigt att det bara är två kvar nu för det betyder att det är slut snart.

Äntligen tillbaka

Efter ungefär en vecka i mörker har vi fått tillbaka vårt internet igen =)
Det skulle självklart sluta funka samma dag som dom gick på en veckas ledighet på internetkontoret.

Å som om inte det skulle vara problem nog så vill dom inte heller släppa in oss i träningshallen utan tränare nu under lovet. Alla säger självklart olika helatiden men det senaste är att vi ska få komma in imorgon igen klockan 08:30, så då gör vi ett nytt försök. Under den senaste veckan har det mest blivit stretching, löpning och fys för min del medans Zacke låg på sängen i fyra dagar efter att ha ätit nånting dåligt. Men imorgon hoppas vi på att vara igång på riktigt igen.

Annan onödig information
Vi var iväg till wudaokou i lördags, medans vi gick längs vägen å jag som vanligt sneglade på alla cykelflak fyllda med böcker fick jag syn på den! Twilight! Sen jag såg filmen och fick veta att den var från en bok har jag ju självklart velat ha den! När jag tog upp boken för att kolla på den rev han snabbt fram de övriga tre i serien! YES, Första är tyvärr redan slut så nu har jag bara tre kvar, tre som jag dessutom inte har nån aning om vad som kommer hända i dom.


Har även slösat bort 2,5timme på skitfilmen Watchmen. Hade helt klart fel om att en film med massa superhjältar borde vara bra. Men dom pratade ju i stort sett bara! Värdelöst.

Å så gjorde jag misstaget att le när jag gick själv från löparbanan, en jag mötte vände direkt och tyckte det var en jätte bra ide att störa mig. Att lossas som om man inte kan kinesiska är inte heller till nån hjälp för att bli lämnad ifred utan man får bara höra samma mening om och om igen på så många olika sätt nån kan komma på. Tillslut bestämde jag mig för att vara trevlig om jag nu ändå skulle få sällskap hela vägen till rummet å svarade att jag var från Sverige. Han tyckte säkert att han var jätte snäll som inte lät mig gå själv när det var mörkt ute, medans jag mest irriterade mig på det faktum att jag inte fick gå själv. =)

Går neråt

Idag var det en vecka sedan jag vägde mig å låg på 60,7.
Vägde mig på morgonen igen innan jag hade ätit frukost även denna gång men nu stannar vågen på 59,1 istället.


Två av tre vägningar stannade den på samma och den sista gången blev det 59 prick.

Visst kan jag erkänna att jag fortfarande är dålig med maten, men jag äter ju inte för lite eftersom jag fortfarande orkar träna ordentligt. Å det där med att kolla hur många kalorier jag stoppar in och hur mycket som går åt känns som en omöjlighet här borta eftersom inte särskillt många saker är märkta. Fast ärligt talat, även om dom hade vart det så hade jag knappast spenderat tid med det ändå. =)
Sommarlov?

Idag hade vi det sista passet för terminen. Å eftersom det här är kina så kan ingen säga riktigt när vi börjar igen.
"Vårens" sista pass gick i alla fall relativt bra för min del. Ok  egentligen gick väl nästan allt bra förutom en liten del i min nya svärform som jag aldrig riktigt fick till. Men en sån sak kan göra en som mig ganska frustrerad så man tycker att träningen gick skit även om den till 90% av tiden gick bra. =)

När vi hade hälsat av var det stretchings dags!

Nu jäklar ska man ju klara spagat.


Nu börjar den svåra träningen, att köra hårt på egen hand. Kommer nog inte bli några 2,5timmes pass längre men vill självklart fortsätta träna på ordentligt. Önska mig lycka till!

Mål & Belöningar

Ok, dags att sätta upp lite olika mål. Inte bara för att ha nått att sträva mot utan även för att kunna ge mig själv lite belöningar, det är ju alltid roligt att köpa saker som man verkligen vill ha. Men för att tagga mig själv lite så ska jag inte få köpa dom försen jag har klarat olika saker. Belöningarna kan vara skillnaden mellan om du ger det där lilla extra för att få nånting du verkligen ser fram emot eller om du tycker att du lika gärna kan sluta och försöka igen en annan gång.

Här är i alla fall lite belöningar jag ser fram emot.

En balansplatta mest för att det är bra träning.

Inlines vore ju hur kul som hellst att ha medans det är lov här på skolan då det nästan e folk tomt. Kan man passa på å lära sig och åka runt på kvällarna när det är svalt och skönt ute.

Å självklart choklad!

Målet att gå upp lite i vikt genom att lägga på sig mer muskler går åt helt fel håll. Än så länge har jag bara gått ner sen i lördags, men det kan man ju alltid hoppas att det har å göra med onödiga vätskeansamlingar. Tyvärr kan det ju ta ett tag innan jag märker nån skillnad på den här fronten.

Ett annat mål jag precis kom på blir att komma ner i spagat varje dag under en veckas tid. Å om jag ligger i ordentligt är det i sånna fall ett mål som kan vara fixat redan tills nästa vecka. Problemet är bara att om man stretchar riktigt hårt en dag så är jag så otroligt stel dagen efter. Men det är ju ett bra mål.

Nu behöver jag bara komma på minst ett till för att i alla fall kunna få dom här tre belöningarna.

Så får vi se vilken belöning jag tyckte var viktigast och ger mig själv först, kan ju nästan gissa =)

Duschat med publik??

Efter dagen pass kunde man lätt tro att jag precis klivit ut ur duschen.

Men sanningen är att hela håret hade blivit helt genomvått av svett. Frächt va, hehe =P

Anledningen till att det inte bara blev lite fuktigt idag utan helt droppande blött var förmodligen att vi bara var två stycken som körde. Det var enbart jag och Zacke som kom till träningen igen! Men det gick bra ändå trots att jag blev trött som F*N. Vi hade dessutom publik igen större delen av tiden då brasiliens landslag satt på första parkett. Synd att dom inte kunde ta och träna med oss istället så man hade fått vilat lite ibland.

Äta! Träna! Vila!

Nu är dagens alla pass avklarade och sammanlagt har jag hållt på i 3,5 timme idag. Vilket egentligen inte är så väldigt mycket, men jag har hunnit gjort allt jag ville idag vilket är det viktigaste.

Började morgonen med 1 timmes wushu träning, uppvärmning, stretch, grunder och hopp.
Därefter 35minuter fys som innehöll spänst, spurt, snabba steg kombinationer, mage och rygg.
Varpå jag stretchade i 30minuter.

Sen hade jag vila i 4 timmar

Efter det var det dags för mera fys, armövningar, bröst, vader å så mera mage och rygg men denna gång statiskt.

Nästa vila på 5,5 timmar innan jag nu avslutade dagen med att gå ut och jogga lite lätt i 2,5km och stretchade ut mig igen.


Å jag dessutom vart duktig idag matmässigt!
Shaker
2 äggvitor och en frukt
kyckling med gurka och morötter
tonfisk med gurka, ett hackat ägg och dressing + en brödskiva
Nu ska jag avsluta med att ta en till äggvita innan jag kastar mig på sängen.

Disciplin

Tänk att det ska vara så svårt att ha ordentlig koll på sig själv.


Jag kan väl knappast vara den enda som har problem med disciplinen ibland?!

Oavsett om man vill sluta äta godis, gå ner i vikt eller träna mera, som verkar vara dom saker som är mest populära. Eller om man som andra bara ska försöka äta mat varje dag. Egentligen ska det ju vara så enkelt som att "bara göra det". Så varför är det då inte det?!

Godis och andra sötsaker är ju en sak, det kan kroppen verkligen bli beroende av och om man försöker sluta så har man runt 25 dagars lidande framför sig med deprission och försök med att gilla sig själv utan socker, innan "avgiftningen" är färdig. 

Träna mera är mer en prioriterings fråga oftast, du måste avsätta mer tid till det. Tid du i och för sig kanske spenderar på saker du för tillfället tycker att du inte klarar dig utan, umgås en extra timme med vänner, ligga och snooza i en halvtimme, en tv-serie eller datorn. Vill du få in det som en ny vana att träna mera så kan det handla om att du verkligen måste plåga dig själv igenom träningen ett bra tag allt mellan 20-90 träningspass innan det sitter som en vana. Tyvärr blir det inte en lika inpräntad vana som att dricka när du är törstig, alla vet att man måste göra det. Å även om jag tror att alla i dagsläget har koll på att man behöver röra på sig är det inte lika många som skaffar sig den vanan.


Mitt disciplin problem sitter i maten. Men här gäller en blandning av både vetskapen av att jag behöver äta ordentligt för att orka träna så mycket som jag vill, och värmen som gör man inte är lika hungrig. Eftersom hungerskänslorna går ner väldigt mycket i värme blir det svårare att hålla koll på när man behöver äta. För "vanligt" folk gör det ju inte särskillt mycket om man bara ser till att dricka ordentligt och få i sig tillräckligt med näring, vilket inte är så svårt för genomsnittet. Men vill man orka träna 3-5 timmar om dan behövs lite mer än så.


Jag kanske måste skaffa mig någon form av matklocka som påminner mig när det gått för lång tid sen jag åt.


utpumpad

Fullkomligt slut och utmattad hasade jag mig tillbaka efter dagens träningspass. Vi hade bara ett bortfall från gruppen idag, Zacke som börjat få ont både här och där de senaste dagarna. Vi får se hur han känner det i kroppen när jag ska iväg för att träna armar.


Benen, magen och ryggen gick vi igenom under passet. Å eftersom vi hade kort dag idag = 1,5 timmes pass skippa vi formträningen och körde grunder, hoppen och fys istället. Nu när det har gått runt en timme sen vi slutade är jag fortfarande lika trött och det känns som en riktigt svår uppgift att hålla upp huvet eller att röra på armarna.

Lösningen får bli en dusch i varierande tempratur, sen kommer jag väl lägga mig helt utslagen på sängen en stund innan jag får för mig att det är dags för nästa pass.


Satan, jag måste ju äta nått också. Åååå

Kalorie King

Hittade precis ett spel på king.com där det gällde att göra sig av med så mycket godis, pizza, hamburgare och snacks som möjligt samtidigt som man samlade grönsaker och tränings grejjer. Tyvärr gick det inge bra för mig, utan jag blev en gråtande tjockis. =)

Men ungefär i samma anda håller jag själv på att försöka ändra min egen kost. Läste en massa om LCHF och tänkte testa det lite mer. Knappast en strikt diet eftersom jag varken är tjock eller sjuk och dessutom vill kunna träna hårt. Men man kan ju börja tänka lite mer på vad man har för kolhydrats källa. Frukt är ju knappast nått jag är villig att ge upp, men allt detta jäkla klibbiga riset går bort från menyn.


Men jag lyckas inte allt för bra på matfronten vad gäller att äta massvis för mina muskler som jag hade tänkt skulle explodera till dubbla storleken =P Det är alldeles för svårt att tvinga mig själv att äta när jag inte vill, och de flesta dagarna blir det tyvärr fortfarande bara en måltid om dagen. Insåg dessutom precis att det som jag räknade som dagens måltid var en burk tonfisk och ett ägg med lite gurka. =) Oj vad stark jag kommer bli!!

Stretcha för bättre ställningar

Här har man precis vart iväg för dagens andra pass. Ett pass där det blev hälften svärd-träning och hälften stretching, mestadels av fotleden eftersom tränarn klagade på det idag och till stor del av att hon nu faktiskt var i hallen och hade koll på vad jag gjorde även om hon tränade en annan grupp. =)

Det gjorde att jag fick ändra lite på planerna om vad jag hade tänkt att träna. Ville ju gärna öva på mina kombo hopp, men tränar jag för mycket utanför passen och tränarn vet om det finns alltid risken att hon börjar klaga om att vi inte får köra en massa själv.
Så var i alla fall tjockis tränarn, hon var rädd att vi skulle bli för trötta för att kunna köra hårt under hennes pass.

Dubbelt upp

Skönt att måndan är över, idag var jag inte alls lika stel.
Visst gjorde smalbenet en aning ont i hoppen, men linnement och lite tryck på från knäskyddet som jag satte nere på benet gjorde att det inte blev ett störande problem.
                 
Idag var det dags för mig och zacke att ännu en gång få höra att vi har samma problem. Fast den här gången var det våra landningar efter hoppen som var lika dåliga. Så nu börjar tävlingen om vem utav av oss som ska lyckas fixa till det först =P. Nej, det vore en hopplös tävling att avgöra eftersom landningarna brukar komma och gå i intervaller. Vissa dagar är dom hur lätta och perfekta som helst för att nästa dag vara helt borta. Eller så är dom enkla i ena hoppet och i ett annat helt värdelösa.

I mitten av passet hade vi som vanligt en pause men idag fick min kropp för sig att gå in i viloläge på en gång under pausen och det var jätte svårt att komma igång igen. Som tur var så kom det två till som tränade idag så jag fick lite extra tid på mig mellan varven att försöka vakna, och tillslut så gick det att röra kroppen igen. Tyvärr inte helt så mycket som tränarn tyckte att jag skulle kunna. =)


Ny vecka - ny träning

Eftersom vi nu tränar styrka tre gånger i veckan gäller det att byta eller i alla fall ändra lite på övningarna varje vecka. Hur ska jag kunna bygga några muskler om jag fortsätter att köra samma styrkeövningar som jag alltid har gjort?! Näe just det, det går inte.


Så jag fortsätter självklart med att träna helkropp och i dom övningar som jag vill fortsätta köra är det mer vikter, fler reps eller fler set som gäller för att bli starkare. Så nu måste jag köra på 80kg i benböj istället för mina behagliga 70kg som jag gillar så mycket. =)

Dagens styrka
Pull ups 5st * 5 (mot slutet fick jag hoppa upp och bara köra ner för att orka) svagt, men det är ju därför jag har börjat träna.
Dips 8rep * 3 mellan två stänger kroppen hängandes under, kanske heter nått annat. Så insatt e jag.
Situps sammanlagt 90 st, med vridningar och raka + statisk
Benböj 50kg 6st, 60kg 6 st, 70kg 8 st, 80kg 6st, 70kg 8st.
Utfall 20kg - gick runt tills det brändes
Bänkpress 30kg 10st, 35kg 10st, 35kg 10st
Vader 60kg 20st * 4 tåhävningar på höjd kant

Humm.. tror inte att jag missade nån övning som vi körde. Men så är jag ganska seg i huvet nu också såhär efter passet. =)


Hurra hurra hurr...näe

Passet gick långt ifrån lika bra som jag hade hoppats på.

Zacke var jätte trött efter en natt då han hade blivit väckt mest helatiden av skrikande folk ute i korridoren. Något jag hade lyckats sovit igenom. Sen att det inte kom nån annan till träningen förutom oss två gjorde det inte lättare direkt. det fanns helt enkelt för många faktorer som talade emot oss.

Men även om varken hoppen eller grunderna var nått att hurra över så gick i alla fall formen bättre. Övade på en bit av min nya svärdform och fick veta detaljer om hur jag skulle röra mig å gick från kritiken "dåligt" med en blick att jag var hopplös, till "bra, där har du rätt känsla!". Å imorgon skulle jag öva på nästa bit av formen.


God morgon

Så var det äntligen måndag igen och jag sitter å väntar på att klockan ska bli bara lite till innan jag går bort till hallen.

En banan-jorsnötssmör och proteinshaker tillsammans med fem mandlar och en äggvita fick bli frukosten som jag hoppas att kunna träna riktigt hårt på. Zacke som jag tror bara tog ett ägg kommer förmodligen att bli hungrig halvvägs in i träningen. Har nämligen hänt ett par gånger tidigare.

I övrigt så hoppas jag väl mest på fortsatt mulet väder så det inte är allt för varmt framåt dan när vi ska ut och fysa. Å eftersom det är ny vecka så måste jag variera övningarna lite men har än så länge inte bestämt mig för vad jag ska göra.

Sådär ja dags att gå å träna, i fredags hade vi det braziljanska landslaget som satt och tittade på oss när vi tränade. Får se om dom kommer för att kika även idag.

Tidsfördriv

På en vilodag tycker i alla fall jag att det blir en aning segt.

Den här helgen känns inte som om den kommer gå lika snabbt och smärtfritt som förra gjorde. Jag har väl redan vant mig vid att ha träning om dagarna. Men en sak är säker, vila behövdes. Imorse vaknade jag inte försen strax efter tio å då hade jag legat och snarkat i omkring 11 timmar.

Innan Zacke vaknade nån gång mellan 11-12 hade jag hunnit lära mig första halvan av svärdformen som jag hade tänkt att tävla i om tre månader. Tyvärr är det andra halvan som är knölig, men det ska nog också gå fint.

Vid lunchtid hoppade vi in i svart taxin å åkte till wudaokou för att äta, köpa nån film och handla.
Men nu, resten av dan har blivigt väldigt seg. Zacke sitter och spelar resident evil 4 på sitt PS så han har ju att göra.Medans jag öppnade paint för att fördriva tiden. =)Målvikten

Ställde mig på vågen igen för första gången på ett bra tag, 60.7 kg


Förut när jag började träna tyckte jag det var jobbigt att jag kom över 55kg, sen gick jag även över 60kg och där fastnade jag. Å visst är jag på nått sjukt sätt glad när den visar under 60.

Men den här månaden har jag ett nytt mål,  Jag Ska Gå Upp!

Juli ut
ska jag ju träna väldigt mycket fys, dessutom hela kroppen. Så om jag inte går upp nånting så kommer det betyda att jag inte har byggt några muskler, å vad skulle då vitsen vara med all fysträning?!

Det som kommer vara mitt största hinder i att bygga muskler är värmen. Inte så att det kommer vara för varmt för att träna, utan snarare för att äta. Ska jag kunna bygga upp måste jag ju tillföra rätt näring och även lite mer än vanligt. Vilket blir helt tvärt om än vad jag vill göra under varma dagar. Hitintills har jag tyckt att det räcker gott och väl att bara äta en gång om dagen sen vi kom tillbaka, vilket jag inser att jag måste ändra på om jag vill bygga upp nått.

Suck! Jaja, jag vet nån som kommer få gå runt och vara illamående ett bra tag framöver pga att hon måste tvinga i sig en massa mat..

Fys

Ett riktigt svettigt fyspass är gjort.
Att det blev så väldigt svettigt berodde inte enbart på att vi körde hårt, utan det har självklart även med värmen att göra. =)

Jag var ju redan svettig innan vi gick och tre övningar senare började jag fundera över mitt val av en lila tröja.

Fyra övningar till och det syndes tydligt att jag hade ansträngt mig. =)
Som tur var bor man ju inom området å är man på ett sport univeritet kan man gott och väl få gå runt och vara svettig. Dessutom gick jag ju bredvid Zacke och hans tröja hade gått från vit till genomskinlig och låg som slickad på honom. =P

Nej till tävling

Vardags träningen är snart slut för den här veckan och det känns faktiskt ganska skönt att få vila imorgon. Allt jag har kvar att göra är ett helkropps pass styrka.

Vi var inte många som tränade idag!
Under grunderna var vi tre stycken som körde. Sen när det blev formdags så var det bara jag och Zacke kvar så det blev en aning intensivt vilket iofs bara är bra, specielt på en fredag. Att hon dessutom sa att vi hade förbättrats sen i måndags kändes minst lika bra. =P

Vi fick också veta att idag är det den sista dagen för att anmäla sig till en tävling som ska vara här på skolan den 20:e augusti. Å även om det är bra med tävlings erfarenhet så kommer vi inte att anmäla oss. Jag vill nämligen ägna närmsta tiden till att lära mig nya rörelser för att kunna lägga in i mina former till VM. Å om vi nu skulle anmäla oss betyder det att vi måste börja träna helform. Då blir det inte mycket tid efter tävlingen till att lära sig alla saker jag hade tänkt mig.

Facebook

Stora problem här i Kina!!
Facebook blev spärrat för mig i förrigår när jag höll på för fullt där inne. Hade det vart för en vecka sen så hade jag nog inte kunnat brytt mig mindre men NU?! Dom verkar inte fatta vad dom gör mot mig. Blev ju fullkomligt beroende av den där jäkla farmen som mamma tyckte att jag skulle börja med. Å nu kan jag inte fortsätta.

Men det börjar närma sig att jag ska kunna komma tillbaka, hoppas jag i alla fall, eller så är jag inne på helt fel spår. Jag har kommit så långt som att kunna få upp förstasidan i alla fall. Men jag lyckas bara för att jag öppnar den iine på nån annan proxy-sida å idiotiskt nog kan jag inte logga in där.

Nått geni som kan ge mig ett tips? Annars känns det i alla fall som om jag har nått att göra med fritiden här borta, ta mig förbi kinas j*kla brandvägg!!

Varför skulle facebook vara så farligt för det här landet?

Kina samtal från Sverige

man har väl knappast legat på topp den senaste tiden vilket fick straffa sig idag. Större delen av kroppen gör ont sen gårdagens styrka, och självklart även från att jag har börjat köra form igen. Handform brukar visa sig vara bra träning efter en stunds vila.

Men vilan verkar som vanligt ha gjort en ganska bra verkan eftersom både vår morgontränare och vår tidigare privat tränare påstår att det ser bra ut och att jag gör rörelserna rätt. Men nu är det tydligen armarna som är min svaga länk, axlarna är alldeles för stela. Så dom har jag fått i uppgift att stretcha en massa och att tänka på att slappna av i under passen.


Lagom till att vi är tillbaka här i Kina så hör en av killarna från skollaget av sig och säger att han är i Stockholm! Kan inte vara nån annan än den rika killen vars storebror bygger upp sitt eget lilla Kina i Sverige, Dragon Gate har säkert dom flesta av er hört talas om. Han tyckte i alla fall att Sverige var jätte fint och lugnt. Får kolla mer med honom om 10dar vad han gjort för då är han tillbaka här i Peking igen.

Nu sätter vi igång!!!

Ok i och med att veckan började om så gör även vi det.
Från och med idag börjar vi med träningen "på riktigt" igen. Efter att ha lullat runt i nästan två månaden sen tävlingen så är det verkligen på tiden!

Varje vecka blir det:
5 wushu pass
2 intervall pass
1  längre löpnings pass
3 styrketränings pass   

Å så en massa stretching på det.

Visst låter det bra, kanske lite för bra för att vara sant! Men man måste väl få drömma =P
Jag har i alla fall klarat av dagens träning med wushu och styrka. Imorgon är det wushu och nån form av sprigning så får vi se om det blir lång löpning eller intervaller.

Värmen

Nu har vi äntligen kunnat sova ordentligt på natten det har nämligen blivit lite svalare och skönare här i Peking. Solen har vart i moln de senaste två dagarna.

Men man märker ju väldigt tydligt att en svensk viking som mig =P inte riktigt är van vid sån här värme.
*   Sitter jag still i 30min eller längre sväller fötterna upp en storlek.
*   För att kunna sova behöver man fläka ut sig över hela sängen, fläkten ska vara på och varken kläder, täcke eller lakan går att tänka på.
*   Jag dricker ca 3 liter vatten och kissar ändå gult.
*   Man lämnar svettränder (saltavlagringar) på kläderna efter ett träningspass.
*   Vi tycker det känns svalt och skönt idag då det "bara" är 27 grader.
*   Sträckningen gör inte så jätte ont!!!

Hett som i hum-hum

Satan i gatan vad det är hett här!!
Måste absolut köpa oss en termometer så vi kan kolla upp vad det är vi utsätter oss för här borta.

Sömnen blev en aning sporadisk under natten. Vi var ju väldigt trötta efter resan och tänkte att vi kan ta en liten lur sådär mitt på dan. Somnade väl ungefär vid 2-3 tiden och vaknade inte försen 4 timmar senare. Sen kom vi i säng igen frammåt elva tiden på kvällen då det blev sömn-intervaller på 1-2 timmar i taget. Det var riktigt varmt och tanken att ens ha ett lakan över sig fanns inte. Vi vill ju helst inte sätta igång ACn på allt för lågt, då blir skillnaden mellan ute och inne allt för stor. Så nu får den stå på 25 om dagarna så känns det svalt och skönt här inne utan att det är FÖR kallt.

Vid sju tiden behövde vi inte längre ligga och vända oss på nersvettade lakan för då var det dags att göra sig iordning för träningen! 1 ägg och 2,5dl mjölk med 1/2dl müsli blev frukosten för min del och redan på väg till träningen började vi svettas.

Men inget ont som inte för nått gott med sig. Jag var nämligen hur mjuk som helst och kunde köra alla grundsparkar utan minsta problem från sträckningen. Så imorgon antar jag att det är "inget gott som inte för nått ont med sig" som gäller, för även om jag vet att det inte var bra för sträckningen så var jag ju så lycklig över att kunna röra mig som jag ville så det var ju bara att köra hela vägen. =)
Tog det lite lugnare redan på formen, efter att ha vilat en stund ville nämligen muskeln ha nått att säga till om behandlingen den fick. Å särskillt glad verkade den inte =P

Älsklingen lyckades inte allt för bra idag då han skadade muskeln redan under uppvärmningen. Men det är nog ingen sträckning i alla fall så det går förhoppningsvis över relativt snabbt.

Resan

Resan tillbaka till Kina började för 16 timmar sen då vi hoppa in i bilen i Gnesta. Då hade jag precis tagit sista badet för den här sommaren och försökte ligga kvar så länge som möjligt i vattnet, simmade runt under ytan och bara njöt till fullo. Vid arlanda blev dom sista hej då;en av halv släktingar och familj.

När vi sen skulle passera kontrollerna började en kille prata på engelska med oss och hade fullt chå med att försöka komma på vad Zacke hette. "Fan vilken jobbig typ, vi känner dig inte ens" tänkte både jag och Zacke ända tills han prata om att han hade sett Zacke köra wushu för nått år sen på en tävling, då fick vi ge upp och erkänna att han tydligen hade koll på honom. =)

Efter att spenderat 8-9 timmar eller nått sånt på ett plan utan att lyckas sova nått var vi äntligen framme. Eftersom kineserna ogärna vill ha in en massa sjuka utlänningar nu när influensa A går runt hade dom infört en ny rutin sen sist vi åkte. Alla skulle nämligen svara på lite frågor om sin hälsa och var man skulle befinna sig inom dom närmsta 7 dygnen. Å innan vi fick kliva av planet kollade dom tempen på alla för att se om nån hade feber.

Tillslut var vi äntligen tillbaka i vårt rum här på skolan och det först gick gjorde efter att ha klivit innanför dörren var att sopa, och torka av golv och bort. Vi hade lämnat fönstret lite öppet eftersom vi inte ville att det skulle bli allt för instängt vilket hade resulterat i massvis med damm. Sen kollade vi med Kanadensarn och fick veta att träningen är i full gång fram tills den 17:e. Så imorgon kör vi, kanske inte på full speed men roligt ska det bli!

RSS 2.0