Varför sover jag inte??

Usch vad klockan är mcket! I alla fall för att vara mig. gick och la mig först vid elva tiden, men sen piggnade vi till gick upp och åt lite och tittade på Friends. Vid tolv gick Zacke och la sig igen och strax efter ett var jag trött och ville sova. men jag kunde inte somna så jag tänkte titta lite mer på Vänner.
Klantigt nog så glömde jag glasögonen inne i sovrummet och nu vill jag inte gå in dit igen för jag kommer bara väcka Zacke då. Linserna orkar jag inte sätta i för det är jobbigt att hålla på med dom. Så nu sitter jag med ansiktet jätte nära datorskärmen för att ens se vad jag skriver.

Inte finns det någon online att prata med heller så det här är jätte segt. INTE BRA! Jag gillar inte att vara vaken så länge, det känns inte bra. Vaknar hellre vid 5-6 tiden än att gå och lägga sig jätte sent.

Lalala...vad ska man göra nu då?

Jo men grattis då.

Så är man 23 år, men väntar fortfarande på att klokheten ska komma. Lite smartare kan man ju hoppas på att man har blivit. Annars så får jag se till att fortsätta undvika situationer där jag måste vara smart, sånt fungerar också. =)

Träningsschemat är gjort och idag var jag ute och sprang, fysade ben och var med på avancerade passet. Men om ni tror att jag är nöjd för det så har ni helt fel.
Var ganska nöjd fram tills wushu passet där jag inte körde lika hårt som jag önskar att jag hade gjort. Så bättring tills nästa gång!! Måste våga köra ordentligt och vet inte varför jag inte gör det. Mycket irriterande i alla fall.
Men imorgon ska jag upp till stan och träna så då kanske jag kör hårdare och blir nöjd. Hoppas på det i alla fall så jag inte blir deppad efter det passet också.

Men nu ska jag köra en snabb dusch och sen ska jag få lite massage. Massage gillar vi! Så då blir jag säkert på bra humör igen, men då är det ändå dags att sova. =)

Det ordnar sig alltid!

Nu har jag börjat vänja mig vid att det är så här det kommer vara. Ja förutom det faktum att jag ska jobba en massa sen också. Träning har man ingen lust med längre, eller visst känner jag för att gå bort till "hallen" och träna en massa. Problemet är bara att "hallen" ligger i kina. (Blir en väldigt lång promenad) Så jag måste väl försöka hitta ett bra ställe utomhus där jag kan hoppa runt.
Men nu lägger jag ner ganska mycket tid på att plugga, vilket tydligen lönar sig.

"En mycket bra utförd uppgift med utmärkta svar så det kan inte vara bättre än så!"
Var feedbacken jag fick på min senaste inlämningsuppgift. Blev jag glad, och det känns lite roligare att fortsätta.

Blir lite smått galen på Zackes dator som hänger sig en massa, ser till att spara ofta när jag skriver uppsatser. Men måste ändå koppla in min dator istället snart så jag kan uppdatera vår hemsida.

Nä jag måste nog göra något slags träningsschema snart där jag får lägga in mer springning och fys eftersom det tydligen inte kommer bli så mycket wushu...
=( *snyft* Det får bli i nästa pause jag har från pluggandet.

Tillbaka i sverige

Måste göra om min header nu när jag inte är i Kina längre, men det väntar jag med tills jag har internet hemma. Vill inte sitta hos Fia och hålla på med det.


Det är så tomt och ensamt här, Zacke jobbar hela dagarna. Jag pluggar en del men det blir ändå tid över då jag inte har något att göra. Ska sätta igång och träna så går det lite tid till det, men det är inte allt för kul att träna själv heller. Saknar kina, träningen och vännerna. Känns lite skumt, hade blivit van att gå runt och prata med Jakob hela dagarna. Vet inte hur man ska beskriva det, har aldrig saknat en person förut om det inte vart min pojkvän. Jag gillade faktiskt att ha någon att prata och umgås med, det är alltså så här det är att ha en riktigt bra vän.. humm inte helt fel. Trist bara att vi inte kommer träffas mer. Eller får man åka utomlands bara för att träffa en vän? Tror inte att Zacke skulle gilla om jag gjorde det eftersom det är en kille, men om det var en tjej då?


Idag måste jag köra en massa svärd för det verkar som om det faktiskt blir tävling nu i februari. Kommer inte hinna lära mig handformen bra tills dess så jag ska bara tävla i svärd då. Måste gå igenom tongbei också annars kommer jag glömma den och då är det kört.


Ett bra tag.

Har visst inte suttit vid datorn och haft tråkigt på länge eftersom det inte blivit så många inlägg.

Är ofta nere hos dom andra och pratar eller kollar på film/serier. Det är väl lite bra att vara social men om cirka två veckor åker jag hem och kommer förmodligen aldrig mer prata med dom.

Men så träningen då... Var lediga tre dagar i rad för att det var nyår och dom dagarna vände upp och ner på mitt dygn då jag gick och la mig runt 1 tiden och i vanliga fall brukar ligga i sängen vid 10. Så igår och idag har jag vart helt borta under träningspassen. Kändes riktigt hopplöst i början, ungefär som om jag hade druckit alkohol, varken kroppen eller hjärnan gjorde som jag ville.
Men så en stund in på formen tog jag en koffeintablett och sen vände det. Hade fortfarande problem för att jag glömmer hur formen är men jag kunde i alla fall köra hårt. Blev riktigt förbannad ett par gånger under träningen, som när tränarn gör om min form så jag inte får plats längre...grrr. Men när det gäller wushu är det bra att vara lite förbannad för då ser det oftast bättre ut.

Efter lunchen gick jag tillbaka och tränade lite till. Delar, halvform, fys, raksvärd, bredsvärd och två olika handformer. Sen låg jag död på mattan en stund innan jag kunde resa mig upp och släpa mig hem, länge sen det tog så lång tid att gå en så kort stäcka. Hehe

Men oj vad bra det kändes att träna hårt igen, i början av dan undrade jag hur jag skulle göra för att få lust att träna igen, och nu vill jag bara träna mer men orkar knappt röra fingrarna för att skriva det här...

RSS 2.0