Vilket jävla sug!

Hallå träningsfantast!

Nu jäklar suger det i benen!!

Det kan väl inte vara någon som har missat den fantastiska övningen grodhopp?! Det är i alla fall en av wushu-utövarnas favorit träning. AJAjaj å så lite mer AAAj - men samtidigt kan vi inte gör så mycket annat än att skratta när vi har tränat tills vi mår illa och benen viker sig under oss när vi försöker gå.

Det här det är en viktig del i Gnesta FYS. =P
LOVE IT


Frukost med min bästis =P

Härligt med långledigt!
Inte för att jag har tränat särskillt mycket, men jag har haft det bra ändå.

Grillat för fullt, ätit jordgubbstårta, lekt lekar, skjutit pilbåge och kastat macka nere vid havet blandannat.


Å så kom jag nyss på att det är innomhus träning med wushun ikväll! Det ska fasen bli skoj att träna lite tekniker.

Men först en promenad i solskenet och köpa sig några powerking.En ägg-fantasts bästa vän! 55sek i micron så har man ett ägg med perfekt gula.


Gnesta wushu kör ben...för ovanlighetens skull =P

Nu tar jag en powerking å så håller vi tummarna för att det inte ska bli mer regn idag.För även om man känner sig jäkligt bra som tränar ute i spöregn så skulle jag inte alls ha nått emot att få springa i solen idag.


Idag ska jag se till att gruppen får träningsvärk i benen!!


POLEDANCE!

YES!

Idag blir det ett pass uppe i sthlm. Visst att det bara är egen träning men jag ska nog kunna träna på ordentligt i alla fall. Det är ju inte så att jag inte är van att träna utan tränare. =P


Nu är det bara att hoppas på att jag kommer ihåg några av rörelserna så jag har lite att öva på.
Annars så skulle det ju finnas en tränare där så man kan be henne göra nått coolt. =P
För att vi är lite bättre än alla andra

Jag gick till gymet i stort sett varje dag under semestern men nu sen vi startade igen med sommarträningen så har jag haft ständig träningsvärk. Det är en skön känsla!!


Igår tränade vi ute i SPÖREGN, å visst måste ni hålla med mig - det känns som om man är lite bättre när man är ute och tränar medans regnet vräker ner. Då kan man tänka på alla dom som skippar sin utomhusträning pga regnet och känna sig lite stoltare över sig själv medans man gör sina armhävningar i gräset.
Hopp och lek

Det är vad min träning har bestått av idag.

Fick för mig att jag ville lära mig en ny sak. Men det verkar som om det krävs lite mer än en dags övning för att få till det. Tror mina ben är en aning för tunga jämfört med min styrka i överkroppen.


Men bara man övar så kommer styrkan som behövs att komma med tiden.

Meningen är alltså att jag ska lyckas hålla kvar benen...
På eftermiddan körde vi ett pass i lokalen där jag ägnade mig åt parkour - eller så kan man ju lika gärna kalla det hinderbana, och att stå på händer.

Fram med bommarna, springa runt hoppa över, klättra på väggen, hänga i saker - leka leka leka!!


Å vad gör man efter ett träningspass!?Lantlolla träning

Helt otroligt, igår tog jag faktiskt en vilodag.


Jupp sant sant, jag gjorde faktiskt nada. Smaskade räkor och kollade film och serier hela kvällen istället. Så jäkla skumt det kändes. Man använde större delen av kvällen på att kolla klockan som vanligt för att se om det inte var dags snart att sticka till träningen. Men så fick man påminna sig själv om och om igen att
"Nej du, idag ska du vila".

Men idag slapp jag det problemet. Stack till gymet och mörade på med olika kroppsviktsövningar för överkroppen. Så jäkla roligt i början då man känner sig jätte lätt i övningarna. Men efter bara ett par set har jag helt plötsligt blivit blytung och kan knappt lyft upp mig själv.
Sen roade vi oss med lite mer lantlig träning i form av skogspromenad, hoppa- och springa upp på höbalar.


Jo faktiskt det är sånt som alla på landet roar sig med.
Eller vadå, det är väl inte bara jag =P


Roligt måste det vara också

Mellanmåls dags, så man kan träna ordentligt sen.

Sen har vi planerat att köra kondition på träningspasset. Springa runt runt på en löparbana - inte riktigt, det är nånting jag bara skulle få för mig att göra om jag var själv. Men när man ska hålla i träningspass för andra måste det vara lite mer varierande och roligt. Folk har en tendens att tröttna annars.Smaskens - stekt ägg med keso, sweetchilisås och oliver


Kryp som en ödla, svättas som en gris

Sjujäklar vilken träningsvärk jag har!!

Det gör ont bara jag sitter helt stilla, gissa om dagens uppvärmning KÄNDES!
"Å så sparkar vi bakåt" Vems smarta idé var det, om inte min. =P


MEN, benen fick vila efter uppvärmningen - ja och sparkarna - för idag var det överkropp.

Armhävningar, dips, sit-ups, gecko, fällkniv, planka, rygglyft och ett par till magövningar.


Geckons gångstil är en riktigt bra övning!


Say it with a straw


Du är lika läcker som sommarens första smultron!Vilken väg ska man ta? Fel väg såklart..

Den planerade träningen blev inställd, men man kan ju inte bara sitta och hänga hela kvällen för det. Så efter att ha haft en myskväll ute på balkongen tillsammans med en bok så vart det ute träning.


En svätting jogging runda närmare bestämt.

Hade tänkt att ta en runda på 6km, men så sprang jag lite fel och den slutade på 7,35 istället. Men man tar ju hellre för långt än för kort! Jag tog mig i alla fall runt på 43minuter så det var en skön och lagom kvälls tur.


Å vad gör man efter att man har tränat!?

STRETCHAR SÅKLART


Inställd träning

NEJ!!

Ringde för att boka in mig på kvällens pass i poledance men fick istället veta att den blir inställd på grund av för litet intresse. Det var bara jag och en till som hade anmält oss. *ARrrg*

Det är bara att hoppas att det blir nånting nästa vecka, jag vill ju inte behöva vänta ända tills hösten innan jag får dansa runt igen.

Det är lite osis att man inte har plats till en stång här hemma.
Humm - kikar runt och funderar lite - det blir fästmannens datahörna som ryker. Spela dator eller titta på mig när jag dansar - han kommer välja datorn.


Kvalitet framför kvantitet

Så har vi haft sommarens första utepass för klubben. Vi hade en fantastisk uppslutning med hela 2pers - ja förutom mig och Zacke alltså. =P För oss spelar det inte någon större roll, hellre få som tränar hårt än många som går runt och drar fötterna efter sig!!!Ca 30minuter med uppvärmning, tänja och wushu rörelser = sparkar.
~~
40minuter benträning på det med upphopp, "indianhopp", gongbuhopp, grodhopp, mabu och utfall
~~
Avslutningsvis STRETCHING såklart


En ny härlig vana

Då har man nyligen kommit hem från en dag på kontoret. Jag har nämligen slutat slipa knivar för att istället fixa med företagets ekonomi. Så idag satt jag hela dan med ett månadsbokslut som inte riktigt ville sig. Att man kan bli så jäkla glad över att lite siffror stämmer är ju helt otroligt.. Men så är det väl när man håller på med nya saker. =P

Så cyklar man lyckligt hem genom Gnesta och det luktar grillat och blommor om varann! SATAN VA SOMMARN ÄR UNDERBAR! Ikväll blir det ett dopp i sjön igen. För att få behålla känslan av semester en liten stund till. Vi åker ut strax efter att solen gått ner, snabbt av med alla kläder å så springer vi ut i vattnet.

Man skrattar och huttrar till lite, men oj vad härligt det är ändå! Så kikar man längs stranden, bryggorna och husen en bit in - om inte jag ser någon så ser ju ingen mig heller - å så snabbt upp igen och vira in sig i handduken.Kanske lyckas man behålla lite av semester känslan tills dess att det är dags igen om 6 veckor.


Morsning korsning

Så var det dags att sätta klockan på halvsex om dagarna igen för att dra på sig träningskläderna så man hinner göra nått vettigt innan man ska tillbringa hela dan på kontoret.
Idag körde jag en härlig promenad~jogging tur i morgonsolen i en 20min innan jag hängde mig i ribbstolen för att förbättra magrutorna lite.En proteinshake och ett par ägg sen blir det cykeln till jobbet!


I´m back!

Sista kvällen på semester och den kommer avslutas med ett nattdopp innan sommarens vardag börjar imorgon.

Tillbaks till jobbet och sommarträningen startar upp.

Sommarens schema:
Wushu utepass: Måndag, onsdag & torsdag.
Poledance: Tisdag
Wushu innepass: Söndag
Gym & Löpning: olika vecka från vecka = vid tid och lust

Just nu har jag både tid och lust så jag drar till gymet!


RSS 2.0