Dinner is served

Idag var vi inte sugna på riktigt samma saker.Så en sån där riktigt svår fråga - Vem åt vad?


Fredagsfys på gymet

Idag glömdes tyvärr kameran bort när det var dags för träning. Jag låg nämligen och sov när Zacke kommer och säger att träningen börjar om 5 min.

Ett pass på gymet där det kördes Benböj 50kg som uppvärmning, 70kg och sen även 2 set på 80kg. Det var djupt och tungt som gällde idag så ner under knät med höften och sen upp så snabbt som möjligt...Vilket inte blev särskillt snabbt mot slutet och på vissa vart jag fast någonstans påvägen upp innan jag lyckades komma över den där hämska gränsen där det är så sjukt tungt.

Hackliften upp till 75kg, benpress på 200kg, vader med böjning i knäleden, upphopp, vadhopp och dips var andra roliga övningar som kördes innan proteindrinken åkte in.


Wushu och fys i ladan

Så vart det dags för ett nytt pass ute i ladan.Övningen med en lutande skivstång känns riktigt bra för midjan! Helt rätt att köra för att snurra bättre i luften. Om träningen kommer fortsätta såhär resten av månaden så kanske jag äntligen kommer bli bra på sidosparkar. =P


Heldag i stan

Idag halv tio hoppade vi på tåget upp till Stockholm för en heldag. Å eftersom det var så väldigt längesen som det blev kinamat så körde vi på varsin "fyra små rätter". Inte helt fel, men jag fattar inte varför jag fortfarande envisas med att ta rätter som har friterade saker när jag ändå jämt pillar av frityrsmeten - den är ju så äcklig.

 Lite nytt protein, armband, tröjor, träningsväska och underkläder lyckades jag hitta som jag bara var tvungen att ha med mig hem.

Sen var det dags för ett träningspass nere i Stockholm wushus källare där jag för fösta gången på vad som känns som evigheter körde ALLA hoppsparkarna med spark. Vad som var ännu bättre...DET GJORDE INTE ENS ONT!!Men nu har jag kommit hem och gett mig på utmaningen steka bacon, falukorv och ägg i underkläder. Jag är svag för sånna där riktigt salta saker. Å för dum och lat för att orka klä på mig en massa kläder efter att ha duschat.Ha nu en toppen kväll/natt och vila ordentligt för imorgon är det hårdträning som gäller. Jag har gått med på att under en månad köra all träning som Zacke tycker att jag ska göra...SPÄNNANDE!

Härligt härligt

Så har man kört ett härligt hårt och bra träningspass. Jogging och styrka som sagt å dom här övningarna körde jag med 3-4 set av varje och mellan 8-12rep. Hantlar och gummiband körde jag ihop och samma sak med bänk och handstående.

Laddar

Mellanmål innan träningen - ena med keso och oliver, andra med två billys panpizza. Kan ni gissa vilken som är min och vilken som är Zackes =P

Nu är jag faktiskt ledig i FEM dagar!! Ska bli riktigt skönt och förhoppningsvis kommer det bli en hel del träning. Nu blir det ett pass med 2,5km löpning ut till ladan där det ska köras styrka för överkroppen.

Uppdatering

Var ju galet länge sen jag tog mig tid att uppdatera lite om vad som händer. Ska försöka ge mer tid till det, men det är svårt att trycka in i schemat. Men en snabb uppdatering om vad som hänt.

 
Vi har fått lägenhet och skaffat två små katter - Xena och Luci.


Midsommar firades med kubbspel i ett soligt Gnesta.

 
Å självklart har jag tränat. =P Det är både gym, löpning och wushu som gäller i veckorna. Dessutom har benet blivit mycket bättre och jag har kunnat börja träna på riktigt allt mer. så nu inkluderas hoppträning och allt mer sparkar under wushu passen.