Damma av de gamla rutinerna

Imorgon börjar vi!

Dags att sätta klockan
igen och dra sig upp ur sängen vid sju tiden. Men det kommer förmodligen inte bli några större problem på den fronten just imorgon i alla fall. Jag längtar jätte mycket! Nästan så att det kittlas i magen, och helt klart tillräckligt för att jag skulle skratta, sjunga och hoppa fram i korridoren efter att vi fick veta.

Tillbaka till hallen, till mattan, träningen, skollaget!!Det enda vi är lite osäkra över är vilken tränare vi kommer att ha. Vill så gärna ha den mindre Li laoshi. Hon som rättar oss mycket, hjälper till å förklarar vad vi ska tänka på, hur vi ska röra oss och för oss det absolut viktigaste - vad dommarna tänker! Saker man inte direkt tänker på när man kör, vilken vinkel är snyggast att stanna i beroende på vart dommarna sitter. Väldigt viktigt självklart eftersom vi då även kan vinkla de rörelser vi är mindre bra på för att dom inte ska se det så tydligt. =P

Men risken finns ju alltid att vi kommer få den större Li, hon som sitter på rumpan hela passet, ja förutom då hon går iväg för att prata med nån annan tränare antingen på telefon eller någon som håller i en annan lektion. Hon som sällan rättar oss och som sitter och leker med sin telefon vart och vartannat pass. 

En stund i solen

Toppen väder heladagen!

Så jag tog en bok
och vattenflaska å gick upp på taket å la mig på madrassen Zacke hade tagit upp. Det var helt klart utan svårighet man fick några timmar att gå. Ligga i solen, läsa, njuta, drömma, det känns precis som ett sommarlov SKA göra. Hoppas att dagarna nästa vecka blir lika underbara för sen är det inte sommarlov längre.


Jupp det stämmer jag läser the twilight saga IGEN. Hittade ju halva bok 5 på internet, resten var väl inte skriven än innan den läckte ut. Men efter att ha läst det lilla som fanns av den boken så ville jag ju läsa ettan igen. =)

 


PromenadaIgår kväll fick jag för mig att jag skulle ut å gå lite
. Men vägen som jag helst ville ta hade jag inte gått tidigare så jag hade ingen aning om vart jag skulle hamna. Då det var mörkt bestämde jag mig för att skuta upp den rundan tills idag utifall att det skulle vara en återvändsgränd å jag behövde ha koll på vart jag gick för att kunna hitta tillbaka.

Så imorse när jag hade vaknat blev det den nya rundan, som ledde in i vad som kanske kan klassa som en skog här i Peking, vidare till ett en-plantage område och in i ett äkta kinesiskt bostadsområde med sophögar ute på gatan, låga hus med gångar där cyklar och tvätt och hundar är om vartannat. Tyvärr tänkte jag inte så långt som att ta med mig kameran men den rundan kommer det bli fler gånger.

En latis uthållighetsträning

Fredag betyder som vanligt självklart benträning.

Idag fick det bli lite mer uthållighet så det blev till att sänka vikten och ökade repetitionerna till 15 st per set.

Vissa påstår att dom kör djupa trots att dom vänder bra mycket tidigare,
men såhär ser i alla fall våra djupa benböj ut.

Benböj (djupa)

30kg 15st uppvärmning
40kg 15st
45kg 15st
51kg 15st
45kg 15st


Men det blir nog
till att lägga på 5 kg på varje set till nästa gång för det var inte försen jag kom upp på 50kg som det blev så pass jobbigt att jag faktiskt svettades och inte kände att jag skulle kunna fortsätta vidare när jag var klar med mina 15 reps. Så egentligen borde jag väl ha kört på mer redan idag men kände mig lite för lat för det.

Plugga ikapp

Nu e det nån som måste plugga massa kinesiska om det här ska gå ihop.

Bestämde mig ju för att jag skulle få äta godis medans jag pluggade kinesiska som ett sätt att sporra mig själv till att plugga mer. Ok det är nog inte många tränande som skulle tycka att det var den bästa idén, men jag tyckte det var en jätte bra tanke. Ända tills den sprack.

      Sitter man helt plötsligt och oförberädd med två sånna här påsar i handen är det inte det lättaste att lyssna till den där rösten som försvinner LÅNGT LÅNGT bak i huvet. "Nej nej, inte om du inte pluggar". Näe, den rösten var knappt en hörbar viskning då, som lätt gick att ignorera medans jag stopade in bit efter bit utan det minsta dåliga samvetet. Det var ju SÅ gott, vem kan på nått sätt må dåligt av sånt. Allt som känns bra måste ju vara bra. =P

Men tillslut verkar det som om jag lyckdes ta mitt förstånd till fånga, å så sitter man här ändå med en upplagen kinesiskabok och mumlar samma ord om och om igen i hopp om att det ska fastna nånstans. Jag har ju en del att läsa på om jag ska komma ikapp allt godisätande jag gjorde.Tack Jakob för godiset, det var inte bara gott utan hjälper mig att bli bättre på kinesiska också. =P

Social för hela året

Igår kom det hit en ny norrman som knappt kan ett ord kinesiska. så snälla som vi är hjälper vi till så han får i sig mat och lär sig hitta lite här omkring. Ok visst, ska jag vara helt ärslig så hade vi väl förmodligen inte gjort ett dugg för att hjälpa till om det inte var så att han var en vän till en vän och hade blivit ombedda att vara lite extra snälla. =P
En sak är i alla fall lite positivt med att gå runt med honom, man själv blir inte lika utstirrad. Han är typ 185 lång å dessutom lite större byggd än vad kineser är, han har tydligen kört mycket på gym tidigare. Å detaljen att han har blekt håret till stadiet kritvitt är också ögoninfallande.


Idag började man även känna av att väderet har blivit mer människovänligt. Vi kände till och med för att lägga oss och sola en stund, så Zacke tog en av madrasserna som ligger slängda i hela huset (dom håller ju på å renoverar rummen) och kastade upp på taket. Så nu börjar vi få en väldigt bra uteplats där uppe med solplats, å stort utrymme för att träna och spela badminton på.

Ben pass

Nu när vi åter igen inte kommer in i träningshallen blir det till att gå ner till det lilla gymmet här i huset.

Men nu har vi blivit tipsade om hur vi kan göra för att träna ben där nere så det blir bra benträning i alla fall. Det bränner fortfarande i benen och nu har det ändå gått över en timme sen jag körde. Märks tydligt att det var länge sen vi körde tungt med benen. Var ju i samma veva som jag bestämde att jag skulle börja köra mer på 80kg som vi inte längre fick träna i hallen.


Benböj
40kg 8rep
djupa
60kg 10rep djupa
75kg 4rep djupa
90kg 7rep höga
75kg 4rep djupa

Vader
75kg 20rep *3

Sen blev det den självklara stretchingen av spagat och även splitt

Tävlingen

Under helgen som var hade skolan anordnat en internationell tävling med deltagare från Japan, Korea, Kanada, Brasilien, England, självklart Kina å så Sverige. Sammanlagt var vi 130 tävlanden så det var väl en ganska stor tävling egentligen.

Det var samma tävling som jag tidigare nämnde som vi hade bestämt att vi inte skulle vara med på. Men i onsdags när vi var inne i hallen och tränade kom tjockis tränarn dit för att kolla på medans kineserna övade inför uppvisningen dom skulle ha på tävlingen. Men innan hon gick kom hon fram tills oss och sa att vi som tränade så bra borde vara med på tävlingen. Efter att jag och Zacke förklarade att vi inte hade tränat tillräckligt på våra former och att vi inte kunde dom tillräckligt bra för att tävla nu svarade hon bara "inga problem" å plockade upp sin mobil och ringde och anmälde oss.
Hahaha här har man inget att säga till om utan det är bara att göra som tränarn tycker. =P
Men eftersom det alltid är bra att få tävlingserfarenhet även i situationer som man inte alls hade räknat med så gick vi självklart dit och tävlade. Vi hade ju ändå haft hela tordagen på oss att träna på formen, då jag iofs knappt orkade köra halvform, men men, smådetaljer.

Under lördagen var det först invigning och sen uppvisningar av skollaget. Vilket kändes betydligt mer rätt än under EM då invigningen skedde efter att tävlingarna redan hade börjat.
                    Ett par timmar senare var det Zackes tur att gå upp på mattan och köra sin form. Själv fick jag vara nervös en extra dag för jag körde inte försen på söndagen. Men jag hade ändå mer hjärtklappning medans Zacke tävlade än när det var min tur.

 
Tror Zacke var ganska nöjd sen när han såg filmen på sin form, själv har jag inte riktigt bestämt mig för om jag ska vara nöjd eller inte. Men jag klarade i alla fall att köra hela formen utan att ramla ihop och dö av utmattning så det är ju alltid nått att vara glad över =)

Å så fick vi varsitt diplom när det var klart, å diplom från tävlingar är alltid bra att ha.

På första sidan

För säker flera månader sedan hörde ÖSP - en tidning - av sig för att skriva en artikel om oss och wushun.

När tidningen kom ut nån vecka senare och artikeln inte var med hörde dom av sig och sa att dom inte hade plats för den i det numret. Självklart trodde jag då inte att den skulle komma med i tidningen senare heller men där hade jag visst fel.


Hela artikeln kan ni läsa här.

Tillbaks online

Nu känns det som en evighet sen det hände nått här på sidan.
Men jag antar att alla där hemma har fattat att vårt internet har vart nere igen men att allt e bra som vanligt med oss.

Så en uppdatering om vad som har hänt här på universitetet den senaste veckan.

Jag har börjat plugga lite mer på min kinesiska, själv här på rummet i och för sig men jag lär mig ju ändå mer än om jag inte försöker alls. Å som den äkta godisgris jag är så motiverar jag mig själv genom att låta mig äta godis medans jag pluggar.

Eftersom vi har lite extra energi som vi tyckte att vi behöver göra oss av med nu när det är lov och inte riktigt lika hård träning så gick vi ut och köpte varsitt badmintonrack. Å utan att vi blir det minsta förvånade så stannar kineserna upp och stirrar för fullt när dom ser utlänningar göra nått. Det blev likadant när vi stod uppe på taket, men istället för att samlas i närheten av oss å kolla så står dom då på taket mitt emot å tittat. Kunde kan ha nått å göra med att jag tar av mig tröjan när vi kör uppe på taket. Zacke påstod i alla fall att dom gick iväg när jag ställde mig så att jag inte syndes, å att dom kom tillbaka när jag flyttade mig inom synhåll igen. Låter helt klart fel, men kineser e ju kineser.


Å så har vi tävlat också men det skriver jag mer om senare nu är det dags att äta lite.

Persiko fanta

Blev en liten kvälls promenad efter att solen hade börjat krypa neråt och värmen inte längre var riktigt lika påtaglig.
Men jag tror faktiskt inte att tempraturen går ner allt för mycket under 30grader ens på natten så när jag kom tillbaka med en riktigt kall dricka och satte mig under ACn så kändes det härligt att vara på rummet igen.
     
Den nya Fantan som har kommit ut här i Kina är så fantastisk god! Persiko smak, lite syrlig men ändå söt å nästan genomskinlig så den på nått sätt känns lite fräshare. Alltså ännu en sak som jag kommer kunna sakna när jag tillslut kommer tillbaka till Sverige.

Sen blev det hemkört från The Kro´s Nest. Jag försökte ännu en gång på att beställa en grekisk sallad och för första gången fick jag faktiskt rätt. Förmodligen för att vi beställde på internet så dom inte behövde problemet att förstå engelska på telefon. Vet ju inte hur man säger "grekisk sallad" på kinesiska. Zacke satsade på en hawaii pizza med extra annanas, å när min sallad var slut så snodde jag en slice från honom. Gott gott
         

Socker sött

Å så lite rosa skimmer på det så har vi en lördag.

När det nu är vilodag
får man försöka få tiden att gå på annat sätt.
Rota fram lite tjej produkter, smink, nagellack, söta små toppar å sånt där. Å utan nån större ansträgning kan man nån timme senare ligga på sängen bara lata sig igen men känna sig lite finare.

Eftersom det är lördag så satsade jag på att istället för att skiva frukt i morgonens yoghurt så smulade jag ner lite chokladkakor istället, inte helt fel kan jag ju säga men lite för sött för att jag skulle vilja ha det fler dar i veckan. Till mellis blev det också ett nytt experiment. En banan som jag ringlade lite chokladsås över och sen pudrade med mitt vaniljprotein.

Helt klart nånting som kommer hända fler gånger. Det vore väl kanske bäst att hitta nått annat än chokladsås att ha på om jag skulle få för mig att börja äta det för jämnan. Jag får prova mig fram helt enkelt, men just den här kombinationen är nånting jag kan rekomendera.

Invägning och benträning

Lördag morgon och det är dags för den veckliga vikt kollen.
Jag har inte kommit upp över 60kg igen men är uppe på 58,9kg i morgonvikt. Så under dan lär jag lätt komma upp på sextio, speciellt som det är lördag och jag kan smälla in hur mycket glass och kakor jag vill.


Det blev ingen vända ut till löparbanan igår. Däremot följde Zacke med mig upp på taket där det blev spänst och ben träning. Ingen spänst för hans del, utan han körde mer uthållighet medans jag stod och studsade.100 upphopp, var 3e landa i mabu
100 vadhopp, var 3e med höga knän
Benböj på ett ben 10 * 3

Som en gris

Inte för att jag vet exakt hur mycket en gris svettas, men jag svettas i alla fall som en gris.

Dagar som den här
när det är runt 40 grader gör det knappast bättre.
Ok, jag kanske får skylla mig bara en aning eftersom jag har bestämt mig för att det är snyggare med långärmat och envisas med att bära det både under träningen och annars när jag går ut. Men jag försöker ju kompensera det hela genom ett par jätte små short. =)


Men trots hettan så tog jag mig ut för att fylla på kylskåpet å fruktförrådet. Tycker det är himlans jobbigt när man är sugen på nånting men inte har nått på rummet att stoppa i sig. Så nu har vi i alla fall massvis med nykokta ägg som det bara är att smälla in å jag kan ta mig ett litet mellanmål.Tänka sig att uppskivad frukt är så mycket godare.

Inställt fredagsfys?!

Redan fredag!

Mellan måndag och torsdag
tycker i alla fall jag att det känns som om man har massa träning kvar. Men varje gång man kommer till fredan känns det som om det har gått alldeles för snabbt. "Men, det kan inte redan vara fredag! Jag har ju inte hunnit gjort allting, vadå ska det inte vara träning försen på måndag igen!?" Shit tiden får inte gå så snabbt, jag hinner ju inte lära mig allting jag vill under en vecka!

Det är jobbigt det där med att det tar tid att lära sig nya saker när man inte har så mycket tid som man vill.

Landningarna blir inte alltid riktigt som man vill. Men om man övar exakt samma hopp under mer än en halvtimmes tid så kan man väl tyvärr inte räkna med att alla ska gå lika bra. =)
Allt som allt är jag faktiskt ändå nöjd med veckans sista wushu pass. Trots att fys-rummet var låst och vi fick gå från hallen utan att ha kört vårt fredagsfys. Ojoj hur ska det här sluta, kommer vi orka gå ut till löparbanans lilla utomhusgym för att köra spänst? Eller snarare kommer jag verkligen lyckas dra mig ut dit själv när jag vet att Zacke inte kommer vilja?! Hans vader är nämligen helt förstöda sen sist han var där ute och hoppade, så spänst träning är inte nått för honom än på nån dag.

Bygger upp styrkan

Det är inte så ofta det händer men ibland så.

Gick ner till det lilla gymet som finns här i huset för oss utlänningar. Anledningen till att jag inte känner behovet att gå dit så ofta är väl att det inte finns nånting för benen där. Annars hade förmodligen jag och Zacke sprungit ner dit var eviga dag. Men eftersom jag tyckte att jag har vart lite dålig med att köra överkropp den här veckan så fick jag dra mig ner dit.

Hade det inte vart för värmen hade jag hellre gått ut till löparbanan för att träna överkroppen, men det får bli en annan gång när det är svalare ute igen. Dagar när solen är framme måste jag försöka hålla sig i närheten av en ac om jag ska kunna fungera som en människa.

Långsamma människor

Tji fick man för att jag tyckte det gick snabbt igår.

Inte ens träningen gick snabbt imorse. Nu börjar kroppen knarra och gnälla som ett gammalt hus igen. Att det sen bara var jag och 20st som körde tai ji i hallen gjorde ju knappast att tempot gick upp. Inte konstigt att det kändes segt när man ser folk i slowmotion överallt. =)

Så det blev en ganska lugn dag för min del också. Svängde mest runt på svärdet, tränade på att kasta det och övade på grunderna. Efter närmre två timmar hade jag tröttnat totalt och gick över till att träna magen och stretcha.

Men först blev det ett par hopp övningar också.

Jobbigt läge

Crap!

Zacke bestämde sig för att onsdagar skulle bli en av hans "lyx-dagar". Han får äta pizza, McDonalds, chips, godis, ja helt enkelt exakt vad han vill. Han kan lika gärna bara äta frukt hela dan om han nu skulle känna för det. Men det var väl mest pizzan han ville åt skulle jag tro å då är det ju roligare att lägga en lyxdag i veckan och en på helgen istället för att ha lör-sön, han är ju inte lika sugen på pizza dan efter han har ätit det.

Medans jag har bestämt att ha lyxdagar då det inte är så mycket träning, alltså ganska självklart att det blir på helgen. Nu måste jag bara lyckas hålla mig borta från skiten när Zacke sitter och smäller in på en onsdag. Får tänka på att om jag misslyckas och tar nått snacks på HANS lyxdag blir det till att springa tills minst lika många kalorier har blivit brända igen. Å springa står ju inte högt på min lista av träning jag gillar. Räcker gott och väl med mina söndags mornar som jag har bestämt mig till att spendera en timme av genom att springa runt runt på banan.

Så får vi hoppas att oviljan att springa ännu mer lyckas hålla mig borta.

Snabbis

Äntligen vart det en dag som gick snabbt.

Förmodligen för att jag har sysselsatt mig hela dagen. Först efter träningen var det självklart dags att stoppa i sig nått å jag satsade på en shaker med mjölk, banan, vaniljprotein, jordnötssmör och havregryn.

Sen spenderade jag ett bra tag med att kolla film från morgonens träningspass innan vi tyckte att det var dags att träna lite igen. Men eftersom vi inte får komma in i hallen nå mer under dan så fick det bli utomhus i hettan. Så ut på taket och klättra vidare över till hotelltaket där vi tycker det är bättre fäste och mer utrymme.

Där blev det svärd! Grunder, grunder, grunder å så form.

Morgon träning piggnar inte upp

Å vi börjar om på nytt.
Samma sak som igår
, självklart! Men istället för att kontorsfolket fick ringa så följde vi med en kines in i hallen. Nej nej, de e sant, det här är våran tränare! LOVAR!

Idag lyckades vi med några toppar igen under träningspasset.
Jag fortsatte att sätta hoppet jag lärde mig igår, men idag la jag in detaljen att hålla ett svärd i handen samtidigt och det gav mig inga större problem. Lyckades även ta tillbaka framsteget jag gjorde för två veckor sen i min kombination jag försöker lära mig - sätta ihop två olika hopp utan att ta några steg emellan dom. Fast hur många försök jag än gjorde på att INTE vara en fegis så vågade jag inte satsa allt i den tredje saken jag försöker lära mig.

Zacke som inte är riktigt lika feg, utan bara lite, klarade nästan att landa en twist i spagat. Skulle inte förvåna mig det minsta om han sätter den perfekt redan imorgon.

Förutom att hoppa runt och sparka för fullt runt omkring oss blev det även djupa benböj. Men efter 2 timmars träning hade vi väl inte direkt den bästa styrkan. Blev i alla fall några på 50, 60, 70 och 80 kilo. Vi får ju tyvärr inte komma tillbaka in i hallen senare på dagen så det är ju bara att pressa på så gott det går medans vi har tid.

Blir bättre helatiden

Man ska inte tro att nånting är lätt inte.

Trots att vi igår
hade med oss en från kontoret som sa att vi skulle få träna så blev vi självklart stoppade även idag. Det var nämligen en annan som jobbade. Så tillbaka till kontoret och dom fick ringa till hallen för att säga att vi skulle få komma in. Sen tillbaks till hallen igen å nu gick det fint, även om dom var lite motvilliga fortfarande på att släppa in oss. Jag skulle inte bli det minsta förvånad om vi kommer bli stoppade även imorgon!

Men väl inne gick det i alla fall bra! Vi kickade och hoppade runt för fullt å jag lärde mig att köra waibai till gongbu (en hoppspark som jag landade på ett annat sätt än vanligt).


Sen blev det formträning tills vi stöp å gick över till att stärka upp magen och ryggen, passet avslutades med att stretcha. Så det blev 2,5 timme som spenderades på ungefär samma sätt som igår morse, precis som jag hade hoppats alltså! Får se om jag hinner/vågar lära mig ännu mer den här veckan. Har lite saker som jag hoppas på att kunna sätta men problemet att jag är feg står lite ivägen.

Idag var det Zackes tur att förbättra spagaten.

Bara för syns skull

Visst har man väl hört att man äter mycket med blicken. Å ser det gott ut så är det ju faktiskt mycket mer lockande att äta. Vilket nu faktiskt gör det fullt förståligt varför frukosten inte har vart allt för kul den sista tiden.

Mmm vad smarrigt der ser ut va! Dricka yoghurt direkt ur påsen, äta nötter som man hällt ut på bordet å sitta bredvid soppåsen å skala äggen samtidigt som man äter upp vitan och väntar på att kunna slänga gulan. Inte allt för lockande varken för ögonen eller smaklökarna. Men efter att ha pratat frukost igår med folk inne på träningsdagboken där dom pratade om godsak efter godsak å jag ritade upp en bild i huvet på en riktigt god frukost, i stil med dom man åt på helgen medans man bodde hemma. Uppskivad frukt, massa pålägg och olika brödsorter, fil med müsli, o´boy å olika juice alternativ. *smått drömmande Cissi*

Hur som helst, jag gick i alla fall och köpte mig en lite finare skål än dom stora (väldigt fula) oranga sakerna vi har å äter ur. Så nu ser yoghurten helt klart mer frestande ut att stoppa i sig.

Ska bara komma på lite andra väldigt enkla saker att fixa till med frukosten så kanske den till och med kan bli rolig att äta och inte bara ett måste inför träningen.


Lyckan var stor

Som ett barn på julafton vaknade jag tidigare än nödvändigt idag.

Kände mig pigg men låg kvar i sängen för att vila ut ordentligt samtidigt som jag började stretcha lite smått.
Efter en timme när klockan ringde blev det en halv nektarin, yogurt och nån näve nötter innan vi gick ner för att bli tagna till hallen för att få börja träna där igen!

5 minuter, 10minuter, 15 minuter.

FAN JÄVLA SKIT HELVETE!! Vi fick höra ett den som sa att hon skulle ta oss dit och prata med personalen i hallen inte ens skulle komma in idag. Men efter att vi hade pratat med en annan av kontorsnissarna och förklarat hur det låg till så tog hon mot förmodan oss till hallen. YES! Ett tag där blev jag faktiskt lite orolig att vi fortfarande inte skulle få komma in.

2,5 timme senare efter grunder, hopp, form, fys och stretching var vi trötta, stela och hungriga å dessutom genomblöta! HÄRLIGT! Imorgon satsar vi på samma sak igen.

Lyckades i alla fall en kort stund


Ovanligt fin för att vara mig åkte vi iväg till wudaokou å köpte lite nya filmer, spel, subway och självklart McDonalds när vi nu ändå var där. Men redan efter första stoppet började det regna, å efter andra stoppet började jag känna igen mig själv igen. Även om jag inte var genomblöt av svett så var jag ju ändå genomblöt. =)

Till skillnad från kineserna så bryr vi oss ju inte allt för mycket om ifall det regnar utan fortsätter bara att gå. Såg till och med en tjej som försökte skydda ansiktet med en servett. Hahaha


Kroppen försöker övertala huvet.

Både igår natt och den här har vi haft svårt att somna. Igår försökt vi lägga oss nån gång mellan 23-00. Men efter en timme fick vi ge upp och gå tillbaka till datorn för att fördriva tiden i väntan på att bli trötta. Vid halv tre tiden tyckte vi att det var dags att försöka igen, å även om det fortfarande tog ett tag så lyckades vi uppenbarligen att somna tillslut.

Å trots att jag inte alls skulle ha nått emot att sova vidare så fick jag dra mig upp ur sängen vid nio imorse. Hoppas ju på att kunna somna vid en lite bättre tid ikväll. Sen jag klev upp har jag försökt övertala mig själv om att det inte gör nått att jag är så trött att jag mår illa å att det kommer gå över såfort jag rör på mig. Men uppenbarligen så verkar jag inte riktigt tro på mig själv eftersom jag fortfarande sitter vid datorn och sneglar på sängen istället för att vara ute vid löparbanan å springa igång kroppen. =)

VISST JA! På måndag halv nio ska vi tydligen få börja komma in i hallen igen. =P Vi får väl se hur pass mycket sanning det är i det.

JAG är i alla fall nöjd

Min önskan om att vara smal, som jag jämt tänker att jag kan vänta med tills jag har slutat träna så mycket, kanske jag ändå inte behöver vänta på. Visst jag är ju inte blind! Jag ser att jag är långt ifrån tjock, jag är inte ens mullig å vet om det. Jag ser det väl snarare som att mina lår är större än vad dom skulle behöva vara å min midja finns knappt eftersom musklerna där är så stela, men både låren och musklerna behöver jag ju nu!

Fast när jag la upp den senast tagna bilden fick jag respons som jag knappast hade väntat mig.
Själv är jag ju väldigt nöjd, speciellt som min spagat har blivit SÅ mycket bättre sen sist jag fotade den! Men när min vän säger att jag ser läskigt smal ut och använder anorexia i samma mening som mig kan jag ju inte göra mycket annat än att skratta. Fast uppenbarligen menade han det inte som ett skämt, å tydligen var han inte ensam om att tycka att jag var FÖR smal på bilden.

Jag vet ju i alla fall att jag inte har problem, å kan faktiskt inte vara annat än nöjd över bilden! =)

Verkligheten innehåller problem

Ok det känns som om jag börjar hitta tillbaka till verkligheten igen, och prioriterar viktigare saker än att läsa. Det är självklart träning jag pratar om!!

Å även om jag självklart vill säga att allt går fint och det är toppen (eftersom det är sån jag är) så får jag väl erkänna att allt inte går helt som jag vill. Vi får fortfarande inte komma in i den stora hallen för att träna. Först säger dom att det bara är att gå in, men då blir vi utkörda. Sen säger dom att dom ska ringa och säga till om att vi ska få vara där. När dom har påstått det i några dagar ger vi dom telefonnummeret till hallen och säger att vi kan vänta på att dom ska ringa innan vi går bort. Då helt plötsligt kommer dom på att vi inte får komma in om vi inte betalar. Så idag frågade Zacke hur mycket det skulle kosta och helt plötsligt kan vi inte ens få komma in om vi betalar för det. *SUCK* Ok så nu det senaste är att vi kommer kunna få gå in den 17.e för då kommer det en ny grupp som vi kan gå in tillsammans med. Så innan dess ska jag gå bort till hallen och prata med dom, säga att jag måste hämta mina saker så jag kan träna ute tills den 17.e då vi börjar lektionerna igen. Så även dom där borta har hört att vi ska få komma in då.

Den dåliga lilla hallen som vi endast använder när vi känner oss riktigt desperata att ha en matta.


Tyvärr har jag även ännu ett problem, knät. Nånting gick ju fel förra veckan när jag tränade och även om jag nu kan gå normalt och till och med jogga lätt så ville det inte vara med om att jag tränade hoppen. Började köra uppvärmningshopp lite lätt men när jag fick för mig att ta i lite extra å sköt ifrån så högg det till ganska ordentligt å sen låg jag på marken å skällde ut mitt knä. =) *jävla idiot knä!! Men nästan lika snabbt som det började göra ont gick det över igen. Fast jag får väl ändå vänta några dagar till innan jag ger mig på att hoppa igen.

så svårt att få det man vill

Hade jag vetat tidigare att den enda jag behövde göra för att gå ner i vikt var att vilja gå upp så hade jag förmodligen inte vägt mycket nu. =P  Har fortsatt neråt och ligger nu på 57,5.

Nu ska jag nog inte försöka gå upp nå mer eftersom det bara blev helt fel. Så om nån dag är jag säkert tillbaka över 60kg igen. Å så byter jag ut lite av styrketräningen mot mer teknikträning istället under den närmsta månan, så får vi se hur det går.

På väg tillbaka

Nu kommer livet börja gå tillbaks till det normala igen skulle jag tro, är nämligen klar med böckerna ur "the twilight saga". Ni kommer nog märka på mina inlägg när jag är helt tillbaka i verkligheten.

Under träningen i torsdags så översträckte jag knät i ett av hoppen. Men jag slutade träna för dagen, tog korta långsamma steg för att undvika att halta så mycket det gick och vilade under hela gårdagen. Idag kan jag ha det rakt igen utan att det gör direkt ont. Men eftersom jag inte gillar att plåga mig själv, så tänker jag inte testa att spänna det medans det är sträckt försen tidigast imorgon. =)

RSS 2.0