Pass nummer två

Så j*vla roligt!! Jag lär mig nya saker på varje lektion. Det är man ju inte riktigt van vid när man har tränat samma sak så pass länge som jag har gjort. Men ny sport betyder nya saker att lära sig.

Lite av sakerna jag har lärt mig. Har inte blivit någon film än på själva dansandet utan än så länge får ni bara se grunderna. Sen sexar vi till det lite under lektionerna. But thats later!

Favoriten kyckling till middag idag!
Löpning, styrka, flexibilitet

Vart en härlig runda på ungefär en halvtimme, massa sol och bara jätte skönt!

När man väl börjar är det svårt att sluta så när jag kom hem tog jag fram min nya fina kettlebell som jag fick i födelsedagspresent och körde utfall 10*3 och benböj på ett ben 12*2.
Lunch: En bauta portion från gårdagens tacokväll. MmmmMmmNu: Göra sig iordning för ett pass på stången!


SÖNDAG!

Morsning!Har nyligen fått i mig frukosten efter en riktigt lång natt, sen satt jag och njöt en stund ute på balkongen i solskenet. Härligt med inglasat så man kan sitta och lossas att man solar - blir så jäkla varmt där ute redan nu i februari.


Yummy frukost med fil, kiwi (med skal), tranbär och hackad mandel.Fyra timmar kvar tills det är dags att hoppa på tåget in mot Stockholm för ett pass pole dance/pole fitness vilket man nu föredrar att kalla det. Så innan dess ska jag ut på en joggingrunda i en solig småby.

Nya moves

Imorgon har jag min andra lektion, har ju inte riktigt kommit så långt som till att lära mig dom här trixen än. Men jävlar visst ser dom starka ut!Jag har självklart börjat kollat runt på en massa klipp på youtube för att hitta olika läckra moves. Nu hoppas jag att lokalen är öppen en stund innan min lektion börjar så jag kan öva! Ska man bli bäst så gäller det självklart att träna mest!

Utnyttja dagen

Underbart med fredagar, slutar ALLTID kvart över ett då.

Så idag tog jag raka vägen till gymet efter ett jag loggat ut och ställde mig på trappmaskinen för att svättas i 25min. Å svättades gjorde jag!! Love it


Sola solarium, dusch, fotmassage, städa, äta...fullt upp helt enkelt.

Nu fortsätter kvällen i träningslokalen med två timmars wushu! HÖRS


Nu är det kaninernas tur

För ett år sen stod man på ett tak i Kina med fyrverkerier så långt man kunde se åt alla håll.Vissa dagar saknar man det liv man hade lite extra mycket...


RSS 2.0