Ingen vila och fettforbranning.

Dagens traning var val kanske inte riktigt lika lyckad. Jatte seg och ont overallt for jag och Zacke fick i uppgift att kora massa ben medans dom andra bara behovde kora lite. Men slapporna gjorde inget utan satt bara och kollade pa medans jag och Zacke korde, inte konstigt att dom e daliga. =)
 
Form hann jag inte kora sa jatte mycket innan Zacke kastade sitt svard pa mig sa jag inte kunde kora na mer. Iofs sa var jag ganska seg och hade kort mina tva halvformer, men jag hade anda ingen lust att fa ett svard kastat pa mig. Rakt pa fotleden sa nu e den ganska svullen, men bara som ett ordentligt blamarke sa det e val ingen fara, imorgon borde jag kunna trana som vanligt.

Allt som vi var daliga pa forra gangen vi kom hit till Kina har vi blivit daliga pa igen. Tillbaka i gamla vanor alltsa, sa det var tur att vi kom hit innan tavlingen. Mindre kul att hora att man e dalig pa allt. Ibland hander det att man glommer bort att hon klagar mer ju battre man e, da kanns det riktigt illa. Hon klagar mest pa Zacke och mig medans dom andra knappt kan gora en riktig ti tui. Da kanner man sig riktigt dalig a det galler att komma ihag att vi faktiskt ar battre trots alla klagomal.

Idag vagde sig nagra i skollaget a dom flesta ligger runt 55kg. Sa nu blir det till att trana hardare och ata mindra onyttigt sa jag kommer tillbaka pa 58 som jag lag runt sista vi var i kina. Nu nar jag kom vagde jag 64, idag lite mindre 62,7kg. Ja ska inte forsoka deffa eller natt for jag maste ha massa ork att kunna trana ordentligt, planen e att bara skippa allt onodigt och att mellan traningarna kora lite extra fettforbranning.
Den har helgen far vi ingen vila for nasta vecka e det lov, vet inte vad det e dom firar men natt e det. Jag och Zacke kommer i alla fall inte behova ha lov utan vi kommer trana med skollaget istallet, man kan ju tycka att vi borde fa vila i helgen da som vanligt men nej nej. Blir sakert roligt och bra.

tva nya, lite battre

Idag kom det tva "nya" till traningen. den ena hade tranat wushu i tre ar och den andra har nog hallt pa ganska lange. Hon har i ala fall vart  i kina helatiden vi har vart har. Bada e tjejer och battre an killarna. Men gruppen e inte sa jatte bra anda. Vi vill ha tillbaka var gamla grupp. Eller ja inte alla kanske, men i alla fall Amy, Martin, Yuta och Kaan dom andra tva klarar vi oss bra utan.
Da skulle dom kunna dela upp gruppen i nyborjare och avancerade igen och traningen skulle bli mycket battre. Iofs sa e den ganska bra anda, kanns som om man gor sma framsteg varje dag. Men det e ju inte lika kul att dom basta pa hela skolan ser pa nar det gar mindre bra.

Dom flesta kanner igen oss pa vara stammis stallen och kommer ihag vad det e vi brukar bestalla, sa hade man glomt bort vad matratterna vi gillade hette sa hade det inte gjort natt for dom hade anda vetat vad det e vi vill ha. Ganska skont men det visar verkligen vilkan otroligt varierande kost vi har.

Nu ska jag till favvo sushi stallet!! MMM vad gott det ska bli, alskar deras soya dom har nan special som jag inte hittat pa nan annan sushi restaurang.

BTW Jakob lipa inte ihop for att du inte var med pa listan ovar vilka vi vill ha tillbaka i var traningsgrupp, du var faktiskt inte med i avancerade.

Hon e inte dalig, hon har bara inte kunna trana ordentligt.

Sa e forsta helgen har a den e lika seg som det brukade vara. Ingen traning sa det blir ganska trist. Men vi har precis vart a mumsat pizza och god chokladkaka, sa nu sitter vi har riktigt matta i alla fall. Ikvall blir det till att ut och springa lite sa det inte kanns allt for slappt och onyttigt.

Hoppas ni fattar vad jag skriver trots att jag inte har alla tangenter.

Igar gjorde jag lite framsteg pa twisten igen. Nu nar man har changsen att trana ordentligt sa kommer jag forhoppningsvis lara mig den igen ganska snabbt. Tornadons framsteg fortsatter ocksa, nu ska jag bara lyckas satta den i sjalva formen. Finns mycket kvar att ova pa!!
Igar pa traningen sa kollade hela skollaget pa medans vi korde form for dom hade fyspass. Sjalvklart klarade jag inte hoppen i min forsta del (twist och 540) da skrattade deras tranare och sa jag inte hoppade natt, a lutade jatte mycket. Men var tranare forsvarade mig a sa att jag inte hade kunnat trana ordentligt hemma i mitt land. Haha, shit nu maste jag alltsa gora stora framsteg under tiden ja e har.

traning, ont, perfekt!

Nu e vi framme i Kina och traningen har borjat. Tyvarr sa kan vi inte trana med skollaget an for dom har traning samtidigt som vi har pa morgonen. Deras riktiga lektioner har inte borjat an. Men det e anda ganska bra for vi har traning bredvid varandra sa vi kan kolla en massa pa dom medans vi tranar och bli inspererade. A sa kollar ju dom pa oss oxa sa da galler det att skarpa sig.

Den 5/10 borjar skolan pa riktigt sa da kommer dom trana pa kvallen och forhoppningsvis kan vi trana med dom da.
Det e kanske perfekt har i alla fall. Kroppen har borjat bli ordetligt om, vi tranar 8.30-11.00 sen e det lunch och lite vila innan vi gar ut till loparbanan, spelar fjaderboll, stretchar, springer, joggar, fysar, tranar pa vara former, lite olika saker varje gang. Traningshallen e tyvarr stangd sa vi far inte komma in och kora na mer under dan. Sen pa kvallen gar vi ut till banan igen for att rora lite pa oss sa vi inte blir allt for stela infor nasta morgons traningspass. Nu har vi ju bara kort i tre dagar men redan forsta dan kandes allt normalt igen som om vi aldrig hade akt hem, underbart!

Det har e helt klart nanting jag inte skulle ha natt emot att gora i all evighet! (i alla fall kanns det sa just nu). Om nagra dagar kanske traningen gar daligt och hela skollaget e dar for att se det... ojojoj, illa, da vet jag nan som kommer bli arg.

Tyvarr e det bara 4 st i var traningsgrupp nu och tva av dom blir vi lite irriterade pa. Dom har tranat i 4 och 8 ar, yes tankte jag det har kommer bli bra traning. Men jag vet inte vad dom har kort, inte wushu i alla fall, kanske nan skum traditionell stil. Den ena hade passat bra in i en nyborjar grupp istallet, han e bara ivagen helatiden safort det e form traning. A tranarn masta till och med ratta grundsparkarna. A forsta gangen vi traffades sa halsade han genom att pussa mig pa kinden, vafan ja e svensk, ror mig inte om du inte kanner mig! Redan dar var han kord. =) Sa nu maste dom trana sjukt bra om vi ska vilja umgas med dom. Hehe vad trevliga vi e. Men vi pratar i alla fall med skollaget, dom e ju coola och bra pa wushu.

Nördiga Zacke

Nu har jag haft mitt sista arbetspass innan resan, dom var så gulliga att jag fick en liten nallebjörn att ha med mig på resan. Han hade en massa plåster på sig, dom sa att han hade övat svärd inför resan men att det inte hade gått så bra. =)

Ikväll är det middag med föräldrar å imorgon kl 14.50 lyfter planet!! Ja e så glad! Det lär väl vara några grader varmare där också vilket inte är helt fel. Men ja kommer inte ha med mig datorn så uppdateringarna här kommer förmodligen inte ske varje dag. Men nån gång ska jag väl ta mig iväg till ett internet cafe för att skriva nån rad.

Igår fick vi för oss att göra om lite här hemma också, måste ju ha nått att göra dom sista dagarna =) Så vi röjde ut garderoben (rummet som var fyllt hela väggarna med olika träningsjackor och skor på golvet) å så flyttade vi in skrivbordet och Zackes dator. Så nu blev det jätte tomt här i vardagsrummet i ena hörnan, men vi har kommit på att vi ska sätta upp en svart ribbstol på väggen, vilket jag tror blir jätte coolt, och dessutom väldigt bra för stretching. Å så är Zacke nöjd för han kan sitta i ett litet rum och känna sig jätte nördig när han spelar. Hahaha!! Han är bara för bra! =)

Göra om formerna

Fortfarande inte helt frisk, Zacke tror att jag kommer gå runt å hosta i minst en vecka till, får väl köpa nån mirakel medicin i kina om jag inte känner mig helt frisk. Förmodligen inehåller deras piller sånt som inte ens är lagligt i sverige annars tycker jag att vi också borde ha så bra medicin. Å så måste jag börja med nålar så fort som möjligt när jag kommer dit så jag inte måste smörja in mig med Ipren kräm för att inte baksidan ska klaga allt för mycket vid träningarna.

Nu är det i alla fall inte länge kvar!! Med jobb både idag och imorgon och sen middag med föräldrar imorgon kväll så hinner man inte göra så mycket mer innan det är dags att flyga iväg.

Så håller vi tummarna för att man inte måste ha en massa hopp i vapenformen på EM, jäkla europeer att ligga efter i utvecklingen av reglerna. Vapen former ska väl ändå handla om att visa vilka tekniker man kan göra med vapen, lämnas hoppteknikerna till handformen tycker jag. Men men, vi får väl göra om våra former.

Kämpa sig ner i mabu

Igår blev det inte mycket träning, vi spelade lite pingis för skoj skull så man får upp humöret och vill träna. Stretchade lite smått och började sen med hopprep, men såfort pulsen och andningen gick upp kom hostan. Riktigt irriterande, varför kan inte jag bli ordentligt frisk på en gång istället ska jag känna mig frisk förutom att vara lite små snorig. Men såfort jag tycker att det vore dags att träna så börjar jag hosta som en galning. *ARG*

På förmiddan var jag ute och joggade lite lätt och det funkade utan större problem så jag hoppas å håller tummarna på att jag kan träna ordentligt nu ikväll.

Självklart vill jag gärna tro att jag har blivit lite vigare men det har inte gått särskillt många dagar så förmodligen har det inte hänt nån skillnad än men jag kämpar i alla fall med minst 30 min i mitt lilla hjälpmedel om dan. Så inom en inte allt för lång stund hoppas jag på att ha en bra sido-spark utan att det gör ont att försöka få den över midjehöjd. =) Å så kanske det inte heller kommer göra ont att gå ner i ställningarna, det ska fasen inte vara svårt att komma ner i mabu efter 6 års träning.

Bra svenskar, kan inte vara sant

Nu är det riktigt illa. Vi är mitt uppe i ett träningsläger där svenska wushu "eliten" har samlats för att träna tillsammans, och jag å Zacke säger till varandra, dom är ju bra. Fattar ni! Vi sitter och säger att svenskarna är bra!!! FY FAN! Har ni nån aning om hur illa det är.
Skönt att vi ska till kina snart så vi får lite perspektiv igen och inser hur dåliga alla är på riktigt, för såhär kan man inte ha det!
 
Å när vi ändå var uppe i stan så införskaffade jag mig ett litet redskap som jag verkligen behöver och har använt i stort sett hela kvällen till och från. Jag klarar inte allt för lång tid åt gången.

Sätt en fot på varje sida och dra i mitten så åker dom isär och det gör mellan ganska ont till riktigt ont. =) Men förhoppningsvis så kommer jag bli vigare i splitten med hjälp av den för jag kan sitta och stretcha medan jag kollar tv utan att det är särskillt ansträngande.

Imorgon ska vi upp till stan igen för att träna med "eliten" ett sista pass, förhoppningsvis är jag å Zacke friska då så vi kan träna ordentligt idag sparkade vi bara lite sen var vi helt döda. Men vi har bestämt oss för att vara friska imorgon, så nu håller vi tummarna för det.

Vaknar i Kina

Shit vad glad jag är idag. Vaknade och min första tanke var, KINA! Allt jag ser får mig att tänka på kina, att vara ute får mig att tänka på kinesisk vinter, klart och kallt. Det är 9 dagar kvar!! Jag vill bara hoppa runt och dansa.

Hoppas jag är lika glad i eftermiddag då det är dags för träning. Har vilat mycket den här veckan eftersom jag är lite sjuk. Men nu är jag säkert påväg att bli frisk igen! Ska i alla fall köra mitt wushu pass senare men fyset får vänta lite eftersom jag inte vill göra allt för mycket när jag har ont i halsen å täppt i näsan.

Nu ska jag ut på en promenad och tänka på att vara ute vid löparbanan på skolan! =)

glass är iaf en liten tröst

Träna gjorde jag och åt helvete gick det. Så nu sitter jag här i fotöljen och äter glass å ska bli tjock. *ARG*
Zacke påpeka efter träningen att jag typ aldrig kan leka mig igenom ett träningspass. Han jämförde mig med nanquan tjejen i skollaget, tyvärr inte att jag är lika bra som henne men att jag ser lika arg ut under hela träningen. Inte trodde jag att jag såg SÅ arg ut. =)

Aja jag ska väl inte vara allt för irriterad (sockeret börjar verka), jag klarade ju faktiskt en 540 mabu även idag. Men försöken på att twista går bara sämre och sämre. Just nu vill jag bara ge upp, tyvärr så kan jag nog inte göra det. Å vilken röra det blir när en massa andra kommer å tränar, kommer nog bli mycket slit för att få dom å fatta hur form träningen ska gå till. Men det får bli ett problem senare i höst.

Nu ska jag klämma in mer glass och vara arg på mig själv för att jag inte är bättre.

NEEEJ

Sen senaste passet har det inte blivit nån bra träning, gick bort i söndags men körde utan matta eftersom jag var själv. Så det blev bara lite grunder och sen så gav jag mig. Igår blev det benträning för första gången på nån vecka, har mest försökt lära mig twist och 540 senaste tiden men nu är det dags att börja träna som vanligt igen.

Idag vakna jag dessvärre med ordentligt ont i halsen. SKIT! Men jag häller i mig kopp efter kopp med varmt vatten och massa honung, dricker KanJang och knaprar echinaforce. Å hoppas på att jag inte känner av det allt för mycket när det är dags att träna så ja kan lossas att jag är frisk. =)

Nu i helgen ska vi iväg på träning uppe i sthlm, då ska dom bästa i sverige träffas för att träna lite och köra en genomgång av internationella reglerna, förmodligen kommer det väl vara lite info om EM också så vi får veta mer.

Å nästa helg åker vi till KINA!! LÄNGTAR

RSS 2.0