deppa och fundera över vad som är fel.

Jaha vad kan man säga om dagens tävling...jäkla skit, hahaha. Nä men egentligen kan jag väl bara skratta åt det för det gick så dåligt. Handformen hade jag ju aldrig kört hela. Gick mindre bra när jag skulle lägga ihop de två halvorna och stode en stund på mattan och funderade "jaha vad ska jag göra nu då".
Men men nu är det över så det finns inget jag kan göra åt saken längre.
Svärd gick väl lite bättre då jag bara högg mig själv lite på benet och missade vad jag skulle göra i början av sista delen, fast det var tydligen inget man tänkte på, jag gjorde en liten snurr och fortsatte köra. =p

Jag var i alla fall ganska säker på att jag kom sist i båda grenarna ända tills dom ropade upp mitt namn och det visade sig att jag kom tvåa i svärd, gjorde visst inget att kapa sitt eget ben. Haha

Inte helt oväntat så vann Zacke i båda grenarna, men nöjd är han självklart inte. Det tror jag aldrig att man blir i den här sporten.
Än så länge så vägrar jag att kolla filmen på formerna, men så fort jag har kommit över att det gick värdelöst så lovar jag att göra ett klipp och lägga upp. =)

Nu ska vi ta och basta, ge varandra massage å så ska jag förtränga hur det gick på tävlingen. Om en och en halv månad är det SM, går det lika dåligt då så får jag väl fundera över vad tusan jag håller på med. Eller ska man kanske vara nöjd med att jag vann över Norges bästa kille i vapen. =p Inte riktigt nått jag kan vara glad över just nu, kanske kommer..

Tydligen har jag blivit biffig i alla fall om man ska lyssna på Danne, så jag kanske börjar likna killen i förra inlägget =p

Mm smakar svett. usch

Ombytt och klar var jag redo för att gå och träna form borta i brandstation. Sätter på mig skorna och inser att Zacke har nyckel..SKIT. Jaja har man ändå träningskläder på sig så är det ju inget annat att göra än att träna, ja eller sätta sig och inte göra nått, men det var ju knappast ett alternativ för mig. Så på med musik och springjackan så blev det en runda ute istället. Hade besämt mig för att klara den korta rundan på 15min, vet inte hur lång den är man det kan jag ju kolla upp. Efter 10min har jag håll, vid 12min springer jag som ett mongo för att det gör så ont så jag måste stanna och gå en stund. Två miuter kvar och det blir till att spurta så snabbt som möjligt sista biten för att hinna med tiden =P Klarade mig ju runt men nöjd är jag ju inte när ja blev tvungen att stanna.
Stretchade lite och nu sitter jag och dricker saltat vatten, smaskens..knappast!! Men jag tänker att det är ju bara äckligt en liten stund i munnen för att sen vara bra för kroppen. Kan man dricka rått ägg så är ju inte lite saltat vatten nått problem =p 
Tror jag ska ta mig ut och springa samma runda en gång till idag och klara hela vägen runt på 15. Vid halv sex tiden ska jag köra backlöpning vid Hållsta och klockan åtta tänkte vi vara i stan och träna med stockholmsfolket =)

Idag fick vi brev från Svenska budo- och kampsportsförbundet, så "Gnesta wushu" är äntligen med i förbundet. Men den här tävlingen kör vi ändå för sthlm wushu eftersom vi inte hinner skaffa någon tävlingslicens för vår klubb, men på SM kan vi tävla för Gnesta.

Jaha om man ska göra lite armhävningar, mage och rygg så jag känner mig stark =p Känner sig ju så svag när inte musklerna är spända. Snart ser jag ut såhär. Hahaha Fan vad äckligt!! Skulle vilja se den här killen köra en 720 mabu! =)
image264


Tävlingen närmar sig.

Nu är det peppning och laddning som gäller inför tävlingen. Träna hårt nu dom sista dagarna och lyssna på passande musik. Hahaha


Nä men det ska i alla fall bli roligt att få tävla igen nu när det inte har blivit nått för mig på JÄTTE länge. För den lilla skit saken i kina tog vi bort som tävling ur våra tankar när vi såg mattan och lokalen. Hahaha

Men nu äntligen!! Shit jag tror jag är nervös! Å det är ändå bara en sverige tävling. Men skönt att få tävla i sverige först om jag nu ska iväg på EM senare. Nu närmast är det sthlm open i helgen sen om ca en månad är det SM. Först får vi se hur dom går och om det känns bra så ska jag helt klart vara med på EM.


Wushu

Nähä. Vad kan man säga om dagens pass, den blev inte riktigt som planerat. Ville ju plåga dom lite för att dom är så dåliga på att komma och träna på helgerna. Vet inte riktigt varför kanske för att det har varit påsk, skolorna har lov eller vad det nu kan vara men vid uppställningen var det bara två från nybörjargruppen där, dom två som kommer på de flesta träningar och kör hårt. Ingen vidare vits med att skälla på folk som inte ens är där. =)
Sen hade vi tre från avancerade också så vi började med fotboll/handboll i ungefär 15-20min.
Sen kom våra jätte pratglada unga tjejer in. De två som aldra mest hade behövt höra det jag tänka säga i början av träningen =) Men den ena hade ont i knät och den andra fick ont i foten under träningens gång, tror det var ungefär när det var dags att göra ställningar och lite svårare saker :p Men hon blev dit tvingad av sin kompis så det var väl inte så konstigt om hon inte ville köra. Det tråkiga är att den ena tjejen är jätte bra egentligen om hon verkligen vill försöka.
Men men när träningen var slut berättade jag för dom att det är jätte bra att dom kommer men att dom måste träna hårdare och inte stå och tjaffsa så mycket för dom får inte förstöra träningen för dom andra. Dom svarade med att alla vuxna jämt klagade på dom =) hahaha Vi får väl se om det gick in och dom är bättre nästa tisdag.

Så har jag också fått veta att jag ska tävla tillsammans med killarna på lördag för det blir ingen tjej-gren. Får se hur det går då. Sist ska jag i alla fall INTE komma!
Sen kommer folk förknippa mig med den här låten.. =) haha kanske en bit kvar, ca tre år då det är vm. *cissi drömmer*

Underbara smärta!

Idag vaknade jag med en härlig känsla i kroppen. Någonting kändes bara så otroligt rätt, låg kvar i sängen och bara njöt ett tag innan benen sakta åkte ner på golvet och jag reste mig tyst för att inte väcka älskling.. AAAA där kom känslan allt starkare, träningsvärk i låren! Shit vad underbart! Det är så att man helatiden vill antingen stretcha lite i musklerna, trycka på dom eller anstränga dom så jag verkligen känner hur bra jag tränade igår. =)

Nu sitter jag och äter en skål med gröt och hackat äpple, ganska smarrigt och det hade vart riktigt ätbart om jag hade haft mjölk hemma men den var visst slut så jag hällde i lite vatten istället för att kyla ner gröten till en lagom tempratur. Men annars är inte vatten något jag rekomenderar smakmässigt. =)

Om ungefär en timme har vi bestämt att träffa Ove ute vid Hållsta och springa upp några gånger. DET kommer göra riktigt ont i benen. Om vi nu lyckas ta oss upp i oväderet. Ca 1dm snö här nu och den håller fortfarande på att komma ner, det är möjligt att vi bara kommer några meter åt gången innan vi halkar omkull i backen och då blir det ju inte riktigt lika jobbigt för musklerna. Desto jobbigare för psyket, speciellt mitt, oj vad arg jag kommer bli. Hahaha.
image263
Ja om det inte går att springa så får jag väl ha en brottningsmatch med Zacke i snön istället. Tyvärr kommer jag väl förlora och ha snö innanför alla kläder, med det är ju bra träning. =P

Nu J*vlar ska dom plågas!

Det vänder igen.
Väderet vänder från dag till dag. Nu är värmen tillbaka solen skiner och vårkänslorna kommer fram igen.
Känslan för träningen växlar ungefär lika snabbt och den innehåller mycket splittring. Jag känner i kroppen att jag har tränat hårt. Vi körde ett söndagsfys på avancerade passet som innehöll mycken ben, eller ja det var jobbigt för benen men egentligen var det väl inte så jätte mycket vilket betyder att vi har tappat mycket styrka. Så det kändes bra att köra hårt samtidigt som det kändes dåligt att det var så jobbigt.

Efter två timmars träning tillsammans med avancerade innehållande hopp, formträning och fys var det en halvtimmes pause innan passet med nybörjarna. Det var andra gången vi hade ett söndagspass och det kom bara EN från nybörjargruppen, Christoffer från avancerade gruppen körde dubbelt och var även med på pass nr två. Då vi hade hinderbana som uppvärmning vilket alltid är skoj när man får leka av sig lite. =) Men det stora med söndagspassen är ju formträning, så även för nybörjarna. Vi fick lära oss mer av chaquan formen från Zacke och snart kanske vi kan 1/8 hahaha.
Tycker det vore jätte tråkigt om det inte blir bättre uppslutning så vi måste sluta med söndagspassen för nybörjarna, speciellt som det var så många som sa att dom var intresserade. Så på tisdag blir det mer utskällning för alla lata medlemmar som säger att dom vill träna en massa och bli bra men inte kommer och tränar fler än en gång i veckan.

Som straff för att dom inte kommer och tränar så ska jag plåga dom som F*N på tisdag för nu är jag irriterad!!

Dubbelt upp idag.

Inte bra. Blev inte att vi åkte iväg till Hållst igår och sprang, vi skulle nämligen iväg på middag och klockan hade blivit mycket. Sen började det mörkna och Zacke sa att då kunde vi ju inte åka ut dit. Så han fick välja mellan att åka på en gång innan det vart helt mörkt eller att köra dubbelt så mycket idag. Tyvärr valde han dubbla idag. Shit jag kommer dö..
Men innan vi springer vid tre tiden så måste jag iväg och träna form. Tänkte göra det runt 12. Sen vid fem börjar ju avancerade passet och dom ska få lära sig lite mer ur bredsvärdsformen. Snart kommer dom kunna halva formen!! Råkade visst visa dom lite fel i söndags när dom skulle lära sig en spring del. Ooops, pinsamt. Men Zacke såg det så dom har inte vart hemma och nött in helt fel i alla fall =)

Hoppas alla tränings planer blir som jag vill, annars så kommer det väl ett inlägg ikväll om vilken sjukt dålig självdiciplin jag har =)

Helform Ojojoj

Flås flås.
Hjälp dålig kondition! Idag tog jag mig iväg till träningshallen själv med planen att köra helform för första gången.
Eftersom vi inte har någon sterio att köra bra träningsmusik i så blev det till att lyssna på massa låtar innan jag gick iväg så dom ekade i huvet. Haha Inte för att det är tomt där inne men det hjälper när man ska träna om man som max tänker på musik. =)
Inne i hallen och fläkten brummar för fullt, jag börjar gå igenom svärd lite lätt efter ett par delar kan jag börja köra ordentligt. Halvform 4 ggr innan jag byter till handform där det också blir halvform fyra gånger. Det är konstigt vad jobbigt en sak är när man vet att man måste köra vidare efter. Om man tillexempel ska göra en hoppkombination säg frammåtspark och sen tornado så känns det inte alls jobbigt eller vidare svårt. Men om man vet att efter att man har gjort det ska man göra en waibai och en massa tekniker och sen en hel del till då blir flötsligt dom där första hoppen också väldigt svåra. Man ska inte tänka så mycket framåt utan bara fokusera på just den saken man gör precis för sekunden. "En jätte snabb spark" "Spring" "Hoppa" "Slappna av i svepet" "pobu"...osv...

Jag avslutade passet med helform svärd och sen alla springdelar i handformen, jag var alldeles för trött för att klara hel handform. Sen var jag spyfärdig och vinglade hemmåt. Haha roligt, men inte bra att bli så trött. Nu blir det till att köra minst en helform varje dag fram till tävlingen och en massa massa halvformer!!

Nähä en proteindryck och sen ut till Hållsta backen och springa ett par gånger. Här gäller det att pressa kroppen så långt som möjligt och lite till så den blir jätte glad på tävlingsdagen då den bara behöver köra två former.. haha.
Å vad jag blir inspererad av att se bra människor köra wushu. Synd att vi inte är i kina längre och kan se dom live varje dag. =( Saknar vårt skollag och kvällsgruppen som är med här.

Avancerade

Kvällens pass gick mindre bra för min del. Men det är roligt att se att dom andra utvecklas. Vissa hopp som var JÄTTE svåra och "omöjliga" för ett par veckor sen har släppt lite nu och dom kommer upp i luften och lyckas snurra. SÅ roligt!!
Blev ett "vanligt" grund pass med alla sparkar och hopp precis som vi gjorde det i kina, så som jag vill ha avancerade passen. Ganska högt tempo genom allt och sen körde vi rygg och mage. Väldigt viktigt som man aldrig får glömma att träna annars kommer folk att skada sig!!

STOP MESSING WITH MY MIND!!!
Du gör mig galen!! Men tyvärr kan jag inte bevisa alla tankar jag har i huvet så då får du väl bara fortsätta trycka in nya tankar. Gaaa!!
Jaja inga större problem, tankar kan man alltid trycka undan jag har ju wushun att fokusera på hahaha. =)

Bogsering

Idag blev det ingen backträning. Istället roade vi oss med att bogsera bilen i två timmar.
När Zacke var på väg till jobbet imorse la nämligen bilen av mitt på motorvägen, så hans pappa fick åka från jobbet och bogsera bort den. Då körde dom bara till närmsta parkering och ställde den där. Nu när Zacke slutade och skulle hem så åkte jag och Daniel iväg och mötte honom. Daniel kollade om det var något lättare problem som kunde åtgärdas på plats, men det verkade det tyvärr inte vara. Om jag fattade det hela rätt så var väl problemet nått med att motorn inte fick nått bränsle. Vill så gärna kunna sånt där så jag kan ficksa bliar själv!!

Det blev i alla fall till att bogsera, mitt i allt tog batteriet slut och det snöade så vi körde på att ta av ena vindrutetorkaren som vi satt med i handen istället för att kunna se nått. Jag hade ganska roligt fram tills mina fötter började göra ont av kylan, då skrattade jag inte lika mycket längre. =) Linan gick av två gånger, första gången inne precis påväg ut ur Södertälje så det var massa bilar runt omkring och vi hamnade mitt i vägen. Haha då hade jag kanska skoj igen, varnings blinkersen fungerade inte eftersom vi inte hade något batteri kvar. Så jag plockade fram varningstreangeln och ställde mig en bit bort med den tills killarna var klar att åka. Nästa gång den gick av var det mitt fel. Bromsarna slutade fungera i en nedförsbacke så jag slet åt handbromsen men sen när Daniel åkte vidare så var jag för svag för att kunna få ur bromsen igen. hehe oops kanske måste träna armarna lite mer. =)

Men det var ganska roligt trots att vi blev stelfrusna, tyvärr hade jag inte med mig kameran att dokumentera med.

spa och backträning

Igår kväll åkte vi iväg till spat där jag jobbar, men istället för att jobba så badade och bastade vi efter det stängde så det bara var vi där, åt frukt och drack juice.
Jätte bra idé från Fia!!
image253
image254
image255
image256
image258

Innan spat och även idag tog jag ock Zacke oss ut till Hållsta skidbacke för att springa upp en bit.
Idag kom även Ove från avancerade med oss och imorgon kommer förmodligen en kille från nybörjarna följa med. Är mycket roligare när fler springer, me shit vad det bränner i benen och efteråt är jag jämt jätte trött och vill sova lite. =)
Nu är det en del snö i backen, men då känns det bara extra bra att man ändå tog sig upp även om det är väldigt halt.
image259
image260
image261
Det är väldigt mycket träd för att kunna kallas skidbacke, men det har tydligen vart en sån för länge sen då det fanns mycket snö =)
Å så till middag blev det kyckling inlindad i bacon i citron och timjansån, fullkornsris med grönsaker och en sallad. Men fullkorn är nog inget för oss, eller jag hade väl inget emot den men det var för torrt för Zacke.
image262 

Ryggen ville inte

Blev inte nått lekande eller träning ute på nibble igår. Ryggen började klaga på mig så jag var snäll och åkte hem och la mig i ett jätte varmt bad. Sen vid fem tiden så tog vi oss iväg till gymmet och körde ben. nytt rekord för min del 120kg men shit det var tungt. =) Blev inte särskillt djupt och inte ville jag gå upp med sånt jätte ryck heller, kändes inte som om jag skulle klara att hålla balensen med det om jag hade hamnat lite fel. Så mitt sista set körde jag med 100kg då kändes det ganska mycket lättare. Körde ytterligare några lår övningar innan jag gick över till vader och slutligen baksida lår.

Idag hade vi avancerade pass 11-13 då dom fick lära sig lite nytt i bredsvärdsformen. Så snart kan dom nästan halva formen. Då blir det roligt och vi kan köra lite mer ordentlig formträning.

Sen hade vi vårt första söndagspass med nybörjarna, då dom ska får lära sig lite form, som ett introduktionspass till avancerade. Tyvärr var det bara två som kom, men det var roligt ändå. Jag fick vara med och lära mig öppningen i chaquan. Det är alltid roligt att lära sig nya grejjer men jag tror nog att jag måste öva mer på formerna jag ska tävla i om två veckor. Känns helt kass jag har fortfarande inte kört helform nån gång. 

Nybörjar pass

Zacke var lite trött idag så jag fick hålla i träningen själv. Men på lördagar så går det bra för då är det inte så många att hålla reda på som på tisdagspassen. Var sex stycken där och två av dom var avancerade så dom behöver man inte hålla så jätte stor koll på på nybörjar passen. Dom klarar sig ganska bra själva och det räcker med att bara säga små detaljer.

Dagens pass innehöll ganska mycket hopp. Försöka få dom att lära sig att springa in i hoppen så dom får höjd.
Men dom saknade Zacke på träningen för jag gav dom inga dricka pauser. Har ju sagt att dom får dricka när dom vill och det gjorde dom så det var inte så att dom fick vätskebrist eller nått =), ville väl bara få vila lite då och då vilket jag inte lät dom göra. Sen körde vi lite ben och avslutade med att stretcha.

Nu ska vi ut till nibble och byta till sommar däck på bilen, sjäklvklart kan man passa på och träna/stretcha eller bara leka lite när man ändå är där ute. =)

Massa bilder från resan


Lilla Emily som alltid stirrar in i kameran, den hade ju en liten lysande lampa. =)
image242
Biljard blev det ett par gånger, var ganska lika mellan mig och Zacke, men jag var nog bäst ändå :p
image243
Å så en massa bad bilder.
image244
image245
image246
image247
image248
image249
Och killarna klarar sig ju självklart inte en vecka utan att visa varandra olika tekniker från sina kampsporter.
image250
På med syrrans mc kläder och upp bakom Max så fick jag åka snabbt. 220km/h med en massa vindar. ROLIGT!! Jag vill ha en!!
image251
Å här är alla ute och går i ett fuktigt Holland, Zacke med en Cola i högsta hugg.
image252


Wushu pass och hamburgare

Kvällens wushu pass gick väl sådär. Vet inte riktigt än vad jag ska ha för hopp i min första del, passade inte så bra med det jag hade tänk när det skulle göras i praktiken. Men det var väldigt bra i teorin!! =)
Men efter passet och med lite mer planerande så kanske jag har kommit på något som blir bättre att sätta ihop, det märker vi imorgon på träningen.

Både jag och Zacke har tappat rycken i sparkarna så imorgon blir det mycket grunder så det kommer tillbaka. Jag måste även springa mer intervall så jag får upp farten i mina spring delar och blir mer van med tempobyten i formen. Är ju SÅ tråkigt att titta på en form som har samma tempo genom hela, och det har väl jag tyvärr. =(

Stretchningen och springningen verkar ha gett en del i alla fall. Eller så är det bara det faktum att man inte har tränat på en hel vecka och sätter igång igen för oj vilken tränings- och stretchingvärk jag har. Men spagaten har blivit lite bättre och jag kommer ner nästan lika långt på båda sidorna nu. Hade vi haft en mjuk och skön wushu matta att träna på så skulle jag snart kunna öva en massa på tornado till spagat. Men det får vänta tills man kan vara ute på en gräsmatta.

Mår lite illa efter att på hemvägen från träningen svängt in på McD. och tryckt in en fet äcklig hamburgare. Tror jag ska bli en sån där människa som är jobbig och ska ändra en massa på hamburgarna när jag beställer. Klarar inte riktigt av deras dressing dom har i. Nä tacka vet jag den starka dressingen dom var i kina på deras nr 2. Mmm
image240

Oj vad vig jag blir...nån gång förhoppningsvis

Har vart ute och sprungit men tyvärr inte på grund av motivation till att träna utan snarare en frustration över att inte vara bäst. =) Kanske inte den bästa anledningen, men så länge jag tränar så är det väl bra i alla fall. Inser ju att enda sättet att bli bäst är genom att träna hårt, och för att träna hårt gäller det att aldrig skjuta på ett pass man kan göra NU! Stretchade spagat och splitt och ikväll ska vi upp till stockolm wushu och träna form med dom. Kommer ju bli deras klubb som vi tävlar för eftersom vi inte får tävla för vår egen klubb än. Men till nästa tävling kommer vi nog kunna göra det.

RM är inställt och istället kommer sthlm wushu att ordna en egen tävling som dom bjuder in folk till. Då kanske det blir fler tjejer som tävlar och möjligtvis så blir det en tjej gren. *håller tummarna*
Nu har jag i alla fall kommit på vad jag ska göra för hop i min form tills dess jag sätter twistarna säkert. Vill ju ogärna ha med hopp som jag inte vet 99% att jag kommer klara. Man kan aldrig vara 100 på att man sätter dom. =P

Älskar älskar älskar den här låten!! Mest sen Danne gjorde ett zhao qingjian klipp med den! Men alla wushu eller träningsklipp med den här låten får mig verkligen att vilja träna!!

Nä nu måste jag se till att få någonting gjort här hemma också, städa, diska och tvätta sen kanske det ser bra ut här. =)
Ska bara titta på klippet EN gång till. Å men vänta se där! Nu har jag ju lust att träna, här svänger det snabbt!

Vinnar lust-självklart, träningslust-ingen

Vart är känslan? Sitter hemma, skrivit en jobb ansökan och sen har jag hela dagen på mig till annat. Med annat menar jag träning. Ändå sitter jag bara som en hösäck här framför datorn. Vet att jag måste ut och springa även idag, sneglar ut mot en grå himmel. Jag vill bara inte.
Jag vill ju att det ska gå bra på tävlingen, jag vill vinna, eller göra en jätte bra uppvisning om det inte blir någon gren för tjejerna den här gången heller. Ändå kommer inte lusten till att träna.
Som så många andra tänker: "Jag vill gå ner i vikt, vill bara slippa den jobbiga vägen dit." Ibland vill man bara ge upp, vad är vitsen med att vinna egentligen? Att kämpa mot ett EM där jag vet att ryssarna regerar stort.

Om det bara var en sak att jobba på hade det vart så mycket lättare. Men när man har stelhet, kondition, styrka och spänst så känns det slitsamt och man vet inte riktigt vart man ska börja eller om det är någon vits med att kämpa sig igenom löparrundan med vikter på. Jag blir ju ändå inte bättre på alla tekniker... *suck*


Jäkla ryss, vinna vm och allt, trots att kineserna har många tjejer som är bättre!!!

Hemma och tränar

På sönda kvällen kom vi tillbaka från Tyskland-Hollands resan. Där borta var allt bra och vi badade jätte mycket och gosade en del med syskonbarnet. Lägger upp lite bilder på resan senare, måste bara förminska bilderna lite på min dator för Zacke har inget bra bild program på den här datorn.

Igår började jag träna igen efter semestern då det inte blev någon träning alls för min del, Zacke körde lite fys inne på rummet men jag latade mig bara. =)
Igår var jag i alla fall ute och sprang en halvmil sen blev det en massa stretching. Jag måste bli mycket vigare i fotlederna och i splitten, jag är sjukt stel för att köra wushu. På kvällen hade vi ett nybörjarpass där dom också fick stretcha ganska mycket, öva en del på svepen och fysa mage, rygg och bröst.

Idag har jag och Zacke (som är hemma och är sjuk) vart och tränat ben ute på nibble som vi sett Stefan Holm köra. Tungt men bara gå ner en liten bit och sen snabbt upp. Först 60kg 10rep, 80kg 10rep och 100kg 3*10rep. Sen ska jag väl ut och springa lite också innan träningen ikväll.

Är ju tävling om två veckor. Så nu måste vi verkligen börja hårdträna.


I tyskland med hela familjen

Nu sitter jag i tyskland hos systern min. Flög hit igár och det gick relativt bra trots förkylning.
Idag har vi vart ute och gátt en runda pá stan innan vi slog oss ner i soffan och inte kom upp försen nu.
Hostar för fullt annars hade jag kunna följa med Max pá ett av hans träningspass sá hade jag fátt röra pá mig lite. Men nu fár jag vänta tills pá mándag och hoppas att jag már bättre dá sá jag kan simma runt och leka resten av veckan =)

Sladden till kameran kom jag självklart inte ihág sá nágra bilder kan det inte komma upp försen jag kommer hem igen.

Fár se om det blir tid till fler uppdateringar men det är nog inget att räkna med. Jag är glad om jag kan fá tag i en dator sá jag kan lämna in mina skoluppgifter.

Nä mindre kul att skriva när det är fullt av folk här.

RSS 2.0