På riktigt

Så har vi kommit igår med träningen ordentligt. Igår körde vi nämligen det första "riktiga" träningspasset sen Kina. Zacke som var magsjuk efter att ha ätit lite dåliga korvar på statoil satt på bänken och var tränare men för oss andra var det ordentlig uppvärmning och gemensam stretch som gällde innan ett ganska vanligt pass med grunder och hopp.

Sen var det dags för lite fys som vi alla var JÄTTE duktiga på. Oj oj det mäsktes allt för väl att man inte har varierat träningen så mycket i Kina. Å tydligen har väl inte dom andra heller tränat på en massa olika saker, men det är ju bra det så att man själv inte är svagast nu.

Idag är det träningsvärk som gäller, precis som efter kom-igång-passet =P

Ett lyckat avslut

Nu har vi köpt oss ett trådlöst internet så nu ska jag försöka bli bättre på uppdateringarna igen. Men jag vet inte om jag kan lova nått för i samband med att jag kom tillbaka till Sverige och facebook så blev jag ju självklart beroende av dom olika spelen där också =P

Men jag tänkte ta och dela med mig av ett par bilder från våran härliga semester.Jag låg antingen här på en solstol eller ute i vattnet större delen av tiden


Det fanns massa god maträtter, dom med skaldjur var nog bäst.


Zacke ville leka, så han grävde en stor grop som han stoppade ner mig i.


Å så köpte vi små brädor så vi kunde leka på vågorna


Sen när dom flesta andra hade åkt till Peking så spenderade jag och Zacke en kväll på stranden som vi avslutade med att förlova oss. Det syns kanske inte så bra på bilden men Zackes ring har mönstret av min ring i sig.


Nu tränar vi igen

Sådär ja nu är jag tillbaka i Gnesta igen och har kommit tillbaka från ett träningspass med Gnesta wushu. Det är lite skönt att Zacke är den "riktiga" tränaren nu så att jag inte behöver tänka  så mycket på vad dom andra håller på med. Men ibland kan jag inte riktigt hjälpa det utan känner behovet av att klaga lite på dom. =)

Tyvärr gick det mindre bra för mig idag. Min sträckning blev ju värre efter EM så nu är det inte allt för kul att stretcha eller träna. Så jag fick ta och sätta mig bredvid efter ett par sparkar och ta det lugnt fram tills det var dags för fysträning. Men den var i alla fall riktigt skön och jobbig.

Ja å så har jag bestäm mig för att skippa SM som är om ungefär en månad. Lite skönt att inte behöva tvinga sig till att träna när det gör så ont i benet. Så nu kan jag bara träna sånt som inte gör ont och låta kroppen få läka.

I varmen

Hej hej.

Her borta e det riktigt jakla varmt men det e toppen bra! Om dagarna ligger vi sjalvklart po stranden eller i vattnet po en brada och guppar pa vagorna och kvallarna har vi anvant till att sitta och dricka ol och spela kort med hela ganget. Har aldrig gillat ol tidigare och det har val knappast blivit nogon favoritdryck nu heller men jag tyckte anda det var passande i hettan.

Dom flesta andra har akt tillbaka till Peking for att shoppa lite men vi stannar har tills po onsdag kvall. So idag nar vi ando e sjalva och solen faktiskt inte e framme sa passade vi po att krypa in po ett internet cafe for att sitta bort lite av den varmaste tiden po dygnet.

Borjar aven fo lite smott traningsabstinens och forutom lite simmning om dagarna so blir det aven fys pa hotellrummet. Men det ska bli roligt att trana ordentligt sen igen nar man kommer tillbaka hem!

Mot slutet av veckan kommer det lite bilder fran resan nar vi e tillbaka i Sverige.


RSS 2.0