dålig träning

Nu gillar jag inte att inte hinna träna så mycket som jag skulle vilja. Som idag hann jag bara med att ut och springa en runda på 5km intervall. Det var jobbigt och svettigt i solen men helt klart behövligt. Sen lite stretch för jag måste fortfarande bli vigare. Helt otroligt vad tid det tar. Sen gick resten av dagen åt till att vara på 1-års kalas. 4,5 timmes resa å 5,5 timmar där. Men imorgon kommer det bli bättre träning då jag bara jobbar 4,5 timme.

Tyvärr jobbar jag heldag fredag och lördag så då lär det inte bli någon träning eller skrivande.

Äckligt varmt

Folk säger att man inte ska klaga när det är solsken och varmt. Men om man inte är vid vattnet dom dagar det är sjukt varmt då har man faktiskt rätt att klaga. Det är äckligt varmt å jag sitter inomhus, vilket iofs är bättre än att vara ute i solen. Så idag går jag runt här hemma (var visst ledig idag oxå), har tappat upp ett bad med kallt vatten som jag går och doppar mig i ibland eller ställer mig vid kylskåpet. Jag är väldigt känslig mot värme å blir lätt arg när det är för varmt. Kläder kommer jag motstridigt tvinga på mig när det är dags att träna men förhoppningsvis är det inte riktigt lika varmt då.

Nä dags att ta en sväng ner i badkaret igen.

sol å bad

Gårkvällen och den här dan har vart en perfekt avslutning på semestern. Igår grillade vi och satt ute på balkongen med en massa tända ljus och lykta å spelade kort å idag var vi och badade å hade det bra vid sjön innan vi åkte till stockholmarna och tränade.

Träningen gick väl ganska så bra ändå, kände att man inte hade tränat på en vecka, det är jätte lätt att hoppa men vi spänner oss inget när vi landar. Precis som det brukar vara efter en pause. Så nu måste det bli lite mer benböj igen å mabu landningar. Å om vi har tur så har vi snart en matta att träna på här i Gnesta också, bara att hoppas på att inte brandchefen har semester, å självklart att han godkänner att ha mattan i lokalen.

Imorgon får vi se om wushu folket kommer ihåg sina former eller om dom bara har badat hela veckan och glömt bort det dom lärde sig.


Tillbaka

Nu är vi hemma igen, kom inatt runt tre tiden efter att ha kört från Stavanger över hela Norge och sen Sverige. Det tog ett tag men Zacke kämpade på bra. Å jag lyckades hålla mig vaken hela vägen, vore ju taskigt att låta honom sitta där själv och försöka att inte somna.
Nu har vi även kommit på varför Norge är ett rikt land, dom spar in alla pengar på vägunderhåll. Shit vilka värdelösa vägar dom hade. Det tog säkert dubbelt så lång tid att ta sig nånvart än samma sträcka här hemma. Ganska jobbigt speciellt när man ska hem igen. Å norrmännen verkar ganska lagliga vad gäller hastigheten också. Sträckan hem tog 14 timmar med mat-stoppen å av det var bara 4 timmar i Sverige, å så jäkla mycket bredare är faktiskt inte Norge. Men några år till så kanske dom har lyckats bygga lite vägar över eller igenom bergen.

Men trots att vägarna tog en evighet så var det i alla fall väldigt fint med alla berg å med snön som låg kvar på toppen.


Nu orkade jag inte fixa till bildern på datorn, men jag tycker dom är fina ändå =) Hade jag orkat tryckt på knappen rotera på några andra bilder så är dom ännu snyggare, men jag är ganska så trött idag. På väg ner från berget började Zacke hoppa och leka mellan klipporna (som man ser på sista bilden) vi sprang runt däre uppe och hade skoj tills vi insåg att stigen var borta. Men kanske en halvtimme senare hade vi lyckats hitta den igen.
Den enda träningen vi har fått var väl när vi skulle gå upp på bergen, så Zacke har inte fått nån träning men jag fick mjölksyra i benen när jag försökte hålla samma tempo som honom. Imorgon är det i alla fall träning uppe i sthlm igen.

huslig

Nu håller jag på att baka bullar för första gången. Å jag kan ju inte påstå att det går särskillt bra. Än så länge ser dom ut som små fula klumpar bara, å snart kommer dom väl dessutom vara små svarta fula klumpar. Man jag har gjort ett tappert försök att vara lite tjejig och huslig i alla fall. Nä tacka vet jag kladdkaka, den är svår att misslyckas med.

Imorgon bitti kommer vi att  hoppa in i bilen och åka iväg till Norge på semester så då kommer det inte bli nå skrivand här på kanske 3-4 dagar eller nått sånt, vet inte riktigt än hur länge vi kommer vara borta. Men jag kommer få tälta i bergen. =) Tror nog att vi kommer ha det jätte bra!!

dags att börja

Äntligen lite träning, har vart alldeles för lite på den fronten den här veckan. Men idag började jag ju inte jobba försen ett. Vi började dagen med nått som verkligen känns semester aktigt, vi gick bort till ett konditori och åt frukost. Zacke tyckte nämligen att vi inte hade nått gott hemma å det var bara en halvtimme kvar tills jag ville börja träna. Hade ju tagit betydligt mycket längre tid om vi skulle gå iväg och köpa frukost och sen gå hem för att äta.

Kan väl inte påstå att träningen var så himmlans lyckad, precis som vanligt alltså när vi har haft lite uppehåll, eller bara tränat utomhus. Men vi lyckades kämpa vidare i nästan 2 timmar innan vi var tvugna att sluta för att hinna duscha innan jobbet. Ska köra nån timme imorgon igen innan vi ska ut och sätta upp tältet, ska ju ut med extra släkten och tälta imorgon, fiska å grilla och allt det där som hör till.

Snart är det ju dags att börja hårdträna inför Kina så vi orkar köra hårt där borta. =)

Yes

Nu verkar det som om min blogg fungerar igen. Har inte gjort det på ett tag men nu ploppade inläggen upp som jag skrev för ett tag sen.

Nu är det ju svårt att komma på vad det är jag har tänkt att skriva tidigare. Men i söndags var jag och Zacke upp till sthlm för att träna och efter fyset vi körde har jag fortfarande världens träningsvärk. Först körde vi benfys ett tag å när vi väl var klara så kom Zacke på att vi skulle fortsätta med lite grodhopp bara för skoj skull. När det roliga var slut tror jag att jag sa mest på skoj att vi skulle köra 2min mabu. Vilket vi då självklart gjorde. Envis som jag är så stod jag tiden ut, (bara jag och Zacke som klarade det) Men sen kunde jag inte resa mig upp. Försökte och jag kom väl halvvägs, vänsterbenet lyckades sträcka på sig men höger bara vek sig så jag rasa ihop. Men det var skönt då vet man att man har kört ordentligt. Jäkligt nöjd med den träningen i övrigt oxå för ja klara alla hjulningar och nästan en 540mabu snurrade kanske 10grader för kort å så vart det ju en ful mabu men jag stod i alla fall kvar.

Nähä om man ska fortsätta jobba kanske, snart fem timmar gjorda. Då är det bara 7,5 timme kvar till jag slutar...suck.

gummiband

Idag vaknade jag till strålande sol å även om jag skrev om hur härligt det är med dugg-regn igår så klagar jag ju knappast idag heller. =)  Kommer bara bli lite mer svettigt när jag är ute och springer. Måste nämligen jogga bort till "hem-gymmet" för att köra ben, är ju onsdag. Men hade det inte vart för att jag är väldigt nära en sträckning på baksida lår hade jag nog inte gjort det, nu MÅSTE jag iväg för att träna upp den med gummibandet. Å när jag ändå har lyckats ta mig ut dit så kan ja ju lika gärna passa på att köra ben. Onsdagar är faktiskt benträning, men när Zacke jobbar på dagen och jag på kvällen så brukar jag ta back-löpning istället för vikter. Den här veckan har jag inget val eftersom jag måste iväg varje dag för att träna gymmiband, vill ju gärna kunna sparka igen.

För andra dagen i rad så ägnade jag ca 10 i sängen efter att jag vaknat med att tänja ut musklerna. Det känns riktigt bra att sträcka ut musklerna ordentligt på morgonen, då är jag inte riktigt lika stel när det är dags att stretcha på riktigt. (Inbillar jag mig i alla fall) Får se hur länge jag lyckas hålla igång med det som jag hoppas ska bli en ny vana. Förmodligen till jag vaknar en dag å är jätte pinknödig, då lär jag ju inte gå och lägga mig i sängen igen bara för att stretcha.

Perfekt spring väder

Nu har jag vart sådär dålig på att skriva vad som händer igen. Förmodligen för att jag inte tycker att det händer så mycket. Men jag och Zacke har vart iväg och tittat på shaolin munkarna som hade en uppvisning i dalhalla, ganska coolt ställe. Men munkarna var inte riktigt lika coola. =) Det verkade snarare som ett gäng ungdomar som kanske pluggar på universitet men som är ganska bra på wushu så dom jobbade extra med att lossas vara munkar. Men det var en snyggt ihopsatt uppvisning, och rolig att ha vart och tittat på.

Igår när det var träningspass duggade det lite vilket resulterade i dålig närvaro. Som det verkar just nu är det inte särskillt många som kommer kunna hålla sig kvar i tävlingsgruppen särskillt länge utav dom som har kryssat i att dom vill tävlingsträna. Men dom kanske skärper sig sen när vi börjar med tävlingsträningen, annars kanske det bara blir jag och Zacke kvar i den gruppen tillslut ändå.

Idag har det blivit en joggingrunda för att värma upp musklerna så jag kunde stretcha ordentligt efter det. Usch vad stel jag känner mig, att det tar sån himmlans tid att bli vig men sen går det alldeles för snabbt att stelna till igen om man låterbli att stretcha spagaten orentligt ett par gånger i veckan. Å splitten är ju knappt värt att nämna, går det att operera sig vigare tro?? Nä jag får helt enkelt ta tag i det här, lite varje dag, mycket 2-3 gånger i veckan. DET SKA GÅ!! Men visst är det väl härligt att vara ute och springa när det små duggar. I alla fall på sommaren då det inte är svinkallt regn. Det är bara frisk och man slipper känna när man blir svettig så det rinner för det gömmer sig i regnet.
Lite senare kommer det bli ett hopp pass med Zacke.

snällt elakt

Just nu är Cissi på botten, men ändå inte. Är nog snarare så att jag tycker att jag borde vara det för att jag inte har tränat bra sen i söndags. Men just nu är jag mest bara trött.
Idag hade vi i alla fall möte på träningen och vi ska bli hårdare mot dom, men hårda på ett pushande och snällt sätt. Haha ja vi får väl se, Zacke kanske får stå för det snälla så kan jag vara så pushande jag vill.  =)

Nä ner i sängen.

RSS 2.0