Mitt första riktiga spel

Hoppsan, idag sov jag visst bort större delen av dagen. Var lite mer än skit trött efter en heldag ute i fält. =PVar iväg med Nyköpingsgänget ASST på storspel uppe i Strossa. Spelet skulle hålla på i 18-24timmar men när skymningen kom och det vart mörkt ute så hoppade vi in i bilen igen och stack hem efter att ha krigat i 8timmar. Ca 120 man i varje läger och ett område med flera byggnader, skog, silos och även bilar som var med i spelat. Rökgranater, snipers, understöd, smyga genom skogen, storma byggnader och försvara - dagen gick väldigt snabbt.


Tills nästa gång ska jag nog skaffa mig en bra ficklampa och även vara med på natten. Fast helst skulle jag ju vilja ha mörkerkikare och vara sniper på natten.


***Men nu till något annat - dags att hoppa in i bilen och åka till Sthlm för poledance
Lite riktig träning

Härligt nog så var det inga problem att träna med knät idag men bara för säkerhetsskull så körde jag ändå med ett knäskydd. Man ska ju inte plåga sig i onödan..allt för ofta.Så ett wushu pass med allt som hör till: uppvärmning, stretch, sparkar, hoppsparkar, form å så ännu mer stretch! Sen var jag pigg, glad och full av endorfiner, vilket tyder på att det finns krafter kvar att träna mera! Då passade den där joggingrundan perfekt, för man vill ju inte sätta sig i soffan på kvällen och känna att man inte har kört slut på sig själv.
That´s not my style!


Morrn morrn

Igår morse blev det benstyrka på morgonen innan jag stack iväg till jobbet. Men det fick jag ångra.

Precis uppkommen ur sängen ställde jag mig i jägarvila. Andra gången jag hade med den i ett träningspass och jag lyckades hålla ut i 5min 45sek. Vilket jag ändå är nöjd med eftersom jag hade fem minuter som första mål. Sen djupa benböj så brett som möjligt och utfall.


Jägarvila.Men någon utav övningarna uppskattades inte av mitt knä så sen kunde jag inte ut och springa på eftermiddan efter jobbet. Fast ett bra gym-pass för överkroppen fick jag ändå till.  

Nu hoppas jag på att man kan springa en runda efter jobbet idag innan det är dags för dagens wushuträning.

Den stora frågan

Nu börjar värmen komma


Hotellet i Marocco där vi bodde en vecka i början av mars.
Lovely!!


Men även här i Sverige! Det är så härligt att komma ut från träningslokalen och inte behöva frysa när man går till bilen! Idag kom vi ut från ett hårt wushupass i lokalen istället för gymet som det annars brukar vara på måndagar. Vi har nämligen gjort en schemändring och styrkan är flyttad till tisdagar.

Så när det nu är både löpning och styrka efter jobbet, vad ska man då hitta på som morgonträning när klockan ringer imorgonbitti??


Vi får se vad man känner för.


Poledance / polefitness bilder

Tog med mig kameran idag till träningen för att ta bilder på lite nya rörelser jag har lärt mig. 

  

(klicka för förstoring)


Full av endorfiner!

Igår hade jag en grymt bra träningsdag!
Vaknade lite bakis och kände att det var bäst att ta en promenad för att få friskluft i sig. Men med hög musik i lurarna vem kan då låta bli att börja springa när basen kommer igång?! INTE JAG.
Så det blev en runda blandad med gång, jogging och korta spurt-sträckor som avslutades med att springa två vändor i Gnestas längta trappa.

Lite senare vart det en till löparrunda på 4km men då vart det bara jogging hela sträckan, men den innehöll tre hämska backar som fick mig att tappa andan. Å bara för att verkligen krama ur den sista kraften så vart det B.R.A.K när jag kom hem.

***
Men nu till dagens träning!


 

Inte riktigt en wushu outfit. Idag är det söndag och dags för ett nytt pass i poledance!!


RSS 2.0