Lov med riskokare

Måndag till och med onsdag är det lov från morgonträningen. Vet inte riktigt säkert men jag tror att det är för att det är mitten av hösten. Det var iaf en dag nyss då alla vart tvingade att äta månkakor bara för att det var "mitt på hösten dagen".

Kollade nyss i en av mina tjejtidningar och blev som vanligt på humör för att göra någonting åt utseendet som jag bryr mig alldeles för lite om. Så jag ville gå och köpa ansiktskräm och makeup remover. Men det är lättare sagt än gjort här i kina där alla e besatta av att bli vita och i stort sett alla skönhetsprodukter står det "whitning" på. Så det slutade med Lóréal happyderm både ansiktskräm och rengöringsskum. Makeup borttagning tror jag inte att dom vet vad det är.
Men jag hittade en riskokare iaf så nu kan vi koka pasta för fullt hela lovet.

Zacke kollar på någon dålig krigsfilm som verkar alldeles för seg för mig...Bla bla bla helatiden. Så jag ska nog kolla i en till tjejtidning och önska att jag hade ork och tillfällen för att göra sig snygg ibland och inte bara gå fram och tillbaka till träningen i mjukisbyxor.

I och för sig så stortrivs jag med det och försöker ha på mig en snygg träningsvänlig tröja då o då och vattenfast maskara.... Vilken å andra sidan blir svår att tvätta bort på kvällen utan rätt produkter.


Slappt = bra

Igår vart det ingen egenträning med övning på twisten för vi var alldeles för trötta, ganska slappt gjort tyckte man då. Men jag tror att det var bra för mig att vila för imorse gick det riktigt bra!!! Jag är faktiskt till och med nöjd själv  = )
Jag klarade två av tre stycken!! Waibai kommer jag runt 540ibland när jag bara snurrar, och tornadon börjar bli bättre efter tips från "peter". Det är iofs ganska självklara saker jag måste göra men det är ju det att jag inte tänker på dom just för att det är självklara saker...

Nu håller jag på att skriver ner vad vi äter och hur det går på träningen, började idag så vi får väl se om man ser något samband, borde ju vara någonting. men det är ju bara det att man jämt glömmer det efter någon dag så jag inte hinner se vart problemet ligger dom dagar det går superdåligt. Men nu är den mappen den enda jag har på skrivbordet så jag borde kommaihåg....*hålla tummarna*

Oj oj dags att gå tillbaka till hallen och gå igenom lite svärd..försöker hitta på en egen form, svårt! "Peter" ska få hjälpa mig lite med det sen.

mmmmums

Sitter och äter yogurt med valnötter och russin i, riktigt gott faktiskt.

Morgon passet var blä och jag börjar tröttna på våran tränare som inte rättar nått. ibland säger hon att man gör fel men säger inte hur ,man ska göra för att det ska bli rätt. OM det är något lätt fel som att någon inte kan en rörelse så visar hon ju hur det ska vara men som mig och Zacke om vi inte klarar att landa i mabo i ett hopp så berättar hon inte vad vi måste tänka på för att klara det.
Men som tur e så har jag och Zacke Guo Xiong som tränar oss tre dagar i veckan och han rättar alla små detaljer och berättar vad man måste tänka på. Går mycket bättre på hans lektioner! Å han är mycket mer positiv så då blir vi glada och det går bättre för det oxå.

Om en timme ska vi träna lite själva för idag är det inget pass med "Peter".
då ska jag öva mer på mina twistar.

Bara Att Spurta Kvar

Andra träningsveckan är snart slut ska bara ut och springa lite om en halvtimme sen är det vila i två dagar, usch.
Kommer ihåg hur helgerna brukar vara, ingen träning på hela dagarna och ofta blir det att man bara sitter inne och kollar på tv eller sitter framför datorn hela dagarna....jätte trist. Men det finns ju inte så mycket annat att göra. Väldigt onödigt och dumt att shoppa varje helg känns inte som om det skulle gå ihop ekonomiskt i längden.
Men på lördag blir det iofs lite shoppande men bara sånt "vi" tjänar på att köpa, vi har beställt in skor som ska skickas hem till träningen i sverige så det är ju egentligen inte vi som tjänar på det utan klubben. Men det är nästan lika bra för då kanske det kommer bli en egen tränings lokal lite snabbare.

Duktiga kineser!

Dom är inte så jätte bra på att lyckas med saker men efter två veckor så har vi äntligen internet. =)
För det första så funkade inte kontakten i vårat rum och det hade dom jätte svårt att fatta, sen sa dom att vi hade använt internet för mycket att det var därför det inte funkade trots att vår kontakt hade vart trasig helatiden...smarta.
När dom väl hade fixat kontakten och det ändå inte funkade och vi gick dit för 4.e gången så insåg dom att dom hade gett ut användarnamnet och lösenordet till två olika. Så idag fick vi nytt och det funkar faktiskt!!!

Igår hade vi vårt första privata pass med Yin Guo Xiong (Peter). Han har lagt av att träna själv nu men han är fortfarande coolast bara han går igenom lite och visar hur man ska göra. Önskar att jag också kunde vara så..
Det går rykten om att tjejer inte så få köra bredsvärd och stav på tävlingar och att killar inte ska få köra raksvärd eller spjut, vi får se hur det blir med den saken. Men jag ska iaf träna både bredsvärd och raksvärd nu för säkerhets skull. Tjockis tränarn tyckte inte att jag skulle köra bredsvärd för att jag är för lång och smal för det men jag lyssnar inte så mycket på vad hon tycker för jag behöver powern man får av att köra bredsvärd.

Show your tits

Kineser e bra roliga med sina texter pa trojer. En eldre dam i 50-60 ars older gick i en troja med texten "SHOW YOUR TITS" vi tyckte det var ganska skoj och riktigt typiskt kineser som bara vill ha trojer med vesterlns text pa. 

Fortfarande forkyld men har tranat idag gick lite sisoder, men det var skont att vara tillbaka. Valdigt monga kanner igen oss.
Ne usch va de e jobbigt po internet cafe alla sitter och roker.....BLE.. =)

Nu ska vi bestella mat och kanske titta po en film innan vi sover.

Kina

Nu e jag i kina. Sitter pa ett internet cafe so jag har inte alla tangenter men det e nog lesbart endo.
Det var inga problem att sova i telt, vi hade nogra riktigt mysiga kvallar der nar det regnade och bloste ute.
Vi har bestallt internet till vort student rum och det skulle ha kommit i fredags men an so lange har inget hant, och intenet her pa cafet e valdigt segt so det gar inte att fora over pengar.....*grrrr*
Po mondag ska vi borja trana hoppas det gar bra.

Po flyget kopte jag som alltid lakrits pipor men mer an helften var borta nar vi landade och resten forsvann dagen efter. mums mums
Ne nu moste jag gora ett nytt forsok att fora over pengar annars moste jag messa mamma och be henne gora det at mig.

*nogra sekunder senare*
OK inga problem jag kunde overfora nu.


visst ja jag e sjuk oxo...nogot irriterande men jag var snabbt iveg till apoteket her och sa att jag var forkyld och hade ont i halsen so fick jag 2 olika sorters tabletter jag skulle ta. En timme efter att jag tog dom forsta gongen so hade jag inte ont i halsen langre...undrar vad det egentligen var i dom super tabletterna.. =)


RSS 2.0