Musiken hjälper

Nyligen hemkommen efter dagens första träningspass, idag var det svärdet som åkte fram för att öva på den formen. Tyvärr tappade jag bort mig när jag gjorde helform, något som INTE får hända. Tror jag ska låta det gå ut över nybörjarna ikväll på deras pass. Haha
Nä då jag är faktiskt på bra humör idag för träningen gick fint i övrigt. Så dom kanske ska få köra lite akrobatik ikväll, vill säga om jag är på lika bra humör efter nästa träningspass. =)

Det är lite synd att man inte kan tävla med hörlurar, det skulle nog hjälpa mig ganska mycket om jag kunde lyssna på musik och lossas att jag bara hade en helt vanlig träning. Men tävlingen som kommer är ju i västerås hallen, där vi har vart ett x antal gånger nu så det börjar nästan kännas som nått träningsläger dit vi alla åker några gånger om året för att träna tillsammans. Lite roligt med att wushu är en sån liten sport, alla känner alla i stort sett.

Kanske ska ha ett träningsläger här i Gnesta i sommar och bjuda in en massa klubbar för att träna ihop...vore väl inte helt fel.

Fram med träningsfreaket

För att slippa den otroligt jobbiga känslan av att vara en fet latmask så drog jag på mig träningskläder och gick iväg för en timmes formpass. Vet att det var tänkt att vara vilodag idag, men jag kom på att det inte är något jag förtjänar försen efter tävlingen =)  Så jag ska försöka köra i 20 helaformer  fram tills den 11:e då det är dags att tävla och jag vill gärna att det ska gå bra.

Kan inte fortsätta med att bara gå ut och springa, fysa eller göra någon annan liten övning och tänka "Jaja, jag har i alla fall gjort någonting idag." Det håller inte att träna så lite som jag gör och tro att jag ska komma någon vart. Nu jämför jag mig inte med "vanligt" folk som ofta säger att jag är jätte tråkig som inte gör annat än att träna, jag måste jämför mig med andra som också satsar på att komma någon vart med sin idrott. Där ligger jag helt klart i underläge i träningstimmar, i alla fall nu sen jag kom hem från Kina. Men jag har lite problem att bestämma mig för vad jag ska räkna in i träningstid. Ska promenader få räknas in som träning om jag inte ens blir andfådd eller svettig av det? Ska fysträning som jag inte får träningsvärk av räknas? Eller ska enbart wushu få klassas som RIKTIG träning? Får väl lösa det genom att öka takten när jag går och alltid träna så hårt att träningsvärk är garanterat. =) Sen att jag varje dag övar wushu tekniker borde egentligen vara en självklarhet.
image269
Om jag tränar en timme till idag så är jag nog nöjd sen. Kanske =)

Det är synd att vara riktigt bra på wushu kommer hand i hand med skadorna, ser ju på den här killen hur bra träningen är för knäna. Men jag önskar jag hade alla hans skador om det betydde att jag även fick hans wushu skills, haha =)

Perfekt kväll

Denna morgon har solen gömts bakom ett lager moln så jag känner ingen större dragning bort från datorn =)

Men jag har haft en jätte härlig helg som avlutades helt perfekt då jag klev ut ur duschen igår kväll. Zacke hade tänt massa ljus i hela sovrummet så fick jag en helkropps massage. Jag är ganska säker på att jag har den bästa killen man kan hitta. =)
I lördags såg han även till att jag fick träningsvärk när vi var på gymmet och han aldrig lät mig sluta köra vader. Varje gång jag tyckte jag var klar så plockade han bort en vikt och sa att jag kunde köra en gång till. Även lite stolt över mig själv som klarade 50kg bänk igen, men det var verkligen precis att den kom upp. Zacke fick hjälpa till att hålla balansen på den för jag spände mig överallt, till och med ögonlocken knep jag ihop. =) Förhoppningsvis är det lättare nästa gång. haha

Idag är det vilodag och jag kommer förmodligen bara gå ut och spurta lite så imorgon vet jag någon som kommer vara lite irriterad och tycka att hon är jätte lat och aldrig tränar. =)

Bara att kämpa

Ok det kanske är en liten skillnad på mig och dom andra ändå, för nu sitter jag här i en tröja som man verkligen kan vrida svetten ur. Så det känns lite bättre för stunden även om jag vet att till kvällen kommer jag ha den där känslan igen av att jag aldrig tränar. Så efter min intervju jag ska på så får jag väl se til att träna lite igen, om jag fortsätter hela dagen så borde ju inte ens jag tycka att jag har tränat dåligt. =)
Men det som är bra när jag får den här knslan av att aldrig träna är ju att jag varje gång tränar extra hårt då.

Nu ska jag äta lite lunch och så får jag väl ta en proteindrink så jag slipper det där protein problemet. Undrar vad Zacke skulle tycka om jag säger att vi ska gå över till att bara äta kall mat och sallad tills det är höst och svalt igen. Tror faktiskt inte att det skulle vara någon hit.
image268
Har även fått veta nu att minst en tjej kommer ställa upp på SM sen pratades det om att det även var några tjejer från nån stockholms klubb som skulle tävla. Så kanske kommer det bli en tjejgren den här gången. MER WUSHU TJEJER!! =) Bäst att börja träna hårdare inför tävlingen och gå ut lite i parken och köra så det inte är lika jobbigt att köra inför folk sen. Men ändå är det så stor skillnad att köra inför folk som tittar i parken och att stå på en tävlingsmatta. Skumt, och mindre bra!

En spark i baken

En bra sak med Gnesta har i alla fall vart solens närvaro. Vilket ger ett tydligt spår i min blogg, eller snarare inget spår alls. Jag ligger ute på balkongen hela dagarna solar med näsan gömd i en bok, som alla andra somrar alltså.

Tyvärr så försvinner även lusten att äta i takt med att värmen ökar. Något som inte är särskillt bra för träningen, igår insåg jag vid 16 tiden att jag inte hade ätit något sen frukosten, och ändå var det svårt att vilja äta. Men jag fick i alla fall i mig en sallad och sen på kvällen när det var svalare så kunde jag äta igen. Imorse fick jag tvinga i mig den vanliga gröten sen får jag se till att äta något snart igen så jag orkar träna. Det är synd att det där proteinet måste in också annars hade jag gärna levt på sallad, bär och frukt hela sommarhalvåret. =)

Nu börjar det tyvärr kännas som om jag inte tränar något längre, men jag vet inte vad jag kan göra för att få det att kännas bättre. Hjälper ju inte om jag kör styrka ofta, det hör tydligen inte till riktig träning i mitt huvud. Måste ut och springa och köra mer wushu, synd bara att jag känner mig så lat. Att det ska vara så svårt att göra det jag vet att jag MÅSTE göra. Sitter här hemma...Jag borde träna, jag borde gå ut och springa, jag borde ta morgonpromenader varje dag....osv går det det runt i mitt huvud, men så tar jag av mig kläderna och sätter mig i en fotölj på balkongen. Hahaha, Jag är inget bättre än alla andra latmaskar.
image267
Nä upp och hoppa!!

blodig uppvärmning

Ska nog inte bli så mycket mer fotboll på träningen som uppvärmning. Inte ens för dom avancerade, inte för att dom inte värmer upp ordentlig utan mer för att dom har mindre bra koll. Jag har jämt 3-4 nya blåmärken efter varje gång vi kör fotboll och nu senast fick Zacke ett knä i ansiktet så läppen sprack. Men jag borde väl inte skriva alla elaka tankar jag har i huvudet just nu. Får nöja mig med att skriva att vi nog kommer gå över till handboll, och påminna dom om att det bara är uppvärmning och inte någon viktig match. =)
Har även gett dom sin andra "läxa" tills i söndags skulle dom köra 100 svärdrörelser och nu till på onsdag ska dom ha kört ett 100pass alltså 100 vader, benböj, armhävningar, rygglyft och sit ups. Mer läxa kommer det bli för nu vill vi se förbättringar. =)

Har träningsvärk i benen och bestämt mig för att när den har lagt sig så ska jag börja köra djupa benböj med 80kg, måste ju öka om man ska bli bättre för nu har jag tröttnat på att 70kg känns tungt. Ska som minst klara ner till figur 4 med 80 kg, 8 rep.
image266

sol, vind och vatten..lalala

Idag har vi haft en riktig vår dag. Zacke slutade tidigt för dom hade knappt något att göra på jobbet, han var hemma redan halv elva då vi gick ut och spelade lite tennis och frisbee golf, som vi avlutade med att ligga i gräset och mysa. Sen satte vi oss ute på balkongen i varsin fotölj med en bok och solade. Hur härligt som helst och nu har jag fått känn på sommaren!! LÄNGTAR verkligen tills man kan kasta kläderna, springa runt halvnaken ute och känna hur det steker på huden. Självklart med solskydd för barn sådär 40-50 eller nått, jag gillar känslan av att bli stekt men vill inte bli det på riktigt.

60 kilos kris. =)

Onsdagspasset gick bättre än förväntat för dom tre som kom, och alla klarade att göra egna små formbitar. Lite extra beröm gav jag till en som faktiskt lyckades göra något som kunde vara med i en riktig tävlingsform. Vi kommer helt klart göra samma sak fler gånger. Men inte idag då vi kör bredsvärd.
Nu har vi även Jeppe här i sverige, han har vart i kina och tränat några år och även om han slutat med wushu nu så har han kvar sin vighet och lär väl minnas mycket av teknikerna också, förhoppningsvis. Eftersom han tränade mycket bredsvärd så kan vi säkert få bra användning av honom på kvällens pass.

Nu sitter jag och funderar över om jag ska godkänna att vågen visar över 60kg varje gång jag ställer mig på den eller om jag ska ta mig ner under sträcket igen. Vi säger ju att det inte är viktigt hur mycket vi väger så länge det känna lätt att hoppa och göra teknikerna, ändå står man där med besviken min när den inte ens är under 60 på morgonen. Ja jag får väl lägga in nått extra fettförbrännings pass i veckan så får vi se hur det går. Måste fortfarande äta och träna bra så jag känner mig pigg och glad. Wushu träningen går ju helt klart först i prioritet, den MÅSTE gå bra!! Jag tänker inte riskera att inte ha någon ork till wushun bara för att kunna gå ner i vikt.

Målet nått

Ikväll har vi avancerat pass och vi ska testa något nytt. Varje person ska själv få komma på en lite längre kombination att visa. Dom ska få ca 10 minuter för att sätta ihop några sparkar, slag, ställningar, svep, hopp, ja precis vad dom vill till en kombination som ser bra ut och skulle kunna fungera att sätta in i en form. Får se om det är något dom klarar av eller om det blir för jobbigt att behöva tänka själva på vad dom gör. Tror faktiskt att dom föredrar när vi står och säger åt dom exakt vad dom ska göra.
Men det ska bli roligt att se om dom har fått någon känsla för wushun och själva kan komma på vilka rörelser som passar att ha efter varandra eller om det bara blir en konstig röra av alla olika sparkar.

Igår klarade förresten jag och Ove vårat mål som vi hade till den 20.e, vi sprang hela Hållsta backen utan att stanna. Ganska starkt jobbat av oss om jag får säga det själv.  =P Tyvärr vet jag mycket väl att jag inte hade gjort det om det bara hade vart jag och Zacke där. Men nu såg jag ju att Ove sprang hela vägen och jag kunde ju inte låta honom vara bättre än mig, så jag hade inget annat val än att springa hela vägen.  Å nu  måste jag springa hela backen varje gång eftersom Zacke vet att jag kan. Men det är väl bra, jag är bara så bekväm av mig och gör helst inte saker om jag inte måste visa att jag faktiskt kan göra det. Men då jag måste så klarar jag istället sånt som jag själv knappt tror att jag kan.

Tönt cissi

Vilken liten mespropp jag är. Stod där i början och förklarade att vi har tröttnat på allt prat, och jag var jätte nervös. Haha mitt vänsterben började skaka en massa, det var mycket svårare att säga än att hålla ett tal på tyska. Å då hade jag ändå redan sagt det till nästan hälften av dom som var där. Hihi Cissi är en liten tönt. Hade vart mycket lättare att säga om jag hade vart arg när jag pratade, eller om dom redan hade vart jobbiga. Men nu var det i början av passet och alla stod tysta och snälla. =)

Jaja dom höll sig ju tysta resten av passet också men så var ju inte de två värsta där idag så vi får se hur det är nästa gång dom kommer. Då jag måste säga samma sak igen, förhoppningsvis utan att börja skaka. =) . Men det är ju bra för mig att göra saker som jag blir nervös av det måste hjälpa tills det är dags för tävling då jag är jätte nervös. Skönt i alla fall att jag inte ens behövde varna någon för att åka ut.

Fick ju hjärnsläpp och glömde bort att vi skulle hälsa i början, men vad gör det, det är ju inte alltid vi hälsar ändå =)

tränings läxa

Tisdag. Idag ska jag alltså lyckas kasta ut folk från träningspasset om dom inte sköter sig =) Kommer nog gå fint om jag tilllåter mig själv att bli arg på dom. Hoppas bara dom inte ska gnälla en massa och inte gå ut, då kommer jag börja fundera på det där med att använda eleverna för att visa olika användningsområden på sparkarna.

Jag vill också börja se mer resultat bland avancerade som säger att dom vill tävla. Vill dom verkligen tävla så handlar det inte längre om att komma ett par gånger i veckan på träningar och bara ha roligt. Visst går träningarna bättre om man tycker dom är kul, men när dom kommer dit och så fort vi rättar något säger dom "jag vet" och ändrar inte ett skit på nästa spark/hopp ändå då känns det lite hopplöst. 

Ok jag vet att det är svårt att sträcka på ett ben som man redan tror är rakt och som säkert känns rakt. Men man säger inte till tränarn att nästa man gör är bättre när det inte syns någon skillnad!

Dom som vill tävla ska nog börja få lite "läxor" att göra, för nu klarar jag inte av att vänta två år till för att dom ska bli dubbelt så bra som dom är nu =)

Smärta, det är väl bara inbillning?

Ibland är det helt obegripligt att folk plågar sig själva och sin kropp en massa, att nästan ständigt ha ont någonstans. Dessutom gör man det helt frivilligt, även om det då och då inte känns särskillt frivilligt. Känns som om jag har en självplågande liten djävul där inne som säger åt mig att jag måste göra saker som jag inte alls vill göra. Å varför gör jag då detta vecka efter vecka, bara för att jag vill bli bäst på en sport som de flesta inte ens vet vad det är? Wushu??
Alla sporter är jätte bra för hälsan i en viss mängd, men för folk som inte har någon lust att få förslitningsskador i lederna eller som känner att dom inte vill ha ont i hela kroppen när dom blir 26 är tävlingsidrott inget att rekomendera. Men så finns det dom som villigt riskerar sin hälsa för att KANSKE kunna toppa sig själv och känna "jävlar det där gjorde jag bra". Jag längtar verkligen tills jag efter en tävling kan vara riktigt nöjd med vad jag lyckats prestera, att veta att jag inte hade kunna gjort det bättre genom mer eller hårdare träning.

Så vad gör väl lite ömma leder och muskler, då känner jag ju att jag verkligen har försökt.

Nu kan jag inte längre sitta här och känna efter hur många ställen jag har ont på eller vart det är värst, smärta är bara inbillning som Zacke jämt säger. Ibland inbillar man sig ganska mycket! =)

Dags att träna lite!

OJ

AJ AJ AJ!!! Nä men så farligt är det inte. ÄN! Nu känner jag mest hur musklerna stelnar till mer och mer och är något ömma. Orsak, vi var uppe i stan och tränade, jag övade på twistarna då jag på den ena stannade upp helt i luften, vågrät position med ryggen ner mot marken. Oj, får jag fram och rasar mot marken. Haha landar först på rumpan och hinner tänka, shit det här kommer snärta till i nacken, vilket det gör strax efter. Kände att det kanske inte var det bästa jag kunde ha gjort, men man kan ju inte ge upp för det. =) Några försök senare och twisten var betydligt bättre. Mycket glad att jag var på en wushu matta och inte på ett hårt golv som sist jag testade.
Nu försöker jag hålla mig så still som möjligt vilket jag nog måste göra imorgon också så kan jag börja mjuka upp musklerna sen igen.

Zacke är det ännu värre med. Han var lite sjuk innan han började träna. Vilket leder till att man skadar sig lättare, och han sträckte vänster ljumske. Igår skadade han hälen som gjorde synligt ont på träningen även om han försöker bita ihop så är det svårt att missa när han haltar fram så fort det inte är hans tur att köra. Sen började han kallsvettas, fick hög puls och röda ögon under träningen, då var det bara att ge upp och sätta sig och vila. =) Tror han är ganska sjuk imorgon. Men n ligger han i badet med en stor kopp grönt te och massa honung.

Men allt som allt är jag nöjd med min egen tränings insats, hoppas bara att jag kan röra på nacken imorgon =P

Ilskan flödar

"Aj, jag har ont här." "Nä men jag orkar inte." "Det går inte." Tjatter tjatter blablabla. Visst är det ok att jag blir arg på dom, det enda problemet är att jag har sån stor lust att klappa till dom eller bara sparka lite. Vi kör ju faktiskt kampsport även om taolu inte är närkontakt, så helt fel är det kanske inte att slå sina elever då =)

Blir nog till att börja kasta ut folk om dom inte håller tyst och lyssnar, så nästa pass får jag väl börja med att varna om att det kan hända så får vi se om dom lyckas hålla ordning helt själva eller om jag måste säga åt folk att gå ut. Vi ser kanske för snälla ut eftersom det aldrig blir nå bättre.

Back in gnesta

Hemma igen, klev innanför dörren inatt vid halv tre tiden. SÅ SKÖNT! Efter 16 timmars bilresa, självklart med kaffe pause mest helatiden =)

Jag började resan med att första natten skriva upp vad jag hade gjor den dagen för att inte glömma det. Men tyvärr blev det inte fler nätter som jag gjorde det. Men jag ska försöka få med lite. 
Den första lyckade saken var färjan över till Tyskland från Malmö där vi var den enda personbilen bland massa massa långtradare. Chauförerna tittade på oss med förvånad blick och fick sig ett skratt när jag hittade ett lekrum och kastade mig upp på en klättervägg som var ungefär lika hög som mig, och pappa var inte sen att föjla med upp. Men på färjan hade dom värdens buffé så jag kunde äta mig proppmätt, jätte gott och den kostade bara 60 kr. Typsik lastbilsförar-måltid!
Efter en biltur då det var bäst att bara sitta tyst när man åker med tre stycken som alltid tycker att dom kan och vet allt (lite jobbigt ibland) var vi i alla fall framme. Då får jag veta att jag inte behövde skriva något tal till dopet, vilket iofs var bra för jag var inte klar med det. Men däremot så skulle jag säga en förbön PÅ TYSKA! Hahaha
Några turer på stan för att leta kläder för mamman och barnet att ha på dopet och köpa massa vin och sånt till mina föräldrar, efter mycket letande lyckades vi i alla fall hitta något passande. Då och då sa jag att jag gärna ville veta vad jag skulle säga för bön, och samma morgon som det var dags för dop, då fick jag veta. Ojoj någon timme hade jag på mig för att lära mig ett tal på Tyska. 
Men det gick säkert bra, det tyckte i alla fall vi svenskar som inte hade nån aning om vad jag egentligen sa eller hur det skulle uttalas. Tyskarna sa ju också att det var bra, men det är väl klart folk säger det efter att man har stått och hållt ett tal. Haha  
Sen var det smörgåstårta, kakor och en annan tysk jätte tårta på mottagningen. Mamma påpekar att jag är utstirrad av Emily´s (bäbisens) farbror, vilket jag har fått höra varje gång jag är där.
Dagen efter dopet åkte vi alltså tillbaka upp genom Tyskland, över till Danmark och igenom, sen över till Sverige och hem.
Så mysigt att få krypa ner bredvid Zacke igen som låg och sov när jag kom hem. Men honom väckte jag med en jätte kram och massa pussar. =)

Så tillbaka till det vanliga och ikväll är det nybörjar-pass!


Så bär det av mot Tyskland igen

Får man avliva någon annans katt medans dom är bortresta? Förmodligen inte, men igår hade jag väldigt stor lust att ge henne ett nackskott. Den katten lockar verkligen inte fram mina bästa sidor. Men nu sitter hon här bredvid mig och lossas vara jätte söt och gosig, kan hon ju glömma!! Hon är verkligen inte på min sida, inatt hade jag världens tråkigaste dröm om några politiker. Tror ni hon väcker mig då?? NEJ självklart inte, hon väntar tills den drömmen är slut och jag är mitt uppe i ett träningspass innan hon bestämmer sig för att Cissi inte ska sova nå mer.

Jaja idag åker jag ändå mot Tyskland. Om två timmar ska jag ta mig till södertälje där jag blir upphämtad av föräldrarna så ska vi åka ner med bil helavägen...jippi.. haha nä men jag planerar att ha med mig datorn så social behöver jag inte vara =P Första natten ska vi stanna någonstans nere i skåne om jag har fattat det hela rätt. Har faktiskt inte kollat hur vi ska ta oss ner, och jag bryr mig inte så mycket heller bara jag kommer fram och tillbaka.

I bilen får jag sitta och fundera ut något bra att säga, jag har tydligen fått äran att hålla tal på dopet. Det är ett tufft jobb det här att ha syster. Först skriva en dikt och ett tal till bröllopet och nu ett tal till dopet. Men hon ska nog få igen det en dag =)

Kameran kommer vara med i högsta hugg under helgen så får vi se om jag hittar någon uppkoppling så jag kan skriva något inlägg, förhoppningsvis utan att ha hela familjen hängandes över axeln. Någon wushu träning blir det inte men lite fys och kanske en och annan joggingrunda borde man få tid med. Kanske lyckas dra med Tessan (systern) ut och springa.

Bättre och bättre.

Precis som utlovat blev det ett ordentligt benpass på träningen igår med 100 upphopp, två varv grodhopp och 50 benböj. Såg inte ut som om dom skulle klara så mycket mer då det blev mer och mer fusk i teknikerna för att orka köra det vi gjorde.

Nästa gång får det bli överkroppar som ska tränas! Får se om det bli nu på lördag eller om det blir nästa vecka, det beror på hur många som kommer i helgen. Men jag skulle tro att det blir tisdagar som kommer bli fys dagar. Vill dom ha roligt och lära sig mer tekniker får dom ta sig till träningen på helgerna också. =)

Katten har lyckats gjort mig galen ännu en natt. Jag är mitt uppe i en jätte bra dröm som precis var på väg att bli intressant när hon kommer och väcker mig!!! *arg* Jag höll ju på att spöa skiten ur någon, vet att jag hade vunnit fighten eftersom den utspelade sig i mitt huvud och där är jag riktigt grym =P Hade bara vart roligt att få se hur jag gjorde. Men jag fick en ny fight när jag somnade om, fast då med svärd så den var inte riktigt lika kul.

Idag är det i alla fall dags att köra ben igen för min och Zackes del så vi ska ut till nibble och träna med skivstången, djupa benböj med träningsvärk, kommer gå SÅ bra. Sen är det avancerade ikväll så då det blir mycket hopp träning. Igår när vi var ute vid Hållsta för backträning med Ove och Christoffer från avancerade så bestämde vi oss för att tills den 20/4 ska vi orka att springa hela vägen upp. Gäller ju inte Zacke som redan klarar det, men för oss andra lite svagare =)

"Ingen är så dålig att den inte kan bli bättre, och ingen är så bra att den inte behöver bättra sig." Så nu ska jag ta mig ut och bättra mig lite med hjälp av löpning. =)

Galen katt

Sådär ja äntligen kom jag in på min blogg igen. Dom har tydligen bytt server.

Men deppandet varade bara en liten stund, på kvällen bastade vi och hade det mysigt sen vågade jag mig på att titta på inspelningen. Så ju inte riktigt så hämskt ut som jag trodde det skulle göra. Såg ju självklart att mina missar men det jag kom ihåg rätt såg väl till och med helt ok ut. =)

Felet jag har när det kommer till tävling är att jag bli nervös och får hjärnsläpp, måste bli mer van med att köra inför folk. Gillar inte det allt för mycket eftersom jag jämt tränar med Zacke och han ligger ganska mycket högre än mig i nivå. Då är det inte riktigt lika skoj att bli jämförd med han. Men men bara att komma över, jag är ju bra för att vara tjej. =P

I söndags blev det i alla fall ett jätte bra benpass och jag har väldigt stela lår nu, kan faktiskt inte ens spänna dom ordentligt än. Så har vi utlovat ett bra benpass på träningen ikväll också så nybörjarna ska få lite ont. Men då blir det till att stå brevid och säga vad dom ska göra för jag klarar nog inte ett till så tätt inpå.

Katten vi har hos oss blir bara allt mer psyko. Tror hon är kåt och saknar sin pojkvän för hon går runt och skriker för fullt. Så kommer hon och lägger sig i mitt knä. Vi gosar en massa men när jag ska lyfta bort henne börjar hon fräsa och river mig. Sjuka j*vla katt!! När jag ska sova har hon fått för sig att det är jätte mysigt att ligga på min hals eller försöka ta sig in under täcket, och självklart ska hon slicka mig i ansiktet helatiden också. Titta man ser ju att hon är helt galen =) Aja hon är väl ganska söt när hon ligger still och är tyst!! Men jag vill ändå inte ha kvar henne länge till. Skönt att jag åker iväg i nästan en vecka snart.
image265

RSS 2.0