Nya lögner eller är allt sant??

Sitte här framför datorn och är mycket förvirrad.
Var uppe till 5 igår natt så det kan kanske vara därför min hjärna inte fungerar som den ska. Kan ju hoppas på det... Förstår ingenting. Vem har ljugit, vem har talat sanning? Vill gärna att det senaste jag har hört ska vara en lögn och att det jag har trott på i ~4år ska vara sant. Men varför ljuga om en sån sak, finns ingen mening med det. Just nu vill jag så gärna ha riktigt bra minne så jag kan komma ihåg vad det var som gjorde mig så säker på att allt var lögner, men nu minns jag bara att jag var säker. Då blir det svårt när man får höra en massa nytt....Gaaa.

Men ok träning.
Jag vaknade tre minuter in på träningspasset och försökte ta mig upp ur sängen. Gnugga liv i ögonen och kolla på klockan..FAN! Men Zacke var redan där så dom behövde inte stå ute och vänta på mig i alla fall. 15minuter senare var jag i lokalen, stretchade ut baksidan med ett par gungningar sen var det bara att sätta igår och leda träningen. Gick segt men det funkade väl. Sen på formträningen så fick dom träna på lite nya bitar ur bredsvärdsformen som dom inte har lärt sig än. Mycket grundträning behövs!! Men man ser att några har rätt rörelser för att det ska se snyggt ut om ett tag medans andra kanske borde köra ett helt annat vapen. Men det är ju ändå bra att ha lite grunder i alla.

Ååå ligga i leran och sova

ÄNTLIGEN!! En dag då jag har tränat relativt bra!
Backträning. Ut till Hållsta backen heter den väl och sprang halvvägs upp tre gånger. Efter första gången tyckte jag att det var ganska lätt och tänkte det här är ju inga problem. Efter tredje gången ville jag lägga mig ner i backen och sova. Blev så himmla trött. Sen skulle vi iväg och handla, träffade tre vi känner i affären och jag var nog inte så jätte trevlig, stod mest och stirrade ner i backen och funderade på att lägga mig. =)

Sen gick jag först för att få upp tempot lite på avancerade passet och det fungerade ganska bra så det kommer jag nog göra fler gånger, kan ju inte kolla den som går direkt bakom mig men Zacke går ju sist så han kan rätta den jag inte ser och när jag har kommit över så kan jag rätta dom andra. Tyckte dom andra tränade bra och hoppas det kommer gå lika bra på fredag!!

En timme på rygg.

Nu har jag vart ute och ridit... På en häst!! Det trodde man ju inte om mig. Sist jag gjorde det var jag väl 7 år. Jag lyckades sitta kvar där uppe även om det inte alltid kändes som om jag skulle göra det. Det var roligt trots att det var han som bestämde vart och hur han ville springa runt. En gång fick han för sig att springa rakt ut på en äng när Fia och Jenny sprang på vägen. Drog i tyglarna så hårt jag kunde och lutade mig bakåt men det hjälpte inte mycket, han hade bestämt sig för att springa iväg med mig åt helt fel håll tydligen. Tillslut blev jag arg på han och skrek "stanna", kanske inte något komando man brukar använda till hästar vad vet jag men det fungerade i alla fall.
Trav heter det väl när hästen "joggar" eller vad man ska säga, det var i alla fall svårast och i början kändes det som om jag mest bara skumpade runt. 

Skadorna jag hade i vänster knät och i ryggen för ett par år sen kändes ganska mycket när man satt där och spände sig för fullt, så jag borde nog inte rida allt för ofta, och nästa gång måste jag ha knäskydd.
Fia tog några bilder så jag kanske kan få ta något från henne sen så får ni se hur "jätte cool" jag var. Kändes som om jag såg hur dum ut som hellst så det är inte bra för min coolhetsfaktor att visa dom bilderna men lite kan man väl bjuda på. =)

Träningsmål..?

Sitter här och tänker, känner att jag vill ha ett mål med min träning. Ja mer än att vinna såklart, för det är ju det stora målet. Men förutom det då, något som visar att jag blir bättre, snabbare, starkare...nånting. Jag har ju min halvmil som jag springer och ska ha ner tiden på, men en halvmil är ju ganska långt om man ska tänka wushu perspektiv då man bara tävlar i 1,20min.
Jag vill ju gärna klara 80 kg lätt i benböj så det kan ju vara ett annat mål, och så ska jag klar 100kg utan att dö. =)
Humm..humm.. Vad mer??

Kommer kanske på nått mer mål som är mätbart, för jag har ju självklart som mål att klara alla hoppsparkar, hoppa högre, sparka snabbare och allt sånt men det är svårt att veta om man bli bättre på det försen jag upptäcker att jag klarar dom.

Nu bor jag ju i Gnesta

Nu har jag gjort om min header. Tog ett tag innan jag väl satte igång men idag bestämde jag mig för att jag inte längre kunde ha en där det stod att jag bodde i Peking, bor ju i lilla Gnesta nu. =)
Vet inte riktigt om jag är helt nöjd med det nya på sidan men annars så lär det ju märkas då det ändras.

Nu ska vi iväg och handla något att äta sen skulle nog Zackes bror komma hit så ska vi prata lite kinesiska.

Zacke har vart hemma från jobbet idag och kommer vara det imorgon också. Han har sovit konstigt och gjort illa ryggen men det är på väg att bli bättre, röra sig mycket, varma bad och massage så är han som vanligt vilken sekund som hellst.

ute och leker

Nu har jag Fia och Zacke vart ute och gått. Zacke hamnade lite efter men kom ikapp när vi fick syn på blommor och var tvugna att stanna. =)
Så nu är det väl vår på riktigt då, när blomorna har börjat komma och videungen också för den delen. Hoppas bara det inte blir nå mer snö nu för då blir det helt fel.

Vi hittade lite höbalar också som vi skulle försöka välta för att se om det fanns några möss under men det gick inte så bra för oss, Zacke var inte med längre så då var det bara jag och fia som stod och knuffade för fullt men den rörde sig inte särskillt mycket. =) När det kom bilar och körde förbi så losssades vi som om vi stod där och stretchade, var i alla fall roligt.

Sen skulle jag leka lite ninja och hoppa ner från en liten mur, men eftersom jag är en väldigt feg ninja så hoppade jag från sittandes och rullningen när jag landade flöt nog inte på så jätte bra.

Nu ska vi äta lite och ikväll blir det Rambo 4. Hört mycket om den sen zacke kolla.."Go home"

Mer massage

Jobbade idag också så det blev inget wushu pass på hela helgen. Men vi åkte till jobbet tidigare idag så vi var där klockan åtta och tränade en stund. Men jag hann inte göra så mycket. Bröst, underarmar, mabu, sida mage, rak mage och hopp med ett ben upp på en bänk. Sen stretchade jag och kände mig redo att börja ett "riktigt" träningspass men då var det dags att jobba.

Knådade runt på 5 personer och tiden går jätte snabbt när man står där. Är inte så van med det än så ibland kommer jag på mig själv med att titta ner på den jag masserar, vilket inte alls är bra för nacken om man står så en hel dag. Så då får jag titta upp och försöka tänka på annat, jag känner ju ändå vad jag håller på med.

Imorgon börjar min nästa kurs "Småföretagande A". Hoppas den är lika intressant som den förra, det blir så mycket lättare då.

Ilska kommer fram när man är själv

Igår blev jag argare än jag vart på väldigt länge.
När träningspasset var klart, vilket kändes som vanligt att jag inte tränar något, stannade jag kvar och övade på twisten. Grrr Det gick inte alls bra, kändes som om jag hade glömt helt hur man skulle göra, och det gjorde ganska ont när man inte har någon matta utan kraschar direkt på ett hårt golv. Trodde jag skulle vara blå idag men jag är mest bara öm. (lite små lila kanske)
Efter ett tag gick jag runt där i min ensamhet slog i väggen och sparkade på lösa föremål, efter ytterligare några dåliga twistar satt jag på golvet och grät av ilska. Hahaha, När jag skulle berätta för Zacke hur arg jag blev kom jag bara till att jag slog och sparkade omkring mig och han tittade kontigt så jag berättade inte om den sista attacken. Han tycker jag är konstig nog som det är.. =)

Nu måste jag gå till jobbet, får se hur det är idag då.

solsken

Igår kväll snöade det lite när vi åkte hem från jobbet men idag skiner solen igen och är fin. =)
Funderar på om jag ska ut på en långpromenad, när Zacke kommer hem blir det förmodligen Nibble och styrketräning  men jag vill ju gärna bränna lite fett innan dess också.
Vet inte riktigt vad min fot skulle tycka om att gå en massa bara. Igår när jag sprang kände jag att det var ganska obekvämt för ena foten. När det sen var dags att duscha så såg jag att ena tån var helt blodig, hade skrapat upp den lite. =) Men nu är den inpackad i ett tjockt plåster så det går säkert bra ändå.

humm var var jag, minns inte..

DÅLIG kondition

Började dagen med nyttig och ordentlig frukost, fil med müsli och smörgås med skinka och keso. Smaskigt värre =)
Vid nio tog jag mig ut och joggade i en halvtimme (5km) En tid som jag måste jobba lite på för att förbättra. Vill ju gärna ligga mellan 20-25 minuter. När jag kom tillbaka tränade jag rygg och sen mage.
Duschade, åt mellanmål och åkte till jobbet. 
 
Hade fyra behandlingar, varje på 50min. Ingen trött rygg den här gången heller, bara ett väldigt trött huvud. Märks mer på mig än på dom att oljan är lugnande då jag står och andas in den hela dagen och blir helt borta. =)
Idag hade jag min första manliga kund, han låg och snarkade då och då vilket var lite små kul.

När jag kom hem blev det inte lika nyttig middag, makaroner med keso.. haha var för hungrig och trött för att ställa mig och läga mat och det var makaroner över sen Zacke hade ätit. När jag var mätt orkade jag röra mig igen och gjorde chokladfondue med jordgubbar, banan, kiwi och vindruvor. Sen satt jag och Zacke och smaskade på det en stund, mums mums.
image237
Har förresten träningsvärk i vaderna från igår. HÄRLIGT!!

Bara 90minuters träning.

Träningen gick väl ok. Börjar vänja mig vid att när det bara är 1.5 timmes pass så känns det som ingenting. Tiden går allt för snabbt och vi hinner inte alls göra så mycket som jag vill. Måste få upp tempot på avacerade passen, visst dom måste köra ordentligt men dom kan ju inte gå och slöa en massa. Men det är svårt att veta, dom verkar bli trötta så det kanske inte känns så slappt för dom som det gör för mig.

image236
Zhao QingJian med dubbla nandao

Sen hörde jag nått på radion som inte alls hör till träning men som gjorde mig arg. Det har vart översvämmning någonstans, (lyssnade inte så noga) Men då när folk hade förlorat sitt hem och sin familj så kom andra människor och förgrep sig på dom...GRRRR!! Förstår inte varför folk ska vara så hämska och jämt ge sig på dom svaga!
Kanske kan kopplas lite till wushu eftersom mycket av den går ut på att se stark och cool ut även om man inte alls är det. =) Då törs i alla fall ingen vara elak mot en!!

Så visa er aldrig svaga, då åker ni på stryk eller nått..

inte riktigt som planerat men ok

Som jag trodde blev det ingen simning. Hade faktiskt ingen lust till det, hade vart lättare om man hade någon annan som också ville men det får bli en annan gång, kanske. =)
Men ben träningen är gjord ute på Nibble. Benböj med först uppvärmning på 50kg sen var det 70kg tre set och avslutade med 60kg då jag hoppade med vikterna några gånger. Jobbigt var det i alla fall. Det var mycket lättare i Kina och SÅ stor skillnad ska det ju inte vara på dragningskraften här och där. Dom måste vara dåliga på att märka upp vikterna rätt där eller så försvinner alla mina muskler på flyget hem varje gång.
Tränade även rumpa, vader och bröst sen stretchade jag en stund. Sammanlagt höll vi på i 50minuter med styrka och stretching.
Å så gick vi promenad dit och hem, måste hjälpa Fia lite mer med konditionen tror jag så vi kan börja jogga och ha högt tempo när vi går. ;) Men jag tycker hon kämpar riktigt bra i alla fall.

Har även skrivit mitt prov i affärsverksamhet idag. Får se sen hur det gick, men jag tror det var ok.
Maten har det gått lite sämre med då det var ett långt mellanrum mellan frukosten och sen mellanmålet eftersom det var där emellan jag tränade, borde ha tagit mellanmålet innan jag gick ut men då glömde jag det och sen blev det jätte sent. "Lunchen" blev inte försen vid fyra-fem tiden. Men det är ingen fara, bara att jag sätter middagen efter träningen vid nio ikväll.. Vilket inte alls är bra...Humm får se hur vi löser det där. =)

Mumlar

Man blir väldigt seg av att vara hemma för mycket. Det är inte bra för mig, så imorgon ska jag börja dagen med att gå till simhallen och plaska runt lite. Lite senare blir det ben träning och på kvällen är det wushu. Får se om det blir något mer också. Måste ju skriva provet så då vill jag vara pigg och glad.
Men det är morgondagen det och än så länge är det bara planer, får se vad som verkligen händer sen. Jag gillar nästan mest att planera, inte alltid lika kul att göra sakerna sen. =)

Idag har jag ätit ordentligt, 3 måltider och två mellanmål, vilket är bra men det känns som om jag äter nästan helatiden. Men nu är jag jätte mätt så det kan vara därför jag har den känslan. Var iväg till apoteket också och köpten en massa vitaminer, mineraler och sånt som man måste få i sig.
image235 

Var lite skoj när jag stod och lagade mat. Zacke ställde sig tydligen i dörröppningen och tittade på mig utan att jag märkte det, sen undrade han vad jag tänkte på. Jag stod tydligen och "pratade" för mig själv. Kom inga ljud men jag rörde en massa på läpparna sa han. Han hade ingen aning om jag brukar göra det för i vanliga fall står han inte och tittar en massa på mig. Men uppenbarligen finns det andra som tittar på mig för jag har hört det förut. :P

topp HÄLSA

Sitter här och läser en tidning jag köpte igår "topp hälsa". Började genast göra övningar som fanns i tidningen och får den här känslan av att jag vill bli jätte hälsosam. Men oroa er inte det kommer snart ha gått över.  =) Men en liten stund kan man ju i alla fall vara ett riktigt hälsofreak. Tyvärr kunde jag inte hitta kamerasladden så jag kan inte föra över några bilder på när jag står här framför datorn och gör mitt bästa för att träna midjan.

Funderar på att testa deras plan för att gå er i vikt. Men jag vet inte om det kommer fungera på det lilla jag har att ta bort. Men det måste det göra, det var ju bättre förut då går det att komma tillbaka dit, trots den svenska maten och alla chips påsar Zacke ständigt köper hem (självklart med läsk). Vi har ju faktiskt en stor fruktskål också men det är jobbigare att sitta med en hel frukt. Får ta och skiva upp några frukter varje morgon så det är lättare att äta. Skivad frukt är på något sätt godare att äta än hela frukter. Måste vara för att dom ser så goda ut.
image234

Lunchpause

Nu sitter jag och äter lunch och har en rast i pluggandet. Det är ju så segt att sitta och läsa en massa och ta ut den viktiga informationen för att skriva ner den på ett eget sätt i uppgiften som ska lämnas in.

En låt som spelas väldigt mycket i mina högtalare nu är brother oh brother av Måns Zelmerlöw. Tydligen någon kille som har vart med i idol nån gång. Känner att jag inte är så uppdaterad, alla vet väl vem han är och låten är säkert jätte gammal, men så blir det om man inte är i sverige och hänger med...=) Jag har i alla fall precis börjat lyssna på den och insett att det är en riktig Cecilia låt, blir lite smått elakt glad av den och tänker "jupp det är jag det" Han har en annan låt som jag också gillar "cara mia" har ingen aning om vad det betyder men resten av låten gillar jag. =)


Den förra låten som gav mig den här känslan handlade om en tjej som fångade folks förtroende med hjälp av lögner, och tar allt hon kunde få så länge det var gratis. Gav en massa löften för att sen skada dom och skratta åt det. humm.. hämsk låt kanske, men den ger mig ett elakt leende på läpparna. Men det får nog alla av sånna här låtar, kan ju hoppas att det inte bara är jag.. =)

Nähä. Gå tillbaka till pluggandet.

Ny dag, bort med gammla problem.

Nu är det gjort och ok var det ju inte, snarare så långt från ok som möjligt. Efteråt kände jag mig ganska elak.
Men men, nevermind, det är gammalt nu, hände ju igår och idag är det en helt ny dag då man kan skaffa nya problem!!  =)

Oj nu var jag på väg att skriva elaka saker här och sånt är inte allt för bra, man ska inte såra folk en massa i onödan. Är nog lite för trött och smått irriterad för att få skriva saker egentligen.

Idag ska jag sitta och plugga en massa för imorgon tänkte jag skriva prov, vi får skriva när vi vill mellan tis-tor men jag tycker nog att det är bättre att göra det tidigt så att allt är färdigt. Nu lyssnar jag på musik och äter frukost.

Borde man skriva något till personen jag var elak mot igår eller låta det gå en stund??


OK...inte ok??

Kom på att jag glömde kameran till träningen idag så några bilder blev det ju inte. Typiskt!! Kanske nästa gång. =)

Om man frågar någon om något är ok som man inte riktigt tror att det är ok, och den andra säger att det är ok men sen försvinner utan att säga något mer, då är det egentligen inte ok eller hur..? Frågar väl egentligen mig själv, eftersom jag inte riktigt vet vem jag annars ska fråga.  Nu var jag riktigt tydlig eller hur, hahaha.

Har som vanligt ingen vidare lust att äta något, visst kan jag tycka att det finns god mat men jag är ändå inte sugen på det. Ibland kan jag ju bli sugen på något men oftast känns det som om det inte spelar någon roll. Tror Zacke tycker det är lite jobbigt när jag inte alls bryr mig. Får göra ett mat schema så att jag kan säga vad jag "vill" äta om han undrar. =)

Bra fys

Blev inga delar på träningen idag det blev bara "zu he" (småbitar). Men det är väldigt viktigt att köra för att formen ska se bra ut sen. Så vi kan rätta till små detaljerna, blicken rätt, vinklar på handleder och liknande.
Sen körde vi mycket ben fys. Viktigt att vara stark i benen om dom ska orka köra ordentligt och för att kunna hoppa.
En av dom avancerade har väldit ont i ryggen så henne får jag nog ge några taiqi rörelser som hon kan stå och öva på på sidan om. Hade ju själv problem med ryggen under en väldigt lång tid och det är inge roligt alls att inte kunna göra något.

Men det är roligt att dom har blivit bättre, att man ser skillnad och ibland när vi säger till dom att ändra en detalj så ser det mycket bättre ut, men sen glömmer dom självklart bort att tänka på det efter ett par gånger. =)
Ska planera nästa pass lite, försöka att på något sätt få alla att köra sitt allra bästa, vi vet ju vad det är alla behöver tänka på, även om dom kanske har tankarna fulla med alla andra detaljer. =)

Nä nu måste jag äta något för jag känner att mina ben vill ha lite energi.

Kåt och glad

Haha. Hur roligt som hellst på väg till träningen idag. Jag och Zacke gick och pratade och skratta då vi möter en gammal tant med rullator som tittar på Zacke och säger: "Å du är kåt och glad". Vi blir ganska paff och går vidare när vi hör henne lite senare "Ni är kåta och glada va". Hon lät lite grinig, men går tydligen runt och tror att alla andra är kåta och glada hela tiden. Ganska skoj, får försöka träffa henne fler gånger så åfr vi se om vi fortfarande är kåta och glada eller om hon har tagit sin medicin då. =)

På träningen blev det mest stretchning och ställningar, liter grunder och fys hann vi också med.
Nu är det tänkt att jag ska plugga men det händer inte så mycket på den fronten. Vid fyra tiden ska vi till gymmet och sen ska jag springa lite också.
Imorgon ska jag ta med mig kameran till träningen hade jag tänkt så blir det några bilder på när dom viftar med svärden.

GAAA!!

Hjälp jag har gått upp 2 kg!! Ändå kände jag mig smal imorse, men nu känner jag mig jätte tjock så imorgon blir det helt klart till att springa en halv mil igen. Gjorde det igår, så kan ha vart därför det kändes ok imorse. Men så idag blev det kebabrulle till middag och det är ju aldrig bra för självbilden. =)
Aja nog pratat om hämska saker, kommer säkert vara bra imorgon igen så inget att tänka så mycket på, om jag inte går ner snart igen så får jag helt enkelt träna mer ben så jag orkar hoppa trots mina två extra kilon. =)

Har börjat jobba lite på ett spa i Trosa nu och masserar folk. Första dan stod jag fyra timmar i stäck och knådade folk. Blev lite trött i ryggen av att stå upp nästan stilla så länge, men ett varmt bad när jag kom hem fixade det.

Och idag på träningen så lärde sig gruppen första delen i bredsvärdformen. Kändes skönt att dom kan den någorlunda nu så vi kan börja träna delar på passen för det behövs verkligen. Då känns det mer som ett "riktigt" träningspass. :)

RSS 2.0