Tids nog

Dagen blev inte riktigt som planerat. Vi hoppades på att lämna in våra pass för att skaffa visum inför kinaresan men det visade sig att dom har skaffat nya regler och man måste ha både flygbiljett tur&retur och bokat hotell för att få visum. Jäkligt dumt egentligen eftersom man helst inte vill boka allt innan man har visum. Iofs har vi jämt fixat allt annat innan visumet förut, nu hade vi bara hört rykten om att visumen kunde vara slut så vi ville vara säkra på att ha det först.
Eftersom vi inte kommer bo på hotell utan på universitetet skulle även det bli knöligt då skolan inte har öppet än så vi kan inte få nått papper från dom om att vi ska bo där...*suck* Det blir till att boka en hotell natt å fixa flyget så ska väl allt lösa sig.

Eftersom vi åkte upp till stan i hopp om visum så blev det inte så jätte mycket tid till träning men jag gick upp lite extra tidigt så jag hann ut och gå igenom mina former, sen var det ett överkropps-pass ute i ladan när vi kom tillbaka från sthlm.

Sen var det dags för att hålla ett Gnesta Wushu pass. Grunderna går helt ok att köra men sen är det dags för form och kaosen inträffar. Vissa har väldigt svårt att komma ihåg, andra kan inte bestämma själv vilken bit dom ska köra, sen har vi dom som inte alls fattar i vilken orning dom ska köra eller vart dom ska stå när dom börjar. Helst vill jag skicka hela bunten till kina i en månad för att dom ska lära sig. Frågan är om dom skulle lyckas, dom som har problem i kina brukar ju sluta komma på passen eftersom lärarna inte orkar bry sig om dom.
Vi hoppas istället på att dom tillslut ska lära sig. =)   Tids nog så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0