tankar men ingen svacka

Det känns faktiskt riktigt bra att vara ledig ett tag, jobbar inte försen nästa torsdag igen.
Vaknar, tar det lugnt, ut och träna en stund, äta titta tv å sen träna när Zacke kommer hem. Enda problemet är att jag äter hemma vilket betyder en massa skitgöra som att diska. Annars känns det lite som det var i Kina. I alla fall just nu då jag har vart uta och kört backträning tills jag knappt kunde gå för det brände så mycket. Imorgon kanske det inte blir lika bra träning så då kommer jag gnälla över att vara i Sverige. =)

Men har man ingen lust att träna är det väldigt svårt att övertala sig själv med enda motivationen "vill du inte bli bäst?" För har jag ingen lust blir oftast svaret "nä, det skiter jag fullständigt i" å sen blir jag bara ännu mer irriterad för att jag inte tränade för uppenbarligen vill jag ändå bli bäst, eller i alla fall så bra jag kan bli.

Å det känns som om jag har samma diskussion med mig själv helatiden å jag kommer aldrig på nått bättre eller hur jag ska göra för att träna när jag inte vill. Hur som helst så är jag inte inne i nån svacka nu så då är det bara att träna på så mycket som möjligt å njuta av stunden. =)


Kommentarer
Postat av: ss

kina analyseras här...begrunda länka tipsa ;)

2008-08-07 @ 16:43:49
URL: http://www.metrobloggen.se/larare

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0