vertical jump

Första wushu passet i lokalen sen mattan hämtades gick väl lite upp och ner. Sträckningen i högerbenet känns fortfarande så pass mycket att det är svårt att köra vissa sparkar. Så jag fortsätter att träna baksidan försiktigt och stretcha den lätt å hoppas att det snart är bättre. Sist det kändes lite bättre så slutade jag ju självklart att träna den lat som man är, men då kom det snabbt tillbaka.

Idag är det dags för benträning igen, vi kände båda två att det har blivit för lite explosiv träning. Det var lätt att hoppa ganska högt men det tog en evighet att komma upp och spring delarna var snarare jogging.

Har även börjat kolla hos några olika personliga tränare för att se om vi kan få lite extra hjälp med träningen inför EM, vore toppen om någon kunde komma och kolla hur vår träning är och se vilken träning som just vi behöver för att bli bättre. Skulle vara skönt att ha nån ibland som peppar och pushar. Så första månaden nu när vi är i Sverige så hoppas vi på att få hjälp av nån in real life, sen sista månaden innan tävlingen när vi är i Kina bli det kanske en PT online. 

Verkar som om det vore en bra idé att skaffa sig en medicinboll också, först såg vi Stefan Holm träna med en sån och sen hittade Zacke den här länken på youtube
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0