helgens träning

Lördagens träning gick riktigt bra, dom visade att dom faktiskt kan om dom verkligen försöker och vill. Så jag vet inte riktigt varför som inte kör så bra helatiden. Vi måste nog tjata, gnälla och klaga en massa för att dom ska fixa till alla sina småfel. Dom gjorde i alla fall stora framgångar. Tyvärr glömmer dom nog bort det ganska snabbt igen.
Tyvärr gick det inte riktigt lika bra idag. Dom försökte väl men lyckades helt enkelt inte. Snabba explosiva rörelser är inget dom har lyckats med än, det spelar ingen roll om det gäller ett hopp eller bara en snabb rörelse med handleden. Behöver övas mer på helt enkelt.

Vi har jätte fint väder både idag och igår, minusgrader på natten så det ligger en massa frost på marken när vi vaknar, det är så fint. Så nu ska vi ut och röra lite på oss.

Kommentarer
Postat av: Alexis

Med mina långa arbetsdagar (Ofta längre än 14 timmar), så har de senaste två veckorna inte bjudit på stretching ens. Fast nu j*vlar är jag på gång igen! Fast frågan är ju.. Går det att lära en gammal hund att sitta? /Han som är kass.

2008-11-03 @ 22:37:39
URL: http://blog.cyberdog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0