oops

Datorn blev mitt fall.
Morgonpromenaden lyckades jag bra med. Började med att jogga och gå om vartannat bort till svägerskan för att få igång pulsen sen blev det en härlig morgonpromenad med lerstänk och halkningar i backen. =)
Sen gick vi en timme i vårt "shopping center" STOPP-huset, hahaha. Det består av en hemköpsbutik, järnia, intersport och eurostore. Men det gick att få tiden att gå där ändå.
Så åt vi en mindre nyttig frukost, mackor med salami och brie å varm choklad till, smarr smarr. Å hon hade köpt värsta super läppglanset som man kunde använda om vill ha effekten av en läppoperation utan att behöva göra den. Det kanske bara håller i en timme men det var coolt, å shit vad det stack i läpparna. Det börja sticka jätte mycket så blev dom röda och större. Vad roligt man kan ha som tjej. =)

Men sen framåt tolv hände inte så mycket mer, jag kom hem och installera diablo, sen blev man ju sittandes tills Zacke kom hem. Höll i ett nybörjarpass och nu är det dags för mat.

Ojoj nu kommer Zacke vara deppig ett tag hand konto på diablo blev avstängt, förmodligen pga hans fusk som har vart igång väldigt mycket dom senaste dagarna. Hummm, inte bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0