Gnesta igen

Nu är vi tillbaka i Gnesta igen. Det gick väl inte som vi hade hoppats i Polen, jag kom i mitten i svärdgrenen men 15 av 19 i handformen som jag ville lyckas bättre med. Vi hade räknat med medalj för zackes del i vapen men dom hade inte de regler som skulle ha gett pallplats. Ryssarna gillar ju hopp så därför skulle det vara hopp även i vapenformerna. Vet inte riktigt vad som hände men Zacke tog inte i i hoppen så han krashade både i handformen och i svärd, vilket gjorde att han hamnade bland dom sista. Väldigt tråkigt men nu är det bara att ta nya tag inför nästa tävling då vi har bestämt oss för att vara bättre. Vilket innebär tråkigare former att titta på men säkrare för att få poäng. Det är bara så trist med alla hopp som är i vapen oxå, man ville ju inte titta på en hel form som ändå bara är i 1.30min ungefär. Men när tävlande efter tävlande står och gör ett hopp, väntar en stund sen nästa hopp, väntar en stund...osv genom helaformen och gör nästan inga vapenrörelser förutom dom som måste vara med för poängens skull, det blir väldigt dåliga former.

Träningsupplägget inför tävlingen var väl inte heller den bästa, hemma i sverige och tränar myckat styrka och kondition, självklart även grunder och teknik. Men sen en månad innan tävlingen åker vi till kina för att träna hårdare och dom tycker vi ska träna en massa på teknikerna och ändrar mycket. Dessutom tror dom att utlänningar inte kan träna så hårt och vi börjar med att köra delar fran att i sverige ha kört helform.

Nu börjar jag skriva träningsdagbok, medeltidsstil med papper och penna. För just nu är vi väldigt peppade att träna hårt. Å så vill man ju göra upp en plan inför nästa tävling, men tyvärr så vet man ju inte när den är. Kanske kommer det vara någon i november och en i december men inget är bestämt än, och det är defenetivt dags att börja träna inför dom tävlingarna nu. Vi får väl träna som om det vore tävlingar så får vi se hur det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0