Ingen vila och fettforbranning.

Dagens traning var val kanske inte riktigt lika lyckad. Jatte seg och ont overallt for jag och Zacke fick i uppgift att kora massa ben medans dom andra bara behovde kora lite. Men slapporna gjorde inget utan satt bara och kollade pa medans jag och Zacke korde, inte konstigt att dom e daliga. =)
 
Form hann jag inte kora sa jatte mycket innan Zacke kastade sitt svard pa mig sa jag inte kunde kora na mer. Iofs sa var jag ganska seg och hade kort mina tva halvformer, men jag hade anda ingen lust att fa ett svard kastat pa mig. Rakt pa fotleden sa nu e den ganska svullen, men bara som ett ordentligt blamarke sa det e val ingen fara, imorgon borde jag kunna trana som vanligt.

Allt som vi var daliga pa forra gangen vi kom hit till Kina har vi blivit daliga pa igen. Tillbaka i gamla vanor alltsa, sa det var tur att vi kom hit innan tavlingen. Mindre kul att hora att man e dalig pa allt. Ibland hander det att man glommer bort att hon klagar mer ju battre man e, da kanns det riktigt illa. Hon klagar mest pa Zacke och mig medans dom andra knappt kan gora en riktig ti tui. Da kanner man sig riktigt dalig a det galler att komma ihag att vi faktiskt ar battre trots alla klagomal.

Idag vagde sig nagra i skollaget a dom flesta ligger runt 55kg. Sa nu blir det till att trana hardare och ata mindra onyttigt sa jag kommer tillbaka pa 58 som jag lag runt sista vi var i kina. Nu nar jag kom vagde jag 64, idag lite mindre 62,7kg. Ja ska inte forsoka deffa eller natt for jag maste ha massa ork att kunna trana ordentligt, planen e att bara skippa allt onodigt och att mellan traningarna kora lite extra fettforbranning.
Den har helgen far vi ingen vila for nasta vecka e det lov, vet inte vad det e dom firar men natt e det. Jag och Zacke kommer i alla fall inte behova ha lov utan vi kommer trana med skollaget istallet, man kan ju tycka att vi borde fa vila i helgen da som vanligt men nej nej. Blir sakert roligt och bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0