Social för hela året

Igår kom det hit en ny norrman som knappt kan ett ord kinesiska. så snälla som vi är hjälper vi till så han får i sig mat och lär sig hitta lite här omkring. Ok visst, ska jag vara helt ärslig så hade vi väl förmodligen inte gjort ett dugg för att hjälpa till om det inte var så att han var en vän till en vän och hade blivit ombedda att vara lite extra snälla. =P
En sak är i alla fall lite positivt med att gå runt med honom, man själv blir inte lika utstirrad. Han är typ 185 lång å dessutom lite större byggd än vad kineser är, han har tydligen kört mycket på gym tidigare. Å detaljen att han har blekt håret till stadiet kritvitt är också ögoninfallande.


Idag började man även känna av att väderet har blivit mer människovänligt. Vi kände till och med för att lägga oss och sola en stund, så Zacke tog en av madrasserna som ligger slängda i hela huset (dom håller ju på å renoverar rummen) och kastade upp på taket. Så nu börjar vi få en väldigt bra uteplats där uppe med solplats, å stort utrymme för att träna och spela badminton på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0