Lite FÖR sockertopp

Natten som var spenderade jag på jobbet, kollade på film och gjorde klart min mössa, den blev jätte mysig men jag vet inte riktigt om den matchar mig i färgerna, rosa vit och ljusgrå, inte helt dom färger jag brukar gå runt i. Jag får helt enkelt göra en till i svart och grått sen lite mörkare färger passar bättre om jag vill försöka lura nån att jag är cool. =P
Men nu ska jag först gör tröjan som Zacke har sagt att han vill ha, så det blir första försöket på en tröja, vi får se hur det blir om jag vill göra någon till mig själv sen oxå eller om jag känner att det behövs övas mer innan.


Sömn blev det lite för lite av under natten inga 8-10 timmar inte, så idag är jag halv zombie. Lika mycket till utseendet som till personligheten. Men jag drack en powerking och får försöka dölja tröttheten i ögonen på bästa sätt så kanske jag lyckas lura mig själv när jag tittar i spegeln innan det är dags för träning.

Dra igång kroppen med badminton innan vi börjar hoppa runt och sparka, så får vi se om jag sover bort resten av dagen eller om jag lyckas få nått vettigt gjort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0