Resan

Resan tillbaka till Kina började för 16 timmar sen då vi hoppa in i bilen i Gnesta. Då hade jag precis tagit sista badet för den här sommaren och försökte ligga kvar så länge som möjligt i vattnet, simmade runt under ytan och bara njöt till fullo. Vid arlanda blev dom sista hej då;en av halv släktingar och familj.

När vi sen skulle passera kontrollerna började en kille prata på engelska med oss och hade fullt chå med att försöka komma på vad Zacke hette. "Fan vilken jobbig typ, vi känner dig inte ens" tänkte både jag och Zacke ända tills han prata om att han hade sett Zacke köra wushu för nått år sen på en tävling, då fick vi ge upp och erkänna att han tydligen hade koll på honom. =)

Efter att spenderat 8-9 timmar eller nått sånt på ett plan utan att lyckas sova nått var vi äntligen framme. Eftersom kineserna ogärna vill ha in en massa sjuka utlänningar nu när influensa A går runt hade dom infört en ny rutin sen sist vi åkte. Alla skulle nämligen svara på lite frågor om sin hälsa och var man skulle befinna sig inom dom närmsta 7 dygnen. Å innan vi fick kliva av planet kollade dom tempen på alla för att se om nån hade feber.

Tillslut var vi äntligen tillbaka i vårt rum här på skolan och det först gick gjorde efter att ha klivit innanför dörren var att sopa, och torka av golv och bort. Vi hade lämnat fönstret lite öppet eftersom vi inte ville att det skulle bli allt för instängt vilket hade resulterat i massvis med damm. Sen kollade vi med Kanadensarn och fick veta att träningen är i full gång fram tills den 17:e. Så imorgon kör vi, kanske inte på full speed men roligt ska det bli!

Kommentarer
Postat av: Andrej

Tillbaka igen alltså. Ser fram emot några häftiga filmer!

2009-07-02 @ 21:48:24
URL: http://www.rysken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0