Herrarnas Changquan

På den tredje tävlingsdagen var det dags för killarna att köra sina handformer. Då var det Zackes tur igen att gå upp på mattan, men innan det blev hans tur var det 50 andra före honom. Sen när ytterligare 30st efter honom hade kört var det nästa svensks tur, Beisha.

Zacke gick av mattan och kunde ännu en gång vara nöjd med hur formen gick, även om han inte riktigt var nöjd med poängen, mestadels för att han inte fick poäng för hopp som vi inte alls kan hitta några fel på hur många gånger vi än tittar på filmen.

Det är lite irriterande när man ser att andra får poäng för hopp trots att dom snurrar mer än ett kvarts varv för lite och landningar som dom sätter i händerna på. Men eftersom det ändå inte handlade om några pallplatser så är det ingen idé att gå till domarna och be dom förklara sig eller ändra på sina beslut.

Beisha var tyvärr inte lika nöjd med sin insatts, men eftersom det även var hans första VM så handlar det mest om att få erfarenheten av att vara med. Hans tankar om att först hamna bland de sex bästa, och sen de tio bästa försvann varefter han såg de andra deltagarna köra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0