På väg tillbaka

Hej hopp.

Nu sitter vi på flygplatsen i Toronto och väntar på att planet ska gå, förhoppningsvis blir resan inte längre än planerat den här gånger så det är tänkt att vi ska komma fram till Beijing imorgon vid femtiden på kvällen lokaltid.

Har väldigt dåligt batteri på datorn just nu men när jag kommer fram och får lite mer tid så kommer jag fortsätta att lägga upp information, bilder och filmer från tävlingen.

Sen har vi faktiskt vart ute och kollat nattlivet i Toronto också och tog en sväng till Neagara fallen tillsammans med mina föräldrar.


Då vi flyger med samma plan som våran tränar vi har i Kina så passade vi på att visa henne filmerna på oss från tävlingen för att få veta lite bättre varför vi inte fick poäng för sånt som vi tyckte att vi borde ha fått poäng för. Men hon kunde inte ge någon annan förklaring än samma som vi trodde, många dåliga och nya domare. Hon tyckte att det var självklart att vi skulle få poäng för hoppen som vi "missade" och hade det vart kinesiska och mer erfarna domare så skulle vi enligt henne ha haft betydligt bättre poäng, det var självklart ganska skönt att höra. =)


Zackes poäng i Jianshu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0