Dagens händelser

På dagens morgonpass tyckte tränarn att vi skulle få vila kroppen och huvet lite efter tävlingen så vi fick inte öva på våra former som vi bruka göra. Istället skulle jag öva på formen jag lärde mig förra veckan, Zacke skulle köra spjut och Kanada Dan skulle träna stav. Så skulle vi fortsätta som vanligt igen imorgon. Visst var det skönt att få vila lite, speciellt eftersom det var måndag och då är vi jämt så sega men eftersom det är sista veckan så var vila inte allt för lockande. Så trots att tränarn sa åt oss att ta det lugnt idag så gick vi tillbaka senare på dan för att köra ben.
Benböj med 60 och 90 kg sen roade jag mig med att hoppa upp och ner på en bänk innan det blev lite statisk träning. Sen var det jätte jobbigt att gå trapporna upp till rummet, så det kändes bra!

Sen gjorde jag en liten insats inför resan hemåt då jag köpte mig en ny resväska. Den förra jag köpte har fått sig ett antal stötar under de senaste rutterna så det var dags för en ny nu när delarna började rasa loss.

Köpte mig även en våg så vi kan väga väskorna inför resan. Å nyfiken som man är kunde jag ju inte låta bli att väga mig själv heller 59.9kg, minns inte riktigt vad den stod på innan flyget hit till Kina men har för mig att det var nånstans mellan 60-62. Så det har inte hänt nån större skillnad på vågen i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0